-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
εγω ειμαι νεος ακομα και στο καρτδρομο εχει παρα πολυ κοσμοΜα έτσι κι αλλιώς όταν πάμε θα φροντίσουμε να μην πέσουμε σε ΣΚ αγώνα οπότε θα είμαστε αρκετά χαλαρά.
-
Καλησπέρα,
Ησυχία βλέπω,
Σημερα λοιπον ήμουν στα Κιούρκα για να 'πάρω μυρωδιά' από Rotax και RM1.
Πολλές συμμετοχές άφθονο θέαμα και πολλά απρόοπτα. Κατά την γνώμη μου εντυπωσιακότατος ο Νίκος Γκίκας που παρόλο που έμεινε στον ημιτελικό, ξεκίνησε τελευταίος στον τελικό και είχε 3-4, καλές, επαφές πρόσφερε πολύ θέαμα με εντυπωσιακά προσπεράσματα στο όριο.
Συγχαρτήρια στους νικητές.
-
Τελικά το ΣΚ θα ανέβουμε στο καρτοντρόμο; Γιατί πρέπει να ανέβω μερικές μέρες πιο πριν να αλλάξω τα λάστιχα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τελικά το ΣΚ θα ανέβουμε στο καρτοντρόμο; Γιατί πρέπει να ανέβω μερικές μέρες πιο πριν να αλλάξω τα λάστιχα.Δικαιολογίες................Billy..πάλι για δοκιμές θα πας.... Το θηρίο στη φωτό δίπλα είναι το δικό σου ?????
Δυστυχώς το μοτεράκι μου 'αρρώστησε' και ελπίζω με αντιβίωση να συνέλθει............γιατί αν θέλει 'νοσοκομείο' και επέμβαση θα με πονέσει πιό πολύ απ'ότι με πόνεσε.
Οχι τίποτε άλλο αλλά πρώτη φορά που έβαλα καινούργια λάστιχα και δεν πρόλαβα να τα στρώσω. Αν λοιπόν γιατρευτεί μπορώ να έρθω μαζί του μόνο την Κυριακή.
Ευτυχώς που έχω και φίλους και μου πρόσφεραν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, βόλτα ανάσα-ξεμπούκωμα με το δικό τους καρτάκι και άδειασα λίγο την φόρτιση που είχα. Thanks j .................. -
αγγελε ποιο ειναι το προγραμμα σου για την 'θεραπεια' του μοτερ?? με την τρομπα, τι θα κανεις / εκανες?? μαθαμε τιμη ???
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Τελικά το ΣΚ θα ανέβουμε στο καρτοντρόμο; Γιατί πρέπει να ανέβω μερικές μέρες πιο πριν να αλλάξω τα λάστιχα.
Δικαιολογίες................Billy..πάλι για δοκιμές θα πας.... Το θηρίο στη φωτό δίπλα είναι το δικό σου ?????
Ένα στρωσιματάκι στα λάστιχα θα κάνω. Το πολύ 100 γυράκια.
Το θηρίο στη φώτο είναι το δικό μου ...καθαρό!
Επιτέλους αξιώθηκα να περάσω τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει το καλοκαίρι ( ) στο pc.
Δυστυχώς το μοτεράκι μου 'αρρώστησε' και ελπίζω με αντιβίωση να συνέλθει............γιατί αν θέλει 'νοσοκομείο' και επέμβαση θα με πονέσει πιό πολύ απ'ότι με πόνεσε.
Περαστικά του! Φρόντισε να γίνει καλά μέχρι την Κυριακή.
Οχι τίποτε άλλο αλλά πρώτη φορά που έβαλα καινούργια λάστιχα και δεν πρόλαβα να τα στρώσω. Αν λοιπόν γιατρευτεί μπορώ να έρθω μαζί του μόνο την Κυριακή.
Ευτυχώς που έχω και φίλους και μου πρόσφεραν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, βόλτα ανάσα-ξεμπούκωμα με το δικό τους καρτάκι και άδειασα λίγο την φόρτιση που είχα. Thanks j ..................Την Κυριακή θα ανέβεις πάνω με ή χωρίς καρτ. Κατά προτίμηση με για να έχω κάποιον να περνάω...
Περιμένω επιβεβαίωση για την Κυριακή.
Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά! Τριαντάφυλλε; xfleo;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αγγελε ποιο ειναι το προγραμμα σου για την 'θεραπεια' του μοτερ?? με την τρομπα, τι θα κανεις / εκανες?? μαθαμε τιμη ???Για την τρόμπα δεν ανησυχώ...........θα το φτιάξω πιστεύω όλο αυτή τη βδομάδα για να είμαι έτοιμος για την Κυριακή.
