-
Προσωπικα ουδεποτε θεωρησα ασχημο το MG ουτε καν το MR2!
Ομως τα κριτηρια μου για ενα αυτοκινητο ξεπερνουν κατα πολυ την επιφανεια της εμφανισης.Δεν ειμαι κολλημενος mazdaκιας,πχ το νεο miata με βρηκε σχεδον αδιαφορο,αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο,και προσωπικη μου αποψη.
Οσον αφορα την κατηγορια ομως και οι δυο αντιπαλοι ουτε μπηκαν στον κοπο να βγαλουν νεα μοντελα,αρα τι να λεμε τωρα...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Προσωπικα ουδεποτε θεωρησα ασχημο το MG ουτε καν το MR2!
Ομως τα κριτηρια μου για ενα αυτοκινητο ξεπερνουν κατα πολυ την επιφανεια της εμφανισης.Δεν ειμαι κολλημενος mazdaκιας,πχ το νεο miata με βρηκε σχεδον αδιαφορο,αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο,και προσωπικη μου αποψη.
Δε μίλησα προσωπικά,ήταν γενική η τοποθέτησή μου και ελπίζω να καταλαβαίνεις την ουσία και τον τρόπο με τον οποίο κριτικάρουν οι περισσότεροι.
Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά....Οσον αφορα την κατηγορια ομως και οι δυο αντιπαλοι ουτε μπηκαν στον κοπο να βγαλουν νεα μοντελα,αρα τι να λεμε τωρα...
Η μια (MG) βγήκε εκτός παραγωγής απ τις ανελέητες κατασκευαστικές της ατέλειες.
Οπότε δε μετράει.
Η άλλη (Τoyota) μήπως απευθύνετε μαζικά σε άλλους τομείς τους οποίους και έχει πετύχει και προφανώς δεν την ενδιαφέρει το ελάχιστο κομμάτι των καταναλωτών ?
Εχει κάνει ενα μεγάλο ρίσκο με τη Lexus και σήμερα οι ανταγωνιστές της την καταριούνται.
Την έχεις αδύναμη να βγάλει από ένα roudster ΙΚΑΝΟ μέχρι την δεύτερη απειλή εξ ανατολών στυλ GT-R? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Την έχεις αδύναμη να βγάλει από ένα roudster ΙΚΑΝΟ μέχρι την δεύτερη απειλή εξ ανατολών στυλ GT-R?Οχι βεβαια,η Toyota ειναι κολοσσος και υπερδυναμη,απλως αφηνει την κατηγορια σε αυτον (mazda)που την ξερει καλυτερα τα τελευταια 20 χρονια,αναμφισβητητα ετσι?
Μακαρι να υπηρχε ενα νεο MR2 Κι ενα νεο MG,θα ηταν πιο πλουσια η κατηγορια,των προσιτων roadsters.
-
Την έχεις αδύναμη να βγάλει από ένα roudster ΙΚΑΝΟ μέχρι την δεύτερη απειλή εξ ανατολών στυλ GT-R?
*Οχι βεβαια,η Toyota ειναι κολοσσος και υπερδυναμη,απλως αφηνει την κατηγορια σε αυτον (mazda)που την ξερει καλυτερα τα τελευταια 20 χρονια,αναμφισβητητα ετσι? *
Μακαρι να υπηρχε ενα νεο MR2 Κι ενα νεο MG,θα ηταν πιο πλουσια η κατηγορια,των προσιτων roadsters.
Το αν η mazda τη γνωρίζει καλύτερα ή όχι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και να κρατήσω ουδέτερη στάση.
Το θεωρώ λιγάκι απόλυτο και αλαζονικό.
Ναι το ΜΧ5 πάει καλά γενικώς και δεν αμφισβητώ τις δυνατότητες του αυτοκινήτου αλλά ποτέ μην υποτιμάς τις δυνατότητες του ανταγωνιστή.
Θα σου θυμίσω μόνο τη δεκαετία του 80 supra,AE86Aπλά οι Ιάπωνες έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία απ ότι φανταζόμαστε εμείς περί ανταγωνισμου κλπ.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Την έχεις αδύναμη να βγάλει από ένα roudster ΙΚΑΝΟ μέχρι την δεύτερη απειλή εξ ανατολών στυλ GT-R?
*Οχι βεβαια,η Toyota ειναι κολοσσος και υπερδυναμη,απλως αφηνει την κατηγορια σε αυτον (mazda)που την ξερει καλυτερα τα τελευταια 20 χρονια,αναμφισβητητα ετσι? *
Το αν η mazda τη γνωρίζει καλύτερα ή όχι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω και να κρατήσω ουδέτερη στάση.
