-
Παιδια, καταρχας το RCD300 δε παιζει mp3 απο κανενα κατασκευαστη (αν οσα εχω δει μεχρι τωρα, και πιστεψτε με εχω δει πολλα, ειναι ολα απο την GRUNDIG) και απο οσο γνωριζω δεν προβλεπεται να γινει στο μελλον αναβαθμιση του με δυνατοτητα mp3.
Τωρα οσον οφορα την πιθανοτητα να χαλασει και μεσα στην εγγυηση να σας δωσουν το νεο (αν υπαρξει) με mp3, δε γινεται γιατι ολα τα ανταλλακτικα παραγγελνονται με τον κωδικο τους. Οποτε αν εχεις RCD300 χωρις mp3 και σου χαλασει, ακριβως το ιδιο θα μπει και μετα.
Τα GTI που εχουν και πισω ηχεια ειναι εξτρα εξοπλισμος και κοστιζει 140
-
Υπάρχουν RCD300 στα νέα μοντέλα (2007) τα οποία παίζουν κανονικά τα MP3.
Εχουν MP3 ένδειξη στην πρόσοψη.
-
Ένας φίλος έχει το Golf IV 1.6. Το έχει 4μιση χρόνια με 45.000χλμ. Δε γνωρίζει πολλά από συντήρηση κλπ. Δε θέλει όμως να τους κάνει και μάγκες στην αντιπροσωπεία. Τι συντήρηση χρειάζεται για αυτά τα χρόνια και χιλιόμετρα. Το λέω γιατί ο ιμάντας χρονισμού ξέρω ότι ή στα 5 χρόνια αλλιώς αν προηγηθούν τα 60.000χλμ πρέπει να γίνει αλλαγή του ιμάντα. Τι πρέπει να κάνει αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει να του τα μεταφέρω.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης powergs έγραψε:
Ένας φίλος έχει το Golf IV 1.6. Το έχει 4μιση χρόνια με 45.000χλμ. Δε γνωρίζει πολλά από συντήρηση κλπ. Δε θέλει όμως να τους κάνει και μάγκες στην αντιπροσωπεία. Τι συντήρηση χρειάζεται για αυτά τα χρόνια και χιλιόμετρα. Το λέω γιατί ο ιμάντας χρονισμού ξέρω ότι ή στα 5 χρόνια αλλιώς αν προηγηθούν τα 60.000χλμ πρέπει να γίνει αλλαγή του ιμάντα. Τι πρέπει να κάνει αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει να του τα μεταφέρω.
Ευχαριστώ5 χρόνια ή 90,000 χλμ είναι η αλλαγή
-
Σε ευχαριστώ technik
-
αυτο ειναι!
αν επαιζε mp3 δε θα χρειαζοντα να προχωρησουμε σε αρκουδιες!
και ταιριαζε και ωραια στην κονσολα το ρημαδι... -
2 8εματα σχετικα με το VW GTI W12-650 κλειδω8ηκαν, οποτε νομιζω οτι εδω το αμεσως επομενο καταλληλοτερο μερος για να βαλω ενα βιντεακι σχετικα με το αυτοκινητο. Εν κινησει φαινεται σαν 'διαστημοπλοιο' (τουλαχιστον περισσοτερο απ'οτι στις φωτογραφιες) και ο ηχος του ειναι 'ερε8ιστικος', αν κ γλυκος για τετοια ιπποδυναμη.
Εnjoy: http://blog.worldcarfans.com/index.cfm/ ... cept-video
-
Μου ειπε γνωστος, του οποιου ο θειος εχει αντιπροσωπεια vw
οτι τα golf gti μετα τα 30.000 βγαζουν καποιο μηχανικο προβλημα(δε θυμοταν τι ακριβως)!!!
Γνωριζει κανεις τπτ? -
Θέλουν λάδια .
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλουν λάδια .Σιγουρα δεν ηταν αυτο το προβλημα παντως που δεν θυμοταν!!!
Αλλα μου κανει εντυπωση το οτι το λεει ενας αντιπροσωπος!!!!
-
Ti μλκίες είναι αυτά τα rcd ρε *&^$(^$ μου
Τα έχουν κάνει τα αμάξια έτσι που σε λίγο θα ζητάς cd του bethoven απ την αντιπροσωπεία
Γ@μώ τον καπιταλισμό σας και την παγκοσμιοποίηση μέσα.Τι γίνετε αν θέλει κάποιος να το σουτάρει και να βάλει του εμπορίου?
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
οτι τα golf gti μετα τα 30.000 βγαζουν καποιο μηχανικο προβλημα(δε θυμοταν τι ακριβως)!!!
