-
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
G60POWER είσαι κατατοπιστικότατος! Mου έλυσες το άγχος του λαδιού!Οπότε 'αιμοκάθαρση' στα 7.500χλμ
[list:1tr5udi0]ενας ενας να περνατε απ το ταμειο [/list:u:1tr5udi0]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
ενας ενας να περνατε απ το ταμειο
Έτσι ε? Άμα χρειαστείς κανονική αιμοκάθαρση θα σου πω εγώ...
-
[list:198ybeg2]φτου φτου φτου.....χτυπα ξυλο ρε συ, σε 35 χρονια θα βγω στη συνταξη, δω με λυπασαι? Να σου πω και το αλλο.Αμα δεν εχω λεφτα θα την κανω μονος μου με το μηχανημα εξαερωσης φρενων [/list:u:198ybeg2]
-
Να σου πω και το αλλο.Αμα δεν εχω λεφτα θα την κανω μονος μου με το μηχανημα εξαερωσης φρενωνΠροσέχε μην κάψεις λάδια
-
Να σου πω και το αλλο.Αμα δεν εχω λεφτα θα την κανω μονος μου με το μηχανημα εξαερωσης φρενων
Προσέχε μην κάψεις λάδια
[list:6nuoy91o]Βρε δε πα να φωναζετε, καρφι δε με καιγεται, ποτε να βρασει το αιμ....εεεε το υγρο φρενων .Αλλοιμονο σε σας που εχετε.....ΑΤF [/list:u:6nuoy91o]
-
Για τον καινουργιο TFSI ξερει κανεις πιο ειναι το καλυτερο λαδι?Και ποιο βαζει η αντιπροσωπεια?
[list:bw8iexnu]Φιλε strassenmeister, εσυ δηλ εισαι ο....μαστορας του δρομου? [/list:u:bw8iexnu][list:bw8iexnu]Απ Iοτι ξερω οτι ισχυει για τις ποδιαγραφες του 1,8Τ ισχυει και για τον TFSI, δηλ 0/40 η εξειδικευμενο 0/30 το οποι και βαζει η αντιπροσωπεια.Ακομα δεν εχω τα τεχνικα εγχειριδια για να σου πω με σιγουρια αν ισχυσουν και νεες προδιαγραφες.Προς το παρον ισχυουν οι ηδη υπαρχουσες.[/list:u:bw8iexnu]
Επειδη ειχα και 20VT εβαζα ARAL 0/40,λες να συνεχισω με το ιδιο?Προτεινε μου καποιο κορυφαιο ασχετου τιμης?
Υ.Γ.Αρχοντας του δρομου,οχι μαστορας
-
[list:aklsvhta]φτου φτου φτου.....χτυπα ξυλο ρε συ, σε 35 χρονια θα βγω στη συνταξη, δω με λυπασαι? Να σου πω και το αλλο.Αμα δεν εχω λεφτα θα την κανω μονος μου με το μηχανημα εξαερωσης φρενων [/list:u:aklsvhta]
ετσι δεν θα κανεις και υπερφορτωση με αργιλιο(επιπλοκη αιμοκαθαρσης)
βασιλη ο power μας θελει για πελατες αλλα σε εμας δεν θελει να ερθει -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
βασιλη ο power μας θελει για πελατες αλλα σε εμας δεν θελει να ερθειΑς τον να προσπαθήσει με το μηχάνημα εξαέρωσης φρένων που λέει και μετά βλέπουμε!
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Για τον καινουργιο TFSI ξερει κανεις πιο ειναι το καλυτερο λαδι?Και ποιο βαζει η αντιπροσωπεια?
[list:y8ezvoqu]Φιλε strassenmeister, εσυ δηλ εισαι ο....μαστορας του δρομου? [/list:u:y8ezvoqu][list:y8ezvoqu]Απ Iοτι ξερω οτι ισχυει για τις ποδιαγραφες του 1,8Τ ισχυει και για τον TFSI, δηλ 0/40 η εξειδικευμενο 0/30 το οποι και βαζει η αντιπροσωπεια.Ακομα δεν εχω τα τεχνικα εγχειριδια για να σου πω με σιγουρια αν ισχυσουν και νεες προδιαγραφες.Προς το παρον ισχυουν οι ηδη υπαρχουσες.[/list:u:y8ezvoqu]
Επειδη ειχα και 20VT εβαζα ARAL 0/40,λες να συνεχισω με το ιδιο?Προτεινε μου καποιο κορυφαιο ασχετου τιμης?