Το θεωρώ λιγάκι απόλυτο και αλαζονικό.συγγνωμη μακη αλλα γιατι αλλαζονικο;
αν δεν την γνωριζει καλυτερα απ'ολους την κατηγορια των entry level roadsters η mazda τα τελευταια 20 χρονια, τοτε ποιος τη γνωριζει; -
Οχι βεβαια,η Toyota ειναι κολοσσος και υπερδυναμη,απλως αφηνει την κατηγορια σε αυτον (mazda)που την ξερει καλυτερα τα τελευταια 20 χρονια,αναμφισβητητα ετσι?
Εγραψα για την συγκεκριμενη κατηγορια (roadsters),και οχι γενικα για τις δυο εταιριες.
Δεν νομιζω αλλη εταιρια να εχει ασχοληθει τοσο πετυχημενα με το συγκεκριμενο θεμα.
-
Ο χρήστης a_savvidis έγραψε:
kyr80 αμα σου χαλάσει η φλάντζα θα την αφήσεις?
Εννοειται οτι θα πας να την αλλάξεις?Εννοείται οτι θα γίνει μεγαλυτερη ζημιά
Τι ειναι αυτο τώρα εξυπνάδα που είπες?Προφανώς και δεν είναι 'εξυπνάδα'. Με τέτοιες αναλώνεσαι εσύ εδώ και ημέρες σε αυτό το θέμα....
Να στο πω και ΑΚΟΜΨΑ, επειδή προφανώς δεν το κατάλαβες
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΣΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ...
Ο αρχιμηχανικός που τσέκαρε και το mx-5 μου όταν το πήρα (από περιέργεια και μόνο) είπε αυτολεξή:
'Χάθηκε ο κόσμος οι δικοί μας οι μ@λ@κες, να τα βγάζαν έτσι...'
Ο άνθρωπος μετά από μια αποτυχημένη αγορά rover 400(που το πήρε και με μεγάλη έκπτωση και το έφτιαχνε και τζάμπα μετά το ωράριό του) πήγε πήρε toyota corolla.... -
Αστα φίλε,μιλάμε για πολύ χάλι μαύρο
Τα λέω γω αλλά με λένε γραφικό -
μετα τον boofy εκανα ενα μεγάλο και σημαντικό post που εξαφανιστηκε?
εξηγω μέσα οτι θαυμαζω το NC και οτι to MGF εγινε update σε παρα πολλά σημεία ΚΑΙ το 2000 απο bmw KAI το 2002 μεο TF
και ειναι 3-4 πραγματακια τα οποία κάνεις και αλλάζει αισθητα το στησιμο στο δρόμο
δεν ξέρω αν σβηστηκε η δεν πάτησα ποστ εγω τέλος πάντων....
kyr οπότε επειδη ο συγκεκριμένος κύριος εκανε αυτο ισχυει το άλλο
και βγάζεις το συμπέρασμα γενικότερα? για μια εταιρία, καλα ειναι δυνατόν?
εγω ξερω ενα σωρο κοσμο που γουστάρει mg rover και ειναι και πολυ ευχαριστημένος
και όταν έχεις βρει το κατάλληλο συνεργείο ξοδεύεις αστέια λεφτα για την συντηρηση του.
Τεσπα Δεν θελω να γίνω άλλο κουραστικόςΧαλαρά!
Δεν θα μαλώσουμε κιόλας
Ολα ειναι καλα σεβομαι τις επιλογες σας, μην ειστε ισοπεδωτικοί μόνο
γιατι γίνεστε άδικοι.Το οτι η Rover εκλεισε δεν σημαινει οτι τα προιοντα της δεν ήταν καλα
Και την αντιπαράθεση δεν την εκανα για να σας αποδείξω οτι ειναι καλυτερο
αλλα οτι δεν ειναι ετσι οπως κατηγορείταιΚαι μεσα απο τη συζητηση παρατηρησα τελικα οτι και το mr-2 δεν ειναι καλό.
οπότε σημαίνει οτι καθαρα λόγω πλειοψηφίας ειναι λογικο να ζαχαρώνεται μόνο το mx-5
g60 να υποθέσω οτι ειχες σχέση με corrado ?
η καμμία σχέση?η Βarchetta εχει πολύ καλη οδική συμπεριφόρα κια άψογη σχεδίαση (απο Ελληνα!!)
