-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εχθές πέρασα από την πίστα αλλά ψιλοέβρεχε και δεν έκατσα. Σε λίγο όμως ετοιμάζομαι για νέα εξόρμηση.Τη Δευτέρα δίνω μάθημα!!! Δεν θα τελειώσω τη σχολή ποτέ!!! (καλύτερα!)
Θα γυρίσω με εντυπώσεις!
Βασίλη να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά την Κυριακή ?????? Αν ναι να κανονίσω για καλό καιρό.................
Τη σχολή θα την τελειώσεις κάποια στιγμή μην νοιάζεσαι.
Σήμερα θα κάνεις μπάνιο εκεί πάνω,μπορεί να πιάσεις και χιόνια
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Βασίλη να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά την Κυριακή ?????? Αν ναι να κανονίσω για καλό καιρό.................Τη σχολή θα την τελειώσεις κάποια στιγμή μην νοιάζεσαι.
Σήμερα θα κάνεις μπάνιο εκεί πάνω,μπορεί να πιάσεις και χιόνια
Εχθές που πήγα είχε αρκετά καλό καιρό. Την Κυριακή απολείεται γιατι Δευτέρα δίνω μάθημα (μην το ξεφτυλίσω εντελώς... ) Αλλά για το άλλο ΣΚ είμαι μέσα για οποιαδήποτε μέρα. Εννοείται στο Καρτοντρόμο .
Μου έσκασε το πίσω αριστερά λάστιχο ενώ ήμουν στην πίστα.
Τώρα ψάχνω να βρω ένα μεταχειρισμένο...
-
Πουλάω ενα ή ζευγάρι ελαφρώς μεταχειρισμένα, σε καλή κατάσταση
-
Μου έσκασε το πίσω αριστερά λάστιχο ενώ ήμουν στην πίστα.
Πως έσκασε δηλαδή ??????????? Ήταν στα λινά ?????????
-
Όχι. Από κάπου χάνει αέρα. Μπορεί το πρόβλημα να βρίσκεται στην εφαρμογή με τη ζάντα. Δεν το έψαξα και πολύ
-
Άγγελε,ένα θα σου πω:το καρτ στέκεται γυαλισμένο με ολοκαίνουργια λάστιχα,εδώ και μήνες στο γκαράζ.Κάθομαι σε ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!
Φίλε και εγώ στο γυάλισμα είμαι αυτήν την στιγμή. Τα κάρβουνα που κάθομαι εγω είναι στην σωστή θερμοκρασία και περιμένουμε να ηρεμήσει ο καιρός για να φάμε κάποια καλά λάστιχα που έχω την τύχη να έχω.
Πως αντέχεις να το βλέπεις εκτός δράσης Αλλά ξέρω μπλεξίματα με διάφορα δεν βοηθάνε.Δεν το αφήνεις εδω σε μας και να πετάγεσαι να κάνουμε παρέα όλοι μαζί ???????????????
Ονειρεύομαι την μέρα που θα γίνει κάτι τέτοιο
Διάφορες πατέντες που έκανα για να μπορώ να βάζω στην σχάρα του αυτοκινήτου μας,το καρτάκι,δουλεύουν άψογα και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το είχα εννοια.Και 'λαστιχοβγάλτη' έφτιαξα χε χε για να είμαστε ανεξάρτητοι.
Mάστορα την πατέντα με την σχάρα πρόσεξε την,γιατί οι σχάρες αντέχουν μέχρι 50 κιλά.Υπάρχει κίνδυνος να σου στραβώσει η οροφή του αυτοκινήτου.Το είχα ψάξει γιαυτό στο λέω.
-
Μάστορα ευχαριστώ που με σκέπτεσαι
Η σχάρα πιάνει σε βάσεις-παξιμαδια, που είναι ενσωματομένες στις τέσσερεις άκρες του 'ουρανού' του αυτοκινήτου.Στην εξωτερικη πλευρά του 'ουρανού'.Φαντάζομαι πως οι περισσότερες εκεί θα πιάνουν.Δεν πιάνει πάντως η σχάρα επάνω στην οροφή.
