-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πονάω
Αύριο το πρωί να σε δω...
...ΑΟΥ! ...ωραίος πόνος όμως
Τώρα ξανά next week ( ) γιατί αύριο φεύγω και γυρνάω Δευτέρα.
Overall...είμαι πολύ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος με την αγορά...άξιζε ΚΑΘΕ ευρώ που έδωσα και φανταστείτε ότι αυτά τα χρήματα ήθελα να τα κάνω μπλοκέ στο si ...όπως είπε και ο Βασίλης...αυτό είναι μπλοκέ!
Όποιος το σκέφτεται και μπορεί να το συντηρήσει να το κάνει...χθες (Thanix ακούς?)!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πονάω
είναι μπλοκέ!
Όποιος το σκέφτεται και μπορεί να το συντηρήσει να το κάνει...χθες (Thanix ακούς?)!
Mετραω μερες αντιστροφα να κατεβω να ψαξω πιο ουσιαστικα...
Δεν εχω και κανενα γνωστη να με βοηθησει στην ερευνα και στο τι να ψαξω
-
.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πονάω
είναι μπλοκέ!
Δεν εχω και κανενα γνωστη να με βοηθησει στην ερευνα και στο τι να ψαξω
Εμείς τι ρόλο βαράμε εδώ;
Νικό, ξέχασα να σου δώσω το manual του μοτέρ ρε συ.
-
Νίκο, ξέχασα να σου δώσω το manual του μοτέρ ρε συ.Ναι ρε γμτ...και το θυμήθηκα μετά ...next time. Πότε μπορείς την επόμενη εβδομάδα?
Φίλε...είμαι τρελαμένος! Θέλω κι άλλο...θέλω να μάθω και θέλω βοήθεια!!
-
Λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα μπορώ.
-
Λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα μπορώ.Πάμε αύριο?
-
ΑΙΣΘΗΤΑ καλύτερα χθες!!
Και πονάω λιγότερο σήμερα.
-
Πονάω
Τώρα ξανά next week ( ) γιατί αύριο φεύγω και γυρνάω Δευτέρα.
Overall...είμαι πολύ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος με την αγορά...άξιζε ΚΑΘΕ ευρώ που έδωσα και φανταστείτε ότι αυτά τα χρήματα ήθελα να τα κάνω μπλοκέ στο si ...όπως είπε και ο Βασίλης...αυτό είναι μπλοκέ!
Αυτα λεμε τοσο καιρο και εδω μεσα.......
παρτε για να δειτε. Για αρχη δοκιμαστε και μετα αν δεν .......................ψηθειτε .......μην....
Καλοδιασκεδαστο απο μενα. Η απολαυση και το ξεμπουκωμα ειναι εγγυμενα ανα πασα στιγμη. Επειδη ειναι μηχανηματα και εφοσον τους μιλας ευγενικα, θα ξεπερνας γρηγορα και τις μικροαναποδιες.
Με καλη συντηρηση θα σου κανει παρεα για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Πονάω
Τώρα ξανά next week γιατί αύριο φεύγω και γυρνάω Δευτέρα.
Αυτα λεμε τοσο καιρο και εδω μεσα.......
παρτε για να δειτε. Για αρχη δοκιμαστε και μετα αν δεν .......................ψηθειτε .......μην....
Καλοδιασκεδαστο απο μενα. Η απολαυση και το ξεμπουκωμα ειναι εγγυμενα ανα πασα στιγμη. Επειδη ειναι μηχανηματα και εφοσον τους μιλας ευγενικα, θα ξεπερνας γρηγορα και τις μικροαναποδιες.
Με καλη συντηρηση θα σου κανει παρεα για πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο...
Ευχαριστώ!
Σχετικά με τη συντήρηση...μου είπαν τα παιδιά να τσεκάρουμε πιστόνι στις 17 ώρες. Λαδάκι έπαιξα με 5% RSK στα πρώτα λίτρα...τώρα θα πάω στα 6%. Πήρα καλό λαδάκι...RSK Blue...ακριβούτσικο λίγο βέβαια. Έκανε 25 ευρώ. Θα δούμε αν θα το ξαναβάλω. Μου είπε ότι δεν αφήνει κατάλοιπα στον στρόφαλο.
