-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πςςςςςς!!αυτο ειναι
μηπως θα ηταν καλυτερα να μπουν links για τις φωτογραφιες, να μη βαραινουμε τη σελιδα?
Άστην να είναι παχιά..........
θα παρακαλουσα πολυ να μπει και το δισκοφρενο μου, για να βλεπω την τεχνολογια και να θαυμαζω!
Ναι βεβαίως για να ζηλεύουμε,την τεχνολογία ...floating brakes....
Ti προσφέρεις για να βάλουμε το δίσκο σου ????????Αυτη, λοιπον, ειναι η παρεα 4TF-K με τα τακτικα μελη της
και τα έκτακτα.......Κώστας.Απο την φωτό λείπει ο Ραφαήλος και ο Δημήτρης,και άλλοι...................που δεν εμφανίστηκαν καν......
Στην πρώτη φωτό το καρτ του υποφενόμενου,πρωην καρτ του 'μαυροφορεμένου' tm. Στη δεύτερη φωτό η ομάδα και το service της,εκείνος που κρύβεται απο την τέντα είναι ο angel13.Στην τρίτη φωτό μια δοκιμαστική λήψη και στην τρίτη φωτό όλη η παρέα απο αριστερά tm,ANGEL13,Κωστής κολλητός του-και ο sjx.Θα ακολουθήσουν και φωτό δράσης.Αντε, με το καλο και οι πρωτες φωτο απο πιστες της επαρχιας!
Για την ώρα θα κάνουμε κατόπτευση των πιστών της Σπάρτης,.... για να ξέρουμε τι θα χρειαστούμε απο γρανάζια και άλλα....
Ευχαριστίες στον Κωστή Μ για την βοήθεια.
-
πςςςςς
στειλε το δισκοφρενο να το βλεπει ο λαοςςςς!!!crg speaking!
αυτο το μαυρο καρτακι με τα πολλα αυτοκολλητα και το 133 ειναι πολυ ομορφο ρε παιδι μου!
και προσεγμενο φαινεται!Λειπει μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ φωτογραφια που εβγαλε ο αγγελος τα 3 καρτακια σε προφιλ το ενα λιιιγο πιο μπροστα απο το αλλο, χωρις να ειναι ηθελημενα στημενα ετσι!
Εχω κανει τις απαραιτητες ενεργειες για το site που μας ειχε πει ο αδερφος του JdX (Jean de Xif) απλα δε μπορω να ανεβασω απο τη δουλεια...
(ευχαριστουμε 'λεο')Ποτε ειναι το επομενο ραντεβου ??
-
Να'μαι και εγω. Αφου ελυσα τα προβληματα με το υπολογιστη θα πω και εγω τα δικα μου εστω και καθυστερημενα.
Δυστυχως ταλαιπωρηθηκαμε απο το καρμπυρατερ και τα reed στην αρχη αλλα μεχρι να λυθει το προβλημα επρεπε να μπουνε μετα απο εμας τα νοικιαρικα, μετα οι μηχανες , μετα τα mini και μετα παλι εμεις. οποτε δεν καναμε και οσο θελαμε. Το καρτακι ηταν καλο αν και ειχε πολλα μουτρα αλλα ακομα στην αρχη ειμαστε και διαθεση υπαρχει μεχρι να το βρουμε.Οι χρονοι δεν κατεβηκαν αλλα που θα πανε . Πρεπει να ξεφυγω απο κατι μαυρα με σασι με λιγο πορτοκαλοκιτρινα αυτοκολλητα τα οποια κατεβαζουν συνεχως.
Πραγματικα εχουμε φτιαξει κατι μοναδικα τρενακια με την τρελοπαρεα τα οποια τα θαυμαζεις απ'εξω και το βασικοτερο ειναι οτι δεν εχει γινει ουτε μια γκελα μεταξυ μας και σε κανει να γουσταρεις περισσοτερο.Το καλυτερο σκηνικο ειναι να βλεπεις τον Αγγελο(Γολιαθ) με τον Ραφαηλ(Δαβιδ) να παιζουν .ολα τα λεφτα.
Εχουμε να λυσουμε 3 προβληματα της παρεας ομως
1)καποιος πρεπει να γυμνασει τον σβερκο του
2)καποιος πρεπει να αλλαξει λαστιχα
3)καποιος 3ος πρεπει να τους βοηθησει τα παραπανωΡαντεβου την Παρασκευη μηπως?
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ραντεβου την Παρασκευη μηπως?Θα είμαι Εύβοια με την οικογένεια. Την άλλη μήπως;
Για πείτε πληροφορίες για την πίστα... Γρανάζια, setup, κλπ;
Ζηλεύω!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πςςςςς
στειλε το δισκοφρενο να το βλεπει ο λαοςςςς!!!crg speaking!
