-
λεώ, κατι πρεπει να κανεις με τα ωμεγα σου, δικε μου!
ολα καλα ειναι... στα δυσκολα τριβεσαι ουτως ή αλλως... το δυσκολο ειναι να συνειδητοποιησεις οτι εσυ πρεπει να κρατησεις τη γραμμη σου οταν ερχεται ο αλλος και θα βρει τροπο ο πισω να σε προσπερασει... αυτα για τις στροφες.... στις ευθειες, εννοειεται οτι δεν τους πας 'κοντρα', αλλα τους ανοιγεις τον δρομο, ενω καλο θα ηταν να τους υποδειξεις και απο που τους αφηνεις περασμα για να περασουν, μη τυχον υπαρξουν αγκαλιτσες και φιλακια...
το παν ειναι να διατηρησεις την ψυχραιμια σου... οι πιο γρηγοροι ειναι και εμπειροι και ξερουν να προφυλαξουν και τον εαυτο τους και τον 'νεο'..
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Ο καινούργιος ιδιοκτήτης καρτ,συνάδελφος στην δουλειά,βολεύεται στις Αφίδνες οπότε οι συμμετοχές γίνονται.... 5 το λιγώτερο. Οχι άσχημα
Εχει ξανακανει ο ανθρωπος? γιατι αν δεν εχει ξανακανει δεν ξερω κατα ποσο ενδυκνεται το καρτοδρομιο Σαββατο για καινουργιο οδηγο. Βεβαια εγω εχω ασχημη εμπειρια την μια φωρα που στροφαρα εκει πανω και ισως να φταει αυτο.
Είναι δικός μας άνθρωπος...... και μηχανόβιος
Οι εμπειρίες είναι πάντα στο μυαλό μας και βγαίνουν στην φόρα. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
λεώ, κατι πρεπει να κανεις με τα ωμεγα σου, δικε μου!ολα καλα ειναι... στα δυσκολα τριβεσαι ουτως ή αλλως... το δυσκολο ειναι να συνειδητοποιησεις οτι εσυ πρεπει να κρατησεις τη γραμμη σου οταν ερχεται ο αλλος και θα βρει τροπο ο πισω να σε προσπερασει... αυτα για τις στροφες.... στις ευθειες, εννοειεται οτι δεν τους πας 'κοντρα', αλλα τους ανοιγεις τον δρομο, ενω καλο θα ηταν να τους υποδειξεις και απο που τους αφηνεις περασμα για να περασουν, μη τυχον υπαρξουν αγκαλιτσες και φιλακια...
το παν ειναι να διατηρησεις την ψυχραιμια σου... οι πιο γρηγοροι ειναι και εμπειροι και ξερουν να προφυλαξουν και τον εαυτο τους και τον 'νεο'..
πω,πω,πω,πω τι απόσταγμα εμπειρίας είναι αυτό............
Χωρίς πλάκα αυτή την τακτική είναι καλό να την κρατάμε πάντοτε....
Να και τώρα που θα πάμε στις Αφίδνες να 'παίξουμε' αυτά πρέπει να κάνει ο Βασίλης ...........να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να μην νοιάζεται απο που θα τον περνάμε.....
-
Ανάβω φωτιές,ανάβω φωτιές...........
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λεώ, κατι πρεπει να κανεις με τα ωμεγα σου, δικε μου!..
Τι να κανω πες μου
Μετα 6 χρονια τουρισμου στην ελληνικη μεσαια εκπαιδευση
και 4 χρονια στην αγγλια
τα ω με τα ο μοιαζουν παρα μα παρα πολυ
οπως ολα τα η-ι-υ-ει-οιΔειξτε μια αλφα κατανοηση , δεν φταιω εγω η ζωη μου τα εφερε ετσι!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λεώ, κατι πρεπει να κανεις με τα ωμεγα σου, δικε μου!ολα καλα ειναι... στα δυσκολα τριβεσαι ουτως ή αλλως... το δυσκολο ειναι να συνειδητοποιησεις οτι εσυ πρεπει να κρατησεις τη γραμμη σου οταν ερχεται ο αλλος και θα βρει τροπο ο πισω να σε προσπερασει... αυτα για τις στροφες.... στις ευθειες, εννοειεται οτι δεν τους πας 'κοντρα', αλλα τους ανοιγεις τον δρομο, ενω καλο θα ηταν να τους υποδειξεις και απο που τους αφηνεις περασμα για να περασουν, μη τυχον υπαρξουν αγκαλιτσες και φιλακια...
