-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Η καλυτερη προπονηση ever σημερα στην Speed Park στον Ασπροπυργο!!!
Δεν έχω πάει ποτέ Ασπρόπυργο και θα ήθελα να πάω κάποια στιγμή.
Αύριο μάλλον θα πάω στον Άγιο Στέφανο στο Καρτόδρομο. Θα πετύχω κανέναν σας εκεί;
Πάμε παρέα την Παρασκευή ρε συ.
Να σε κράξω και για το στρώσιμο...
-
Καλα Χριστουγεννα! Σε ολη την Καρτοπαρεα! Υγεια και χαρα κ πάντα τερμα γκαζια στα καρτακια μας!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Η καλυτερη προπονηση ever σημερα στην Speed Park στον Ασπροπυργο!!!Καμια σχεση η πιστα του Ασπροπυργου με του Αγ.Στεφανου! Πολυ πιο απαιτητικη και πολυ τεχνικη πιστα!
Και με πολυ καλη βραδια! Ουτε κρυο, ουτε αερα τιποτα!!!
Αψογα! Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
Και που να πηγαινες και σε τιποτε Σπατα να δεις..
Ο Ασπροπυργος ηταν η αγαπημενη μου πιστα.. Υστερα απ την τελευταια φορα, ομως, με εκνευρισαν πολυ τα σαμαρακια της και εκανα και 2 απογειωσεις καλες.. Δεν ξερω αν χειροτερεψε η απλα αν εχω αρχισει να γερναω...
Πλεον, ομως, δυσκολα θα με ψησεις να παω να κανω εκει καρτ... -
Θα ήταν καλή φάση ρε γμτ να είχα τρέλειρ να έβλεπα κι άλλες πίστες.
Κατά τ'αλλα...ένα μαύρο αστέρι γεννιέται
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Η καλυτερη προπονηση ever σημερα στην Speed Park στον Ασπροπυργο!!!
Καμια σχεση η πιστα του Ασπροπυργου με του Αγ.Στεφανου! Πολυ πιο απαιτητικη και πολυ τεχνικη πιστα!
Και με πολυ καλη βραδια! Ουτε κρυο, ουτε αερα τιποτα!!!
Αψογα! Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
Και που να πηγαινες και σε τιποτε Σπατα να δεις..
...που εχει πιστα στα Σπατα ?
-
καπου στην μεση του ... πουθενα!!
σταματησαμε να πηγαινουμε, γιατι απο ενα σημειο και μετα πλακωσαν πολλοι 'ινδιανοι' και οι πισταρχες δεν ενδιαφεροντουσαν και τοσο πολυ να βαλουν ταξη...
μιλαμε για τυπους να πηγαινουν αναποδα την πιστα, σασμανατους 'χεραδες' να κανουν ντονατ στα πιτ και αλλα τετοια κουλα..
Την νοσταλγω, ομως, γιατι εκει ξεκινησα.. Νομιζω οτι ο Αγγελος, οποτε πηγαινει, πηγαινει εκει και βεβαια τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα τωρα, γιατι νομιζω γυρισει κυριολεκτικα μονος του...
Θυμαμαι την πρωτη φορα που πηγα στις αφιδνες, υστερα απο σερι στα σπατα, μου φανηκαν ατελειωτες οι ευθειες και μου ειχε κανει εντυπωση που προλαβαινα να ... σκεφτω κι ολας!
Στα σπατα με το που εβγαινες απο την μια στροφη, ειχες μπει στην αλλη.. -
Μηπως θα μπορουσες καποια στιγμη να την κανεις ενα print screen απο το google earth ?
-
Να υποθεσω οτι στην ελλαδα εχουμε μονο μαγνητικους σενσορες στα συστηματα χρονομετρησης ( στις πιστες ) και οχι με υπερυθρες, ετσι δεν ειναι?
-
Να υποθεσω οτι στην ελλαδα εχουμε μονο μαγνητικους σενσορες στα συστηματα χρονομετρησης ( στις πιστες ) και οχι με υπερυθρες, ετσι δεν ειναι?Σωστά.
Για το alfano το ρωτάς?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να υποθεσω οτι στην ελλαδα εχουμε μονο μαγνητικους σενσορες στα συστηματα χρονομετρησης ( στις πιστες ) και οχι με υπερυθρες, ετσι δεν ειναι?
Σωστά.
Για το alfano το ρωτάς?
Mychrone 4
-
-
καλοριζικο και αχρειαστο να ειναι!!!!
-
καλοριζικο και αχρειαστο να ειναι!!!!Ευχαριστώ.
-
Καλορίζικο νικόλα!