Αυτα τα φρενα οσο τα βλεπω, τοσο τα θελω. Γι'αυτο προσεχε μην στα βγαλω και δεν το παρεις μυρωδια...
-
Άντε αγόρι μου και ανησύχησα ..............που 'ησουνα !!!!!!!!!!!!!!!
Και που να δεις τι θα γίνει όταν μεγαλώσει ακόμη πιο πολύ η παρέα και γυρναμε 4-5 καρτάκια τραινάκι.........ΟΝΕΙΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!
(Ψήνω και άλλον,ψημένοοοοοοοο , να μπεί στο κόλπο και είναι στο παρα πέντε να πάρει του Δημήτρη)
Για την Παρασκευή θα έρθω μόνο για παρέα και να σας βγάζω φωτό......Δεν ακούμπησα καθόλου το καρτάκι,θέλει λάστιχα, 4 παρακάλώ γιατί λινά έβγαλαν και τα μπροστινά και αύριο θα είμαι Σπάρτη Έχω να δοκιμάσω κάτι πίτσες................... ΠΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!! ήθελα να πω......
Θα πάρω τον έτερο καππαδόκη για να μάθω αν θα πάτε Παρασκευή.
Αγκαλιές στον Κωστάκη, Γιάννη .!!!!!!!!!
-
Ληξης ειστε ομαδα και τι ομαδα!!!!!!.
Η τεντα ηταν ολα τα λεφτα εδωσε αυτο κατι που ελειπε για να ολοκληρωθη το προτζεκτ. Βγαλετε και καμια μπλουζα- 4ΤF-karting η μονη ομαδα χωρις μανατζερ *
-
Αγκαλιτσες και φιλακια!!!
Αυτο το φρενο εβλεπα κι εγω στο UK Karting Magazine και ειχα πει 'ελπιζω καποτε να γινει δικο μου ενα τετοιο' ..
Και εγινε!
Βεβαια και η μαργαριτα της crg ειναι χαρμα οφθαλμων!
Παιδες με βλεπω απο αυριο το απογευματο - βραδυ ναυπακτο... στη χειροτερη και για να μη φαω κινηση να φυγω παρασκευη ξημερωματα...
οποτε κι εγω θα δηλωσω ... απων ... -
Παιδια μπραβο για τις φωτο. Α εχουμε Ροταξ αγωνα στις 10 Απριλιου και η ομαδα της Πελοποννησου απο τις τοπικες λεσχες θα ειναι εκει...Θελω μονο μια πληροφορια. Απο Νεα Σμυρνη πως θα ερθω..αν υπαρχει αναλυτικα μεταφορικα μεσα για να φθασω στα διοδια...στο Καρτοδρομιο του φιλου κ. Μιχαλοπουλου.
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Παιδια μπραβο για τις φωτο. Α εχουμε Ροταξ αγωνα στις 10 Απριλιου και η ομαδα της Πελοποννησου απο τις τοπικες λεσχες θα ειναι εκει...Θελω μονο μια πληροφορια. Απο Νεα Σμυρνη πως θα ερθω..αν υπαρχει αναλυτικα μεταφορικα μεσα για να φθασω στα διοδια...στο Καρτοδρομιο του φιλου κ. Μιχαλοπουλου.Δυστηχως δεν παιζει συγκοινωνια για να φτασεις εκει πανω( απο οσο ξεω τουλαχιστον).
αν δεν εχεις αυτοκινητο. αυτο που σκεφτηκα ειναι ηλεκτρικος μεχρι κηφησια
και μετα 2 ενδεχωμενα
α) ταξι απο κηφησια μεχρι εκει(καμια 30 ευρα)
β) λεωφορειο μεχρι αγ.στεφανο και μετα παλι ταξι(κανα 20ρι υπολογιζω).Γενικως χωρις αυτοκινητο δεν φτανεις με τιποτα μεχρι εκει.
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Παιδια μπραβο για τις φωτο. Α εχουμε Ροταξ αγωνα στις 10 Απριλιου και η ομαδα της Πελοποννησου απο τις τοπικες λεσχες θα ειναι εκει...Θελω μονο μια πληροφορια. Απο Νεα Σμυρνη πως θα ερθω..αν υπαρχει αναλυτικα μεταφορικα μεσα για να φθασω στα διοδια...στο Καρτοδρομιο του φιλου κ. Μιχαλοπουλου.
Δυστηχως δεν παιζει συγκοινωνια για να φτασεις εκει πανω( απο οσο ξεω τουλαχιστον).