Τέλος, έχω πάρει ένα κάρο σπρέι. Χθες καθάρισα το μοτέρ με καθαρή βενζίνη (μόνο τα μεταλλικά μέρη), με WD-40 το σασί και με Ajax τα πλαστικά. Πήρα καθαριστικό φρένων για τα φρένα και ένα άλλο για το γράσο της αλυσίδας που το διαλύει ώστε να φεύγει η μάκα από γρανάζια κλπ πριν το κλειδώσω.
Επιπλέον συμβουλές για να το κρατήσω για πάντα?
Πάντως, πραγματικά...αν ήξερα τι έχανα θα το ξεκινούσα πολύ πιο πριν! Ούτε BMW, ούτε τίποτα...ένα οικογενειακό Α4 1.8Τ απλό και ένα τέρας για τη πίστα
-
hi pedeia na rwtisw eime apo 8essaloniki kai psaxnw metaxeirismeno kart..8elw na arxisw na trexw pigenw kai kanw me enoikiazomena alal 8elw diko mou pou borw na vrw sthn 8essaloniki?
-
Ο χρήστης yoda έγραψε:
hi pedeia na rwtisw eime apo 8essaloniki kai psaxnw metaxeirismeno kart..8elw na arxisw na trexw pigenw kai kanw me enoikiazomena alal 8elw diko mou pou borw na vrw sthn 8essaloniki?Ελληνικά pls!
Αγγελίες θα βρεις εδώ:
http://www.greek-kart.gr/index.php?showforum=16
http://www.karting.gr/agelies.htm -
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα σχετικά με τις πιέσεις των ελαστικών? Δηλαδή όταν βγάζουμε αέρα τι αποτέλεσμα έχουμε?
Πήγα χθες μια γρήγορη βόλτα...πλέον δε πιάνομαι αλλά η πίστα ήταν χάλια...με το πλάι ήμουν παντού και γλιστρούσε παντού.
-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα σχετικά με τις πιέσεις των ελαστικών? Δηλαδή όταν βγάζουμε αέρα τι αποτέλεσμα έχουμε?Πήγα χθες μια γρήγορη βόλτα...πλέον δε πιάνομαι αλλά η πίστα ήταν χάλια...με το πλάι ήμουν παντού και γλιστρούσε παντού.
με αυτο τον καιρο περιπου 0.7 0.8 οσο ποιο ζεστος λιγο ποιο κατω οσο κρυο λιγο ποιο πολυ
και αμεσως μολις βγεις μετρα πιεση να δεις ποσο εχει ανεβει.Δεν κανει να ανεβαινει πανω απο 1γιατι το γλυστριμα ειναι δεδομενο -
Ο χρήστης varni έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα σχετικά με τις πιέσεις των ελαστικών? Δηλαδή όταν βγάζουμε αέρα τι αποτέλεσμα έχουμε?
Πήγα χθες μια γρήγορη βόλτα...πλέον δε πιάνομαι αλλά η πίστα ήταν χάλια...με το πλάι ήμουν παντού και γλιστρούσε παντού.
με αυτο τον καιρο περιπου 0.7 0.8 οσο ποιο ζεστος λιγο ποιο κατω οσο κρυο λιγο ποιο πολυ
και αμεσως μολις βγεις μετρα πιεση να δεις ποσο εχει ανεβει.Δεν κανει να ανεβαινει πανω απο 1γιατι το γλυστριμα ειναι δεδομενοΓιαυτό γλύστραγα? Γιατί ήμουν στο 1.2?
Μπορείς να εξηγήσεις με λίγα λόγια τη φυσική ή λογική πίσω από τις πιέσεις? Πότε ανεβάζεις, πότε κατεβάζεις σε σχέση με την υποστροφή-υπερστροφή. Τι ακριβώς κάνει το καρτ πχ αν βάλεις πίεση ή βγάλεις?