Γνωριζει κανεις τπτ? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ti μλκίες είναι αυτά τα rcd ρε *&^$(^$ μουΤα έχουν κάνει τα αμάξια έτσι που σε λίγο θα ζητάς cd του bethoven απ την αντιπροσωπεία
Γ@μώ τον καπιταλισμό σας και την παγκοσμιοποίηση μέσα.Τι γίνετε αν θέλει κάποιος να το σουτάρει και να βάλει του εμπορίου?
αναφερεσαι σε καποιο συγκεκριμενο?
μεχρι Golf V το βγαζεις το εργοστασιακο και βαζεις οτι θες.
σε κατι σιβικ καινουρια, στην 1 BMW και σε μερικα αλλα ειναι δυσκολο..
περα απο το οτι δεν σου δινουν επιλογη, εγω αναγνωριζω οτι ειναι ευκολια και εχεις ησυχο το κεφαλι σου. δεν φοβασαι μηπως σου την βουτηξουν, ενω κρινονται ικανοποιητικες...
ειναι φορες που σκεφτομαι πως αν το δικο μου rcd300 επαιζε mp3, δεν θα πειραζα κατι... -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τα έχουν κάνει τα αμάξια έτσι που σε λίγο θα ζητάς cd του bethoven απ την αντιπροσωπεία
περα απο το οτι δεν σου δινουν επιλογη, εγω αναγνωριζω οτι ειναι ευκολια και εχεις ησυχο το κεφαλι σου. δεν φοβασαι μηπως σου την βουτηξουν, ενω κρινονται ικανοποιητικες...
ειναι φορες που σκεφτομαι πως αν το δικο μου rcd300 επαιζε mp3, δεν θα πειραζα κατι...Μιλάω γενικά, σε όσα αυτοκίνητα έχουν ενσωματωμένη την πηγή στην κονσόλα λες και είναι κάνα home hifi!!
Κι απ ότι βλέπω θα γίνει σύστημα σε όλους τους κατασκευαστές.
Οσο για το αντικλεπτικό,αφαιρούμε πάντα την πρόσοψη.Επίσης ε΄να άλλο πολύ μεγάλο σφάλμα που κανουμε κατα την τοποθέτηση είναι ότι δεν βιδώνουμε την πίσω βίδα/κόντρα του rcd,με αποτέλεσμα η κλοπή να είναι παιχνιδάκι.
Από κει και πέρα μου τη δίνουν στα νεύρα μονοπωλιακές πρακτικές που συν τοις αλλοις είναι και ποιοτικά κάτω του μετρίου.(εκτός από κάτι bose που έχω ακούσει),και δε μου δίνουν το ελεύθερο της επιλογής,είτε από α΄ποψη επισκευής είτε αναβάθμισης.
Σίγουρα κολλοσοί όπως alpine,clarion,jvc και pioneer δε θα μέινουν με σταυρωμένα χέρια ,καθώς ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει,αλλά είναι η κοροιδία και το νταβατζιλίκι που προσπαθούν να περάσουν,και όχι μόνο με τα rcd.
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Γνωριζει κανεις τπτ? -
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Γνωριζει κανεις τπτ?Ασε μας παιδακι μου πρωινιατικα!
-
-
Ο χρήστης JoeyJ έγραψε:
Γνωριζει κανεις τπτ?Με 50Κ το δικό μου δεν έχει βγάλει κάτι...Να ανυσηχώ?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
περα απο το οτι δεν σου δινουν επιλογη, εγω αναγνωριζω οτι ειναι ευκολια και εχεις ησυχο το κεφαλι σου.** δεν φοβασαι μηπως σου την βουτηξουν**, ενω κρινονται ικανοποιητικες...
ειναι φορες που σκεφτομαι πως αν το δικο μου rcd300 επαιζε mp3, δεν θα πειραζα κατι...Αν σου πω τώρα ότι σε φίλο μου του έκλεψαν το εργοστασιακό rcd από Yaris (μοντ. 2003) μαζί με τμήμα της κονσόλας τι θα πεις?
Εγώ πάντως=> -
Eτσι είναι ρε Lippi.
Οπως το ίδιο και με το immobilizer το οποίο δεν προσφέρει ΚΑΜΙΑ ασφάλεια αλλά σε αρμέγουν για να βγάλεις καινούριο κλειδι.
Χώρια που το σύστημα αποτελείτε απο εγκεφαλάκι και κλειδαριά οπότε=άλλα φράγκα κι εκει για το ΤΙΠΟΤΑ.Ξέρουν αυτοί τι κάνουν.
Τα πλασάρουν στον κόσμο ως δήθεν ασφαλή και τους αρμέγουν κανονικά.Τώρα την πήραν πρέφα τη δουλειά και στα rcd και τα ηχεία.
Σου λέει κονόμα είναι κι αυτή,φτιάξτα έτσι να μη μπορεί να πάει αλλού.Δε πα να γ@μηθούν,με χελώνα ρε του 40 θα κυκλοφοράω και θα την έχω όπως θέλω εγώ όχι όπως θέλουν αυτοί
VW FORUM