[list:y8ezvoqu]H Aral απ οτι ξερω αγοραστηκε απ τη ΒΡ, οπως και η Castrol, οποτε για το μονο που εισαι σιγουρος πλεον ειναι οτι δεν ξερεις τι αγοραζεις.Το ποιο πιθανο ειναι να ειναι ΒΡ σε συσκευασια........Aral [/list:u:y8ezvoqu][list:y8ezvoqu]Παντως ποιοτικα η aral δεν ειναι αυτη που ηταν[/list:u:y8ezvoqu][list:y8ezvoqu]Motul 8100 0/40.Απλα κορυφαιο [/list:u:y8ezvoqu][list:y8ezvoqu]Δηλ αν συναντησω εναν kfz meister το συνεργειο τι θα του πω?Γεια σου αρχοντα του συνεργειου, εχω το ταδε οχημα με προβλημα? [/list:u:y8ezvoqu][list:y8ezvoqu]Με μπερδεψες τωρα [/list:u:y8ezvoqu]
-
[list:3gd7kf30]Φιλε strassenmeister, εσυ δηλ εισαι ο....μαστορας του δρομου? [/list:u:3gd7kf30][list:3gd7kf30]Απ Iοτι ξερω οτι ισχυει για τις ποδιαγραφες του 1,8Τ ισχυει και για τον TFSI, δηλ 0/40 η εξειδικευμενο 0/30 το οποι και βαζει η αντιπροσωπεια.Ακομα δεν εχω τα τεχνικα εγχειριδια για να σου πω με σιγουρια αν ισχυσουν και νεες προδιαγραφες.Προς το παρον ισχυουν οι ηδη υπαρχουσες.[/list:u:3gd7kf30]
[list:3gd7kf30]H Aral απ οτι ξερω αγοραστηκε απ τη ΒΡ, οπως και η Castrol, οποτε για το μονο που εισαι σιγουρος πλεον ειναι οτι δεν ξερεις τι αγοραζεις.Το ποιο πιθανο ειναι να ειναι ΒΡ σε συσκευασια........Aral [/list:u:3gd7kf30][list:3gd7kf30]Παντως ποιοτικα η aral δεν ειναι αυτη που ηταν[/list:u:3gd7kf30][list:3gd7kf30]Motul 8100 0/40.Απλα κορυφαιο [/list:u:3gd7kf30][list:3gd7kf30]Δηλ αν συναντησω εναν kfz meister το συνεργειο τι θα του πω?Γεια σου αρχοντα του συνεργειου, εχω το ταδε οχημα με προβλημα? [/list:u:3gd7kf30][list:3gd7kf30]Με μπερδεψες τωρα [/list:u:3gd7kf30]
Απο το 300V δηλαδη ειναι καλυτερο το 8100 0/40 ή απο τα TORQO?Για το συγκεκριμενο κινητηρα μιλαω,ετσι
Υ.Γ.Αν τον πεις αρχοντα δηλαδη δε θα στο φτιαξει το οχημα?
-
g60power
εγω εχω 1.8τ με αρκετες πιεσεις, και βαζω torco sr5 5w40 τα οποια και αλλαζω ανα 5-7 χιλιαδες χλμ.
μπορω να πω πως ειδα αρκετα μεγαλη διαφορα στην ομαλοτητα του κινητηρα στο ρελαντι καθως και καλυτερη προθυμια στο στροφαρισμα εναντι των εργοστασιακων 0w30 που εβαζα παλιοτερα.
πιστευεις οτι θα επρεπε να κοιταξω κατι σε 0w40??[list:io6de5g7]Βαλε το motul 8100 ester tech 0/40 502.00 505.00 503.01 kαι πeς μας εντυπωσεις μετα εσυ στο φορουμ [/list:u:io6de5g7]
ok thanks
για τα torco που χρησιμοποιω εχεις προσωπικηγνωση/αποψη?
συγκριτικα ειναι καλυτερα ή απλα εχεις πιστη στα συγκεκριμενα motul? -
βασιλη ο power μας θελει για πελατες αλλα σε εμας δεν θελει να ερθειΑς τον να προσπαθήσει με το μηχάνημα εξαέρωσης φρένων που λέει και μετά βλέπουμε!
