-
-
Xε χε κάτι χαμένα δευτερόλεπτα του bestlap έψαχνε!
Να μην είμαι κακός, με είχε καταλάβει ο Άγγελος ότι τον έβγαζα και εκείνη την στιγμή κουνάει τον κεφάλι για χαιρετισμό!
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Xε χε κάτι χαμένα δευτερόλεπτα του bestlap έψαχνε!Να μην είμαι κακός, με είχε καταλάβει ο Άγγελος ότι τον έβγαζα και εκείνη την στιγμή κουνάει τον κεφάλι για χαιρετισμό!
Ετσι κάνουν οι άνθρωποι που καταλαβαίνονται ....................με τα μάτια..... και τις μηχανές.......
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που είσαι σε έχασα και μου έχεις λείψει....................Όπως βλέπεις και σίγουρα διαβάζεις υπάρχει πολύ δράση και καλή παρέα........εδω κάτω.Σε σκέπτομαι συχνά και πιστεύω πως θα κόλλαγες άνετα στην παρέα μας.Πάντως όταν με το καλό ανέβουμε επάνω θέλω πρόγραμμα δράσης και διαμονής special......
Μακάρι να είσαι κάλά ....................γενικά..........................
Άσε άσε,με έφαγε η δουλεία...Αν πάντως ανεβείτε Θεσσαλονίκη,θα βρεθούμε οπωσδήποτε...
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
ΜΑΣΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που είσαι σε έχασα και μου έχεις λείψει....................
Όπως βλέπεις και σίγουρα διαβάζεις υπάρχει πολύ δράση και καλή παρέα........εδω κάτω.Σε σκέπτομαι συχνά και πιστεύω πως θα κόλλαγες άνετα στην παρέα μας.Πάντως όταν με το καλό ανέβουμε επάνω θέλω πρόγραμμα δράσης και διαμονής special......
Μακάρι να είσαι κάλά ....................γενικά..........................
Άσε άσε,με έφαγε η δουλεία...Αν πάντως ανεβείτε Θεσσαλονίκη,θα βρεθούμε οπωσδήποτε...
Αν μαζεύεις και χρήματα χαλάλι της .......'δουλείας' αν όμως είναι πράγματι δουλεία μμμμμμμμμμμμμμμμ
Απο καρτ πως πάμε.....????
Δεν κατάφερες και να γράψεις και στην άλλη παρέα κάτι.......
Διάβάζεις τουλάχιστον τα απο εκεί ?????
-
Σχετικα με την φυλαξη Καρτ να πω οτι η Καλαματα ειναι περιπου 120 ευρω τον χρονο και ερχονται αρκετοι οδηγοι απο την Πελοποννησο.
-
Βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα σασσί ή ένα μοτέρ είναι ΤΟΣΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σ αυτήν την κ@λοχώρα.....Έχω βάλει τα πράγματα κάτω να δω αν θα μπορέσω να πάρω κι εγώ με τη σειρά μου το δικό μου εργαλείο,αλλά εκνευρίζομαι...Δεν μπορεί να πουλιέται στην Αγγλία πρωταθληματικό σασσί Birel 1000 λίρες (μοντέλο τέλος 2005) και ο Γαλάτσης εδώ να ζητάει 1400 ζεστά ευρουλάκια για ένα χρέπι του 99 (tony)....ΕΛΕΟΣ........
edit:Μόλις τώρα είδα στο νετ ένα Birel (και αυτό 2005) για το οποίο ο κύριος αυτός ζητάει 3500 ευρω...Ρεεεεεεεε,ρεεεεεε είπαμε ρεεεεε.. (ναι είναι μόνο το σασσί)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα σασσί ή ένα μοτέρ είναι ΤΟΣΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σ αυτήν την κ@λοχώρα.....Έχω βάλει τα πράγματα κάτω να δω αν θα μπορέσω να πάρω κι εγώ με τη σειρά μου το δικό μου εργαλείο,αλλά εκνευρίζομαι...Δεν μπορεί να πουλιέται στην Αγγλία πρωταθληματικό σασσί Birel 1000 λίρες (μοντέλο τέλος 2005) και ο Γαλάτσης εδώ να ζητάει 1400 ζεστά ευρουλάκια για ένα χρέπι του 99 (tony)....ΕΛΕΟΣ........edit:Μόλις τώρα είδα στο νετ ένα Birel (και αυτό 2005) για το οποίο ο κύριος αυτός ζητάει 3500 ευρω...Ρεεεεεεεε,ρεεεεεε είπαμε ρεεεεε.. (ναι είναι μόνο το σασσί)
Φίλε μου δυστηχώς είναι ένα άθλημα το οποίο είναι ακριβό αλλά στην Ελλάδα έχουν καταφέρει να το κάνουνε πανάκριβο.Αυτό το ΤΟΝΥ που σου πουλάει ο Γαλάτσης είναι χωρίς μοτέρ?Αν όχι τότε αυτό μου φαντάζει πολύ καλύτερο http://www.greek-kart.gr/forum/index.php?showtopic=203.
