-
Το σχέδιο της ζάντας δεν μ' ενθουσιάζει, αλλά μ' αρέσει πολύ που είναι μαύρη!
Απλά δεν θα λέει σε άσπρο, γιατί θα είναι τελείως μΠαοκτσίδικο!
-
Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω αερητζίδες... μπορεί να διαβεβαιώσει κάποιος ή να διαψεύσει ότι στα TSI έχουν αρχίσει ήδη να παίρνουν τους κινητήρες στο χέρι?????
Μάλιστα μου είπαν για γνωστη αντιπροσωπεία ότι έχει ήδη τρια στο συνεργείο!!! -
Μην σου πω ότι έχουν αρχίσει να σκουριάζουν
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω αερητζίδες... μπορεί να διαβεβαιώσει κάποιος ή να διαψεύσει ότι στα TSI έχουν αρχίσει ήδη να παίρνουν τους κινητήρες στο χέρι?????
Μάλιστα μου είπαν για γνωστη αντιπροσωπεία ότι έχει ήδη τρια στο συνεργείο!!! -
Που το άκουσες αυτό; Εγώ απο 3-4 άτομα που τα έχουν δεν εχω ακούσει κανένα πρόβλημα.
-
Αν μπορεί σς τσεκάρει καποιος στον Παζαρόπουλο... γι αυτό το συνεργείο μου είπαν.....
-
Διαδόσεις και φήμες
είπαμε, σκουριάζουν από τον πρώτο μήνα
-
εφοσον υπαρχει ονομα συνεργειου ολο και καποιος θα μας πει...βεβαια δε ξερω ποσα εχουν πουληθει, εδω στη θεσσαλονικη εχω δει ενα μονο....
-
Γειά χαρά,
Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να πάρω το POLO 100 hp Sportline. Ποιά είναι η γνώμη σας γενικά για το συγκεκριμένο αμάξι? Το έχει κάποιος από εσάς για να μου πεί εντυπώσεις?
Άλλη μια ερώτηση μου είναι η εξής:
Ο κινητήρας TSI 1.4 θα 'μπεί' στο POLO ή δε θα κάνουν απλά θα κυκλοφορεί μόνο το GTi?
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω πως το συγκεκριμένο αμάξι που θέλω να πάρω θα σταματήσει να παράγεται. Αλλά αν συμβεί αυτό, τι θα γίνει? Θα μείνει το POLO 75hp και το επόμενο θα είναι το 1.8 με 150 άλογα? Λίγο παράλογο δε σας φαίνεται αυτό?
Ότι θα σταματήσει ειναι 100%, πήρα και ρώτησα στην kosmocar.
-
Ο χρήστης pr0gressive έγραψε:
Γειά χαρά,Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να πάρω το POLO 100 hp Sportline. Ποιά είναι η γνώμη σας γενικά για το συγκεκριμένο αμάξι? Το έχει κάποιος από εσάς για να μου πεί εντυπώσεις?
Άλλη μια ερώτηση μου είναι η εξής:
Ο κινητήρας TSI 1.4 θα 'μπεί' στο POLO ή δε θα κάνουν απλά θα κυκλοφορεί μόνο το GTi?
Επίσης θα ήθελα να προσθέσω πως το συγκεκριμένο αμάξι που θέλω να πάρω θα σταματήσει να παράγεται. Αλλά αν συμβεί αυτό, τι θα γίνει? Θα μείνει το POLO 75hp και το επόμενο θα είναι το 1.8 με 150 άλογα? Λίγο παράλογο δε σας φαίνεται αυτό?
Ότι θα σταματήσει ειναι 100%, πήρα και ρώτησα στην kosmocar.
αφού θα σταματήσει να παράγεται, θες να 'χεις κάτι σπάνιο;
δεν κοιτάς σε άλλη μάρκα;
Τίποτα για την ώρα για τον TSI, μάλλον στο επόμενο. Στο ελλάντα μόνο υπάρχει το κενό 75-150, έξω υπάρχουν και κάτι diesel που το καλύπτουν άνετα.