αν δεν εχεις αυτοκινητο. αυτο που σκεφτηκα ειναι ηλεκτρικος μεχρι κηφησια
και μετα 2 ενδεχωμενα
α) ταξι απο κηφησια μεχρι εκει**(καμια 30 ευρα)**
β) λεωφορειο μεχρι αγ.στεφανο και μετα παλι ταξι(κανα 20ρι υπολογιζω).Γενικως χωρις αυτοκινητο δεν φτανεις με τιποτα μεχρι εκει.
7 ευρώ...
-
Δελτίο τύπου(:P):
Την Πέμπτη στο Καρτοντρόμο έγινε συντήρηση του καρτ. Πολύ βρωμιά!!!
Έκανα και μερικούς γύρους με καλύτερο χρόνο στο 50.4
Πρώτος μηχνικός αγώνα (λες και υπάρχει δεύτερος ) ο συνφορουμάς rally maniac (ένα μεγάλο ευχαριστώ )...
Αυτά!
-
... δηλαδη, για να σε καταλαβω..
Εχεις πανω στο καρτ τοσες ωρες και ο πρωτος καθαρισμος που του εκανες ηταν αυτος ????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Oι φωτογραφίες του Άγγελου:
A καλά περνάμε εεεεεεεεε.Αυτό το αυτοκόλλητο των 4T που το βρήκες μάστορα θέλω και εγωωωωωωω.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... δηλαδη, για να σε καταλαβω..Εχεις πανω στο καρτ τοσες ωρες και ο πρωτος καθαρισμος που του εκανες ηταν αυτος ????
Προφανώς όχι...
Έχουν προηγηθεί άλλοι 2...
-
Φυσικα ευχαριστω για τις απαντησεις και νομιζω οτι το λεωφορειο θα το παρω απο το κεντρο αλλα βολευει ο ηλεκτρικος...η πιστα ειναι λιγο πριν τα διοδια στην Αθηνων- Λαμιας και νομιζω οτι για να κατεβω μετα παλι θα βρω ταξι..οσο για αυτοκινητο αν το παρω κοντα θα πρεπει να παω μεσω Αττικης οδου απο οσο ξερω..εχω σπιτι Ν.Σμυρνη αλλα ολο με μηχανακι κυκλοφορουσα. Κατι αλλο ,πηγατε σημερα για προπονηση, πως ηταν η κινηση και αν υπαρχει κανενας φιλοςή φιλοι να επικοινωνηοσυμε τηλεφωνικα να τα πουμε...θα καλυψω τον αγωνα στις 10/4 απο δημοσιογραφικη πλευρα μαζι με ενα καλο συναδελφο και φυσικα θα τρεξουμε..
-
Καλη εβδομαδα σε ολους.
Αλλη μια ευχαριστη Κυριακη ηταν η χθεσινη αφου περιελαμβανε αρκετα 10λεπτα με το καρτ παρ'ολο που ελειπε η τρελοπαρεα. Ο Αγγελος γλυτωσε την απουσια αλλα ηρθε μονο για βολτα.Καποιο ματι τον ειδε ομως να γυρναει με σασμανατο αργοτερα
Για ακομα μια φορα στα πιτ ειχαμε την δικια μας τεντα με καρεκλιτσες και τραπεζακι και ενα συνεργειο σε εργαλεια, μιλαμε για πολυ οργανωση.Τωρα στα χρονομετρημενα .Το πρωτο 10λεπτο ηταν της στεναχωριας μιας και το εκανε ο Κωστακης .Αρχιζω και κουραζομαι πριν καν κανω αφου τον βαζω περιπου 5-6 φορες για το πρωτο.θελω μιζατο ρεεεεεεε,δεν παει αλλο . Τελικα ο Κωστακης εφυγε περιλυπος απο την πιστα με καλυτερο χρονο 27.3. Φημες που θελουν να κυκλοφορουν τελευταια οτι ο Κωστακης κυκλοφορει με νεο αμορε βγαινουν αληθινες. .Υποσχεθηκε οτι θα κατεβασει τα χρονομετρα την επομανη.Το φαν κλαμπ του περιμενει να δει αποτελεσματα.
Το καρτακι ειχε πολλα μουτρα παλι αλλα το προβλημα λυθηκε και καταφερα να γυρισω στο 26.1-2 για μερικους γυρους μεχρι να τα φτυσω. Συνολο το καρτακι δουλεψε 1 ωρα και κατι απροβλιματιστα.
Η πιστα μαζεψε κοσμο το μεσημερακι με αποτελεσμα να μπαινουμε 8-10 καρτακια χωρις μινι αλλα με μερικους επικινδυνους αλλα κια καποιους με πολυ ωραια οδηγηση.Να μην παραλειψω να αναφερω μια κοπελιτσα που γυρναγε κοντα στο 26 με πολυ ωραια οδηγηση και προσεκτικη.Μπραβο.