Επίσης πουλάει ο συμφορουμίτης μας το παρακάτω καρτ το οποίο είναι 1 πάρα πολύ καλή πρόταση για να ξεκινήσει κάποιος το καρτ http://www.greek-kart.gr/forum/index.ph ... c=67&st=15 -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα σασσί ή ένα μοτέρ είναι ΤΟΣΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σ αυτήν την κ@λοχώρα.....Έχω βάλει τα πράγματα κάτω να δω αν θα μπορέσω να πάρω κι εγώ με τη σειρά μου το δικό μου εργαλείο,αλλά εκνευρίζομαι...Δεν μπορεί να πουλιέται στην Αγγλία πρωταθληματικό σασσί Birel 1000 λίρες (μοντέλο τέλος 2005) και ο Γαλάτσης εδώ να ζητάει 1400 ζεστά ευρουλάκια για ένα χρέπι του 99 (tony)....ΕΛΕΟΣ........edit:Μόλις τώρα είδα στο νετ ένα Birel (και αυτό 2005) για το οποίο ο κύριος αυτός ζητάει 3500 ευρω...Ρεεεεεεεε,ρεεεεεε είπαμε ρεεεεε.. (ναι είναι μόνο το σασσί)
Eτσι μπράβο να βλέπω νεο κόσμο να ψάχνετε για αγορά και ένταξη στην παρέα.....
Θα μπορούσαμε να φέρουμε ένα τέτοιο απο το εξωτερικό ?????
Πως θα ελέγχαμε την κατάστασή του ????
Οταν ερχόταν σε τι τιμή θα ήταν ΤΕΛΙΚΑ ?????
Αν το έχεις ψάξεις θα ήθελα το αποτέλεσμα της έρευνας....Μήπως τελικά πληρώνουμε κατι παραπάνω και έχουμε και σε ποιόν να κάνουμε παράπονα ή να ζητήσουμε βοήθεια μετά ?????Αν και υπάρχουν και άλλες λύσεις ..........παρείστικες...
Εμείς προσπαθούμε μεσα αποτην παρέα που εχουμε, να κατεβάσουμε το κόστος ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...............
-
Φίλε sjx,είμαι μέλος του greek-kart και την έχω δει την αγγελία...Το tony που είδα είναι χωρίς μοτερ βεβαια...Το ξέρω ότι είναι ακριβό αφού εδώ και 5 χρόνια περίπου το κυνηγάω και εκεί που το φτάνω όλο μου ξεφεύγει... Δεν είναι ότι ψάχνω κάτι όπως αυτό το τονι απλά για να ξεκινήσω...Πρόπερσυ ήμουν έτοιμος να πάρω το tony του Κεραμά με το οποίο έτρεξε στο παγκόσμιο στην Αίγυπτο και είχε μόνο 2 αγώνες...Αλλά πριν σηκώσω το τηλέφωνο να το κλείσω στον Πολυχρονίδη στράβωσε η δουλειά... Τέλος πάντων,σκέφτομαι να το ξεκινήσω με Birel/Vortex...κατά Σεπτέμβρη μεριά...!!!
