-
7 χρόνια είναι πολλά!
σίγουρα παίζει ή χλμ ή χρόνος...ότι έρθει πρώτο. Στην Σιτροέν ας πούμε είναι 5 χρόνια ή 60.000 χλμ...ή τουλάχιστον ήταν μέχρι τις Xsara.
-
Από την ΕΤΕΑ που το πήγε, του είπαν να περιμένει μέχρι τα 90,000. Εγώ του είπα να τον αλλάξει πάντως.
-
70 χιλιάδες και δεν έχει αλλάξει ιμάντα είναι πολλά. Αυριο κιόλας να πάει Εγω θα είχα αλλάξει στα 60
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
70 χιλιάδες και δεν έχει αλλάξει ιμάντα είναι πολλά. Αυριο κιόλας να πάει Εγω θα είχα αλλάξει στα 60Τα 7 χρόνια είναι το πρόβλημα, ότι τα 70Κ χιλιόμετρα...
-
Όχι ότι 70κ είναι λίγα για ιμάντα. Υπάρχουν συνεργεία που αλλαζούν στα 60, γι αυτό είπα ό,τι είπα.
-
αλλαγη επειγοντως...χαζομαρες του λενε...
-
7 χρόνια....?
στα 4 χρόνια ή στα 90,00 χλμ είναι για τα VW
-
Είναι πολύ χαζοί εκεί πέρα, ε;
Όταν μου το είπε, του είπα να φύγει καρφωτός να τον αλλάξει γιατί τα χρόνια είναι πολλά. Οπότε μου λέει ο φίλος μου ότι του είπανε ότι ο ιμάντας είναι πολύ καλός και δεν έχει πρόβλημα. Α, καλά......
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι πολύ χαζοί εκεί πέρα, ε;Όταν μου το είπε, του είπα να φύγει καρφωτός να τον αλλάξει γιατί τα χρόνια είναι πολλά. Οπότε μου λέει ο φίλος μου ότι του είπανε ότι ο ιμάντας είναι πολύ καλός και δεν έχει πρόβλημα. Α, καλά......
μην τους εμπιστευεται...ειναι ασχετοι!!!
-
Λοιπόν γεια σας!!!
εγώ είμαι αυτός...
σε ένα παλαιό τιμολόγιο από σερβις αναφέρει ότι στο σερβις 32.000 χμ/3,5 ετών ...'τεντωτήρας-ιμάντος εκκεντροφωρ' ..... 55 euro + φπα... κ 80 η εργασία. προσέξτε...λέει 'τεντωτήρας-ιμάντος...' δηλαδή σε πτώση γενική. τώρα αυτό τί σημαίνει? ότι δηλαδη άλλαξαν τον ιμάντα ή ότι απλά χρησιμοποίησαν τον τεντωτήρα για να περάσουν την αντλία νερού κ δεν άλλαξαν τον ιμάντα?
μήπως έτσι εμφανίζεται στο λογισμικό της αντιπροσωπείας ο ιμάντας ή έτσι εμφανίζεται ο τεντωτήρας του ιμάντα? τον ιμάντα έπρεπε να τον αναφέρει ξεχωριστα?αυτό ρε παιδιά δε σημαίνει ότι μου αλλάξαν τον ιμάντα χρονισμού? σωστά δε λέω?
αναφορικά θα πώ ότι μαζί με αυτό μου αλλάξαν με άλλα 50 euro κ την αντλία νερού... νομίζω ότι αυτά τα περνούν μαζί...δηλαδή καταλήγω στο εξής συμπέρασμα... ότι στα 32.000 χμ άλλαξα ιμάντα...σωστά? ή όχι? η επόμενη αλλαγή πότε είναι?
τί σημαίνει ηλεκτρικός γρύλος? γιατί κ αυτό το βλέπω στο τιμολόγιο...90 euro+φπα έκανε...
-
Ο γρύλος του παραθύρου ρε! Πόλο έχεις!!! Τι ερωτήσεις είναι αυτές;;;;
-
καλά,τότε από μία άθροιση που κάνω, έχω αλλάξει 3 γρύλους...δηλαδή 270 euro μηχανικά κ 150 ευρο εργατικά...πολλά δεν είναι για παράθυρα?άλλη φορά όταν τα ανοίγω θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρός λόγος!!!μόνο σε κυρίες κ σε φίλους θα τα κατεβάζω!!!
-
Ούτε σε φίλους!
Ρε, πήγαινε και άλλαξε τον ιμάντα σου τώρα, μην φας καμιά σούπα με πιστόνια, βαλβίδες και κοκοράκια...είναι πολύ ακριβή, δεν συμφέρει...
-
μεταχειρισμένο Golf 1.6 με πόσο ?
ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ;
Μοντέλο 2003: 19.260 ευρώ
Μοντέλο 2006: 11.250 ευρώ
Μοντέλο 2006: 12.650 ευρώπηγή: http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=52791
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Είναι πολύ χαζοί εκεί πέρα, ε;
Όταν μου το είπε, του είπα να φύγει καρφωτός να τον αλλάξει γιατί τα χρόνια είναι πολλά. Οπότε μου λέει ο φίλος μου ότι του είπανε ότι ο ιμάντας είναι πολύ καλός και δεν έχει πρόβλημα. Α, καλά......
μην τους εμπιστευεται...ειναι ασχετοι!!!
Εντελώς όμως
-
Λοιπόν, ξαναπήγε στην αντιπροσωπεία, και του είπαν τα ίδια. Προσοχή, μιλάμε για ιμάντα από το 99. Τους είπε να τον αλλάξουν, αλλά του είπαν ότι δεν χρειάζεται. Και ότι τον είδαν (εδώ γελάμε κρατώντας τα στομάχια μας) και ότι αν χρειαζόταν να αλλάξει και δεν ήθελε ο ίδιος θα του ζητούσαν να υπογράψει χαρτί στο οποίο θα αποποιούνται πάσα ευθύνη. Δεν τους είπε ρε γμτ να υπογράψουν το αντίστροφο. Τι να πω.
-
Είπαμε είναι άσχετοι....
Έχει κι άλλα εξουσιοδοτημένα και μη η πόλη μας...Ας πάει μια βόλτα και απο εκεί να του πούνε την γνώμη τους -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Είπαμε είναι άσχετοι....
Έχει κι άλλα εξουσιοδοτημένα και μη η πόλη μας...Ας πάει μια βόλτα και απο εκεί να του πούνε την γνώμη τουςακριβώς αυττό, δεν υπάρχει ΜΙΑ αντιπροσωπεία
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, ξαναπήγε στην αντιπροσωπεία, και του είπαν τα ίδια. Προσοχή, μιλάμε για ιμάντα από το 99. Τους είπε να τον αλλάξουν, αλλά του είπαν ότι δεν χρειάζεται. Και ότι τον είδαν (εδώ γελάμε κρατώντας τα στομάχια μας) και ότι αν χρειαζόταν να αλλάξει και δεν ήθελε ο ίδιος θα του ζητούσαν να υπογράψει χαρτί στο οποίο θα αποποιούνται πάσα ευθύνη. Δεν τους είπε ρε γμτ να υπογράψουν το αντίστροφο. Τι να πω.Αν τον πάρει τον κινητήρα στο χέρι όμως...θα τρίβουν τα χέρια τους από χαρά....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
μεταχειρισμένο Golf 1.6 με πόσο ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ;
Μοντέλο 2003: 19.260 ευρώ
Μοντέλο 2006: 11.250 ευρώ
Μοντέλο 2006: 12.650 ευρώπηγή: http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=52791
βγάζει κανείς άκρη?
VW FORUM