-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ποιός μίλησε για οπαδισμό,μόνοι σας βάζετε τρικλοποδιά.
Εγώ ανέφερα τι συμβαίνει με τα σασμαν του γκρουπ,από κει και πέρα αιμοδότες είστε εσείς ξέρετε καλύτερα.Θεωρείς δηλ εντελώς φυσιολογικό το γεγονός ότι ο πελάτης πρέπει να αναλώνει το χρόνο του για να εντοπίζει τα προβλήματα-και να τα επισκευάζει έστω προληπτικά- που έπρεπε να είχε ΗΔΗ λύσει ο κατασκευαστής ο οποίος πληρώνετε αδρά για ένα πολυτελές προιόν? Καλό μου ακούγετε θα το έχω στα υπόψιν!!
Μόνος σου αρπάζεσαι, δε σε κατηγόρησα ότι είσαι οπαδιστής. Διάβασε καλύτερα, αλλού είναι το νόημα (συμφωνώ και υποστηρίζω τη άποψή σου περί των αυτοκινήτων των άλλων).
Δεν είπα ότι είναι λογικό, είναι αναγκαίο κακό εφόσον προκύπτουν προβλήματα. Πολυτελές ένα VW;
Και μας έχεις πει που δουλεύεις, αυτοί που χαρακτήρισες ως 'αιμοδότες' είναι αυτοί που σε ταΐζουν.
Καλημέρα και καλό μήνα.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Δεν είπα ότι είναι λογικό, είναι αναγκαίο κακό εφόσον προκύπτουν προβλήματα. Πολυτελές ένα VW;
Αναγκαίο κακό από συνειδητή επιλογή
Και μας έχεις πει που δουλεύεις,
Δεν ξέρεις που δουλεύω
αυτοί που χαρακτήρισες ως 'αιμοδότες' είναι αυτοί που σε ταΐζουν.
Καλημέρα και καλό μήνα.
Σαφέστατα,αν δεν υπήρχαν τόσοι χαζοί με τι θα σχολούμασταν,με toyota honda και lexus?
Βill33 αυτό ακριβώς,το πρόβλημα είναι να μην είσαι ανοιχτόμυαλος και να επιμένεις βασιζόμενος στο όνομα και την παλιά νοοτροπία.
Τον κολητό μου του είπα να πάρει τότε το golf iv και βρίζει την ώρα και την στιγμή που με άκουσε,και έλεγα δεν μπορεί,έτυχε αλλά έλα όμως που δεν έτυχε αλλά είναι ο κανονας κι αυά φαίνονται σε βάθος χρόνου κι όχι στα 30 και 50 000 km.
Σήμερα αν διέθετα λεφτά για καινούριο car σίγουρα θα ήταν στην υποψήφια λίστα και η hyundai.
Το να διαμορφώσει η αυτοκινητοβιομηχανία κοινές συνειδήσεις είναι εύκολο κι αυτό το πέτυχαν οι Γερμανοί με το παραπάνω.Δεν δουλεύω πλεόν στη cItroen όπως έτυχε να διαβάσεις μιας και η κρίση επηρέασε πολύ εργατικό δυναμικό και στον κλάδο αλλά προσωπικά σαν τεχνικός δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα εργασίας,το που άστο.....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
αλλά προσωπικά σαν τεχνικός δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα εργασίας,το που άστο.....Χεστα ολα τα αλλα.Το απο πανω ειναι το πιο σημαντικο στην εποχη που ζουμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αλλά προσωπικά σαν τεχνικός δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα εργασίας,το που άστο.....
Χεστα ολα τα αλλα.Το απο πανω ειναι το πιο σημαντικο στην εποχη που ζουμε.
Ακριβώς,αν και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο για την κατάσταση που πολλοί είναι άνεργοι αλλά δεν είναι της παρούσης για εκτενή ανάλυση.
Σίγουρα καμία εργασία δεν είναι πλέον ασφαλής και με προοπτική γι αυτό κι καθένας ακόμα και σε δύσκολες εποχές πρέπει να παραθέτει τα προσωπικά του όπλα εκτός κι αν αύριο φτάσουμε στο σημείο μηδέν οπότε εκεί....... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σαφέστατα,αν δεν υπήρχαν τόσοι χαζοί με τι θα σχολούμασταν,με toyota honda και lexus?