Αυτα ειναι ωραια και σωστα και εγω εχω κανει με ανθρωπο που ηξερε και οταν εκανα την χαζομαρα μας γλυτωσε και τους 2. Το θεμα ειναι οτι εκει μαζευη πολυ γρηγωρο κοσμο που δεν ξερω κατα ποσο αισθανονται το τι τους γινεται.
Γιατι δεν εχει περαση πολυ καιρος που ο γνωστος επιστημονας πηγε την μιση ευθεια τον σπατων καβαλα. για αυτο η ενσταση μου.Παντως σωστα το επεσιμανε ο αγγελος εκανες πολυ καλα που το εγραψες για να ξερει ο βασιλακης τι πρεπει να κανει οταν τον παιρνατε (ριχνω λιγο λαδακι στην φωτια να φουντοση)
-
εισαι 4 χρονια αγγλια ρε θηριο ? ή αυτο ειναι το προβλεπομενο να μεινεις εκει???
αντε, θα δειξουμε κατανοηση!δυστυχως υπαρχουν και αυτοι οι τυποι, οποτε το καλυτερο ειναι κοβεις, σε περναει και συνεχιζεις... ευτυχως η συγκεκριμενη πιστα ειναι μεγαλη, οποτε θα αργησουν - καπως - να σε ξαναπετυχουν!
αν πεσεις σε κινηση, υπαρχουν και οι .. κοπανες, οπου κοβεις δρομο και εχεις πεδιον ελευθερο! -
XA XA XA XA
Βρε γερόντια, δεν πάτε στο καφενείο να παίξετε κανά τάβλι, που μου θέλετε και καρτ;Επειδή οι προκλήσεις έχουν γίνει πλέον αμφίδρομες περιμένω ημερομηνία...
Δεν θα ήταν καλύτερο να πάμε απόγευμα Κυριακής μετά από αγώνα για να έχουμε την πίστα στρωμένη;
Γιατί το Σάββατο γίνεται ένας σχετικός χαμός...
-
Χαιρετώ τους ΚΑΡΤ-ομανείς του Forum.
Ερώτηση: Πιο είναι το κόστος για να χρησιμοποιήσετε την εκάστοτε πίστα;; Η χρέωση είναι για όλη την ημέρα;;
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Χαιρετώ τους ΚΑΡΤ-ομανείς του Forum.Ερώτηση: Πιο είναι το κόστος για να χρησιμοποιήσετε την εκάστοτε πίστα;; Η χρέωση είναι για όλη την ημέρα;;
Γεια σου και εσενα Χαρη.
Στα Σπατα ειναι 15 για εναν οδηγο και 18 για δυο με το ιδιο καρτ.Στις Αφιδνες ειναι 20(δεν ειμαι σιγουρος) για εναν η και δυο και Ασπροπυργο 15 για εναν οδηγο. -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Μετα 6 χρονια τουρισμου στην ελληνικη μεσαια εκπαιδευση
και 4 χρονια στην αγγλια
τα ω με τα ο μοιαζουν παρα μα παρα πολυ
οπως ολα τα η-ι-υ-ει-οιΔειξτε μια αλφα κατανοηση , δεν φταιω εγω η ζωη μου τα εφερε ετσι!!!
Εγω θα δειξω την βητα κατανοηση λεγοντας σου οτι αυτα τα η-ι-ει-οι-ω-ο λεγονται συμφωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
XA XA XA XA
Βρε γερόντια, δεν πάτε στο καφενείο να παίξετε κανά τάβλι, που μου θέλετε και καρτ;Επειδή οι προκλήσεις έχουν γίνει πλέον αμφίδρομες περιμένω ημερομηνία...