[list:27ncyxru]Αργιλιο???? [/list:u:27ncyxru][list:27ncyxru]Τι ειναι αυτα ρε παιδια?Τετοιο πραμα θα βαλω στο αιμα μου? .Οχι να λειπει το βυσινο, ενα τεταρτακι βαλβολινη 120αρα να μην νερωνει το αιμα και πεταξα Ακου κει αργιλιο, σιγα μη βαλω και φωσφορο [/list:u:27ncyxru][list:27ncyxru]ελατε σεις στο συνεργειο και μετα βλεπω αμα αρωστησω (φτου φτου φτου) [/list:u:27ncyxru]
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
g60power
εγω εχω 1.8τ με αρκετες πιεσεις, και βαζω torco sr5 5w40 τα οποια και αλλαζω ανα 5-7 χιλιαδες χλμ.
μπορω να πω πως ειδα αρκετα μεγαλη διαφορα στην ομαλοτητα του κινητηρα στο ρελαντι καθως και καλυτερη προθυμια στο στροφαρισμα εναντι των εργοστασιακων 0w30 που εβαζα παλιοτερα.
πιστευεις οτι θα επρεπε να κοιταξω κατι σε 0w40??[list:2xu5bdmr]Βαλε το motul 8100 ester tech 0/40 502.00 505.00 503.01 kαι πeς μας εντυπωσεις μετα εσυ στο φορουμ [/list:u:2xu5bdmr]
ok thanks
για τα torco που χρησιμοποιω εχεις προσωπικηγνωση/αποψη?
συγκριτικα ειναι καλυτερα ή απλα εχεις πιστη στα συγκεκριμενα motul?[list:2xu5bdmr]Απ το 1987 εχω δοκιμασει σχεδον οτι επωνυμο κυκλοφορει στην αγορα και μη, σε δικα μυ αμαξια αλλα πολυ κολητων.Πιστεψε με, δυο λιπαντικα ειναι πλεον κορυφαια, το mobil 1 και τα motul.Τα motul τα επελεξα ως κορυφαια γιατι σε ολη τους τη γκαμα διατηρουν μια γραμμη, ενω η mobil εκτος απ ο mobil1 παρα τις τσουχτερες τιμες σε ολη της της γκαμα δεν εχει να επιδειξει κατι το ξεχωριστο.[/list:u:2xu5bdmr][list:2xu5bdmr]Θελω να εκλαβεις την αποψη μου ως τελειως προσωπικη/επαγγελματκη.Οσο για τα ανωνυμα, ουδεν σχολιον[/list:u:2xu5bdmr]
-
Κατι ακομα.Υπαρχει καποιος που να ξερει καποιο καλο μπαρομετρο αλλα οχι το κλασικο στρογγυλο.Ηλεκτρονικο με digital display που να μπαινει σε 20VT και TFSI?Εχω βρει καποια της greedy αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει καποιος να τα συνδεσει σωστα...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
[list:3vy9iz3a]Φιλε strassenmeister, εσυ δηλ εισαι ο....μαστορας του δρομου? [/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Απ Iοτι ξερω οτι ισχυει για τις ποδιαγραφες του 1,8Τ ισχυει και για τον TFSI, δηλ 0/40 η εξειδικευμενο 0/30 το οποι και βαζει η αντιπροσωπεια.Ακομα δεν εχω τα τεχνικα εγχειριδια για να σου πω με σιγουρια αν ισχυσουν και νεες προδιαγραφες.Προς το παρον ισχυουν οι ηδη υπαρχουσες.[/list:u:3vy9iz3a]
[list:3vy9iz3a]H Aral απ οτι ξερω αγοραστηκε απ τη ΒΡ, οπως και η Castrol, οποτε για το μονο που εισαι σιγουρος πλεον ειναι οτι δεν ξερεις τι αγοραζεις.Το ποιο πιθανο ειναι να ειναι ΒΡ σε συσκευασια........Aral [/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Παντως ποιοτικα η aral δεν ειναι αυτη που ηταν[/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Motul 8100 0/40.Απλα κορυφαιο [/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Δηλ αν συναντησω εναν kfz meister το συνεργειο τι θα του πω?Γεια σου αρχοντα του συνεργειου, εχω το ταδε οχημα με προβλημα? [/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Με μπερδεψες τωρα [/list:u:3vy9iz3a]
Απο το 300V δηλαδη ειναι καλυτερο το 8100 0/40 ή απο τα TORQO?Για το συγκεκριμενο κινητηρα μιλαω,ετσι
