-
Δυο βασικές και γενικές ερωτήσεις:
Αγοράζω ένα καρτ.
Πως αποδυκνείεται οτι ειναι δικό μου;
Υπάρχει αριθμός πλαισίου;
Κάνουν κάποια χαρτιά αγοραστής - πωλητής;Επίσης τα κάρτ έχουν αριθμό πλαισίου;
Μέσω αυτού μπορώ να καταλάβω την χρονολογία κατασκευής του κάρτ;Για το μοτέρ τι ισχύει;
-
dimgster παντως με το καρτ θα βρεις αυτο που εψαχνες στην οδηγηση
περα απο τη πλακα κανενα (γηινο για πιο πανω δε ξρω) αυτοκινητο , δε μπορει να σου προσφερει την αισθηση του αγωνιστικου καρτ
θυμαμαι τη ξενερα να μπαινω μετα απο ενα τετοιο στο αυτοκινητο μου
-
ολα τα σασσι εχουν αριθμο πλαισιου. Δε νομιζω να μπορεις να καταλαβεις την ημερομηνια κατασκευης του, ομως απ' αυτο, εκτος αν με τον αριθμο ρωτησεις εισαγωγεα - εργοστασιο
Αντιστοιχα και στο μοτερ, εχουν σειριακο αριθμο. Αν θυμαμαι καλα, τα μοτερ εχουν σταμπα επανω με την ημερομηνια κατασκευης..
Οσο για τις ωρες λειτουργιας, ειναι πιθανον να ειναι τοσες... Το δικο μου ειναι αγορασμενο Δεκ. 2004 και εχει λιγο παραπανω απο 15 ωρες...Φροντισε να το πας βολτα!
Δεν ξερω αν εχεις απαντησει, αλλα την συντηρηση θα την κανεις εσυ? θα σε υποστηριζει καποιος και απλα θα πηγαινεις να κανεις.. πως το εχεις σκεφτει??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Σας εχω ασχημα νεα, παιδες...
μαλλον το σαββατο θα εχει βροχες!Ευκαιρία για πλατσούρισμα!!!
-
αυτα ειναι για σας τους νεους!
εμεις οι γεροντες δεν τα αντεχουμε, πλεον! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ολα τα σασσι εχουν αριθμο πλαισιου. Δε νομιζω να μπορεις να καταλαβεις την ημερομηνια κατασκευης του, ομως απ' αυτο, εκτος αν με τον αριθμο ρωτησεις εισαγωγεα - εργοστασιο
Αντιστοιχα και στο μοτερ, εχουν σειριακο αριθμο. Αν θυμαμαι καλα, τα μοτερ εχουν σταμπα επανω με την ημερομηνια κατασκευης..Ok ευχαριστώ.
Χρειάζεται να κάνω τίποτα χαρτιά για την αγοραπωλησία ή απλά του δίνω μετρητά και το παίρνω;Οσο για τις ωρες λειτουργιας, ειναι πιθανον να ειναι τοσες... Το δικο μου ειναι αγορασμενο Δεκ. 2004 και εχει λιγο παραπανω απο 15 ωρες...
Είναι και σχετικά μεγάλος αυτός και ακούγεται σοβαρός. Η ιστορία που μου είπε ακούγεται λογική...
Και να μην είμαι 5 ας είναι 10. Δε νομίζω οτι θα έχει ανοιχτεί το μοτέρ για επισκευή και αυτός μου λέει οτι δεν έχει ανοιχτεί καν...Φροντισε να το πας βολτα!
Μου το προτεινε και αυτός, αλλά τι μπορώ να καταλάβω με μία βόλτα;
Δεν ξερω αν εχεις απαντησει, αλλα την συντηρηση θα την κανεις εσυ? θα σε υποστηριζει καποιος και απλα θα πηγαινεις να κανεις.. πως το εχεις σκεφτει??
Έχω ένα πρόβλημα με την μετακίνηση του κάρτ και ακόμα είμαι σε σκέψη πως θα το λύσω.