ANGEL13
Θα μπορούσα να φέρω ένα από Αγγλία πχ με άνθρωπο που και ο ίδιος είχε παλιά καρτ...Τώρα για την τιμή...με τα μεταφορικά κλπ η τιμή όπως το έχω υπολογίσει έρχεται περίπου στα ίδια με το πολύ μια διαφορά της τάξης των 300-400 ευρώ...Γι αυτό και δεν κέρω κατά πόσο αξίζει μια τέτοια κίνηση...Απλά και μόνο όμως που σκέφτομαι το πόσο πιο φτηνά είναι εκεί...με κάνει από αντίδραση να σκέφτομαι να πάω εκεί και να το τσιμπήσω...Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί οι δικοί μας αντιπρόσωποι τα πωλούν ΤΟΣΟ ακριβά;;;Τα μεταφορικά πληρώνουμε;;;Δηλαδή ο Άγγλος αντιπρόσωπος δεν πληρώνει για να πάρει Tony ή Birel από Ιταλία;;;
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
μοτό στην Τρίπολη,
καλημέρα
Χαίρομαι που βρίσκεσαι κάπου εδω γύρω και μας διαβάζεις ................γενικά και παντού.....
να είσαι καλά,
δεν σας διαβάζω όσο συχνά θέλω αλλά κάθε τόσο παίρνω και μια μυρουδια απο διχρονιλα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φίλε sjx,είμαι μέλος του greek-kart και την έχω δει την αγγελία...Το tony που είδα είναι χωρίς μοτερ βεβαια...Το ξέρω ότι είναι ακριβό αφού εδώ και 5 χρόνια περίπου το κυνηγάω και εκεί που το φτάνω όλο μου ξεφεύγει... Δεν είναι ότι ψάχνω κάτι όπως αυτό το τονι απλά για να ξεκινήσω...Πρόπερσυ ήμουν έτοιμος να πάρω το tony του Κεραμά με το οποίο έτρεξε στο παγκόσμιο στην Αίγυπτο και είχε μόνο 2 αγώνες...Αλλά πριν σηκώσω το τηλέφωνο να το κλείσω στον Πολυχρονίδη στράβωσε η δουλειά... Τέλος πάντων,σκέφτομαι να το ξεκινήσω με Birel/Vortex...κατά Σεπτέμβρη μεριά...!!!ANGEL13
Θα μπορούσα να φέρω ένα από Αγγλία πχ με άνθρωπο που και ο ίδιος είχε παλιά καρτ...Τώρα για την τιμή...με τα μεταφορικά κλπ η τιμή όπως το έχω υπολογίσει έρχεται περίπου στα ίδια με το πολύ μια διαφορά της τάξης των 300-400 ευρώ...Γι αυτό και δεν κέρω κατά πόσο αξίζει μια τέτοια κίνηση...Απλά και μόνο όμως που σκέφτομαι το πόσο πιο φτηνά είναι εκεί...με κάνει από αντίδραση να σκέφτομαι να πάω εκεί και να το τσιμπήσω...Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί οι δικοί μας αντιπρόσωποι τα πωλούν ΤΟΣΟ ακριβά;;;Τα μεταφορικά πληρώνουμε;;;Δηλαδή ο Άγγλος αντιπρόσωπος δεν πληρώνει για να πάρει Tony ή Birel από Ιταλία;;;
Ζαχαρώνουμε τα ιδια πράγματα αγαπητέ................
Τεσπα, που λενε και οι νεολαίοι, καταλήγουμε στον ιδιο παρανομαστή.......Μακάρι να ζούσαμε στην Ιταλία και οχι στην Αγγλία, λόγω καιρού , και να ξεπατωνόμαστε στο καρτ ,στην πιστα της γειτονιάς μας,με καρτ απο τον κατασκευαστή της πόλης μας.......
Αφου δεν ειμαστε εκεί γιαυτό κάναμε την καρτοπαρέα για να απολαμβάνουμε οσο πιο οικονομικά γίνεται το πάθος μας........... με αλληβοήθειες και οτι αλλο σκέπτεται ο καθένας και μπορεί να βοηθάει....
Όπως διαβάζεις υπάρχουν πολλές υλοποιήσιμες ιδέες που θα ταράξουν λίγο τα νερά του χώρου και θα βοηθήσουν πολλούς να μπουν στο χώρο και να αισθανθούν την αδρελανίνη να τρέχει μπόλικη......χωρίς υπερβολικά έξοδα.Εγω τουλάχιστον εχω εφαρμόσει διάφορες λύσεις και ομολογό πως τα τελευταία 10 χρόνια ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ καρτακι χωρίς να σπαταλάω χρήματα......
Καλά να είμαστε και υπάρχει ΠΟΛΥ συνεχεια.............
Άγγελος.
