-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θα κρατησει εκει το αυτοκολητο την καμερα? εγω φοβαμαι να βαλω την δικη μου go pro ετσι επανω στο κρανος
Την τελευταια φορα την εβαλα πανω στο σασι απο μπρος προς τα πισω στην δεξια πλευρα
Και εβγαλε πολυ καλα πλανα.
Κυριακη δεν νομιζω να ειμαι, υπαρχει πιθανοτητα να παω Σαββατο αλλα δεν ξερω ακομα αν θα ειμαι Μεγαρα η Αγ.Στεφανο ( Αναλογος που θα παει η ομαδα του Κυριου Γαλατση )
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Πως το βλεπεις ????
http://img10.imageshack.us/img10/4405/img2827vf.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/7066/img3089r.jpgTA ΣΠΑΕΙ!!
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Ενα αυτοματο Rotax 125 ( used ) με σασι Haase.
Φίλε Θοδωρή ορίστε και κάποιες οδηγίες όταν αρχίσεις και πειραματίζεσαι με το στήσιμο του σασί σου από το site της Haase . Εκτός βέβαια αν έχεις τεχνική υποστήριξη που τότε λογικά η ομάδα που είσαι θα σου κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
.
Φιλε Σπυρο σε ευχαριστω παρα πολυ!!!
-
Εχει ανεβασει ο Αντωνης βιντεο με το ROTAX ,η καμερα ειναι στο πλαστικο ,φοβερη ληψη,δες το παιζουν με το Νασο και το Σταυρο.
-
Τέλεια!!
Θα το δούμε κι αυτό.
-
Κοιτάω λίγο το manual του road rebel που γράφει για το στήσιμό του.
Απορία:
Πως το ρυθμίζεις αυτό? Τι δείχνει εδώ πχ εκεί που λέει + Grip?
Θοδωρή...εδώ η CRG δίνει τις διαστάσεις για 3 γόμες, εμείς κοιτάμε τη μεσαία για να έχουμε μια ιδέα όσον αφορά τα εμπρός και πίσω ανοίγματα:
Δηλαδή δίνει για τη μέση γόμα:
Εμπρός: 1200/1210
Πίσω: 1390/1400Να το δοκιμάσουμε έτσι?
-
Φιλε Σπυρο βροχινα εχω ,αλλα απεχθανωμαι τη βροχη.
Πως και πως θελω να τρεξω με τη ......ROKARA......μου αλλα δεν μπορω.Αυτη τη γραμμηκοτητα και το γλυκο δουλεμα του ROK εγω δεν το αλλαζω για κανενα Rotax,εχουν περασει τεσσερα Rotax απο τα χερια μου και ειχα και κουτα(το μοτερ του Τολη),και το εδωσα.
θα βαλω αυριο τους TWINS να μονταρουν ενα μεγαλο βιντεο δικο μου και θα το ανεβασω. -
Ατύχημα στον τελικό του Rotax DD2 το 2010
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Ατύχημα στον τελικό του Rotax DD2 το 2010Τι εγινε? Του κολησε το γκαζι?
-
Μην αγχωνεσε ,αυτα δεν ειναι τις στιγμης αυτης.Κερναω καφε Σαββατο απογευμα στο συνεργειο μου(συγνωμη γκαραζ ηθελα να πω).
-
Μπερδευτικε το κορδονι του στο γκαζι.
-
ωραιο βιντεο και μεγαλο και ωραιος αγωνας.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση:γιατι σας νοιαζει τοσο πολυ η ιπποδυναμη;
Γιατί με τι μετριέται η δύναμη του κινητήρα?
Καταρχας καλοστριφτο το νεο!
Κατα δευτερον αφου δεν θα το τρεξεις στον παγκο τι σε νοιαζει η ιπποδυναμη; Θα χεις παρει ηδη μια ιδεα,κανενα μοτερ πρωτον δεν ειναι ιδιο με κανενα αλλο μεσα στην πιστα.. Ακομα κι αν μιλαμε για ιδια ροταξ,ιδια ροκ,ιδια λεοπαρδαλη..Επισης ενα μοτερ με λιγοτερη ιπποδυναμη ενδεχεται να ναι ακομα πιο γρηγορο απο το ξυραφι.. Αυτο που μετραει ειναι το ευρος στροφων που 'θα σε κρατησει' μεσα στην πιστα γρηγορα και το τι αποδοση εχει το μοτερ σε αυτο το ευρος και οχι μονο σε μια 'ανωτερη' τιμη στροφων που σου λεει η ιπποδυναμη.Anyway μιας και το τρεχεις καρτοντρομο εκανες καλη επιλογη μοτερ αρκει να μη γυρναει μεχρι 12800rpm σαν το τελαρο του A viper..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση:γιατι σας νοιαζει τοσο πολυ η ιπποδυναμη;
Γιατί με τι μετριέται η δύναμη του κινητήρα?