Τη συντήρηση θα την κάνω εγώ. -
στα ροταξ, μολις παιρνεις μοτερ, σφραγιζεται απο τον εισαγωγεα, με ατσαλοσυρμα και βαζει και μια σφραγιδα.. αν δεν υπαρχει αυτη η σφραγιδα, σημαινει οτι για καποιον λογο εχει ανοιχτει.. δεν ξερω αν σ αυτο το μοτερ ισχυει κατι αντιστοιχο
να το κανεις βολτα να δεις αν σου αρεσει, αν τραβαει, αν ειναι στραβο, π.χ.
εγω οταν το αγορασα απο τον εισαγωγεα, μου εγραψε ενα χαρτι οτι μου πουλησε το ταδε καρτ με αριθμο σασσι ταδε και τελειωσε.. τωρα βεβαια, ουτε καν ξερω που βρισκεται!
αντιστοιχα κατι τετοιο μπορεις να κανεις κι εσυ..
αν δεν εχεις τροπο να το μεταφερεις, η πιστα ειναι μονοδρομος...
να ξερεις οτι θα χρειαστεις εργαλεια! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
να το κανεις βολτα να δεις αν σου αρεσει, αν τραβαει, αν ειναι στραβο, π.χ.Οκ αν υπάρχει περίπτωση να καταλάβω κάτι θα το κάνω.
εγω οταν το αγορασα απο τον εισαγωγεα, μου εγραψε ενα χαρτι οτι μου πουλησε το ταδε καρτ με αριθμο σασσι ταδε και τελειωσε.. τωρα βεβαια, ουτε καν ξερω που βρισκεται!
αντιστοιχα κατι τετοιο μπορεις να κανεις κι εσυ...Έτσι θα κάνω και εγώ. Θα ζητήσω να μου συμπληρώσει μια υπεύθυνη δήλωση για να είμαι οκ.
Για αρχή δεν βλέπω να τη γλυτώνω...
να ξερεις οτι θα χρειαστεις εργαλεια!
Φαντάζομαι
-
Να κανω μια ερωτηση παρακαλω:
Καποια πιστα στην Αττικη που να εχει για ενοικιαση πραγματικα δυνατα καρτ υπαρχει?
-
εχμ... μαλλον οχι
πραγματικα δυνατα ειναι τα διχρονα, αγωνιστικα...
οι πιστες ενοικιαζουν τετραχρονα.. ακομα και σε καλη μοτερικη κατασταση να ειναι, τα φρενα τους δεν εχουν καμμια σχεση με τα πρωτα, καθως επισης και τα λαστιχα τους...
τελευταια φορα αξιοπρεπη ηταν του Ασπροπυργου, αλλα η τελευταια φορα ηταν πολυ καιρο πριν και ισως αδικησω καποια πιστα.. -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
να το κανεις βολτα να δεις αν σου αρεσει, αν τραβαει, αν ειναι στραβο, π.χ.
Οκ αν υπάρχει περίπτωση να καταλάβω κάτι θα το κάνω.
αντιστοιχα κατι τετοιο μπορεις να κανεις κι εσυ...Έτσι θα κάνω και εγώ. Θα ζητήσω να μου συμπληρώσει μια υπεύθυνη δήλωση για να είμαι οκ.
Για αρχή δεν βλέπω να τη γλυτώνω...
να ξερεις οτι θα χρειαστεις εργαλεια!
Φαντάζομαι
Με καλό!
Βασικά προτείνω σε πρώτη φάση να το έχεις στη πίστα. Αμαρτία να το πηγαινοφέρνεις εσύ, μη κάνεις καμιά ζημιά στο φόρτωσε/ξεφόρτωσε.
Σε πρώτη φάση για να το μεταφέρεις από Κρήτη αφού σου αρέσει κλπ και είναι εντάξει, πάρε το αμάξι σου, κατέβα με καράβι, βάλε δυο σχάρες...βάλτο επάνω, δέστο και γύρνα
Μετά πήγαινε στη πίστα κατευθείαν και άστο εκεί. Θα δεις πόσο πολύ θα σε βολέψει. Πραγματικά είναι πολύ μα πολύ βολικό! Είναι ταλαιπωρία το φόρτωμα/ξεφόρτωμα μετά ή πριν από κάθε προπόνηση και θες μια ωρίτσα άνετα!