-
λοιπόν τον τελευταλιο καιρό λόγω υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου σκεφτόμουν να πουλήσω το δικό μου....
Τελικά κατάφερα χθές και πήγα μιά βόλτα απο την πίστα να δω σε τί κατάσταση βρίσκονταν το καημένο...
αφού ξόδεψα περι τις 4 ώρες
1ο να βρω τι φταίει και τελικά να συνεφέρω τις δαγκάνες που απο την ακινησία είχαν κάνει 'γόνατα' στην επαφή τους με τα εμβολάκια και έχανα υγρά,
2ο να αλλάξω τακάκια
3ο να αλλάξω Αλυσίδα
4ο να καθαρίσω φλοτερ και καρμπυρατερ
5ο να αλλάξω γρανάζι αφου το προηγούμενο είχε φαει τα δόντια του
**
6ο **να αλλάξω ντίζα γκαζιου7ο. να αλλάξω ζιγκλεράκι με 165 μιας και καλοκαίριασε
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το δώσω, αφου ο ιδρώτας και τα πιασμένα χέρια και πλευρά μετα δεν συγκρίνεται με τίποτα...
όχι μόνο δεν θα το δώσω λοιπόν αλλα μια φρεκια τετράδα le cont έρχονται , όπως επίσης 162 ζιγλερακι, 2 denso ιριδίου, νέο τιμονάκι και νέα πλαστικά (στο άμεσο μέλλον αυτά)
wlecome back λοιπόν!!!
-
Ααααααααααααααααααααααααχ!!!
Τι αγώνας!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ααααααααααααααααααααααααχ!!!Τι αγώνας!!!
Γιαααααααααααααααααααα να διαβάσουμε σκέψεις....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ολοι οι φολοι παραπανω εχουν απολυτο δικιο σεο σα λενε. Το αθλημα ειναι ομορφο αλλα οι κυριοι Γαλτασης και σια το εχουν κανει πανακριβο. Φανταστειτε οτι για αλενοβιδες του Καρτ τις πουλανε απο 1 ως 2 η και 3 ευρω ενω τις ιδιες ρισκω στην αγορα -μιλαω για ανοξειδωτες- με 50 η 60 λεπτα το πολυ. Αυτο σημαινει οτι ο εισαγωγεας προσπαθει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι. Εξαλλου στο μοτερ δεν σου δινουν ΕΓΓΥΗΣΗ σοβαρου επιπεδου. Για παραδειγμα αμα κολλησει το μπιστονι και ευθυνεται καποια βλαβη στο μοτερ το χρυσοπληρωνεις και λενε οτι η ΕΓΓΥΗΣΗ ισχυει μονο για το εσωτερικο του μοτερ. Αληθεια αυτες τις αλχημιες που τις εχουν μαθει?
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Ολοι οι φολοι παραπανω εχουν απολυτο δικιο σεο σα λενε. Το αθλημα ειναι ομορφο αλλα οι κυριοι Γαλτασης και σια το εχουν κανει πανακριβο. Φανταστειτε οτι για αλενοβιδες του Καρτ τις πουλανε απο 1 ως 2 η και 3 ευρω ενω τις ιδιες ρισκω στην αγορα -μιλαω για ανοξειδωτες- με 50 η 60 λεπτα το πολυ. Αυτο σημαινει οτι ο εισαγωγεας προσπαθει να βγαλει απο την μυγα ξυγκι. Εξαλλου στο μοτερ δεν σου δινουν ΕΓΓΥΗΣΗ σοβαρου επιπεδου. Για παραδειγμα αμα κολλησει το μπιστονι και ευθυνεται καποια βλαβη στο μοτερ το χρυσοπληρωνεις και λενε οτι η ΕΓΓΥΗΣΗ ισχυει μονο για το εσωτερικο του μοτερ. Αληθεια αυτες τις αλχημιες που τις εχουν μαθει?Υπάρχει κάτι πρόσφατο που τα λες αυτά...............????
Εδω είχαμε τόσα συμβάντα το ΣΚ αυτό σε προβλημάτισε......
-
Να πάει και να μην ξαναέρθει αυτό το ΣΚ....
-
Τι έγινε ρε παιδιά το προϊγούμενο ΣΚ?? Γιατί δεν λέτε και σε μας?
Εκτός βέβαια από τον θάνατο του Γιώργου Μακρή στο Μαύρο Ρόδο...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