αλλα προβλημα με μεταβλητο ...diesel ήχος, που προκαλει πεσμένη απόδοση
κατασκευαστικά λαθη,τριγμοί περιορισμένο χώρο
θόρυβος,
λεπτη λαμαρίνα, κακη βαφή,
θέλει πολυ ιδιαίτερη προσοχή,
με το γαντι που λένεοπως είπε και o boofy υπάρχουν ενα σωρο concepts διαλέγεις και παίρνεις
το οτι ακούω την μηχανή απο πίσω το γουστάρω αφάνταστα ..
Οπότε PEACE παίδες
-
g60 να υποθέσω οτι ειχες σχέση με corrado ?
η καμμία σχέση?Είχα Golf II G60,γενικά μεγάλωσα με τα VW και όσο περνάνε τα χρόνια και βλέπω τι παπαριές βγάζουν τα εργοστάσια τόσο ποιό πολύ νοσταλγώ τα παλιά.
-
α μαλιστα εμενα ο ξαδερφος μoυ ξεκίνησε απο corrado g60 μετα το άλλεξα πήρε το 16v και μετα το vr6
στην Γερμανία όλα αυτα, τρελό κόλλημα .....εγω δούλεψα 4 μήνες στην Volkswagen Ε.Τ.Ε.Α στην θεσσαλονίκη....πολύ καλή φάση το corrado -ειμαι off τopic- το ξέρωτο g60 με τον χαρακτηριστικό θόρυβο...
ψαχνόμουν και για corrado αγρια παλιά -
α μαλιστα εμενα ο ξαδερφος μoυ ξεκίνησε απο corrado g60 μετα το άλλεξα πήρε το 16v και μετα το vr6
στην Γερμανία όλα αυτα, τρελό κόλλημα .....εγω δούλεψα 4 μήνες στην Volkswagen Ε.Τ.Ε.Α στην θεσσαλονίκη....πολύ καλή φάση το corrado -ειμαι off τopic- το ξέρωτο g60 με τον χαρακτηριστικό θόρυβο...
ψαχνόμουν και για corrado αγρια παλιάΣτην ΕΤΕΑ δούλεψες είπες?
Στα αντ/κά?
Δικός μας είσαι -
Ναι ναι στις πωλήσεις ημουνα αλλα δεν παίζει ρολο
Τον Κο Παναγιωτου στις Πωλήσεις τον ξέρεις ? Μορφή απο τις λίγες ρε γαμωτο.... ο ανθρωπος ειναι απίστευτος!!!
-
Το βρήκα το τεστ παιδιά που λέγατε!
Εντάξει δεν ειχαν και άδικο οι άνθρωποι...το '95... όμως...εεε τοτε που έιχε φρεσκοβγει...απο ένα project με πολύ λίγα χρήματα όπως είπε και ενα παιδι απο την Αγγλία, να φανταστείτε υπάρχουν άνθρωποι στην γερμανια όπως ο Dieter http://www.mgfcar.de' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ο οποίος είναι μηχανολογος μηχανικός και έχει σπουδάσει ειδικότερα την τεχνολογια παραγωγής και φανατικός λάτρης του MG και φίλος μου και έχει εντρυφήσει σε τέτοιο βάθος και έχει ανακαλύψει τις ατέλειες και προτείνει μάλιστα και λύσειςαπο τότε απο το 95 έχουν γίνει ειλικρινά πάμπολες βελτιώσεις και απο το εργοστάσιο. Υπήρξε το αμαρτωλο παρελθόν
Το τεστ του Autocar
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Roa ... 8i/200070/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Εδω το άρθρο απο to autotriti
http://www.ams.gr/ams/_magazine/PAGES_A ... GORY_ID=95' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Το ίδιο εγινε π.χ και με 620 ti και με Freelander
στην αρχή είχαν προβλήματα που μετα εξαλέιφθηκανΛιγο πολύ κοινό φαινόμενο σε πολλούς κατασκευαστες
......Και φυσικα μια τεράστια ευθύνη φέρει η bmw για ότι συνέβη για το κλείσιμο εννοώ
Αφου δεν ήξεραν πως να φτιάξουν ενα τζιπ...πήραν know how απο το Range Rover για το Χ5
και εκμεταλλευτηκαν to MINI και μετά ....στα κρυα του λουτρου την RoverΜ'αρεσει που κάνανε και face lift στην πεντάρα και βαλανε μαρσπιε a la Rover 75
Χεχεχε Τς Τς Τς ...!
Ξέρανε και παλιά απο στυλ!! Βρε ούστ!
MR2, MX5, MG TF160