Εγώ πάντως το δικό μου δε το πήρα πριν βόλτα ...πρώτη βόλτα το έκανα στη πίστα όταν το είχα ήδη πάρει και ούτε χαρτιά έχω ούτε τίποτα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Βασικά προτείνω σε πρώτη φάση να το έχεις στη πίστα. Αμαρτία να το πηγαινοφέρνεις εσύ, μη κάνεις καμιά ζημιά στο φόρτωσε/ξεφόρτωσε.Σε πρώτη φάση για να το μεταφέρεις από Κρήτη αφού σου αρέσει κλπ και είναι εντάξει, πάρε το αμάξι σου, κατέβα με καράβι, βάλε δυο σχάρες...βάλτο επάνω, δέστο και γύρνα
Δε θα μπούν σχάρες στο GOLF για πολλόυς λόγους...
Επίσης βλέπω οτι για αρχή την πίστα δεν τη γλυτώνω.Μετά πήγαινε στη πίστα κατευθείαν και άστο εκεί. Θα δεις πόσο πολύ θα σε βολέψει. Πραγματικά είναι πολύ μα πολύ βολικό! Είναι ταλαιπωρία το φόρτωμα/ξεφόρτωμα μετά ή πριν από κάθε προπόνηση και θες μια ωρίτσα άνετα!
Νίκο θα ήθελα παρα πολύ να έχω ενα τρέιλερ και να μέταφέρω έτσι το κάρτ. Έτσι θα μπορούσα να το πάω σε όποια πίστα θέλω, θα μπορούσα να το συντηρήσω μόνος μου στο σπίτι κτλ...
Το θέμα είναι οτι δεν έχω ούτε κοτσαδόρο, ούτε τρέιλερ και το σημαντικότερο δεν έχω δικό μου χώρο, γ@μ@ την Αθήνα και τα διαμερίσματά της...
**Του ζήτησα να μου στείλει κάποιες παραπάνω φωτογραφίες από το κάρτ, αλλά και πάλι δεν μου έστειλε φώτο από κάτω (και του το τόνισα). Το μόνο κακό που είδα είναι οτι έχει ένα τσαμπουκά στο ψυγείο...
Δεν τη γλυτώνω την βόλτα στη Κρήτη... **:twisted: -
καλημερα!
πιπα, κατασταση, δηλαδη!!
ποτε δεν ημουν φαν του να συντηρω το καρτ στην πιστα...
Εκει, δηλαδη, που ειναι να μπεις μεσα και να λυσσαξεις, θα πρεπει να κανεις μηχανολογικα
Ευτυχως ημουν απο τους τυχερους που υπηρχε και κοτσαδορος και τρεϊλερ και χωρος στο υπογειο για τετοια.. οποτε με την ανεση μου, κατεβαινα κατω μαζι με τον φαδερ και πλακωνομασταν στα μαστοριλικια!
ξαναζητα του να σου στειλει φωτο απο το κατω μερος! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλημερα!
πιπα, κατασταση, δηλαδη!!
ποτε δεν ημουν φαν του να συντηρω το καρτ στην πιστα...
Εκει, δηλαδη, που ειναι να μπεις μεσα και να λυσσαξεις, θα πρεπει να κανεις μηχανολογικαΚαλημέρα 30φυλλε.
Δεν είναι εύκολο αυτό, αλλά τι να κάνεις.
Φαντάζομαι οτι δε θα χρειάζεται και καμία φοβερή συντήρηση απο βόλτα σε βόλτα...Πάντως συνέχεια ψάχνω να βρώ τρόπο για τρέιλερ και χώρο αποθήκευσης...
Ευτυχως ημουν απο τους τυχερους που υπηρχε και κοτσαδορος και τρεϊλερ και χωρος στο υπογειο για τετοια.. οποτε με την ανεση μου, κατεβαινα κατω μαζι με τον φαδερ και πλακωνομασταν στα μαστοριλικια!