Όλο το ζουμί ήταν εδώ. I rest my case...
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Elteo δεν μίλησα για αίσθηση του κιβωτίου αλλά για προβλήματα.
με το γαλλικό ΜΑ του c4 είχα πρόβλημα. Τι δεν κατάλαβες;
-
γ60,δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις οταν λες για χαζους κ λοιπους με τογιοτα,λεξους κ χοντα..
μηπως μπορεις να εξηγησεις λιγο?εννοεις πως ειναι χαζοι αυτοι που παιρνουν τα υπολοιπα κ οχι χαζοι αυτοι που παιρνουν τα 3 αυτα ιαπωνικα? -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Όλο το ζουμί ήταν εδώ. I rest my case...
Πάντως ένας φίλος που δούλευε στην ΤΟΥΟΤΑ και έφυγε για να ανοίξει δικό του συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ λέει πως δεν πάνε και άσχημα οι δουλειές .
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Άσχετο, αλλά θυμήθηκα τώρα μια σειρά σκληρών της Seagate που ενώ έχει καταστραφεί σε όλους σχεδόν τους κατόχους του πλανήτη , εμένα μου δουλεύει ακόμα εδώ και τόσα χρόνια
Ε όχι δε το θεωρώ αξιοπιστο , απλά είμαι τυχερός
έτσι , έτσι , το μόνο καλό ότι μας το αντικατέστησαν δωρεάν .
Τον κολητό μου του είπα να πάρει τότε το golf iv και βρίζει την ώρα και την στιγμή που με άκουσε,και έλεγα δεν μπορεί,έτυχε αλλά έλα όμως που δεν έτυχε αλλά είναι ο κανονας κι αυά φαίνονται σε βάθος χρόνου κι όχι στα 30 και 50 000 km.
Γιατί εμείς με το V περάσαμε καλύτερα , πάνω από 1 μήνα συνολικά στο συνεργείο στα 3 χρόνια κατοχής , ευτυχώς είναι leasing που έληξε . Πάμε για άλλα .
-
καλά ο g60 είναι περιπτωσάρα. παλιά έγραφε διθύραμβους για τα vag θάβοντας όλους τους άλλους, μετά προσκύναγε τους ιαπωνες θάβοντας όλους τους άλλους, κ τώρα δουλεύει σε γαλλική αντιπροσωπεία κ θαβει όλους τους άλλους
Τουλάχιστον αναξιόπιστα κ γραφικά όσα γράφει (με τον τρόπο που τα γράφει τουλάχιστον)
ο κουμπάρος μου έχει το γκολφ dsg 7 με αναβάθμιση στα 210 άλογα από την πρώτη ημέρα κ δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα ενώ εχει κατανάλωση 8,5 οπότε πίνει νερό στο όνομα του κιβωτίου. Δεν το πιέζει όμως, εκτος αν βγει εθνική, οπότε αυτά που λέει ο φίλος από πάνω πρέπει να είναι αρκετά σωστό. Από την άλλη, κ τα μηχανικά κιβώτια της vw ενώ εχουν γαμάτη αίσθηση, εχουν κατηγορηθεί για προβληματα αν τα σκίζεις, προβλήμτα που διορθώνονται πολύ πιο οικονομικά όμως από αυτά των dsg
εγώ θα έπαιρνα dsg με 4 χρόνια εγγύηση. άλλωστε, η vw διορθώνει όσα dsg εχουν πρόβλημα δωρεαν ακόμα κ αν ειναι εκτός εγγύησης -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Ο εγκέφαλος δε χάλασε, αλλά για κάποιο λόγο που εγώ, εσύ και η κυρά Μαρίκα δεν ξέρουμε πάει πακέτο με την αλλαγή του πολύδισκου.
ωπα..