[list:3vy9iz3a]Ανοιξες πληγη τωρα με τα 300V [/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Λοιπον....η σειρα 300V ειναι καθαρα αγωνιστικη με τη διαφορα οτι σε σχεση με αλλες εταιριες που παραγουν αγωνιστικα μονοτυπα λιπαντικα πχ 30αρια, ειναι πολυτιπα πχ 10/40 κλπ.Τα αγωνιστικα λιπαντικα εχουν ελαχιστα προσθετα σε σχεση με τη νορμαλ σειρα κι αυτο γιατι σε εναν αγωνα μας ενδιαφερει η απολυτη λιπανση σε ακραιες καταπονησεις και θερμοκρασιες.Αρα μας ειναι περιτα τα προσθετα καθαριστικα τα οποια λειτουργουν σε βαθος χρονου (οι περιβαντολογικες συνθηκες που λεγαμε) καθως και η πολλαπλη διαβαθμιση (για οσους βγαζουν αγωνιστικα μονοτυπα) αφου δε μας ανδιαφερει κι εδω η κρυα εκινιση και η θερμοκρασια πριβαλλοντος (εδω καθοριζουμε εμεις το ιξωδες αν πχ ειναι καλοκαιρι η χειμωνας επιλεγοντας απο 20αρι η 40αρι).[/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Η motul με το 300V απλα απευθυνεται και σε αυτοκινητα 'γρηγορα' παραγωγης, γι αυτο και ειναι πολλαπλων διαβαθμισεων χωρις αυτο να σημαινει οτι υστερουν ως αγωνιστικα.Αλλωστε γι αυτο και δεν προκειτε να δειτε προδιαγραφες κατασκευαστων.Το μειονεκτημα τους για αυτοκινητα παραγωγης ειναι οτι λογω ελειψης προσθετων (υπαχουν βεβαια αλλα σε πολυ μικοτερο βαθμο) θελουν αλλαγη το πολυ στα 7000-7500 km κι αν αυτα γινουν σε συντομο χονκο διαστημα.Θα προτεινα ποσωπικα αλλαγη καθε 5000km.[/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]επειδη ομως το κοστος τους ειναι σχετικα αυξημενο ειναι περιτο να χησιμοποιουνται σε νομαλ κινητηρες και ειδικα ατμσφαιρικους αφου δεν προκειτε να προσφερει τιποτα παραπανω για τα δεδομενα αυτων των κινητηρων απο το καλυτερο συνθετικο σειρας που παραγει μια εταιρια.Προσωπικα τα 300V τα σνιστω μονο σε τουρμπατα μοτερ τα οποια ειναι τουμπανιασμενα μεχρι το γονατο .Αλλωστε σε τετοιες περιπτωσεις εχει πεσει τοσο χρημα σε βελτιωση που το κοστος αλλαγης λαδιων καθε 4000-5000km ειναι μηδαμηνο.[/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]Ο λογος που προτεινω το 8100 0/40 ειναι (το βασικοτερο θα ελεγα) οτι καλυπτει την προδιαγραφη 503.01 η οποια απευθυνεται αποκλειστικα και μονο στα τουρμπατα μοτερ του VAG πανω απο 180 αλογα.Οποτε ειστε καλυμενοι σε ποιοτητα και με το παραπανω.Τα 300V δοκιμαστε τα σε πιστα [/list:u:3vy9iz3a][list:3vy9iz3a]ΥΓ.Φιλικα ο.....αρχοντας [/list:u:3vy9iz3a]
-
[list:2aba15ci]Φιλε strassenmeister, εσυ δηλ εισαι ο....μαστορας του δρομου? [/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Απ Iοτι ξερω οτι ισχυει για τις ποδιαγραφες του 1,8Τ ισχυει και για τον TFSI, δηλ 0/40 η εξειδικευμενο 0/30 το οποι και βαζει η αντιπροσωπεια.Ακομα δεν εχω τα τεχνικα εγχειριδια για να σου πω με σιγουρια αν ισχυσουν και νεες προδιαγραφες.Προς το παρον ισχυουν οι ηδη υπαρχουσες.[/list:u:2aba15ci]
[list:2aba15ci]H Aral απ οτι ξερω αγοραστηκε απ τη ΒΡ, οπως και η Castrol, οποτε για το μονο που εισαι σιγουρος πλεον ειναι οτι δεν ξερεις τι αγοραζεις.Το ποιο πιθανο ειναι να ειναι ΒΡ σε συσκευασια........Aral [/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Παντως ποιοτικα η aral δεν ειναι αυτη που ηταν[/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Motul 8100 0/40.Απλα κορυφαιο [/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Δηλ αν συναντησω εναν kfz meister το συνεργειο τι θα του πω?Γεια σου αρχοντα του συνεργειου, εχω το ταδε οχημα με προβλημα? [/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Με μπερδεψες τωρα [/list:u:2aba15ci]
