-
Φωτογραφιες!!
..μια στιγμη μονο σουμαχερ... να .. ξεφορτωσω!!!
.. υστερα απο ενα εντονο heat, συζητηση περι ανεμων και υδατων...
(..τωρα που βγηκα?? Ποιος με πιανει.. - μονο να μην εχω εβγα..!)
.. Ο γιος του ανεμου!
.. μηπως μπηκες με πολλα ?? (λεω...!)
... Let's ROCK THIS JOINT!
... hmmm.. και ποσα αλογα βγαζει, θειο ??
.. ΦΤΟΥ μας!!
... παραλλαγη στο ιδιο θεμα!
.. vision for sore eyes!!
... double vision!!
.. μια μπλε σημαια στον κυριο, παρακαλω, με απ' ολα!
Αααχχχ! Καλα ηταν!
-
Θέλουμε και άλλες................
Βάλε και κάποια απο αυτές που δείχνουν ποιός είναι μπροστά..... -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Βάλε και κάποια απο αυτές που δείχνουν ποιός είναι μπροστά.....Τα βίντεο λένε την αλήθεια...
Άγγελε έφτασαν οι φωτογραφίες, αλλά όταν τις ανοίγω δεν φαίνεται τίποτα...
-
... βιαστηκες! την πρωτη την εστειλα δοκιμαστικη, μετα εκανα edit!!
Λοιπον, Σαββατο Σπατα! (πρωτευον δεν εχω αλλαξει ακομα, αλλα που θα μου παει!)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... βιαστηκες! την πρωτη την εστειλα δοκιμαστικη, μετα εκανα edit!!Λοιπον, Σαββατο Σπατα! (πρωτευον δεν εχω αλλαξει ακομα, αλλα που θα μου παει!)
Ώραία, τρέχω να κανονίσω τα του καιρού......................
Βασίλη είναι αυτές που έβαλε ο tm,αν θες τις στέλνω πάλι πάντως.......πότε διαβάζεις τα μαθήματα δεν καταλαβαίνω
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Βάλε και κάποια απο αυτές που δείχνουν ποιός είναι μπροστά.....Τα βίντεο λένε την αλήθεια...
Video ποιά video..............
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
... βιαστηκες! την πρωτη την εστειλα δοκιμαστικη, μετα εκανα edit!!
Λοιπον, Σαββατο Σπατα! (πρωτευον δεν εχω αλλαξει ακομα, αλλα που θα μου παει!)
Ώραία, τρέχω να κανονίσω τα του καιρού......................
Βασίλη είναι αυτές που έβαλε ο tm,αν θες τις στέλνω πάλι πάντως.......
Τότε, οκ άστο.
πότε διαβάζεις τα μαθήματα δεν καταλαβαίνω
Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω το smilie που χτυπιέται από τα γέλια ή αυτό που σφυρίζει αδιάφορα...
Πρωί είναι ακόμα. Και χρωστάω ελεγχόμενα...
-
Σαρωνιδα μενω οποτε σχεδον ολες οι πιστες ειναι κοντα.
Ειμαι 17.
Πολυυυυ ωραιες φωτο και τα καρτακια πολυ ωραια.
Αντε να δουμε τι θαδω,θ'ακουσω και θα επιλεξω
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Σαρωνιδα μενω οποτε σχεδον ολες οι πιστες ειναι κοντα.Ειμαι 17.
Πολυυυυ ωραιες φωτο και τα καρτακια πολυ ωραια.
Αντε να δουμε τι θαδω,θ'ακουσω και θα επιλεξω
Αν έχεις χρόνο πήγαινε μαζί με τον 'χορηγό' σου μια βόλτα στην πίστα που είναι στην Αγ.Μαρίνα.Εκεί θα βρείς τα παιδιά απο την 'ACEKART' και ιδιαίτερα έναν Άγγλο, τον Toby Sinclair, που μπορείς να τους ρωτήσεις πολλά και γιατί όχι να ζητήσεις να δοκιμάσεις κάποιο καρτάκι. Συνήθως ΣΚ είναι εκεί...και κάνεις και μια βόλτα ίσως με νοικιάρικο....
-
Bλεπω,καλα περνατε!!!
Ζηλεψα απο τις φωτογραφιες!!!!!!
Να κατεβαζετε πιο συχνα,μπας και ψηθουμε και οι υπολοιποι και τουλαχιστον να ερχομαστε να βλεπουμε! -
Απο καλοπεραση, αλλο τιποτα!
Καλη διαθεση υπαρχει, η παρεα ειναι καλη (και μεγαλωνει συνεχως) και μας ενωνει το καρτ!
Μονο ο Βασιλης μας τα χαλαει που δεν εχει τρεϊλερ!!