Ωραία πράγματα... Στην επαρχία έχω τα πάντα...όποτε χρειάζεται το βάζω στο τρέιλερ και το καταβάζω κάτω για πλυσίματα, συσφίξεις και συντήρηση!
ξαναζητα του να σου στειλει φωτο απο το κατω μερος!
Αυτό είναι το σωστό, αλλά ντρέπομαι να τον πάρω τηλέφωνο και να του το ξαναζητήσω.
Και να πεις οτι δεν του το είπα... -
ντρεπεσαι? βαλε την γυναικα σου!
παρτον τηλεφωνο και πες του, ρε μαστορα ελαβα τις φωτο, αλλα δεν μου 'ρθαν απο το κατω μερος!
κανε εναν κοπο, σε παρακαλω, μην κατεβαινω τσαμπα!
και με την ευκαιρια, ρωτα τον και για το ψυγειο! -
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Βασικά προτείνω σε πρώτη φάση να το έχεις στη πίστα. Αμαρτία να το πηγαινοφέρνεις εσύ, μη κάνεις καμιά ζημιά στο φόρτωσε/ξεφόρτωσε.
Σε πρώτη φάση για να το μεταφέρεις από Κρήτη αφού σου αρέσει κλπ και είναι εντάξει, πάρε το αμάξι σου, κατέβα με καράβι, βάλε δυο σχάρες...βάλτο επάνω, δέστο και γύρνα
Δε θα μπούν σχάρες στο GOLF για πολλόυς λόγους...
Επίσης βλέπω οτι για αρχή την πίστα δεν τη γλυτώνω.Μετά πήγαινε στη πίστα κατευθείαν και άστο εκεί. Θα δεις πόσο πολύ θα σε βολέψει. Πραγματικά είναι πολύ μα πολύ βολικό! Είναι ταλαιπωρία το φόρτωμα/ξεφόρτωμα μετά ή πριν από κάθε προπόνηση και θες μια ωρίτσα άνετα!
Νίκο θα ήθελα παρα πολύ να έχω ενα τρέιλερ και να μέταφέρω έτσι το κάρτ. Έτσι θα μπορούσα να το πάω σε όποια πίστα θέλω, θα μπορούσα να το συντηρήσω μόνος μου στο σπίτι κτλ...
Το θέμα είναι οτι δεν έχω ούτε κοτσαδόρο, ούτε τρέιλερ και το σημαντικότερο δεν έχω δικό μου χώρο, γ@μ@ την Αθήνα και τα διαμερίσματά της...
**Του ζήτησα να μου στείλει κάποιες παραπάνω φωτογραφίες από το κάρτ, αλλά και πάλι δεν μου έστειλε φώτο από κάτω (και του το τόνισα). Το μόνο κακό που είδα είναι οτι έχει ένα τσαμπουκά στο ψυγείο...
Δεν τη γλυτώνω την βόλτα στη Κρήτη... **:twisted:Μάλιστα.
Πάντως πριν πας Κρήτη, δες κάποια που είναι για πώληση στο καρτόδρομο και βρίσκονται ήδη μέσα σε κλουβιά, οπότε δε χρειάζεται και να τα μεταφέρεις πουθενά. Τα βγάζεις και κάνεις.
Είναι βεβαίως στα 3Κ, αλλά ίσως με λίγο παζάρι τα κατεβάσεις. Απούλητα τα έχουν ούτως ή άλλως.
Σου στέλνω ΡΜ με πληροφορίες τι να κάνεις.
Κι εγώ ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με σένα τον Απρίλη. Έχω γκαράζ και θα μπορούσα να βάλω όρθιο το καρτ πίσω από το si, αλλά είναι σκέτη ταλαιπωρία το φόρτωμα/ξεφόρτωμα, άσε που φοβάμαι μη μου κλέψουν τίποτα από τη πολυκατοικία.