[list:2aba15ci]Ανοιξες πληγη τωρα με τα 300V [/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Λοιπον....η σειρα 300V ειναι καθαρα αγωνιστικη με τη διαφορα οτι σε σχεση με αλλες εταιριες που παραγουν αγωνιστικα μονοτυπα λιπαντικα πχ 30αρια, ειναι πολυτιπα πχ 10/40 κλπ.Τα αγωνιστικα λιπαντικα εχουν ελαχιστα προσθετα σε σχεση με τη νορμαλ σειρα κι αυτο γιατι σε εναν αγωνα μας ενδιαφερει η απολυτη λιπανση σε ακραιες καταπονησεις και θερμοκρασιες.Αρα μας ειναι περιτα τα προσθετα καθαριστικα τα οποια λειτουργουν σε βαθος χρονου (οι περιβαντολογικες συνθηκες που λεγαμε) καθως και η πολλαπλη διαβαθμιση (για οσους βγαζουν αγωνιστικα μονοτυπα) αφου δε μας ανδιαφερει κι εδω η κρυα εκινιση και η θερμοκρασια πριβαλλοντος (εδω καθοριζουμε εμεις το ιξωδες αν πχ ειναι καλοκαιρι η χειμωνας επιλεγοντας απο 20αρι η 40αρι).[/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Η motul με το 300V απλα απευθυνεται και σε αυτοκινητα 'γρηγορα' παραγωγης, γι αυτο και ειναι πολλαπλων διαβαθμισεων χωρις αυτο να σημαινει οτι υστερουν ως αγωνιστικα.Αλλωστε γι αυτο και δεν προκειτε να δειτε προδιαγραφες κατασκευαστων.Το μειονεκτημα τους για αυτοκινητα παραγωγης ειναι οτι λογω ελειψης προσθετων (υπαχουν βεβαια αλλα σε πολυ μικοτερο βαθμο) θελουν αλλαγη το πολυ στα 7000-7500 km κι αν αυτα γινουν σε συντομο χονκο διαστημα.Θα προτεινα ποσωπικα αλλαγη καθε 5000km.[/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]επειδη ομως το κοστος τους ειναι σχετικα αυξημενο ειναι περιτο να χησιμοποιουνται σε νομαλ κινητηρες και ειδικα ατμσφαιρικους αφου δεν προκειτε να προσφερει τιποτα παραπανω για τα δεδομενα αυτων των κινητηρων απο το καλυτερο συνθετικο σειρας που παραγει μια εταιρια.Προσωπικα τα 300V τα σνιστω μονο σε τουρμπατα μοτερ τα οποια ειναι τουμπανιασμενα μεχρι το γονατο .Αλλωστε σε τετοιες περιπτωσεις εχει πεσει τοσο χρημα σε βελτιωση που το κοστος αλλαγης λαδιων καθε 4000-5000km ειναι μηδαμηνο.[/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]Ο λογος που προτεινω το 8100 0/40 ειναι (το βασικοτερο θα ελεγα) οτι καλυπτει την προδιαγραφη 503.01 η οποια απευθυνεται αποκλειστικα και μονο στα τουρμπατα μοτερ του VAG πανω απο 180 αλογα.Οποτε ειστε καλυμενοι σε ποιοτητα και με το παραπανω.Τα 300V δοκιμαστε τα σε πιστα [/list:u:2aba15ci][list:2aba15ci]ΥΓ.Φιλικα ο.....αρχοντας [/list:u:2aba15ci]
Ευχαριστω πολυ! Μια ερωτησουλα ακομα.Εχω αρκετους γνωστους με 20VT που λενε πως τα ΤΟRCO εχουν 10 βαθμους κατω απο ολα οσα εχουν δοκιμασει.Γι'αυτα τι λες?Συγνωμη για το ζαλισμα...
-
Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ πια με αυτά τα relpy...
-
ζητω η audi και το quatrro.οδηγησα σημερα ενα Α6 3.2 quatrro και ηταν ολα τα λεφτα(70+)φοβερο αυτ-το.αυτο δε που ηταν ολα τα λεφτα ηταν το Α4 2.0 tfsi quatrro οδηγο τον ΣΤΕΦΑΝΗ και συνοδηγο ΕΜΕΝΑ .περιττο να σας πω τι εκανε ο ανθρωπος
-
που πως ποτε????
-
σημερα στο λιμανι θεσ/νικης στην πυλη 6 σε εκδηλωση του ΜΑΝΔΥΛΑ για τα 25 χρονια quatrro
VW FORUM