-
Ενα ένα μου τα λές ρε Νίκο.
Πού ακριβώς τό γράφει αυτό ρε γμτ,τά έχω δεί όλα αυτές τίς μέρες μέ τα Εγγλέζικα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ενα ένα μου τα λές ρε Νίκο.
Πού ακριβώς τό γράφει αυτό ρε γμτ,τά έχω δεί όλα αυτές τίς μέρες μέ τα Εγγλέζικα.Στην αρχική οθόνη!
Κάπου έχει επιλογές σχετικά με το αντικείμενο!!!edit:
Show Advanced Options
Automotive
-
Αντρέα, μετάφραση από το http://systran.otenet.gr/
V6 εξάρτηση μετατροπής φρένων. Όλα τα νέα μέρη. Αυτή η εξάρτηση επιτρέπει στους μεγαλύτερους δίσκους 288mm από το Vectra V6 για να εγκατασταθεί στις 4 πλήμνες στηριγμάτων στα πρότυπα όπως το Astra, αλαζόνας και τη Nova. Οι ρόδες πρέπει να είναι τουλάχιστον 15 'για τους δίσκους που εγκαθιστούν. Η θέση το 1995 Calibras και το μεγάλο μηχανοκίνητο Vectras εγκαταστάθηκε με τα έμβολα διαμέτρων δίσκων και 56mm 288mm Τα προ το 1995 αλαζόνας και Calibra V6 και στροβιλο πρότυπα εγκαταστάθηκε με τους δίσκους 284mm και είχε τα έμβολα παχυμετρικών διαβητών 52mm. Οι τυποποιημένοι δίσκοι Astra GTE 16v ήταν διάμετρος 256mm με τα έμβολα 50mm. Ως εκ τούτου τα μέρη 288mm παρέχουν μια κόσμιη βελτίωση φρεναρίσματος. Έτρεξα αυτήν την εξάρτηση στο Astra μου GTE και μετά από τα 256mm ιδρυθείτε βριαλμένος το φρενάρισμα βελτιωμένο αρκετά. Η εξάρτηση αποτελείται από: Ένα ζευγάρι ολοκαίνουργιου Vauxhall που 288mm οι αερισμένοι δίσκοι για να ταιριάξουν με 4 πλήμνες στηριγμάτων προσεκτικά τα δαχτυλίδια βυσμάτων που πιέστηκαν στους δίσκους έτσι ώστε οι δίσκοι κεντροθετούν επάνω κατάλληλα στο στήριγμα 4 το σύνολο πλημνών Α ολοκαίνουργιων μαξιλαριών Vauxhall. Προκειμένου να γίνει μια μετατροπή ένα σύνολο παχυμετρικών διαβητών 288mm θα απαιτηθεί επίσης. Αυτοί είναι διαθέσιμοι από τα ναυπηγεία απορρίματος. Να είμαι σε θέση στην πηγή ένα ζευγάρι να κάνω μια πλήρη εξάρτηση μετατροπής. Εγκαθιστούν άμεσα επάνω στις 4 δοκούς στέγης αναστολής στηριγμάτων αντί των αρχικών παχυμετρικών διαβητών.
Όχι κι άσχημα, έτσι? Αλλά λέξη προς λέξη, γι αυτό και τα λάθη...
-
Τό βρήκα μέν,αλλά τίποτα δέν άλλαξε στήν μετάφραση.
-
Πρός Βασίλη:
Στά όπελ-κλάμπ (Ελλάδας καί εξωτερικού) λένε ότι οι δίσκοι του καλίμπρα μετά τό '95 ταιριάζουν,όπως καί πρίν από τό '95
Γιά λέγε μου,πού ήταν η ένσταση,να τό ξαναψάξω περισσότερο.Επίσεις,κομπλέ φρένα,βρίσκω εδώ:
399 ευρώ (γιά τούς 288Χ25 του καλίμπρα μετά τό '95)
Εχεις ακουστά τίποτα γιά τα συγκεκριμένα; -
Στους καταλόγους φαίνονται του Calibra turbo/V6 (284 και 285) να έχουν 5 τρύπες , εκτός του 16V που φοράει τους 256 με 4 τρύπες ίδιους με το GSi.
Αυτά που βρήκες όμως είναι ακριβώς αυτά που ψάχνεις μάλλον.
285/25 με 4 τρύπες.
Μένει μόνο να διευκρινιστεί στα σίγουρα αν χρειάζεται τίποτα άλλο για να μπουν στο δικό σου Kadett και τι περιλαμβάνει σε αυτή την τιμή.