-
Στις συνθήκες τις πίστας που έχεις κάνει εσύ μέχρι τώρα, το 1+ είναι μονόδρομος γιατί τα λάστιχα δεν μπορούν να ανεβάσουν θερμοκρασία επειδή γλιστράς και δεν δουλεύουν (οι θερμοκρασία που λέγαμε και από κοντά).
Έτσι μπορείς να παίξεις και με υπο/υπερστροφή παίζοντας με διαφορετικές πιέσεις μπροστα/πίσω. Αν έχεις περισσότερο αέρα μπροστά θα ζεσταθεί πιο πολύ και θα κρατάει καλύτερα, επομένως το καρτ θα είναι υπερστροφικό. Φυσικά ισχύει και το αντίθετο.
Αν κάνεις καρτ μια μέρα με κανονικές συνθήκες (πολλά καρτ και γόμα), φροντίζεις να μην υπερβείς το 1 με τα λάστιχα ζεστά, άρα μπαίνεις με 0.6-0.8.
Γενικά όσο πιο πολύ αέρα έχεις στα λάστιχα, τόσο πιο νωρίς θα φτάσεις στο peak το ελαστικού, αλλά μετά θα αρχίσεις να γλιστράς επειδή θα έχεις ανεβάσει θερμοκρασία. Αντίστοιχα, αν μπεις με χαμηλή πίεση θα αργήσεις να πας γρήγορα, αλλά θα μπορείς να πιέσεις για περισσότερη ώρα πριν σαπουνιάσει το λάστιχο.
-
-
-
GIA SAS NA MIPWS MPOREITE NA MOU PEITE EXW ENA KART 100CC TO VAZW MPROSTA ME MIZA PWS PERNEI ALIWS?????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Σήμερα πήρα φρέσκο λαστιχάκι:
Τρίτη στρώσιμο
Ομορφα τα νεα πατουμενα...vega ? τι τυπος ?τιμη?
Καλοφαγωτα. Εντυπωσεις απο τα καινουργια σε σχεση με το κρατημα.
Vega, πράσινα SL6. Τα πήρα 155 από τη πίστα. Μίλαγα με έναν τύπο που έκανε προπόνηση και μου είπε ότι αν ψαχτώ μπορώ να βρω λάστιχα από αγώνες ή προπονήσεις αγωνιζομένων που τα πετάνε πριν τελειώσουν ενώ έχουν ακόμα ψωμί. Ισχύει? Αυτά λέει παίζουν σε καλή τιμή.
Ευχαριστώ!
Καλύτερα ήταν...αλλά θέλουν γόμα στη πίστα για να δουλέψουν αλλιώς γλιστράνε. Αυτή την εντύπωση μου έδωσαν. Η αλήθεια πάντως είναι ότι χθες η πίστα είχα ανοιχτό το κάτω κομμάτι άρα δε μπόρεσα να το συγκρίνω με πριν. Σήμερα που θα ξαναπάω και θα είναι ανοιχτή θα δούμε τι ψάρια πιάνουν. Με τα παλιά λάστιχα γύριζα στο 56 και κλειστή τη πίστα. Χθες με ανοιχτή γύριζα στο 52 και είχε άλλα 3-4 καρτ που έστρωναν γόμα. Στο peak της πίστας κατά τις 5 που είχε αρκετή γόμα...άρχιζα και γύρναγα άνετα στο 53 και όταν άρχιζα να πιέζω άρχισε η βροχή και έφυγα.
Ντάξει οι χρόνοι μου είναι χάλια...το ξέρω...αλλά μαθαίνω ακόμα και έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ξέρω που κάνω λάθη και θα τα φτιάξω...αλλά κάτι 44άρια και 48άρια που ακούω δε παίζει να τα κάνω. Στόχος μου είναι το 50 ή κάτω από αυτό με ανοιχτή τη πίστα και το 54 με κλειστή.
Έχω καλό δάσκαλο οπότε δε φοβάμαι.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