-
Ο χρήστης Jasonclio έγραψε:
Και εδω ρωταω (παλι!) με την σειρα μου...
CRG??????what is this ?????Tm κανείς δεν προσέχει το avatar σου...
-
Tαξη μεγεθους για τα 'πιστικα' ?
Αναρωτιεμαι εαν χωραει εντος αυτοκινητου ενα 125...
GRC = Greek Reanault Club
Παλληνη εχουμε ραντεβου 9:30Γενικα το μεγαλυτερο προβλημα,
που σταματα την οποια σκεψη αποκτησης καρτ,
ειναι η μεταφορα και η αποθυκευσηΑπο 20 μέχρι 50 το μήνα
Μέσα όχι ,εκτός αν έχεις καμμιά 'αμερικανιά'.....απο πάνω όμως........ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και μετά trailor ή at the pistaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OK θα προσπαθήσω να ερθω....!!!!!!
Οι σχετικοί Μιχαλιό και ξέρουν και ......................ζηλεύουν.....
-
Αγγελε εχεις ΠΜ.
Οσο για την CRG οσο ζω μαθαινω
BTW μπραβο για το greek-kart. gr
εχω περασει αρκετες ωρες μεσα μαθαινοντας -
Ποιος έχει 'πιστικά' 50
-
Αγγελε εχεις ΠΜ.Οσο για την CRG οσο ζω μαθαινω
BTW μπραβο για το greek-kart. gr
εχω περασει αρκετες ωρες μεσα μαθαινονταςEτσι ακριβώς.......
Τωρα θα μου πεις για να μάθω τι είναι το BTW....
Ευχαριστίες και χαιρόμαστε που βοηθάμε .........ηλεκτρονικά .....Ναι εχω pm οπότε γραψε μου οοοοοοοοτι θέλεις.....
Καλημέρα.
'Πιστικά ' 50 περίπου είχε ο Αγ.Κοσμάς αλλά σε δρχ...........15000...
-
BTW = By The Way
Ο Ασπροπυργος εχει 40
-
στο http://www.greek-kart.gr/forum στην ενοτητα για Rotax, εχουν ανεβει φωτο απο το 1ο Rotax Challenge που εγινε την κυριακη 9 του μηνος!
Μολις βρω λιγο χρονο, θα ανεβασω και λιγες εδω!
Ειχαμε και επισημη συμμετοχη με τον Δημητρη (Speedaddict) με υποστηριξη απο τον διασημο Αγγλο τεχνικο J.d.X (sjx)
-
[quote='Jasonclio']BTW = By The Way
Ο Ασπροπυργος εχει 40
-
Άγγελε θα είστε όλη η ομάδα κανονικά? Αυτή την φορά ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω και θα φέρω και το μηχάνημα μαζί!
-
Aααααααααααχ! Ωραία ήταν!
-
Εκπληκτικά κουραστική εξόρμηση................ μια απόλαυση................με ποικιλία.............και απόλα................
Η παρέα όπως συνήθως μς κέφια και μαστορέματα.........Μιχάλη το εργαλείο σου απλά φανταστικό ........................ΕΥΓΕ......ανυπομονώ να έρθω να το ...............εν δράσει......
-
... καλο αλλα λιγο...
τις τελευταιες μερες εχω απιστευτο τρεξιμο, με αποτελεσμα να μην καταφερω να σηκωθω την ωρα που ηθελα και να φτασω στην πιστα κατα τις 2 το μεσημερι!! (παει χαλασαμε!)
Βαλε οτι 5 επρεπε να φυγω... Το καλο ειναι οτι οση ωρα ημασταν εκει χαρηκαμε είτε εντος, ειτε εκτος πιστας!
Η παρεα σε μεγαλα κεφια λεμε!! -
Aν και καθυστερημένα, όντως ήταν πολύ ωραία κάτω από την φιλόξενη τεντούλα της ομάδας! Το μόνο άσχημο σε σχέση με την προϊγούμενη φορά ο πανικός που γινόταν στην πίστα λόγω και των μηχανών.
Άγγελε σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Την Κυριακή έχουμε αγώνα στην Σταμάτα οπότε ξέρετε πως είστε όλοι καλεσμένοι
Έχω και φωτογραφίες από την συνάντηση θα τις ανεβάσω από εβδομάδα που θα επιστρέψω στα Χανιά!
-
Δεν κάνει τίποτε..........χαρά μας να βλέπουμε αγαπητά πρόσωπα με απίθανα εργαλεία.................αρα λοιπόν το πρόγραμμα για το ΣΚ έχει....
Σάββατο Αφίδνες ..........at the pistaaaaaaaaaaaaaa.......με πολύ κόσμο και την
Κυριακή......Σταμάτα................at the other ...........pista... για άαααααααααααααααλλη δράση...Εχει και αγώνα καρτ στις Σέρρες.............και μοτο στην Τρίπολη.....
Διαλέξτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................και ελάτε......
-
μοτό στην Τρίπολη,
καλημέρα
-
-
Eυχαριστίες.........πολλές......
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
μοτό στην Τρίπολη,καλημέρα
Χαίρομαι που βρίσκεσαι κάπου εδω γύρω και μας διαβάζεις ................γενικά και παντού.....
-
-
ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που είσαι σε έχασα και μου έχεις λείψει....................
Όπως βλέπεις και σίγουρα διαβάζεις υπάρχει πολύ δράση και καλή παρέα........εδω κάτω.Σε σκέπτομαι συχνά και πιστεύω πως θα κόλλαγες άνετα στην παρέα μας.Πάντως όταν με το καλό ανέβουμε επάνω θέλω πρόγραμμα δράσης και διαμονής special......
Μακάρι να είσαι κάλά ....................γενικά..........................
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