-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το πρόβλημα είναι ότι όπως λένε οι Αμερικάνοι...'when money talks, the world listens'. Θα μπορούσε το Καρτόδρομο να άφηνε Κυριακή να κάνουν περισσότερα αγνωνιστικά, θα μπορούσε να έστρωνε νέα άσφαλτο κάτω, θα μπορούσε να είχε καλύτερες εγκαταστάσεις, θα μπορούσε να είχε αλυτάρχες μέσα στη πίστα, θα μπορούσε να είχε κέντρο πρώτων βοηθειών και τόσα άλλα απλά πράγματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Αλλά ο κάθε επιχειρηματίας σκέφτεται το σήμερα, το τώρα και όχι το μετά...το μέλλον και τι πρόκειται να γίνει ή πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερος.
Τόσα μυαλά πάνε χαμένα ρε γμτ...
και να ηταν τοσο καλα οργανομένο το καρτοδρομο δεν θα άλλαζε κατι πιστευω..
στην ελλαδα μας λειπει η μηχανοκινητη κουλτουρα
ασε που το καρτ δεν ειναι κ φτηνο αθλημα -
Γεμίσαμε νεούδια...
Εχθές, όπως και κάθε Σάββατο πριν από αγώνα, ΠΟΛΥ γόμα στο Kartodromo.
Δυστυχώς δεν γύρισα καλά αλλά δεν ...μαμιέται. Έχουμε αρκετή δουλειά με το σασσί και πολλή δουλειά με το μοτέρ μπροστά μας.
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
ασε που το καρτ δεν ειναι κ φτηνο αθλημαΣε καμία χώρα δεν είναι φθηνό το καρτ...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ασε που το καρτ δεν ειναι κ φτηνο αθλημαΣε καμία χώρα δεν είναι φθηνό το καρτ...
Αν δεν κανω λαθος ομως ειναι αν οχι η φθηνοτερη, τοτε σιγουρα απο τις φθηνοτερες μορφες μηχανοκινητου αθλητισμου...
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος ομως ειναι αν οχι η φθηνοτερη, τοτε σιγουρα απο τις φθηνοτερες μορφες μηχανοκινητου αθλητισμου...
Συμφωνούμε...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Καινουργιος ...CRG...ακιας στην παρεα,τι,πως,που????????
Δηλωνω ...
SOLD: viewtopic.php?f=9&t=46189&p=2047770#p2047770 !
Σύντομα θα έχετε νέα και από τους δύο. Και από μένα με το νέο τέρας και από τον νέο ιδιοκτήτη του παλιού
Αυτό σημαίνει πως θα κάνω βολτούλα με CRG;
Θέλουμε ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ εντυπώσεις!
Ακριβώς έτσι είναι...και σίγουρα είναι πιο φθηνό από το να πηγαίνεις με το δικό σου 'πολιτικό' αυτοκίνητο στα Μέγαρα...με πολλαπλάσιες μάλιστα συγκινήσεις
(edit: όχι το δικό σου Θοδωρή per se, με τη 430 Scuderia δηλαδή...αλλά γενικώς )
-
Οταν λες πολυ δουλεια με σασι και μοτερ Βασιλη τι εννοεις??? :whateve
Το καλυτερο σουπερ καρ ειναι ΤΡΑΚΤΕΡ μπροστα σε ενα μονοθεσιο στην πιστα ,και στους δρομους ενα σουπερ καρ ειναι πολυ λιγο, μπροστα σε ενα στημενο και προσεγμενο FQ-400 ΜΙΤΣΟΥ.Δεν μιλαω για βουνο η επαρχιακο δρομο,ισως ενα απο τα λεγομενα σουπερ καρ να ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια, που οπως λεμε ΟΙ ΕΥΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Οταν λες πολυ δουλεια με σασι και μοτερ Βασιλη τι εννοεις???Ναι όντως Βασίλη, ξέχασα να σε ρωτήσω.
Για πες.
-
Δεν έχουμε βρει καθόλου το σασσί σε τέτοια πίστα με αυτά τα λάστιχα. Βέβαια και ο οδηγός είναι παραλίας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Όσο για το μοτέρ θέλει ένα πιστονάκι (τουλάχιστον) μιας και έχει μια 15άρα ώρες.
-
Δεν έχουμε βρει καθόλου το σασσί σε τέτοια πίστα με αυτά τα λάστιχα. Βέβαια και ο οδηγός είναι παραλίας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.Όσο για το μοτέρ θέλει ένα πιστονάκι (τουλάχιστον) μιας και έχει μια 15άρα ώρες.
Γιατί το αλλάζεις το πιστόνι τόσο νωρίς? Rotax δεν έχεις?
Στο iame μου ο Κων/ντίνος στη πίστα μου είχε πει στις 20 κοιτάμε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν έχουμε βρει καθόλου το σασσί σε τέτοια πίστα με αυτά τα λάστιχα. Βέβαια και ο οδηγός είναι παραλίας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Όσο για το μοτέρ θέλει ένα πιστονάκι (τουλάχιστον) μιας και έχει μια 15άρα ώρες.
Γιατί το αλλάζεις το πιστόνι τόσο νωρίς? Rotax δεν έχεις?
Στο iame μου ο Κων/ντίνος στη πίστα μου είχε πει στις 20 κοιτάμε.
Μωρέ και 50 ώρες βγάζει, αλλά όσο περνάνε οι ώρες τόσο πέφτει το μοτέρ.
Παλίος ΚΑΛΟΣ αγωνιζόμενος έλεγε ότι όταν το rotax καβατζάρει τις 10 ώρες χάνεις 1-2 δέκατα.
-
Βασιλη υπαρχει πιθανοτητα να μαυρισεις???
-
Δε το έχω δει όλο...αλλά το βιντεάκι ΤΑ ΣΠΑΕΙ: http://www.vimeo.com/14574972
Κοιτάξτε στην ευθεία πως κατεβάζουν το κεφάλι για αν μη χαλάνε την αεροδυναμική.
Απίστευτο!
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Βασιλη υπαρχει πιθανοτητα να μαυρισεις???Μπα... Μου πάνε τα κόκκινα.
-
Ωραίος ο Thanix!
-
Βασιλη υπαρχει πιθανοτητα να μαυρισεις???
Μπα... Μου πάνε τα κόκκινα.
Bill...για βάλε καμιά φώτο να δούμε λίγο το καρτάκι σου!!
-
Δειτε στο βιντεο που εβαλε ο Νικος,ειναι περιπου στο 30 κατι λεπτο ο μεγαλος J.THONON τι κανει? ισως ο κορυφαιος οδηγος καρτ αυτη τι στιγμη στον κοσμο
-
15 ώρες; Άστρωτο είναι ακόμα το μοτέρ !!
-
Τελος Ιανουαριου αρχες Φεβρουαριου ΕΡΧΕΤΑΙ στην Ελλαδα ...ΜAXTER XF11...δεν ειναι ΚΖ δεν ειναι KF τι ειναι??? :
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Τελος Ιανουαριου αρχες Φεβρουαριου ΕΡΧΕΤΑΙ στην Ελλαδα ...ΜAXTER XF11...δεν ειναι ΚΖ δεν ειναι KF τι ειναι??? :Πόσα άλογα είναι αυτό Θοδωρή?
Το manual του μοτέρ το κατεβάζετε από εδώ: www.maxterengines.com/cataloghi/XF11.pdf
Και λινκ με πληροφορίες: http://www.ernst-motorsport.com/cgi-bin ... 355,G0007A
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