Το να είναι το καρτ στη πίστα πάντως δεν είναι τόσο κακό. Αν χρειαστεί κάτι που δε μπορείς να κάνεις εσύ, στο φτιάχνουν τα παιδιά εκεί. Πιστεύω ότι είναι καλό. Εγώ για παράδειγμα που δεν έχω καθόλου γνώσεις μηχανολογίας θα το κολλήσω
Φοβάμαι ρε συ Δημήτρη μη πας στη Κρήτη χωρίς λόγο.
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Ας πούμε ότι πας Κρήτη και το βλέπεις, είναι εντάξει και σου αρέσει. Έχεις βρει τρόπο να το φέρεις?
-
[
Πάντως πριν πας Κρήτη, δες κάποια που είναι για πώληση στο καρτόδρομο και βρίσκονται ήδη μέσα σε κλουβιά, οπότε δε χρειάζεται και να τα μεταφέρεις πουθενά. Τα βγάζεις και κάνεις.Είναι βεβαίως στα 3Κ, αλλά ίσως με λίγο παζάρι τα κατεβάσεις. Απούλητα τα έχουν ούτως ή άλλως.
Αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να μου στειλεις και εμενα οδηγιες σχετικα με αυτο?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ντρεπεσαι? βαλε την γυναικα σου!Αυτές οι λύσεις που δίνεις μου αρέσουν ιδιαίτερα.
παρτον τηλεφωνο και πες του, ρε μαστορα ελαβα τις φωτο, αλλα δεν μου 'ρθαν απο το κατω μερος!
κανε εναν κοπο, σε παρακαλω, μην κατεβαινω τσαμπα!για την ώρα τον αφήνω...
θα πάω αύριο σε κάποιον στον Μαραθώνα που φέρνει gillard να δώ κάτι μεταχειρισμένα που έχει...
ακούστικε καλό παιδί...
στο γυρισμό θα περάσω απο καρτόδρομο -
Μάλιστα.Πάντως πριν πας Κρήτη, δες κάποια που είναι για πώληση στο καρτόδρομο και βρίσκονται ήδη μέσα σε κλουβιά, οπότε δε χρειάζεται και να τα μεταφέρεις πουθενά. Τα βγάζεις και κάνεις.
Είναι βεβαίως στα 3Κ, αλλά ίσως με λίγο παζάρι τα κατεβάσεις. Απούλητα τα έχουν ούτως ή άλλως.
Κι εγώ ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με σένα τον Απρίλη. Έχω γκαράζ και θα μπορούσα να βάλω όρθιο το καρτ πίσω από το si, αλλά είναι σκέτη ταλαιπωρία το φόρτωμα/ξεφόρτωμα, άσε που φοβάμαι μη μου κλέψουν τίποτα από τη πολυκατοικία.
Το να είναι το καρτ στη πίστα πάντως δεν είναι τόσο κακό. Αν χρειαστεί κάτι που δε μπορείς να κάνεις εσύ, στο φτιάχνουν τα παιδιά εκεί. Πιστεύω ότι είναι καλό. Εγώ για παράδειγμα που δεν έχω καθόλου γνώσεις μηχανολογίας θα το κολλήσω
Νίκο θα περάσω αύριο απο το καρτόδρομο.
Τα 3 είναι πολλά. Έχω σαν τιμές ταβάνι στο μυαλό μου τα 2500 € για 2008 μοντέλα χωρίς εμπρός φρένα και 3200-3300 για 2008 με μπροστινά φρένα. Μιλάω πάντα για TONY και CRG.Φοβάμαι ρε συ Δημήτρη μη πας στη Κρήτη χωρίς λόγο.
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Ας πούμε ότι πας Κρήτη και το βλέπεις, είναι εντάξει και σου αρέσει. Έχεις βρει τρόπο να το φέρεις?
Και εγώ το φοβάμαι αυτό Νίκο.
Γι΄αυτό και συνεχίζω να ψάχνω κάτι από εδώ.Αν τελικά παίξει αυτό το σενάριο θα πάω να το δώ και θα ξαναπάω να το πάρω... με άλλο αμάξι, όχι το GTI.
-
για τα
maranello kart
ποιά η γνώμη σας;
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