Καταρχας καλοστριφτο το νεο!
Ευχαριστώ
Κατα δευτερον αφου δεν θα το τρεξεις στον παγκο τι σε νοιαζει η ιπποδυναμη; Θα χεις παρει ηδη μια ιδεα,κανενα μοτερ πρωτον δεν ειναι ιδιο με κανενα αλλο μεσα στην πιστα.. Ακομα κι αν μιλαμε για ιδια ροταξ,ιδια ροκ,ιδια λεοπαρδαλη..Επισης ενα μοτερ με λιγοτερη ιπποδυναμη ενδεχεται να ναι ακομα πιο γρηγορο απο το ξυραφι.. Αυτο που μετραει ειναι το ευρος στροφων που 'θα σε κρατησει' μεσα στην πιστα γρηγορα και το τι αποδοση εχει το μοτερ σε αυτο το ευρος και οχι μονο σε μια 'ανωτερη' τιμη στροφων που σου λεει η ιπποδυναμη.Anyway μιας και το τρεχεις καρτοντρομο εκανες καλη επιλογη μοτερ αρκει να μη γυρναει μεχρι 12800rpm σαν το τελαρο του A viper..
Έχεις δίκιο σε όλα όσα λες...δεν αντιλέγω.
Απλά η ιπποδύναμη είναι νομίζω ένα σημείο αναφοράς.
Ούτως ή άλλως μετράνε τόσα άλλα πράγματα μέσα στη πίστα όπως γρανάζωμα, ζιγκλέρ κ.α.
Εμένα λέει στροφάρει μέχρι 14.000 που έχει κόφτη.
Για να δούμε.
-
Γμτ...πάνω που άρχιζα να το κοιτάω για να πάρω τρέιλερ για το καρτ και έψαχνα να βρω τρόπο να το βάλω στο γκαράζ...ήρθαν τα νέα από τη BMW ότι ΔΕΝ παίρνει το δικό μου κοτσαδόρο.
Οπότε...καρτόδρομο.
-
Αλλαξε το παρε αλλο πιο χρηστικο,στην αρχη θα σου κακοφανει αλλα μετα θα το συνηθησεις,και εγω οταν επεσα απο τα 185 ΗΡ στα 105 την ακουσα ειδικα στα ταξιδια,αλλα τωρα την εχω καταβρει με το χωρο που εχω και την ανεση.
-
Μπα...δε το αλλάζω ...με τίποτα όμως
Θα δούμε τι θα κάνω με το τρέιλερ.
-
Καλογκαζωτο και καλοστριφτο το καρτ συνονοματε,ριξε καμια φωτο να το δουμε.
-
Νικο μπορει να μην εχει η BMW κοτσαδορο αλλα πηγαινε σε κανα μαγαζι με αξεσουαρ αυτοκινητων που κανουν και εγκατασταση κοτσαδορων μηπως υπαρχει αλλη λυση.
-
Ο χρήστης toliskal έγραψε:
Νικο μπορει να μην εχει η BMW κοτσαδορο αλλα πηγαινε σε κανα μαγαζι με αξεσουαρ αυτοκινητων που κανουν και εγκατασταση κοτσαδορων μηπως υπαρχει αλλη λυση.Το θέμα είναι ότι δε θα δίνει πίσω ρεύμα γιατί θα θέλει προγραμματισμό από τη BMW κάτι που δε μπορεί να γίνει γιατί δε παίρνει κοτσαδόρο. Θα γίνει δηλαδή κι εκεί πατέντα να κατέβουν καλώδια κλπ.
Υπό κανονικές συνθήκες όταν μπαίνει κοτσαδόρος του τραβάνε ένα software update στην ecu για να αναγνωρίζει τον κοτσαδόρο και να δίνει πίσω ρεύμα, αλλιώς θα άναβαν λαμπάκια μέσα.
Θα το κοιτάξω πάντως κι αυτό...το έχω στο νου μου να δω με westfalia ή thule.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