-
Ελατε Καλαματα να κανουμε προπονησεις παιδια τωρα που κατεβαινουν ορισμνοι, ζητηστε τον υπεύθυνο Μεσων ενημερωσης της πιστας αμα θελετε κανα Σ/Κ να τα πουμε απο κοντα και να γνωριστουμε . Α και κατι καλο στο http://freegr.gr/forum βαλαμε μια ενοτητα για τα μηχανοκινητα....
-
Ξέρουμε ποιος φέρνει τις φόρμες ΟΜΡ στην Ελλάδα;
-
οτιδηποτε OMP = Ριζικαρης
Τηλ. 210 6777240
Πληροφοριες λενε οτι γνωστοι μπαροβιοι και αλλα στοιχεια της νυχτας θα ειναι σημερα στην πιστα των Σπατων για να καταναλωσουν λιτρα βενζινης - συνοδεια παντα λαδιου, για να πηγαινει κατω πιο ευκολα!!
Εγω λογω υποχρεωσεων δηλωνω απων!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οτιδηποτε OMP = ΡιζικαρηςΤηλ. 210 6777240
Πληροφοριες λενε οτι γνωστοι μπαροβιοι και αλλα στοιχεια της νυχτας θα ειναι σημερα στην πιστα των Σπατων για να καταναλωσουν λιτρα βενζινης - συνοδεια παντα λαδιου, για να πηγαινει κατω πιο ευκολα!!
Εγω λογω υποχρεωσεων δηλωνω απων!
Εγώ μίλησα εχθές με γνωστό άνθρωπο της νύχτας (βλ. Άγγελος) και μου είπε ότι μια από αυτές τις μέρες θα ανέβει στο Καρτοντρόμο.
-
ε, αυτοι σχολανε νωρις!!
-
Καλημέρα και καλό μήνα στην παρέα...............
Νάμαι και γω .............. σε ένα διάλειμμα ανάμεσα σε διακοπές. για λίγη δουλειά που έμεινε πίσω...
Μάστορα μας τρέχουνε τα σάλια με τέτοια κοσμήματα που μας δείχνεις.Να δούμε πότε θα τα καταφέρουμε να τρέξουμε εκεί επάνω.
Αν είναι πάντως να πάμε Καλαμάτα θα πρέπει να πέσει οργάνωση ....καλή,οχι σαν την τωρινή που είναι χύμα τελείως.........
Που,πως,πότε θα πάτε παίδες για καρτ και το κρατάτε κρυφό.....!!!!!!!!!!!!
Κάτι διαβάζω για μπαρόβιους,ανθρώπους της νύκτας( ναι εγω την νύκτα δεν μπορώ γιατί.....................ΚΟΙΜΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!) και εκδρομείς του καλοκαιριού αλλά για κάρτ τίποτε.
Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο και αν έρθεται Σπάτα παίρνω τα σύνεργα,όχι του ψαρέματος ,και ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.......
-
Πονάω!!!
-
πληροφοριες λενε οτι στα λημερια τα παλια εσκασαν μυτη κατι μαχαλομαγκες - λεει - και φερανε κατι γυροβολιες!
Ο ενας - δε - ηταν αοπλος...Ο ειδικος απεσταλμενος τι εχει να πει?
-
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
Τηλέφωνο κτυπά και γνωστή φωνή με ενημερώνει οτι είμαστε στην πίστα και αρχίζει το ματς...............να σε βράσω μου ανοίγεις πιο πολύ την όρεξη ....... που να έρθω που βάφω και περιμένω και επίσκεψη ????
Δε πάει να κουρεύεται θα πάω έστω και για να μυρίσωωωωωωωωωωω sjx,xfleo,sreedaddict,clio.......εκεί και έτοιμοι για δράση.Μόνο που αργουν πολύ για να μπούν και κρατιέμαι με τα δόντια να μην χωθώ εγώ μέσα.............. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ φιλικη κοντρίτσα μεταξύ Γιάννη και Δημήτρη.Σκέτη απόλαυση και χρόνοι κάτω απο 27............ Έπρεπε να φύγω και τους άφησα για τα υπόλοιπα.Το σχόλιο της βραδυάς είναι η συζήτηση για το πόσο έχουν μεγαλώσει ......'Έλα ρε έγινες 24...........και εγω δηλαδή είμαι τώρα 26.....πω,πω,πω μεγαλώσαμε ρε..........' Τώρα εγω τι να προσθέσω,δεν μίλησα μόνο άκουγα τους 'μεγάλους' που αναρωτιόντουσαν πως πέρασαν τα χρόνια........Μην στεναχωριέστε έχετε ακόμη τουλάχιστον 50 χρόνια να κάνετε καρτ..................καλά ναμαστε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,σοβαρη ..............
Την Πέμπτη 11 Αυγούστου προγραμματίζεται παναττική καρτοδρασοσυνάντηση με τα εργαλεία μας στην πίστα των Αφιδνών.Παρακαλούνται να έρθουν ΟΛΟΙ οι τοπικοί με έτοιμα τα εργαλεία τους.Δράση και διασκέδαση εγγυημένη...........
Να κανονιστούν οι λεπτομέρειες όπως ............φωτογραφικές μηχανές,μπενζίνες,αποκλειστικό κλείσιμο πίστας(γιατί θα είμαστε πολλοί),λάστιχα και όλα όσα θα χρειαστούμε.