Θα κάνω και μια ερώτηση σχετική στο CITROEN FORUM εδω στο forum για να πάρω απόψεις.Το μόνο που φοβάμαι είναι μην φύγει το καρτάκι απο πάνω μαζί με την σχάρα
-
Μπορω να σου φτιαξω ενισχυτικες μπαρες απο carbon, αλλα θα πρεπει να καλοκαιριασει, για να 'δεσει' η κολλα! (ξερεις εσυ..!)
-
Δεν έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αντέχει.
-
παντως σοβαρα, ο Σταθης εχει δικιο.. Ανοιξα ενα βιβλιαρακι ενος ρενω και ειδα οτι η οροφη αντεχει συγκεκριμενο βαρος επανω (60 κιλα). Ομολογω οτι δεν το ηξερα (οχι οτι ειχα σκοπο να το βαζω σε σχαρα το καρτακι)...
Οποτε προσοχη, μην εχουμε δραματα!
-
Οπότε αν λυθεί το μοτέρ από το σασσί και αφαιρεθούν τα λάστιχα μαζί με τις ζάντες λογικά είμαστε οκ.
Πάντως δεν το ήξερα ούτε κι εγώ...
-
Θεωρητικα, αλλα αν ειναι να μπαινει σε τετοιες ιστοριες, ειδικα με τα ηλεκτρικα του ροταξ, το να λυσεις και να δεσεις τον κινητηρα πανω στο σασσι ειναι (ψιλο) ιστορια.. Δεν ειναι 'αλλαζω γραναζι - καμπανα και ειμαι ετοιμος'
-
Και ένα σετάκι τρέιλερ-κοτσαδόρου πόσο πάει;
-
... αρκετα...
κανα 800αρι χοντρικα....
-
Και εγώ τώρα πως θα πηγαίνω Σπάτα;
Τεσπά, θα αρχίσω να λύνω μοτέρ και όλα τα συναφή...
-
Και ένα σετάκι τρέιλερ-κοτσαδόρου πόσο πάει;Kάποια στιγμή θα γίνει έτσι. Να καταλήξουμε πρώτα στο αυτοκίνητο και μετά
Το δε trailor θα γίνει με προοπτική να παίρνει.......... τουλάχιστον δυο καρτάκια για τις εκδρομέςΝικόλα το Scan.....Xantia δεν το φοβάμαι την σχάρα φοβάμαι, αλλά θα κάνω κάποιες ενισχύσεις και ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,θα τις κάνω ΤΩΡΑ Θα γίνει και δοκιμή και θα δείξει.Πάντως με το ZX που είχαμαι πριν, και το πήγαινα με την ίδια σχάρα, δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα.
-
Χαιρετω απαντες
Το δε trailor θα γίνει με προοπτική να παίρνει.......... τουλάχιστον δυο καρτάκια για τις εκδρομέςΔεν παιρνεις κανενα απο σκαφος να βαζουμε και οι υπολοιποι
Νικόλα το Scan.....Xantia δεν το φοβάμαι την σχάρα φοβάμαι, αλλά θα κάνω κάποιες ενισχύσεις και ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,θα τις κάνω ΤΩΡΑ Θα γίνει και δοκιμή και θα δείξει.Πάντως με το ZX που είχαμαι πριν, και το πήγαινα με την ίδια σχάρα, δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα.
Πηραμε ολοκληρο καρτ που στην ουσια ειναι πολλα περισσοτερα και θα λυπηθουμε μια σχαρα?Να μη το σιγουρεψουμε το εργαλειο? Φιλος το εβαζε σε σχαρα αλλα για να σιγουρια εβγαζε το μοτερ απο επανω(100αρι) και δεν εχει εδω και 3 χρονια προβλημα.
-
Την Κυριακή το απόγευμα κανονίζουμε forumίστικη συνάντηση στο Καρτοντρόμο;
-
περνα καμμια βολτα! κατα πασα πιθανοτητα εκει θα ειμαστε
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
περνα καμμια βολτα! κατα πασα πιθανοτητα εκει θα ειμαστεΘα φροντίσω, γιατί πρέπει να δουλέψω πάνω στο καρτάκι. Αυτό το άτιμο το λάστιχο...
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