αλλο περιστατικο οι δισκοι, αλλο ο εγκεφαλος
οι δισκοι εκαναν απλα τους γνωστους θορυβους, ολες οι αντιπροσωπειες τον εβγαζαν τρελο και μονο ενας βρεθηκε να αναγνωρισει το προβλημα να τους αλλαξει και ολα οκ (αυτα μεσα στην εγγυηση)
ο εγκεφαλος ειναι αλλη περιπτωση (εκτος εγγυησης πλεον).. πηγε να βαλει μπροστα το αυτοκινητο και το dsg δεν δεχοταν εντολες, επρεπε να ερθει οδικη να τον μετακινησει
διαγνωστηκε εγκεφαλος, εγω σου λεω οτι μπορει και να μην ηθελε αλλαγη.. γιατι αυτα γινεται να φτιαξουν σε καποιες περιπτωσεις, το θεμα ειναι οτι στο συνεργειο ακολουθησαν τη συνταγη ποναει δοντι βγαζει δοντι
ομως ειχε προβλημα ο εγκεφαλος, γιατι με τον χαλασμενο παλιο δε μπορουσε να βαλει ταχυτητα, ενω με τον καινουριο μπορουσεαρα δε μιλαω για πακετακι 'δισκοι+εγκεφαλος' , αλλα για 2 ξεχωριστα περιστατικα
ο εγκεφαλος του dsg κανει παρα πολλα λεφτα , παρολα αυτα επειδη εχει ξαναγινει αυτο το πραγμα και στην ελλαδα (υπαρχουν σχετικα φορα που το αναφερουν , αν θες ψαξε) , δεν πηραν λεφτα για το πανακριβο ανταλλακτικο , αλλα μονο για τα εργατικα (παρολο που δεν ειχε εγγυηση, το ξαναλεω με επεκταση δε θα πληρωνε τιποτα )
ο νεος εγκεφαλος εχει αλλα 2 χρονια εγγυηση, αλλα μετα τι?υπερβολικος δεν ειμαι, ειδικα οταν μιλαμε για ζημιες χιλιαρικων.. (αυτες οι 2 ζημιες μαζι περνουν χαλαρα το 2χιλιαρο )
αλλα πες ο εγκεφαλος ειναι ατυχια, οι δισκοι που ειναι σχεδον βεβαιο οτι καποια στιγμη θα εχουν θεμα, κανουν οσο ο δισκος στο s3 που κοστιζει τα υπερδιπλασια απο ενα tsi 122 golf
o καθενας ας παρει ο,τι θελει.. εγω αυτα ειδα, αυτα αναφερω.. δεν εχω καποιο μισος προς τη vw , αλλα ουτε και τυφλη λατρεια και το συγκεκριμενο κιβωτιο δε θα το επαιρνα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι δισκοι εκαναν απλα τους γνωστους θορυβους, ολες οι αντιπροσωπειες τον εβγαζαν τρελο και μονο ενας βρεθηκε να αναγνωρισει το προβλημα να τους αλλαξει και ολα οκ (αυτα μεσα στην εγγυηση)ο εγκεφαλος ειναι αλλη περιπτωση (εκτος εγγυησης πλεον).. πηγε να βαλει μπροστα το αυτοκινητο και το dsg δεν δεχοταν εντολες, επρεπε να ερθει οδικη να τον μετακινησει
Την πρώτη φορά που άλλαξε δίσκους, δεν άλλαξε και τον εγκέφαλο; Ίσως εκεί ήταν και η αιτία του δεύτερου προβλήματος, γιατί κατά τον αρχιμηχανικό αυτά πάνε μαζί.
Επέκταση εγγύησης δεν είχε κάνει; Μέγα σφάλμα ως αποδείχθηκε...
καλά ο g60 είναι περιπτωσάρα. παλιά έγραφε διθύραμβους για τα vag θάβοντας όλους τους άλλους, μετά προσκύναγε τους ιαπωνες θάβοντας όλους τους άλλους, κ τώρα δουλεύει σε γαλλική αντιπροσωπεία κ θαβει όλους τους άλλους
Τώρα βγάζω άκρη. Απορώ πως αιτήθηκε αλλαγή username και κουβαλάει ακόμα τη ντροπή.
-
Όχι δεν άλλαξε και τα 2 τη πρώτη φόρα , γιατί όμως να αλλάξει και τα 2 μαζί ? Δε λες που βρήκε άνθρωπο να του αλλάξει έστω και τους δίσκους ? Δεν έβγαζε άκρη πουθενά
Sent from my LG-P500
-
Ρε παιδια ο ηχος που κανει πως ειναι ?Γιατι ο καθενας τον μεγαλοποιει ...Ειναι σαν να χτυπανε μεταλικοι σωλήνες?σαν να σερνεις τενεκεδακια? Η κανει το ανεπαισθητο κλατς κλουτς που ακουσα και στο test drive ?