-
ΓΧΟΥ ΧΟΥ ΓΚΟΥ ΧΟΥ
Να ρωτησω λιγο ρε παιδακια..Ειμαι 30+.Εχω κανει με ενοικιαζομενα καρτ καμια 100αρια φορες απο το 1993 που ξεκινησε η καριερα μου στο Βανατο σε κατι διακοπες στην Ζακυνθο.(Καλαματα νομιζω ηταν η πιο ομορφη χαραξη)
Θα θελα παρα πολυ να ζησω την εμπειρια ενος 10λεπτου με ενα eazy αγωνιστικου!!!Ξερετε να υπαρχει καποια πιστα να νοικιαζουν τετοια?Αν οχι,πως μπορει να γινει?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Θα θελα παρα πολυ να ζησω την εμπειρια ενος 10λεπτου με ενα eazy αγωνιστικου!!!Ξερετε να υπαρχει καποια πιστα να νοικιαζουν τετοια?Αν οχι,πως μπορει να γινει?Καλησπέρα!
Αν θέλεις να τρέξεις συγκεκριμένα με easykart , ο αντιπρόσωπός τους στην Ελλάδα είναι η Zorri motorsport. Μπες ΕΔΩ ή ΕΔΩ δες τηλέφωνα κτλ και επικοινώνησε μαζί τους να σε ενημερώσουν αν παρέχουν αυτήν την υπηρεσία.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ΓΧΟΥ ΧΟΥ ΓΚΟΥ ΧΟΥΝα ρωτησω λιγο ρε παιδακια..Ειμαι 30+.Εχω κανει με ενοικιαζομενα καρτ καμια 100αρια φορες απο το 1993 που ξεκινησε η καριερα μου στο Βανατο σε κατι διακοπες στην Ζακυνθο.(Καλαματα νομιζω ηταν η πιο ομορφη χαραξη)
Θα θελα παρα πολυ να ζησω την εμπειρια ενος 10λεπτου με ενα eazy αγωνιστικου!!!Ξερετε να υπαρχει καποια πιστα να νοικιαζουν τετοια?Αν οχι,πως μπορει να γινει?
Ετοιμάζεται experience ολοήμερο.
Σε θέλω έτοιμο.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
ΓΧΟΥ ΧΟΥ ΓΚΟΥ ΧΟΥΝα ρωτησω λιγο ρε παιδακια..Ειμαι 30+.Εχω κανει με ενοικιαζομενα καρτ καμια 100αρια φορες απο το 1993 που ξεκινησε η καριερα μου στο Βανατο σε κατι διακοπες στην Ζακυνθο.(Καλαματα νομιζω ηταν η πιο ομορφη χαραξη)
και αυριο αν θες είσαι πίστα! Δες εδώ:
http://www.e-kart.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=113:2010-12-10-12-43-39&catid=56:2010-12-01-21-35-53&Itemid=108 -
Tην πρώτη Κυριακή του νέου χρόνου στις 2/1/2011, από τις 11:00 εώς τις 15:00 το e-kart gr διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για τους φίλους και τα μέλη του στην πίστα του Αγίου Κοσμά.
Στην εκδηλωσή θα παρευρεθούν και μαθητές Λυκείων υποψήφιοι των φετινών Πανελληνίων προκειμένου να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τον χώρο του αγωνιστικού Καρτ.
Θα γίνει γνωριμία με οδηγούς αγωνιστικών ομάδων καρτ, όπου θα λύσουν τις απορίες των μικρών φίλων και θα μιλήσουν μαζί τους για τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης.
Σας περιμένουμε όλους!
Χρονια Πολλά, Καλή Χρονιά!
Η ομάδα του e-kart.gr
-
Ο χρήστης chris_rotax έγραψε:
Tην πρώτη Κυριακή του νέου χρόνου στις 2/1/2011, από τις 11:00 εώς τις 15:00 το e-kart gr διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση για τους φίλους και τα μέλη του στην πίστα του Αγίου Κοσμά.Στην εκδηλωσή θα παρευρεθούν και μαθητές Λυκείων υποψήφιοι των φετινών Πανελληνίων προκειμένου να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τον χώρο του αγωνιστικού Καρτ.
Θα γίνει γνωριμία με οδηγούς αγωνιστικών ομάδων καρτ, όπου θα λύσουν τις απορίες των μικρών φίλων και θα μιλήσουν μαζί τους για τα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης.
Σας περιμένουμε όλους!
Χρονια Πολλά, Καλή Χρονιά!
Η ομάδα του e-kart.gr
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Στην εκδήλωση αυτή μπορεί να έρθει κάποιος και να τρέξει με το καρτ του; Και αν ναι, ποιο το κόστος συμμετοχής;
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