-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Eλα ρε μάστορα,έχω τραβήξει και 'in-kart' βίντεο αλλά δεν έχω καλώδιο firewire να το κατεβάσω στο pc γμτ.Kατά τα άλλα βλέπω καλά περνάτε
Αγόρι μου φτιάξτο να μας φτιάξειςςςςςςςςςςςςςς.....................
Πιστεύω πως οταν συναντηθούμε με τους υπόλοιπους θα έχουμε να λέμε και στα εγγόνια μας................Οι υπόλοιποι δεν γράφουν και ψιλοανησυχώ...............εμείς θα πάμε πάντως.
Μερικοί-μερικοί είναι κοντά στην ηλικά για εγγόνια...
Το καρτ δηλώνει πανέτοιμο (εκτός από μια ψιλομετακίνηση του μοτέρ )...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Eλα ρε μάστορα,έχω τραβήξει και 'in-kart' βίντεο αλλά δεν έχω καλώδιο firewire να το κατεβάσω στο pc γμτ.Kατά τα άλλα βλέπω καλά περνάτε
Αγόρι μου φτιάξτο να μας φτιάξειςςςςςςςςςςςςςς.....................
Πιστεύω πως οταν συναντηθούμε με τους υπόλοιπους θα έχουμε να λέμε και στα εγγόνια μας................Οι υπόλοιποι δεν γράφουν και ψιλοανησυχώ...............εμείς θα πάμε πάντως.
Μερικοί-μερικοί είναι κοντά στην ηλικά για εγγόνια...
'ΔΕΝ ΤΌΠΙΑΣΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ'με τραχυά προφορά αλλά Σαπφώ Νοταρά(για τους ώριμους σε ηλικία)
Κααααααααλααααααααααα !!!!!!! Billy........την Πέμπτη το βράδυ μην μου αρχίσεις τα 'κλάματα'...και ζητήσεις παρηγοριά απο 'μεγάλους'
(Για ν'ανέβαίνει σιγα-σιγα και η θερμοκρασία ) -
Κααααααααλααααααααααα !!!!!!! Billy........την Πέμπτη το βράδυ μην μου αρχίσεις τα 'κλάματα'...και ζητήσεις παρηγοριά απο 'μεγάλους'
(Για ν'ανέβαίνει σιγα-σιγα και η θερμοκρασία )Ένα πράγμα δεν αντέχω, να βλέπω ΜΕΓΑΛΟΥΣ ανθρώπους να κλαίνε...
-
Kαλαααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή 'θερμή' βδομάδα στην παρέα.....είμαστε έτοιμοι ?????????ΝΑΙΙΙΙΙ....
Μόνο να γίνει ένα τηλεφώνημα στην πίστα για να δούμε οτι είναι ανοικτά,μην την έχουνε 'κάνει' όπως οι της άλλης ....
Συμμετοχές δεν βλέπω και ανησυχώ..............
-
Kαλαααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλή 'θερμή' βδομάδα στην παρέα.....είμαστε έτοιμοι ?????????ΝΑΙΙΙΙΙ....
Μόνο να γίνει ένα τηλεφώνημα στην πίστα για να δούμε οτι είναι ανοικτά,μην την έχουνε 'κάνει' όπως οι της άλλης ....
Σε λίγο θα ανέβω (για άσχετη δουλειά) κοντά στην πίστα, οπότε θα κοιτάξω.
Πάντως είχαν βγάλει ανακοίωση ότι θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα από τις 4 έως τις 9...
-
Kαλαααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή 'θερμή' βδομάδα στην παρέα.....είμαστε έτοιμοι ?????????ΝΑΙΙΙΙΙ....
Σε λίγο θα ανέβω (για άσχετη δουλειά) κοντά στην πίστα, οπότε θα κοιτάξω.
Πάντως είχαν βγάλει ανακοίωση ότι θα είναι ανοιχτά κάθε μέρα από τις 4 έως τις 9...
ΓΙΑΥΤΟ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ......................αγόρι μου,αλλά.....................
-
.................το 'ξύλο','ξύλο'.................
-
Λοιπον, εγω κατα τα γνωστα....