Γυναίκες θεατές προαιρετικά,φίλοι άοπλοι φυσικά ευπρόσδεκτοι,, γυμνά μπαλλέτα ΔΕΝ θα έχει για να μην μας αποσπάσουν την προσοχή.ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ..............ΤΩΡΑ
Δεν θέλω απουσιές,δεν θέλω δικαιολογίες...........κάποιοι θα φύγουν για τα ξένα και χρειάζονται αναμνήσεις,άλλοι θα πάνε διακοπές.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.................
-
για τι ωρα συζηταμε, ξερουμε??
οι μπαροβιοι τι εχουν να πουν πανω σ' αυτο? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
για τι ωρα συζηταμε, ξερουμε??
οι μπαροβιοι τι εχουν να πουν πανω σ' αυτο?Μετά τις 5 το απόγευμα,λόγω ζέστης...............
Οι μπαρόβιοι το κόψανε το ξενύκτη και ετοιμάζονται ψυχολογικά για αναχώρηση στο εξωτερικό.Συμφωνούν και πιστεύω θα το γράψουν κιόλας.
Τα παιδιά μου είπαν οτι μπορούν γιαυτό το ανεβάσαμε το θέμα.!!Μάστορααααααααααααααα γράψε και απο δω κάτι....!!!!!!!!!!!
-
κι εγω μπορω, αλλα το θεμα ειναι πως απο τις 5 μεχρι τις 9 ειναι λιγες οι ωρες που θα μπορεσουμε να κανουμε..
Τελος παντων, εγω απο πεμπτη πρωι θα ειμαι σπιτι για να φροντισω το καρτακι, να το 'ζιγκλερισω' (πως λεμε να το τουρμπισω) και να το 'σχεσοσω'
-
Χωρίς μα-μου-σου-του μέσα!
Εγώ εντάσσομαι στους τοπικούς;
Η πίστα είναι ανοιχτή 4 με 9.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
κι εγω μπορω, αλλα το θεμα ειναι πως απο τις 5 μεχρι τις 9 ειναι λιγες οι ωρες που θα μπορεσουμε να κανουμε..Ας πάμε με το καλό να παίξουμε όλοι παρέα και ας είναι ΜΟΝΟ 4 ώρες....
Αν δεν βγούμε καθόλου απο μέσα θα είναι τέλεια.............με τις ζάντες θα γυρνάμεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!
Και όταν μείνουν τα λινά θα έχουμε θέαμαααααααααααααααα
Οι υπόλοιποιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι????????????????
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Χωρίς μα-μου-σου-του μέσα!Εγώ εντάσσομαι στους τοπικούς;
ΑΚΡΙΒΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ..................................................................................και επειδή είσαι του σπιτιού, κανόνισε σε παρακαλώ να μας περιμένουν στην είσοδο,να καθαρίσουν την πίστα,πιάσε πρώτο τραπέζι και να μας κάνουν και μια καλή τιμή γιατί θα είμαστε μεγάλη παρέα..............
αααααααααααα !!!!!!!!!!! αν μπορούν να μας ανοίξουν και τα χρονόμετρα να κάνουμε έναν άτυπο αγώνα δεν θα λέγαμαι οχι.....
Αυτά ................
-
ναι, δεν θα εχει νοικιαρικα, ουτε μηχανες να μας βγαζει για να μπουν!!
.. Για να δουμε, για να δουμε....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι, δεν θα εχει νοικιαρικα, ουτε μηχανες να μας βγαζει για να μπουν!!.. Για να δουμε, για να δουμε....
Νοικιάρικα ίσως να έχει. Μηχανές ούτε για δείγμα.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Χωρίς μα-μου-σου-του μέσα!
Εγώ εντάσσομαι στους τοπικούς;
ΑΚΡΙΒΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ..................................................................................και επειδή είσαι του σπιτιού, κανόνισε σε παρακαλώ να μας περιμένουν στην είσοδο,να καθαρίσουν την πίστα,πιάσε πρώτο τραπέζι και να μας κάνουν και μια καλή τιμή γιατί θα είμαστε μεγάλη παρέα..............
αααααααααααα !!!!!!!!!!! αν μπορούν να μας ανοίξουν και τα χρονόμετρα να κάνουμε έναν άτυπο αγώνα δεν θα λέγαμαι οχι.....
Αυτά ................
Θα μιλήσω με τον μετρ...
Περιμένω τηλέφωνο για τα υπόλοιπα...
-
Eλα ρε μάστορα,έχω τραβήξει και 'in-kart' βίντεο αλλά δεν έχω καλώδιο firewire να το κατεβάσω στο pc γμτ.Kατά τα άλλα βλέπω καλά περνάτε
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Eλα ρε μάστορα,έχω τραβήξει και 'in-kart' βίντεο αλλά δεν έχω καλώδιο firewire να το κατεβάσω στο pc γμτ.Kατά τα άλλα βλέπω καλά περνάτεΑγόρι μου φτιάξτο να μας φτιάξειςςςςςςςςςςςςςς.....................
Πιστεύω πως οταν συναντηθούμε με τους υπόλοιπους θα έχουμε να λέμε και στα εγγόνια μας................Οι υπόλοιποι δεν γράφουν και ψιλοανησυχώ...............εμείς θα πάμε πάντως.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