-
Για την τρόμπα δεν ανησυχώ...........θα το φτιάξω πιστεύω όλο αυτή τη βδομάδα για να είμαι έτοιμος για την Κυριακή.Περαστικα κατ'αρχας. Ετοιμασε το γιατι την Κυριακη ψηνομαι να παμε καρτοδρομιο εφοσον δεν εχει κανα αγωνα. Πιθανες συμμετοχες στην παρεα απο πλευρα μου 2 100αρια(Αγγελε μηπως θες ενα???????????????????????????????????εεεεεεεεεεε?????) και μπορει ενα ROTAX. Παω να παρω γραναζια σημερα και ειμαι ετοιμος.
Οι υπολοιποι τι λεεεεεεεεεετεεεεεεεεεεεε?
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Για την τρόμπα δεν ανησυχώ...........θα το φτιάξω πιστεύω όλο αυτή τη βδομάδα για να είμαι έτοιμος για την Κυριακή.
Γίνεται να πούμε όχι;!;
Θα περάσω από την πίστα, μάλλον την Τετάρτη, και θα ρωτήσω για την Κυριακή...
-
σημερα το απογευμα εχει σερβις στο πονεμενο καρτακι του αγγελου...
νεωτερα αργοτερα το βραδυ!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για την τρόμπα δεν ανησυχώ...........θα το φτιάξω πιστεύω όλο αυτή τη βδομάδα για να είμαι έτοιμος για την Κυριακή.
Γίνεται να πούμε όχι;!;
Θα περάσω από την πίστα, μάλλον την Τετάρτη, και θα ρωτήσω για την Κυριακή...
Και για να προλάβω μερικούς-μερικούς, όχι δεν θα κάνω παράνομες δοκιμές...
-
Δικαιολογίες................Billy..πάλι για δοκιμές θα πας.... Το θηρίο στη φωτό δίπλα είναι το δικό σου ?????
Ευτυχώς που έχω και φίλους και μου πρόσφεραν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, βόλτα ανάσα-ξεμπούκωμα με το δικό τους καρτάκι και άδειασα λίγο την φόρτιση που είχα. Thanks j ..................Γιά πες τα συμπτώματα της αρρώστιας μήπως και βοηθήσουμε τον ασθενή.
-
Καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω λεπτομέρειες για το πως μπορεί κάποιος να παέι στις εκάστοτε πίστες? Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες αυτές οι πληροφορίες?
Ευχαριστώ!
-
Kαλημερα σε ολους.
Ειναι λιγο μ@@@@@α αυτο που θα κανω αλλα δεν μπορω και αλλιως. Με αναγκαζουν να περασω μια υπεροχη μερα με καρτ αλλα αυτη πρεπει να ειναι στα Σπατα .
Χθες εμαθα οτι την Κυριακη θα εχει πολλα καρτακια στα Σπατα και το βασικοτερο ειναι οτι θα ειναι και ενας καλος φιλος για να μας δει και να μας βοηθησει σε χρονους και προβληματα.Πως να απαρνηθω και την προταση να οδηγησω ενα σασι κουτας με 100αρι τουμπανιασμενο επανω του, εεεεεε? Εσεις μπορειτε?
Επισης θα δοκιμασω ενα 100αρι μοτερ πανω στο σασι μου(δυνατοοοοοοοοοο) και σε συνδυασμο με τα καλα λαστιχα που θα παρω ελπιζω να κατεβει και λιγο ο χρονος.
CONCLUSION:ΠΑΜΕ ΣΠΑΤΑ
-
Γιαννη, ειπες πολλες κακες λεξεις μαζι!
κουτα 100αρι σασσι με τουμπανο μοτερ.... αλλαγες μοτερ ... φορμουλακι θα το κανεις, μου φαινεται!
Το μοτερ του αγγελου λυθηκε απο το σασσι, βγηκε η καμπανα και βρεθηκε η αιτια του προβληματος....
Ο συμπλεκτης ειχε φυγει εκτος θεσης... Το παξιμαδι που το κρατουσε στη θεση του ειχε ξεβιδωθει, με αποτελεσμα να γυρναει ο συμπλεκτης, αλλα δε γυριζε τον στροφαλο μαζι, με τα γνωστα προβληματα... να μη κινειται το πιστονι, να μη λειτουργει η τρομπα βενζινης μπλα μπλα μπλα ...Συμπερασμα: Ο αγγελος πρεπει να παει για αγορα επειγοντως ενος piston stop (κι αφηστε τους αλλους να λενε για κατσαβιδια στους συμπλεκτες και ιστοριες) καθως και ενα σωληνωτο καρυδι για το εν λογω παξιμαδι
παιδια, εγω διεπιστωσα κατι αλλο που με στεναχωρησε....
την κυριακη εχω να παραλαβω ενα αυτοκινητο απο τα μεγαρα .... -
Μάστορα με πρόλαβε ο tm για το θέμα με τον κινητήρα.Βέβαια αλλάξαμε και το λάδι στην πλευρά των γραναζιών και έγινε και μια γενναία καθαριότητα. Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω,σ'αυτή τη φάση ?????
Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι η τρόμπα βενζίνης.Θεωρόντας οτι είχα πρόβλημα τροφοδοσίας ανοίξαμε την τρόμπα για έλεγχο και μετα το κλείσιμο δεν είναι πια στεγανή και χάνει καύσιμο. Δεν ξέρω ακόμη την λύση και απ'ότι ρώτησα αυτή πάει ολόκληρη.Ο Tobby μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει μια δική του.Θα του πάω και την δική μου να δεί τι μπορεί να κάνει και γιατί χάνει.Γιάννη έχεις τίποτε νεότερο για το ιδιο θέμα.???????
Το άσχημο είναι οτι δεν εχω πολύ χρόνο μέσα στην βδομάδα .............
Προτάσεις και υποχρεώσεις,για το ΣΚ υπάρχουν πολλές και ακόμη δεν ξέρω τι θα πρωτοκάνω Παρουσία πάντως θα δώσω .......................κάπου..... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γιαννη, ειπες πολλες κακες λεξεις μαζι!κουτα 100αρι σασσι με τουμπανο μοτερ.... αλλαγες μοτερ ... φορμουλακι θα το κανεις, μου φαινεται!
Το μοτερ του αγγελου λυθηκε απο το σασσι, βγηκε η καμπανα και βρεθηκε η αιτια του προβληματος....
Ο συμπλεκτης ειχε φυγει εκτος θεσης... Το παξιμαδι που το κρατουσε στη θεση του ειχε ξεβιδωθει, με αποτελεσμα να γυρναει ο συμπλεκτης, αλλα δε γυριζε τον στροφαλο μαζι, με τα γνωστα προβληματα... να μη κινειται το πιστονι, να μη λειτουργει η τρομπα βενζινης μπλα μπλα μπλα ...Συμπερασμα: Ο αγγελος πρεπει να παει για αγορα επειγοντως ενος piston stop (κι αφηστε τους αλλους να λενε για κατσαβιδια στους συμπλεκτες και ιστοριες) καθως και ενα σωληνωτο καρυδι για το εν λογω παξιμαδι
παιδια, εγω διεπιστωσα κατι αλλο που με στεναχωρησε....
την κυριακη εχω να παραλαβω ενα αυτοκινητο απο τα μεγαρα ....Γιά περίμενε λίγο γιατί αυτό με το 'piston stop' πήγαινε σε μένα.Ποιός ο λόγος να δώσεις λεφτά για κάτι που μπορείς να το κάνεις 'δωρεάν',την στιγμή που και η ίδια η rotax έχει την σχισμή πάνω από το δόντια του βολάν για αυτόν το λόγο.Εκτός και αν μπροτιμάς κάθε φορά να βγάζεις την 'πίπα' από το μπουζί(που παρεπιπτόντος δεν είναι για πολλά βάλε-βγάλε-χαλάει),να ξεβιδώνεις το μπουζί,να βάζεις το 'piston stop',και μετά το αντίθετο......
-
Μάστορα με πρόλαβε ο tm για το θέμα με τον κινητήρα.Βέβαια αλλάξαμε και το λάδι στην πλευρά των γραναζιών και έγινε και μια γενναία καθαριότητα. Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω,σ'αυτή τη φάση ?????Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι η τρόμπα βενζίνης.Θεωρόντας οτι είχα πρόβλημα τροφοδοσίας ανοίξαμε την τρόμπα για έλεγχο και μετα το κλείσιμο δεν είναι πια στεγανή και χάνει καύσιμο. Δεν ξέρω ακόμη την λύση και απ'ότι ρώτησα αυτή πάει ολόκληρη.Ο Tobby μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει μια δική του.Θα του πάω και την δική μου να δεί τι μπορεί να κάνει και γιατί χάνει.Γιάννη έχεις τίποτε νεότερο για το ιδιο θέμα.???????
Το άσχημο είναι οτι δεν εχω πολύ χρόνο μέσα στην βδομάδα .............
Προτάσεις και υποχρεώσεις,για το ΣΚ υπάρχουν πολλές και ακόμη δεν ξέρω τι θα πρωτοκάνω Παρουσία πάντως θα δώσω .......................κάπου.....Μάστορα,την τρόμπα βενζίνης δεν την έχω πειράξει πότε και δεν μπορώ να σου πώ.....
-
σταθη δε πηγαινε συγκεκριμενα σε σενα!
εχει ακουστει απο πολλους, γενικα!
απλα ειναι πιο ευκολο και πρακτικο (και λιγοτερο βιαιο)
το ειχα εφαρμοσει μονο μια φορα...
-
Τελικά θα έρθει κανείς Καρτοντρόμο την Κυριακή;
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