Απροοπτα δεν υπηρξαν και ευτηχως δεν βρεθηκε κανενας να με βοηθησει να βγαλω την μιση ευθεια σουζα παλι.Οχι οτι ηθελα κι'ολας.Αντε να δουμε και την επομενη εξορμηση κατα Αγια Μαρινα μερια απ'οτι συζηταμε.
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
Φυσικα ευχαριστω για τις απαντησεις και νομιζω οτι το λεωφορειο θα το παρω απο το κεντρο αλλα βολευει ο ηλεκτρικος...η πιστα ειναι λιγο πριν τα διοδια στην Αθηνων- Λαμιας και νομιζω οτι για να κατεβω μετα παλι θα βρω ταξι..οσο για αυτοκινητο αν το παρω κοντα θα πρεπει να παω μεσω Αττικης οδου απο οσο ξερω..εχω σπιτι Ν.Σμυρνη αλλα ολο με μηχανακι κυκλοφορουσα.Den 3erw an ta lewforeia kanoun stash ekei!
pantws autokinhto:nea smyrnh-attikh odos-afidnes den nomizw oti bgainei
-
α, στο 27 γυρναει ο κωστας, γι αυτο καθε φορα που εβγαινα με ρωταγε πως πηγα ??
το νεο αμορε μπορει να δικαιολογησει τα 'στραβοπατηματα' μιας και δεν αφηναν το μυαλο του να συγκεντρωθει και να ξεδιπλωσει το οδηγικο ταλεντο που διαθετει!
τα 26,1 - 26,2 με προβληματιζουν... μου βαζεις δυσκολα...
Ασχετο.. ξερουμε ποσο γυρνανε οι πιο γρηγοροι εκει μεσα και ποιο ειναι το ρεκορ πιστας? καλο θα ειναι να δουμε που βρισκομαστε... τα ροταξ ποσο γυρνανε? (ενα καλο μετρο συγκρισης, γιατι ναι, μεν κατεβαζουμε χρονους, αλλα βαδιζουμε στο σωστο δρομο ?πλησιαζουμε ή εχει χαραδρα ακομα ???)
Για αγια μαριννα ειμαι μεσα, αλλα να εχετε υπο την υποψιαν σας, πως κυριακες ΔΕΝ δεχονται ιδιωτικα... οποτε θα πρεπει να παμε σαββατο .. (τουλαχιστον ετσι γραφει η ταμπελα εκει...) επισης καλο θα ειναι να τσεκαρουμε μην εχει εκει κοντα κανεναν φιλικο και γινεται χαμος απο δοκιμες και ιστοριες... το σιγουρο ειναι οτι εκει ΔΕΝ θα εχει μηχανες!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τα 26,1 - 26,2 με προβληματιζουν... μου βαζεις δυσκολα...ανεβαινει ο ανταγωνισμος φιλε μου.προπονησου και γυμνασου παραλληλα
Ασχετο.. ξερουμε ποσο γυρνανε οι πιο γρηγοροι εκει μεσα και ποιο ειναι το ρεκορ πιστας? καλο θα ειναι να δουμε που βρισκομαστε... τα ροταξ ποσο γυρνανε? (ενα καλο μετρο συγκρισης, γιατι ναι, μεν κατεβαζουμε χρονους, αλλα βαδιζουμε στο σωστο δρομο ?πλησιαζουμε ή εχει χαραδρα ακομα ???)
Με ανθρωπο που εμπιστευομαι τι λεει και κανει ειναι ο Δημητρης και εχει γυρισει στο 25.7-8 με δουλεμενα λαστιχα και λιγο κοσμο στην πιστα.Ρεκορ πιστας ειναι στο 24.60 αλλα ειναι πριν απο πολλα χρονια(περιπου 5-6) με 100αρι και ειναι γνωστος αγωνιζομενος στις αναβασεις και στα ραλλυ τωρα.
Για αγια μαριννα ειμαι μεσα, αλλα να εχετε υπο την υποψιαν σας, πως κυριακες ΔΕΝ δεχονται ιδιωτικα... οποτε θα πρεπει να παμε σαββατο .. (τουλαχιστον ετσι γραφει η ταμπελα εκει...) επισης καλο θα ειναι να τσεκαρουμε μην εχει εκει κοντα κανεναν φιλικο και γινεται χαμος απο δοκιμες και ιστοριες... το σιγουρο ειναι οτι εκει ΔΕΝ θα εχει μηχανες!
Εχουμε κανενα τηλεφωνο να τα τσεκαρουμε ολλα αυτα?
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