-
Τενεκεδακια θα το έλεγα
Sent from my LG-P500
-
Γιατι μου φαινεται οτι ο ηχος προερχεται απο εξατμιση ή από χαλαρο προστατευτικό κατα της θερμοκρασιας της εξατμισης?
Τουλαχιστον στο scirocco forum της αγγλιας προς τα εκει κλείνουν...οτι κατι κοπαναει απο κατω...Γιατι και στα βιντεο αν το ακουσεις κατι εξωτερικο χτυπαει -
Εγώ νόμιζα ότι ηταν κροτάλισμα που ακούγεται λόγω χαμηλών στροφών , γιατί έμοιαζε με αυτό (και για να είμαι ειλικρινής νόμιζα ότι ήταν υπερβολές , δεν οδηγούσα εγώ βέβαια το αυτοκίνητο όλη μέρα για να παρατηρώ τέτοιες λεπτομέρειες )
Ο ιδιοκτήτης όμως επέμενε ότι είναι από το κιβώτιο και απλά επιβεβαιώθηκε όταν άλλαξε δίσκους και όλα έγιναν όπως όταν ήταν καινούριο
Αυτό το πραγμα είναι δίσκοι , τώρα το ποτέ θα θέλουν πραγματικά άλλαγμα σε κάθε περίπτωση δε μπορώ να το ξέρω
Επίσης πέρα από το θόρυβο, είχε χαθεί και η ομαλή λειτουργία που είχε όταν ήταν καινούριο (που και πάλι εμένα μου φαινόταν μια χαρά, αλλά ο άλλος που είναι ψείρας και ήξερε το αυτοκίνητό του καλύτερα επέμενε ), κάτι που επίσης διορθώθηκε με νέους δίσκους
Sent from my LG-P500
-
Αν γνωρίζεις αγγλικά διαβασε αυτο το θεμα.... Το προβλημα με τα τενεκεδακια τουλαχιστον εκει το ελυσαν και το προσδιορισαν π το κανει...Με το σκορτσαρισμα οκ μπορει να ειναι δισκοι αλλα με τους τενεκεδες που βλεπω στο youtube αποκλιεται να ειναι σασμαν...Δες αυτο το βιντεο : http://www.youtube.com/watch?v=Zzy7mLBdpZM ετσι δεν κανει σαν τενεκες?
Διαβασε και αυτό http://www.sciroccocentral.co.uk/forum/ ... =25&t=2156
-
Αυτό πρέπει να είναι κάτι άλλο. Και από ότι γράφει στα 2λιτρα το κάνει. Στα 1.4DSG είναι από το κιβώτιο. Στο δικό μου golf το έκανε. Κυρίως όταν περνούσε από ανωμαλίες με χαμηλή ταχύτητα. Θυμάμαι κάποια στιγμή το είχανε πάρει οι δικοί μου να πάνε μια εκδρομή, και περνώντας από ένα όχι και τόσο καλό δρόμο, με πήρανε τηλέφωνο και μου λένε ότι τρίζει συνέχεια. Τέλος πάντων. Το αμάξι πουλήθηκε πλέον και δε χρειάζεται να ασχοληθώ άλλο. Ελπίζω να μη βγάλει τίποτα στον επόμενο, αν και έχει 18 μήνες εγγύηση ακόμα.
-
Πως εισαι σιγουρος οτι ηταν απο το κιβωτιο?? Αρα για να κανει τον ιδιο θορυβο και σε διλιτρο αλλα και σε πολλους με manual σασμαν δεν ειναι το κιβωτιο .... Γιατι στην αγγλια περιγραφουν ακριβως τον ιδιο θορυβο!!!
ΑΛΛΑ ακομη και εδω : http://autorepair.about.com/od/fixityou ... shield.htm που ειναι ενα γενικο site ουτε καν για VAG και DSG γράφει οτι αν ακουτε τενεκεδακια με πετρες(τετοιον θορυβο δηλαδη) είναι το heat shield της εξατμισης που παιζει
VW FORUM