-
Καλό είναι να το αποφύγει...
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Το αμάξι το δίνει γνωστός. Thanks πάντως.Και επιμένει ότι η έκδοση είναι golf 1.4 IV 25 anniversary με 105 άλογα.
καλα επετειο πεστης..
και αφηνει το μικρο για αυτο?
-
Το αμάξι θα το πάρει λόγω της γνωριμίας. Τέλος
Οι γνώμες των αντρών περισσεύουν
Είμαι περίεργος να δω τι κινητήρα έχει τελικά.
-
o 1400 δεν ειχε ποτε 105 αλογα.-
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Το αμάξι το δίνει γνωστός. Thanks πάντως.Και επιμένει ότι η έκδοση είναι golf 1.4 IV 25 anniversary με 105 άλογα.
Δεν υπάρχεί τέτοιο πράγμα
-
Πως ειστε τοσο σιγουροι?
Μπορει εκει στα εργαστηρια της Φαου-Βε
καποιοι μηχανικοι με ασπρη φορμα,να πειραματιστηκαν
οπως κανουν παντα με τις εκδοσεις ενος κινητηρα
golf και εκει που επαιζαν με τις ροπες να τους βγηκε ενας
κινητηρας με 105 αλογα.Λεπτομερεια.Εκεινη την στιγμη μπηκε μεσα ο διευθυντης
και αυτοι μη μποροντας να επαναφερουν τον κινητηρα στα σωστα αλογα
τον εδωσαν στην παραγωγη. -
Πρέπει να το δώσανε και στο ελληνικό Auto motor und Sport για δοκιμή και ανακαλύψανε τα χαμένα άλογα. Εκτός αν το αμάξι ειναι με ΦΠΕ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το αμάξι το δίνει γνωστός. Thanks πάντως.
Και επιμένει ότι η έκδοση είναι golf 1.4 IV 25 anniversary με 105 άλογα.
Δεν υπάρχεί τέτοιο πράγμα
Μάλλον πρόκειται για κάποιο απόρρητο όπλο, που κυκλοφόρησε μυστικά και σε λίγα κομμάτια...
Υποψιάζομαι πως είναι δουλειά της Seat Force...
Αυτοί είναι οι μάγοι των μοτέρ της VW! Τους δίνεις ένα μοτέρ με 101 άλογα στον στρόφαλο και αφού περάσουν ένα ΦΠΕ, ένα sub και μερικούς ενισχυτές, το αμάξι πάει στους 115+ ίππους ! Μαμάει μιλάμε!Προφανώς, πέρασαν κάποια από την τεχνογνωσία στη μητρική εταιρεία, αλλά και κράτησαν και καποια μυστικά για τον εαυτό τους...Γι αυτό το Golf βγάζει μόνον 105 άλογα... Αν θες ακόμη 10 πρέπει να πάρεις Seat! Ως γνωστόν , στη συγκεκριμένη εταιρεία, όλα τα μοτέρ του ομίλου κερδίζουν τουλαχιστον 10 άλογα! Τους κάνει καλό το μεσογειακό κλίμα, δεν εξηγείται διαφορετικά!
Οπότε, ας μην ανησυχεί η φίλη μας, αν είναι ψόφιο το Golfίδι, ας πάει εκεί, θα το αναστήσουν!
Αυτοί μόνον τις πωλήσεις δεν μπορούν ν'αναστήσουν... -
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει GOLF V GTI EDITION 30 σε έκθεση της Αττικής (δεν ενδιαφέρει το test drive), προκειμένου να μην τους πάρω όλους τηλέφωνο;
_
-
Υπάρχει το:
golf 1.4 IV 25 anniversary με 75 άλογα
golf 1.6 IV 25 anniversary με 105 άλογα
golf 1.8Τ IV 25 anniversary με 180 άλογα -
οκ
όταν θα το πάρει θα αποκαλυφθεί και τι υπάρχει κάτω από το καπό -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει GOLF V GTI EDITION 30 σε έκθεση της Αττικής (δεν ενδιαφέρει το test drive), προκειμένου να μην τους πάρω όλους τηλέφωνο;_
Ρωτάς για να το δει κανείς από κοντά ή ως ετοιμοπαράδοτο για αγορά?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ρωτάς για να το δει κανείς από κοντά ή ως ετοιμοπαράδοτο για αγορά?Για να το δω από κοντά...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ρωτάς για να το δει κανείς από κοντά ή ως ετοιμοπαράδοτο για αγορά?
