-
- ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ DAVID COULTHARD
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ QUIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
- ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ DAVID COULTHARD
-
547 βαθμους εχουν μαζεψει συνολικα μαζι οι Nigel Mansell(482) k Alessandro Nanini(65)
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
546 νίκες έχουν συνολικά οι ομάδες:
Ferrari 167
Williams 123
McLaren 114
Lotus 107
Alfa-Romeo 12
Maserati 10
Vanwall 7
Lancia 3
Arrows 1
Stewart 1
Lola 1Αν δεν με απατα η μνημη μου η McLaren εχει 137 νικες. Και η Ferrari 168
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Αν δεν με απατα η μνημη μου η McLaren εχει 137 νικες. Και η Ferrari 168Ωπα παιδιά, έκανα μεγάλη πατάτα...
Γράφω:'546 νίκες έχουν συνολικά οι ομάδες....'
Ενώ θα έπρεπε να γράφω:'546 pole positions έχουν συνολικά οι ομάδες:....'
Θα διορθώσω και την δημοσίευσή μου λίγο παραπάνω
Μπερδεύτηκα και εγώ, μπέρδρεψα και τον cmarin.... -
Μνημη που την εχω ο ατιμος... Και χωρις να κοιταξω site η περιοδικα...
-
(φτάνει ρεεεεεεεε)
-
**548 **βαθμούς έχουν μαζέψει συνολικά οι ομάδες: Cooper, Matra, Alfa Romeo, Maserati (333, 155, 50, 10 αντίστοιχα)
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
552 μήνες θα ξανακάνει η ΜακΛάρεν να δει τίτλο, έτσι όπως πάει!160 and counting...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
ε, εγώ τα κάνω αυτά συνήθως... ε...
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ακομα κι αν δεν υπαρξει δυναμικη για να συνεχιστει το quiz, δεν ειναι κακο να υπαρχει ενα θεμα που να μπορει να λειτουργησει σαν trivia, για ενδιαφεροντα στατιστικα.κάποτε είχε πιο νόημα, τώρα το γοογλε τα έχει μαμήσει τη μάνα όλα...
-
Button slowest to record 50 F1 podiums
http://www.gptoday.com/full_story/view/ ... 1_podiums/Jenson Button became the 14th driver in Formula One to register 50 career podiums after he was promoted to third place following the exclusion of Red Bull’s Daniel Ricciardo at the Australian Grand Prix.
But the Briton reached the milestone the slowest among the 14 as he achieved the landmark in his 248th start becoming the only driver to take more than 200 races to reach the number. Button has stood on the podium 26 times with McLaren.
Previously, Rubens Barrichello held the record for taking the most number of races to get to 50 podiums as the Brazilian had reached the milestone in his 186th race at the United States Grand Prix in 2004.
Michael Schumacher holds the record of registering his 50th podium in the least number of races - his win at the 1997 Canadian Grand Prix was just in his 91st race. The German is also the only driver to achieve the milestone in under 100 races.
Sebastian Vettel was the last driver to record 50 podiums when he second third at the Monaco Grand Prix last year, becoming the youngest driver to reach the mark at 25.
At 34, Button is the fourth oldest driver to get to the number after Nigel Mansell (38), Nelson Piquet and Niki Lauda, the latter two achieving it at the age of 35.
Βέβαια το ρεκόρ της αργότερης επιτευξης θα το 'βελτιωσει' κι αλλο, γιατι το podium της Αυστραλιας θα το χασει συντομα...
-
Και τοτε κατσε να δουμε αν θα το φτασει κιολας (+2013 McLaren podiums)
-
Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ο Ricciardo θα πάρει πίσω την θέση του;
Ψιλοτελειωμένο διαβάζω ότι είναι. -
Ειναι δυσκολο το θεμα Ricciardo.
Απο τη μια δεν μπορει να σπασει ο τσαμπουκας FIA/Whiting, ειδικα σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα, που θα ξαναβρεθει μπροστα τους.Απο την αλλη, το ουσιαστικο θεμα δεν ειναι αν η RBR υπακουσε ή οχι στις εντολες, αλλα αν παραβιασε τον κανονισμο. Απ' οτι διαβασα, το εξαρτημα ειχε ολο το ΠΣΚ προβλημα και η ομαδα λεει οτι μπορει να αποδειξει πως δεν παραβιασε τον κανονισμο. Τον να τιμωρηθουν επειδη το εξαρτημα ειναι προβληματικο, ειναι τελειως μαλακια. Επισης βλεπω οτι η RBR το 'σηκωσε' πολυ το θεμα (δηλωσεις Ματεσζιτς), πραγμα που σημαινει οτι θα ασκησουν μεγαλη πιεση.
-
Κλασσικη περιπτωση αλαζονικης συμπεριφορας απο μια ομαδα που απο την ιδρυση της και ως σημερα κινηθηκε ανοδικα.
Κατσε ομως Χορνυ μου, δεν εισαι bigger than the game.
Τι νομιζεις δηλαδη, επειδη μου πηρες 4 (σου δωσαμε και ενα παραπανω δλδ ) θα μου κανεις σαν την χηρα στο κρεβατι για ενα κωλοβαθρο-σε μια χρονια που πρεπει να κυνηγησεις και οχι να κυνηγηθεις;
Εδω Φερραρι, Μακκα κανουν μοκο (η τουλαχιστον γκρινιαζουν πισω απο τα φωτα) και συ , ο χτεσινος, ο κατρουλοποτης, ο Νιουιταπανταολα, ο τρεντισταευκολακαιτσουκαλαςστηνηττα βγαινεις και απειλεις:Σκέψεις αποχώρησης της Red Bull από τη Formula 1
ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΚΑΞΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ.
ΑΪ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ!
ΓΚΙΟΣΑ!
Ε ΓΚΙΟΣΑ!! -
Τον πουλο... Εχασε η Βενετια βελονι.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Respect g877777
-
-
Από το 553 πώς φτάσαμε στο 50;
-
553 καλσόν θα σχίσει η Red Bull (σιγά μην αποχωρήσει)
Απαντώ στο κανονισμοί.
Domino Quiz!