Κάποιος που να ξέρει Γερμανικά να τους έστελνε ένα email για να σιγουρευτείς. -
Μάλλον πρέπει να περιλαμβάνει αυτά πού δείχνει η φωτό.Δίσκοι,δαγκάνες καί τακάκια.
Μάλλον.
Είπα τό παιδί από τό όπελ-κλάμπ άν μπορεί να στείλει μέηλ.
Τίποτα γιά τήν ποιότητα τών συγκεκριμένων μήπως γνωρίζεις; -
Οχι δεν τους γνωρίζω , αλλά πιστεύω ότι θα έχουν την ίδια απόδοση με τους εργοστασιακούς.
-
Λές να χρειαστώ άλλη αντλία φρένων μέ μεγαλύτερο μηχανισμό σεβρό;
-
Πρέπει να δεις τι αντλία φοράει το Calibra. Αν φοράει μεγαλύτερης διαμέτρου τότε πρέπει να την αλλάξεις.
Ετσι κι αλλιώς πρέπει να ξαναρυθμίσεις τον κατανεμητή σου για να ρυθμίσεις την δύναμη εμπρός-πίσω. -
Κατανεμητή πίεσης δέν έχω Βασίλη.
Υπάρχει αλλος τρόπος να ρυθμίσω τήν πίεση; -
-
Μέχρι σήμερα,στήν πίστα,φάνηκε ότι ευκολότερα μπλοκάρανε τα πίσω φρένα (πού είναι μεγαλύτερη η διάμετρος από τα εμπρός).
Λές με τα μεγαλύτερα μπροστινά να αλλάξει η κατανομή πρός τα εμπρός;
Ετσι δέν πρέπει φυσιολογικά; -
Μάλλον είναι από τις αυξημένες θερμοκρασίες των μπροστινών.
Με τα μεγαλύτερα μπροστινά δεν θα πέφτει εύκολα η απόδοση τους , τότε θα δεις αν είναι σωστή η κατανομή. -
Ο.Κ.
οπότε,περιμένω να τα βάλω πάνω,να τα δοκιμάσω στήν πίστα,καί κατόπιν ψάχνω γιά κατανεμητή πίεσης ή καί μεγαλύτερη αντλία.
Τό παιδί από τό όπελ-κλάμπ,προθυμοποιήθηκε να στείλει μέιλ στήν εταιρία γιά να μάθουμε τα πάντα.Αλλη ερώτηση
Από τή στιγμή πού θα βάλω τους δίσκους,έτσι καί φθαρούν,θα μπορεσω να βρώ ίδιους τετραμπούλονος από άφτερ-μάρκετ;
Θα έχει η μπρέμπο (π.χ.) 288Χ25 μέ όφφσετ ίδιο καί τετραμπούλονους ή θα μπώ σε περπέτειες;Εντιτ:Από τους πρώτους γύρους στήν πίστα είχα μπλοκάρισμα τών πίσω φρένων.
-
Αν είχες μποκάρισμα πίσω από την αρχή κάτι δεν πάει καλά με την κατανομή. Αν θυμάμαι καλά έχει κάτι αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες για πίσω ;;
Δισκόπλακες δεν θα βρεις σε Brembo κλπ. Θα βρεις σε αυτούς που σου έγραψα πιο πάνω ίσως και από τον ίδιο.
-
Αντρέα, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κατανεμητή; Από τη δεκαετία του 80 και μετά, τα περισσότερα αυτοκίνητα, αν όχι όλα, είχαν!
Μιλάω για τον κατανεμητή που 'παίρνει σήμα' από την μεταβολή του ύψους της πίσω ανάρτησης και περιορίζει την πίεση που ασκείται στα πίσω φρένα!
Αν έχεις χαμηλώσει την ανάρτηση, πρέπει να τον ρυθμίσεις και αυτόν. Ίσως γι αυτό να έχεις μπλοκαρίσματα. -
Κατανεμητή πιέσεως,είχαν μόνο τα στέισιον Καντέτ τότε,καί όχι τα απλά.
1000% αυτό. -
Μετά τη δοκιμή βλέπεις πως φρενάρει και αποφασίζεις για εξτρά κατανεμητή μέσα στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κατανεμητή πιέσεως,είχαν μόνο τα στέισιον Καντέτ τότε,καί όχι τα απλά.
1000% αυτό.Όλα τα αυτοκίνητα έχουν κατανεμητή πίεσης μπροστά-πίσω και δεν ρυθμίζεται, εκτός από κάτι πεζό στέισον και φορτηγάκια (καντέτ δεν ξέρω) που ρυθμίζεται ανάλογα με το φορτίο του πίσω άξονα.
Βελτιωση Φρενων