Θα ξαναπω, εχουν γινει κατι δηλωσεις για εκδρομες τωρα που αρχιζει και δροσιζει... Κατι γνωριμιες με πιστες στην επαρχια και κατι τετοια... Για να δουμε αν θα μεινουν στα λογια ή αν θα πραγματοποιηθουν!!
Φωτογραφιες θα κοιταζουμε να ανεβαζουμε οσο πιο συχνα γινεται, αν και τις φορες που δεν εχουμε καποιον απ' εξω, ειναι αδυνατον καποιος να κανει τον 'φωτογραφο' τη στιγμη που μπορει να ειναι μεσα και να γυριζει!! (λογικο!)
Παλαιοτερα, δε, που ημασταν με ενα καρτ, ειχαμε και βιντεο!...
Πανε αυτες οι εποχες... Μηπως να ανοιξω ενα θεμα 'Βαση καμερας σε Καρτ' ??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μονο ο Βασιλης μας τα χαλαει που δεν εχει τρεϊλερ!!Περιμένω προτάσεις/εμπειρίες για σχάρα... (όχι αυτή για τα παϊδάκια, την άλλη )
Πού θα μου πάει...
-
.. τωωρα, εδεσες!!!
Ο Αγγελος θυμαμαι σου ειχε γραψει καποια πραγματακια.. Αν ερθεις αυριο Σπατα, θα τα ξαναπουμε απο κοντα..
-
αύριο Σάββατο?
Ωρα?
-
Τα εξοδα για την συντηρηση (λαδια,σερβις,λαστιχα,κ.α) ποσο παει πανω κατω?
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Τα εξοδα για την συντηρηση (λαδια,σερβις,λαστιχα,κ.α) ποσο παει πανω κατω?Λοιπον,εχουμε και λεμε.Για λαδια αναλογως τη μοτερ παρεις αναλογα κοστιζει και το λαδι.Συνηθως στις πιστες θα βρισκεις λαδια της shell τα οποια ειναι και τα καλυτερα που μπορεις να βρεις αυτην την στιγμη στην Ελλαδα.Για 100αρια racing M(12-14 ευρω) και ΡΟΤΑΞ racing Χ(δεν εχω παρει ποτε και δεν ειμαι σιγουρος 20+ ευρω).Στα 100αρια η αναλογια ειναι 6-7% ανα λιτρο αναλογα την βενζινη ενω στα ΡΟΤΑΞ μολις 2% και τα μπουκαλια ειναι του λιτρου.
Τα λαστιχα κοστιζουν απο 140-170 και αναλογα τη γομα που διαλεξεις εξαρτονται και οι γυροι που θα σου βγαλουν.
Σερβις τωρα παλι παει αναλογα τι μοτερ θα παρεις.Για 100αρι θες καθε 10 ωρες αλλαγη πιστονιου(70+ ευρω) .Για ροταξ αλλαγη πιστονιου θες στις 50 ωρες και αλλαγη γραναζιων καπου εκει και αυτα την χρειαζονται.Πιστεψε με οτι ακομα και οι 10 ωρες θα σου φανουν πολλες .
Απο ανταλλακτικα για να μην κατσουμε και γραψουμε ολοκληρο καταλογο κοιτα εδω http://www.drsracing.com/gr/frame.htm τοι οποιο ειναι και στην Ελλαδα και ειναι πολι κοντινες τιμες με οτι εχω αγορασει μεχρι τωρα.
Ρωτα κι αλλα τωρα που γυρναει.....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Bλεπω,καλα περνατε!!!
Ζηλεψα απο τις φωτογραφιες!!!!!!
Να κατεβαζετε πιο συχνα,μπας και ψηθουμε και οι υπολοιποι και τουλαχιστον να ερχομαστε να βλεπουμε!Και βέβαια καλά περνάμε..................φαίνεται και απο τα χαμόγελα...
Όχι μόνο να έρθετε να τα πούμε απο κοντά αλλά να πάρετε και μια γεύση απο μέσα..................για να ψηθείτε για τα καλά.....Θέλουμε να μεγαλώσει πολύ η παρέα για να κάνουμε και μια επίδειξη - αγώνα με συμμετοχές απο εμάς εδω...... Υπάρχουν σχέδια πολλάαααααααααααααααααα...............
Θα πάμε και παραέξω,δεν το ξεχνάω...........μπορούμε να ξεκινήσουμε απο τον Ασπρόπυργο πρώτα.Μετά Λειβαδιά,Πάτρα ΣΚ με στάση ενδιάμεσα και πάει λέγοντας και ΚΑΝΟΝΤΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλως τον jean de xif!!!
Χαθηκες ρε γιαννη!