Για να το δω από κοντά...
_
Ο kubiak θέλει κι αυτος golf!!!
-
Έχει ήδη gt νομίζω.
-
Πότε έρχονται τα νέα Volkswagen
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen ανακοίνωσε τις ενδεικτικές ημερομηνίες άφιξης στη χώρα μας των νέων μοντέλων της γερμανικής φίρμας. Το Tiguan αναμένεται τον Ιανουάριο του 2008, ενώ η κορυφαία έκδοση του Touareg, το R50 με απόδοση 350 ίππους, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.Ο διάδοχος του θρυλικού κουπέ Scirocco, η παραγωγή του οποίου είχε σταματήσει το 1992, εκτιμάται ότι θα έρθει στην Ελλάδα στα τέλη του 2008, ενώ το νέο Golf μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2009. Στα τέλη του ίδιου έτους αναμένεται ο νέος εκπρόσωπος στην κατηγορία των σουπερμίνι, το VW Polo.
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=61
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει ήδη gt νομίζω.Χρησιμοποιώ ένα IV 1.6 8v (100ps) και ένα V GT (170ps)...
_
-
αφηνεις το ενα στο συνεργειο και χρησιμοποιεις το αλλο, εναλλαξ?
-
Όποιο είναι διαθέσιμο...
_
-
Γεια σας παιδια
Σε 5-6 μηνες προσανατολιζομαι στην αγορα αυτοκινητου.
Να αναφερω οτι ειμαι αρχαριος οδηγος.(κ ας εχω διπλωμα απο το 99.)
Μεσα λοιπον σε ολες τις επιλογες, εχω αρχισει κ ψαχνω,κοιταζω κ αυτη του beetle.(μεταχειρισμενο)
Mου αρεσει εξωτερικα(μονο σε μαυρο) ειναι ποιοτικο κ ξεχωριστο.Το ερωτημα ειναι πως βλεπετε την προοπτικη αγορας ενος τετοιου αυτοκινητου απο αρχαριο??
Εννοω πως ειναι στην καθημερινη συμβιωση.Ειναι ευκολο στο παρκαρισμα,σε μανουβρες,ελιγμους ή ειναι δυσχρηστο??Απο ορατοτητα??Εχω υψος 1.74
Το αυτοκινητο θα εχει μια χρηση οπως του καθε μεσου Ελληνα.Δλδ γραφειο-σπιτι,καμια βολτα 2-3 φορες την εβδομαδα κ κανα ταξιδακι 1 φορα τον μηνα κ αν.
Επισης απο κοστος συντηρησης??
Μιας κ δεν ειμαι γνωστης,απο αυτα που εχω διαβασει ειναι οτι τσιμπαει στην καταναλωση κ στις τιμες/service ανταλλακτικων.Αληθευει??
Προσανατολιζομαι κυριως για το 1.6.
Απο κει κ περα εσεις θα μου πειτε αν θα μπορω να συντηρησω τον 1.8Τ. (Ειμαι ενας κλασικος εργαζομενος με ενα μεσο μισθο)
Η αγορα θα γινει με μια προκαταβολη 4000-5000 κ τα υπολοιπα σε δοσεις
Το budget μου ειναι 10K-13ΚΕυχαριστω κ περιμενω σε βοηθεια
VW FORUM