Έκανε τρελλές πωλήσεις φαίνεται το 100άρι σε σχέση με το 1.9 TDI και γι' αυτό το σταματάνε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ψιτ... **OPC **:rtfm:Meriva
-
Το ότι σταματάει δεν σημαίνει πως για παράδειγμα έχει δημιουργήσει πρόβλημα το μοντέλο ούτε πως μετά δε θα υπάρχουν ανταλλακτικά, απλά σημαίνει πως μάλλον δεν τους συμφέρει να το κυκλοφορούνε. Βέβαια δεν εννοώ την Ελληνική αγορά.
Το ότι σταματάει δε μου δημιουργεί προβληματισμό, απλά αναρωτιέμαι, αν θα βγεί ο TSI στο POLO. Αν πάντως δεν βγεί μάλλον θα πάρω το 100άρι.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εφοσον υπαρχει ονομα συνεργειου ολο και καποιος θα μας πει...βεβαια δε ξερω ποσα εχουν πουληθει, εδω στη θεσσαλονικη εχω δει ενα μονο....Με τον γείτονα που έβαλε το αυτοκολλητάκι 'GT' τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στο 1.4 του με τα 75 άλογα ή χωρίς;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
εφοσον υπαρχει ονομα συνεργειου ολο και καποιος θα μας πει...βεβαια δε ξερω ποσα εχουν πουληθει, εδω στη θεσσαλονικη εχω δει ενα μονο....
Με τον γείτονα που έβαλε το αυτοκολλητάκι 'GT' τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του στο 1.4 του με τα 75 άλογα ή χωρίς;
οχι κανονικο νομιζω ηταν...
-
Επετειακό Golf GTI με +30 ίππους
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=49738
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Επετειακό Golf GTI με +30 ίππουςhttp://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=49738
Φαντάζομαι οτι σε λίγο καιρό όλα τα GTi θα έχουν 230 για να συναγωνίζεται το OPC και να ανοίξει περισσότερο και η ψαλίδα με το GT.
(Πάντως απο ότι ακούγεται και αυτό που κυκλοφορεί τώρα γύρω στα 215 έχει) -
παίδες και εγώ εδώ ειμαό polakias μέχρι το κοκαλό, όσο για τα TSI που λέει κάποιος πήγαινέ βγάλτα φωτογραφίες να τα δουμε και εμείς , μη λέμε οτι ακούμε, τα είδες κύριε με τα μάτια σου , αν τα είδες οκ.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
παίδες και εγώ εδώ ειμαό polakias μέχρι το κοκαλό, όσο για τα TSI που λέει κάποιος πήγαινέ βγάλτα φωτογραφίες να τα δουμε και εμείς , μη λέμε οτι ακούμε, τα είδες κύριε με τα μάτια σου , αν τα είδες οκ.Σε ένα γερμανικό forum πάντως που μπήκα και υπάρχουν αρκετοί με GT δεν είδα κανέναν να αναφέρει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Επετειακό Golf GTI με +30 ίππους
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=49738
Φαντάζομαι οτι σε λίγο καιρό όλα τα GTi θα έχουν 230 για να συναγωνίζεται το OPC και να ανοίξει περισσότερο και η ψαλίδα με το GT.
(Πάντως απο ότι ακούγεται και αυτό που κυκλοφορεί τώρα γύρω στα 215 έχει)Ωραία!!!! Η στρατηγική του Group συνεχίζεται...... σε κανα τρίμηνο θα βγεί Golf επετειακό για τον παμπριζά του εργοστασίου που έβαλε το 5,000,000οστό παμπρίζ στην ζωή του...... με 245άτια και χωρίς κόφτη στα 250χλμ/ ώρα και η τιμή μεταπώλησης του V GTI θα αρχίσει να !!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ωραία!!!! Η στρατηγική του Group συνεχίζεται...... σε κανα τρίμηνο θα βγεί Golf επετειακό για τον παμπριζά του εργοστασίου που έβαλε το 5,000,000οστό παμπρίζ στην ζωή του...... με 245άτια και χωρίς κόφτη στα 250χλμ/ ώρα και η τιμή μεταπώλησης του V GTI θα αρχίσει να !!!!
Λες να δυσκολευτώ να το πουλήσω αν θέλω ε; Ή μήπως υπάρχουν πολλά όπως βγήκαν από το εργοστάσιο;
Όσο για τα 'σπασμένα' GT, urban legends
VW FORUM