Να συνεχισω για τα λαδια και να πω πως το ροταξ θελει ΜΟΝΟ φουλ συνθετικο λαδι και η τιμη που αναφερει ο sjx (Γιαννης κατα κοσμον) θεωρειται απο τα πιο ακριβα! Μπορεις να βρεις και Motul με 14 - 15 ευρω το λιτρο, μπορεις να βρεις και Bel Ray με 18 ευρω και μπορεις να βρεις και Silkolene με 21 ευρω!!
Το κοστος εξαρταται καθαρα απο τη χρηση!! Εγω καθε φορα που πηγαινω κανω γυρω στη μιση ωρα 'καθαρη' , ενω ο Αγγελος που ξεχναει να βγει απο μεσα θεωρω οτι πλησιαζει τη 1 ωρα τη φορα... Εχε κατα νου οτι το Ροταξ 'καιει' περιπου 10 λιτρα την ωρα, οποτε μπορεις χονδρικα να κανεις υπολογισμους...
Τα λαστιχα κρατανε περιπου γυρω στις 5 - 8 ωρες προπονησης και ξεκινανε απο 135 - 140 ευρω ανεξαρτητως μαρκας. Η διαρκεια των ελαστικων, ομως, εξαρταται απο πολλους παραγοντες, περα απο τη χρηση, οπως το βαρος σου, το πως οδηγεις, το πως τους συμπεριφερεσαι (αν και αυτο το τελευταιο δεν το εχω κατανοησει πληρως - δεν εχει σημασια..)
Περισσοτερα για διαρκειες ελαστικων και συγκριτικο κρατημα, θα σου πει ο Αγγελος που εχει φαει λαστιχα μπολικα.. Εγω εχω λαστιχα που εχουν κανει 4+ ωρες και δεν εχουν 'ακουσει' σχεδον τιποτα.. Και ειναι και μαλακη γομα...Ο Ροταξ θελει καθε 2 και καθε 10 ωρες καποιους ελεγχους και καθαρισμους τους οποιους μπορεις να κανεις μονος σου με καποια εργαλεια, ενω καθε 50 ωρες θελει ενα 'γενικο'!
Στην ουσια, το βασικοτερο που πρεπει να λυσεις ειναι που θα φυλας το καρτ. Αν εχεις χωρο και τροπο να το μεταφερεις, αλλιως θα πρεπει να το αφηνεις στην πιστα (απο 30ε/μηνα και ανεβαινουμε)...
-
Λοιπον, να πω τα δικα μου δρωμενα, Σαββατο μεσημερακι (κατα τις 3) ημουν στην πιστα στα Σπατα!
Ζεστη και ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ!!
Μονος μου ημουν (στην κυριολεξια!!)
Ειχα αλλαξει πιο πριν καμπανα και ημουν στο σωστο setup.
Η πιστα ηταν ιδιαιτερως αργη, ειχε χωματα απο την βροχη και γενικα ειχε χαβαλε! Πολυ μοναξια!!!Για τους 100αρηδες να πω οτι το ζιγκλερ παρεμεινε 168 και το μηχανημα δουλευε μια χαρα! Γραναζια ειχα 11-86. Καλυτερος χρονος της ημερας 27,23 αν θυμαμαι καλα.. Σχεδον 1 δευτερο πανω απο τον καλυτερο μου, αλλα ηταν εξ' ισου καλος αν αναλογιστουμε το χωμα που κρατουσε η πιστα, ιδιαιτερα στην τελευταια δεξια φουρκετα, εκει που βγαινεις για τα πιτ!
Παρεα μου κρατουσε ενα φιλαρακι, ο Μιχαλης....
Εφυγα κατα τις 6 το απογευμα, ενω λιγη ωρα πριν, κατευθασαν και ενα ακομα rotax και αλλο ενα που δεν το προσεξα τι ηταν.. Δεν ειχαν πολυ χρονο στη διαθεση τους, μιας και εκεινη την ημερα η πιστα ηταν κλειστη το απογευματοβραδυ για εκδηλωση.Αν και μοναχος, εχω να πω πως το ευχαριστηθηκα!!!
Τωρα, πριν την επομενη εξορμηση, θελω να λυσω μοτερ απο το σασσι και να πεσει ενα γενικο καθαρισμα και στα 2.
Τα clutch shoes, πιανουν λαδια απο το λιπαντικο της αλυσιδας και χρειαζονται συχνα καθαρισμα ..Οταν ολοκληρωσω, θα παω και μια βολτιτσα προς Αγια Μαριννα, τελικα! Το πηρα αποφαση!!
Φωτο δεν εχουμε! Ψηφιακη δεν διαθετουμε! (ακομα!)
-
Άντε μπράβο να διαβάσω και λίγο για δράση,έστω και μοναχική....
Αφού πρόλαβες και έκανες και τόση ώρα καλά είναι......
Για Αγ.Μαρίνα μέσαααααααααααααα !!!!!!!
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