Αν εχω τρεϊλερ θα ερθω.. Διαφορετικα καλα να περασετε! -
.................το 'ξύλο','ξύλο'.................Μα αφού σου έχω πει ότι δεν μ'αρέσει να 'δέρνω' γέρους ανθρώπους.
Μετά κλαίνε και δεν έχεις τι να τους κάνεις...
-
.................το 'ξύλο','ξύλο'.................Μα αφού σου έχω πει ότι δεν μ'αρέσει να 'δέρνω' γέρους ανθρώπους.
Μετά κλαίνε και δεν έχεις τι να τους κάνεις...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Λοιπον, εγω κατα τα γνωστα....
Αν εχω τρεϊλερ θα ερθω.. Διαφορετικα καλα να περασετε!Δεν το κατάλαβα αυτό............τι παει να πεί ΑΝ έχεις...........γιατί δεν κανονίζεις ΝΑ έχεις..........θα του το πάμε εμείς πέρα,την άλλη μέρα(στιχάκι στα γρήγορα ).Κάνε μια αίτηση στον αρχηγό για χορήγηση trailor.................και αν δεν ......................δεν θάρθεις για παρέα ????????????? και φωτό ποιός θα βγάλει τις προσπεράσεις που θα κάνω στον μικρό ??????????
-
Τώρα μόλις χάζευα ένα βιντεάκι που έχει το karting.gr,με τον 'δικό μας άνθρωπο',τον μεγάλο Ayrton Senna με καρτάκι στην Ιαπωνία και συγκινήθηκα..........και χάρηκα ξανα που στο τέλος της δοκιμής εκείνο το χαμογελό του μου θύμισε,έτσι στο ελάχιστο,το χαμόγελο που βλέπω στα πρόσωπα όσων δοκιμάζουν κάποιο καρτάκι και προφανώς και στο δικό μου πρόσωπο όταν επιστρέφω στα pit απο μια βόλτα-ξεκάπνισμα.
Μακάρι νάμαστε καλά και να .................στροφάρουμε.... με όποιον νάναι,όπως νάναι και σε όποια θέση νάναι....(μπροστά ή πίσω)
ΚΑΡΤ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ...............
-
θελει μεταφορες ο πατερας, τι να κανουμε τωρα...
θα μπαινω στο δικο σου, ετσι οπως το εχεις κανει για ... τριμετρους?? -
Λοιπόν technical info, έστω και τα πολύ απλά.
Από γρανάζια πίσω 83, μπροστά 11 ή 10.
Για πιέσεις εξαρτάται από τα λάστιχα, οπότε τα βρίσκουμε επί τόπου.
Αν και πιστεύω ότι έχετε αρχείο...
-
... για τους φιλους του MyChron... κυκλοφορησε καινουργιο firmware...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θελει μεταφορες ο πατερας, τι να κανουμε τωρα...
θα μπαινω στο δικο σου, ετσι οπως το εχεις κανει για ... τριμετρους??Ελα εσύ και τι σε νοιάζει...............θα σου βάλω προεκτάσεις .......σαν τους πιτσιρικάδες........ ή ξύλινες προεκτάσεις στα πόδια σαν τους ζοκλέριδες,τους ξυλοπόδαρους.....
Όλα γίνονται αμα υπάρχει διάθεση.....
-
Λοιπόν πέρασα από την πίστα και υπήρχε ανακοίνωση στην πόρτα, η οποία ανέφερε ότι η πίστα θα είναι ανοιχτή από τις 4 και μετά...
-
Λοιπόν πέρασα από την πίστα και υπήρχε ανακοίνωση στην πόρτα, η οποία ανέφερε ότι η πίστα θα είναι ανοιχτή από τις 4 και μετά...GOOOOOOOOOOOOOOOODDDDDDDDDD
-
Exθές έψαχνα το Athens Kart Shop, το οποίο έχει μεταφερθεί στον παράδρομο της εθνικής. Δεν κατάφερα να το βρω.
Τελικά πρέπει να είμαι αρκετά βλάκας, μιας και οι άνθρωποι μου το έχουν εξηγήσει 2 φορές...
Τώρα δεν έχω γάντια και μάλλον θα πεταχτώ στην Κατεχάκη, να πάρω ένα ζευγάρι της OMP...
-
A-Viper7, ANGEL13, τρεχετε σε κανενα πρωταθλημα ή μονο για χομπυ?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