-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το κουλαδι ρε παιδια το προηγουμενο σαββατο γυριζε 43.7 με μετρια γομα και μου χτυπαει μηνυμα οτι γυρισε 41.5..41.756
-
εγινε... Μπυρες...
-
Ήρθε και το καινούριο Alfano:
Yeah baby!!!
Ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά
-
Με αφορμη ενα καινουργιο καρτ που ειδα για το 2011, θα ηθελα να πω σε οσους ψαχνουν για καρτ(μονοι τους) και δεν ξερουν πολλα σχετικα πραγματα,μην αγοραζουν με γνωμονα τα αυτοκολητα και τα πλαστικα.
Μπορει ενα καρτ να ειναι πανεμορφο εξωτερικα, αλλα ενα φορτηγο VOLVO η MAN να στριβει καλυτερα,(δεν θελω να αναφερω παραδειγμα)και ενα που ειναι σχετικα ασχημο εξωτερικα να ειναι απο τα κορυφαια.
Ακομα τα εργοστασια που κατασκευαζουν σασι καρτ ειναι τρεια...CRG...TONY.............BIREL. -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ήρθε και το καινούριο Alfano:Yeah baby!!!
Ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά
Πολύ καλή επιλογή Νίκο...
Πρώτη ΑΜΕΣΗ αγορά. Το καλωδιάκι για να κατεβάζεις δεδομένα στο pc.
-
Είναι λίγο ακριβούτσικο. Ένα 100άρι κάνει. Αξίζει?
Η πρώτη άμεση αγορά που έκανα βασικά ήταν ο σένσορας της θερμοκρασίας...ένα 100άκο.
Αργότερα ίσως το πάρω.
Τώρα προέχουν άλλα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είναι λίγο ακριβούτσικο. Ένα 100άρι κάνει. Αξίζει?Η πρώτη άμεση αγορά που έκανα βασικά ήταν ο σένσορας της θερμοκρασίας...ένα 100άκο.
Αργότερα ίσως το πάρω.
Τώρα προέχουν άλλα
Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι ο σένσορας της θερμοκρασίας. Αλλά και η σύνδεση με το pc μετράει.
-
ΟΚ λοιπόν
Θα το έχω στο νου μου.
-
Aλλο το κομπρεσερ, αλλο η ραπτομηχανη???Συμφωνεις ΝΙΚΟ
-
Να το και το STEALTH FIGHTER:
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Να το και το STEALTH FIGHTER:Το 6τάχυτο ε? Για πες χαρακτηριστικά και ιπποδύναμη?
Aλλο το κομπρεσερ, αλλο η ραπτομηχανη???Συμφωνεις ΝΙΚΟ
Θα δούμε σύντομα
-
Αλογα ,πραγματικα δεν ξερω,συμφωνα με πληροφοριες και ενδειξεις 45 φευγα.Το μονο σιγουρο ειναι, οτι ηταν του ΚΟΚΟ(ΚΟΖLINSKI) οτι ειναι TEC-SAV και ειναι για επαγγελματιες.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ήρθε και το καινούριο Alfano:Καλορίζικο Νίκο!! Πολύ ωραίο.
Το A-155-1__AStrO LV είναι ή το A-145-1__PRO+ LV;
Έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους;
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Ήρθε και το καινούριο Alfano:
Καλορίζικο Νίκο!! Πολύ ωραίο.
Το A-155-1__AStrO LV είναι ή το A-145-1__PRO+ LV;
Έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους;
Thx!!!
Είναι το pro + lv, όχι το astro LV. Οι διαφορές είναι ότι το astro LV δείχνει σχέση στο σασμάν και έχει μέσα και g-meter και στους δύο άξονες, οριζόντιο και κάθετο.
Προσωπικά δε τις χρειάζομαι...οπότε πήγα για το pro +
-
Καλημέρα στους απανταχού καρτάκιδες!
Τους τελευταίους μήνες που άρχισα να ασχολούμαι με το καρτ, είχα απορία τι είναι αυτές οι κατηγορίες. Έψαξα λοιπόν και τις βρήκα, ακόμα κι αν τις γνωρίζετε τις παραθέτω σε αυτούς που δε τις ξέρουν:
KF3:
In 2007 the FIA (karting governing body) unveiled the new KF range of classes based around a single family of motors. KF3 is the ultimate in Junior competitive karting. A replacement of the old JICA class, KF3 contains the best drivers in the country/The world. The engines are limited to 14000 RPM to provide a greater product reliability. The inclusion of an on board starter, Centrifugal clutch, integrated water pump and monotype exhaust all add to the attractiveness of the new KF range of engines to a broader range of drivers.KF2:
In 2007 the FIA (karting governing body) unveiled the new KF range of classes based around a single family of motors. KF2 is the premier class to combine hobby and competition within one and the same product, thus making it easier for users to switch over from hobby to competition. This is a replacement of the old ICA class which provides a stepping stone into the premier racing class – KF1. The engines are limited to 15000 RPM to provide a greater product reliability. The inclusion of an on board starter, Centrifugal clutch and integrated water pump all add to the attractiveness of the new KF range of engines to a broader range of drivers.KF1:
In 2007 the FIA (karting governing body) unveiled the new KF range of classes based around a single family of motors. KF1 is the ultimate in competitive karting. A replacement of the old Formula A class, KF1 contains the best drivers in the country/The world. The engines are limited to 16000 RPM to provide a greater product reliability. The inclusion of an on board starter, Centrifugal clutch and integrated water pump all add to the attractiveness of the new KF range of engines to a broader range of drivers.Τώρα μου λύθηκε η απορία!
-
Ξέχασες την KF4 τις KZ1-KΖ2 και την mini.
Πολύ περιγραφικά, μιας και δεν τα πάω καλά με τις CIK-FIA κατηγορίες, η KZ1 και η ΚΖ2 είναι οι κατηγορίες των εξατάχυτων. Mini είναι για παιδιά μέχρι 12 χρονών με κινητήρες 60cc ενώ η ΚF4 χρησιμοποιεί περίπου ίδιο μοτέρ με την KF2 αλλά πιο 'χομπίστικο'.
-
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει 'αγωνιστική δράση' από κανένα μέλος του φόρουμ;
Γιατί πολύ καιρό μου φαίνεται έχουμε να πάμε.
-
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει 'αγωνιστική δράση' από κανένα μέλος του φόρουμ;Γιατί πολύ καιρό μου φαίνεται έχουμε να πάμε.
Αν προλάβω.........
-
θα εχει και χαλια καιρο μαλλον ελπιζω το σουκου να φτιαξει καθολου γιατι αρχιζω να ξεχναω που ειναι το γκαζι που ειναι το φρενο......καλα που δεν εχω και εξαταχυτο δηλαδη!!
-
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει 'αγωνιστική δράση' από κανένα μέλος του φόρουμ;Γιατί πολύ καιρό μου φαίνεται έχουμε να πάμε.
Εγώ όχι.
Αλλά αν όλα πάνε καλά, μάλλον Κυριακή με το καινούριο
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