Βασικα ειμαστε τοσο παλιοι στο καρτ που για να καταλαβεις, οταν αρχισαμε να κανουμε, για φορμα φοραγαμε δερμα απο Αγελαδα, για κρανος κρανιο απο ταυρο και για παπουτσια σανδαλια. Οι δε χρονοι μετριοντουσαν με κλεψυθρες.
τι ειπα παλι ο ανθρωπος.πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.Εγω οποτε θελετε ειμαι μεσα.
Βασικα βγαζουμε ολοι γλωσσα αλλα θα υπαρξει ανθρωπος στην πιστα ο οποιος απειλει οτι θα γραψει 48 ξερο.
Quiz:who is he??????????? -
20 ειναι στο καρτοδρομο μονο τα σαββατα για εναν οδηγο, ενω τις υπολοιπες μερες ειναι 17...
Να υποθεσω πως αν δεν εχεις κανει εσυ την δηλωση αυτη, την εχει κανει ο κεραυνοβολημενος κωστας ???και μια και μιλαμε για χρονους, θα φορτωσω τους χρονους που ειχα κανει καρτοδρομο με το ΜΒΑ ...
λοιπον, φορτωσα το μοναδικο γυρολογιο που εχω απο αφιδνες...
ο απολυτως καλυτερος χρονος ηρθε στο τριτο run στον 11ο γυρο... 50.860 εγραψε και ηταν ο τεταρτος κατα σειρα γυρος που φλερταριζε αυτο το νουμερο... οι 3 προηγουμενοι ηταν 51.030, 51.100 και 51 ξερο.... για να δουμε το crg τι θα κανει με λαστιχα της προκοπης ....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εισαι 4 χρονια αγγλια ρε θηριο ? ή αυτο ειναι το προβλεπομενο να μεινεις εκει???
αντε, θα δειξουμε κατανοηση!Σας ευχαρηστω πολυ για την κατανοηση! βασικα αυτος ειναι ο 4ρτος και τελευταιος των σπουδων.
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Χαιρετώ τους ΚΑΡΤ-ομανείς του Forum.Ερώτηση: Πιο είναι το κόστος για να χρησιμοποιήσετε την εκάστοτε πίστα;; Η χρέωση είναι για όλη την ημέρα;;
KART-MANIACS RACING TEAM
Χάρη μ'άρεσε αυτή η ιδέα.(Να βρούμε ένα όνομα για την ομάδα και να πούμε σε γνωστούς μας γραφίστες, να μας κάνουν ένα σηματάκι, που θα μπορούμε σε αυτοκόλλητο ή πατέντα αυτοκόλλητο,που έκανε κάποιος, να το βάλουμε στα καρτάκια μας)
Είσαι μάλλον απ'αυτούς που μας διαβάζουν αλλά δεν τολμούν να μπούν στο ψητό και να γευθούν αυτή την 'κουζίνα'.Μακάρι να σε διαβάζουμε συχνά.Να κάνω μια συμπλήρωση σ'αυτά που έγραψαν οι υπόλοιποι 'maniacs',πως οι τιμές αφορούν την ενοικίαση της πίστας με δικό σου καρτ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
λοιπον, φορτωσα το μοναδικο γυρολογιο που εχω απο αφιδνες...ο απολυτως καλυτερος χρονος ηρθε στο τριτο run στον 11ο γυρο... **50.860 **εγραψε και ηταν ο τεταρτος κατα σειρα γυρος που φλερταριζε αυτο το νουμερο... οι 3 προηγουμενοι ηταν 51.030, 51.100 και 51 ξερο....
Μόνο τόσο είχα κάνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είχα την εντύπωση οτι είχα κάνει κάτω απο 50......τέλος πάντων....Να σημειώσω οτι τα λάστιχα ήταν προς το τέλος τους και κάπως παράταιρα και σίγουρα δεν ήξερα καλά την πιστά....έπαιζα εκτός έδρας. Λίγο ακόμη να την μάθω και να δείς.........................ΤΡΙΠΟΝΤΑ που θα ρίχνω.....
-
η αληθεια ειναι πως ειμαστε O/D's εδω περα και μιλαμε παντα για ολοημερη ενοικιαση πιστας με δικα μας καρτακια, εννοειται..
Εκει βρισκεται η γλυκα!
Εξηγηση: το O/D, σημαινει Owners/Drivers ....
Θα 'χει ενδιαφερον να δουμε τι κανουμε... Οπως και να 'χει αυτος ο χρονος ειχε γινει ή στην 1η ή στην 2η επαφη με την πιστα... Περιθωρια βελτιωσης υπαρχουν σαφως!
-
Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα!
3η μου επαφή με την πίστα* (και γενικότερα με την έννοια αγωνιστικό καρτ) έγραψα 47.4 με λάστιχα που την επόμενη φορά που πήγα έβγαλαν λινά στο πρώτο run (τα πρώτα λάστιχα ήταν μισοτελειωμένα)...
Το μοναδικό Σάββατο που πάτησα έγραψα 47.3 αλλά με πολλά λάθη. Θα μπορούσα άνετα να κατεβάσω λίγο ακόμα. Έχει να κάνει με την κατάσταση του οδοστρώματος της πίστας.
Επιβάλλεται βελτίωση της ομάδας στη συγκεκριμένη πίστα και εξόρμηση δική μου στα Σπάτα για να έχουμε μια σφαιρική γνώση της επιστήμης μας.
Θέλω και εγώ σηματάκια και T-Shirt... Άντε να οργανωνόμαστε!
Άγγελε και xfleo (όνομα;) 47.3 είπαμε...
*Στην πρώτη επαφή έστρωνα και στη δεύτερη με έπιασε βροχή και έκανα το πολύ 10 γύρους. Όλα τα παραπάνω με λάστιχα MG...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέμματα!3η μου επαφή με την πίστα* (και γενικότερα με την έννοια αγωνιστικό καρτ) έγραψα 47.4 με λάστιχα που την επόμενη φορά που πήγα έβγαλαν λινά στο πρώτο run (τα πρώτα λάστιχα ήταν μισοτελειωμένα)...
*Στην πρώτη επαφή έστρωνα και στη δεύτερη με έπιασε βροχή και έκανα το πολύ 10 γύρους. Όλα τα παραπάνω με λάστιχα MG...
Κάτσε Billy γιατί με μπερδεύεις........ αφου στηνπρώτη επαφή έστρωνες το καρτ και τα λάστιχα,φαντάζομαι καινούργια ήταν,στην δεύτερη 10 γύρους,βροχερους, την τριτη ρεκορ και στην 4 δεν είχες λαστιχα ??????
Για να σε δω απο κοντά,για να σε δω απο κοντά να δούμε τι ψάρια πιάνεις !!!!!!Επιβάλλεται βελτίωση της ομάδας στη συγκεκριμένη πίστα και εξόρμηση δική μου στα Σπάτα για να έχουμε μια σφαιρική γνώση της επιστήμης μας.
Έτσι μπράβο θέλω εμπειρίες απο πολλές πίστες.Το κρατάω αυτό οχι για υπόσχεση.......για δέσμευση...
Θέλω και εγώ σηματάκια και T-Shirt... Άντε να οργανωνόμαστε!
Να βρούμε σήμα πρώτα.Πάντως το να γράψουμε σε μπλουζάκια το όνομα της ομάδας είναι το πιο εύκολο.Μάλιστα θα φτιάξω ένα, να δούμε πως δείχνει.Θα βγάλω και φωτό.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
[Κάτσε Billy γιατί με μπερδεύεις........ αφου στηνπρώτη επαφή έστρωνες το καρτ και τα λάστιχα,φαντάζομαι καινούργια ήταν,στην δεύτερη 10 γύρους,βροχερους, την τριτη ρεκορ και στην 4 δεν είχες λαστιχα ??????
Για να σε δω απο κοντά,για να σε δω απο κοντά να δούμε τι ψάρια πιάνεις !!!!!!Δεν το διατύπωσα εγώ σωστά. Τα πρώτα λάστιχα που έβαλα ήταν μεταχειρισμένα.
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