-
μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση
http://www.4troxoi.gr/forum/rules.html (ή δυσφήμιση για τα υπόλοιπα)
-
Με δυο Golf IV και ένα Α4 στην οικογένεια είμαι τακτικός πελάτης στην αντιπροσωπεία και προχθες που είχα πάει για μια ταπετσαρία του Α4 ..... πήγαμε με τον τεχνικό σύμβουλου στο parking του φανοποιείου.......
Παιδιά από την μια ράγισε η ψυχή μου ... αλλά από την άλλη ευτυχώς όλοι οι άνθρωποι ζούνε και οι καμπίνες σε VW και Audi δείχνουν πολύ στιβαρές με τους αερόσακους κανονικά ανοικτούς, αλλά στα μπροστινά μέρη και τα πορτ μπαγκαζ μιλάμε για όλεθρο!!!!!
Εντύπωση μου προκάλεσαν
-Ένα άσπρο V GTI το οποίο μου ειπώθηκε ότι το έχασε πρίν την Λαμία με 180 και έκανε πλαγιομετωπική!!!!! Παρότι έσπασαν και παμπριζ και τζαμι πόρτας ... οι αερόσκακοι άνοιξαν κανονικά και ο οδηγός βγήκε ζωντανός!!!! Καλά εννοείται ότι μπροστά από το υπόλοιπο αυτοκίνητο δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα!!!!!- ένα ολοκαίνουργιο ΕΟS το test drive της έκθεσης το πήρε ένας πελάτης και κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να φύγει στα χωράφια και σχεδόν το διέλυσε!!!! Δυστυχώς ανταλλακτικά φανοποιείας για ΕΟS δεν υπάρχουν προς το παρόν ούτε για δείγμα!!!!
Γενικότερα, η κατάληξη της συζήτησης ήταν ότι πολλοί αγοράζουν νέα αυτοκίνητα χώρις να αντιλαμβάνονται το πόσο εύκολα ανεβάζουν χλμ και πόσο πιο ήσυχα είναι!!!! και γίνονται στραβές με πολλά χλμ
-
lkar αυτη η καταναλωση που εχεις βγαλει ειναι με κλιματισμο;
Με τι οδηγηση; Χαλαρη...η με ανοιγματα και χαλαρα...κανονικα δηλαδη.
-
τα περισσότερα ναι, αφού είναι τους τελευταίους μήνες. Εθνική άλλωστε δεν γίνεται με ανοιχτά παράθυρα.
Σβέλτη/πολύ γρήγορη σε εθνική/επαρχιακούς. Δεν κάνω πολλά χλμ εντός πόλης με... ακινησία λόγω εταιρικού, οπότε προφανώς θα είχα ψηλότερη μέση αν ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο.
Αν διασχίσεις τον Κηφισσό σε ώρα αιχμής τα 15-16 τα 'χει άνετα -αντί για 10-11 που μπορεί να 'χει ένα 1.400-1.600. Προφανές είναι
-
Mα γιαυτο το λεω. Μου φανηκε πολυ χαμηλη.
Το GTI καιει περιπου 13 με 15.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Με δυο Golf IV και ένα Α4 στην οικογένεια είμαι τακτικός πελάτης στην αντιπροσωπεία- ένα ολοκαίνουργιο ΕΟS το test drive της έκθεσης το πήρε ένας πελάτης και κοιμήθηκε στο τιμόνι με αποτέλεσμα να φύγει στα χωράφια και σχεδόν το διέλυσε!!!! Δυστυχώς ανταλλακτικά φανοποιείας για ΕΟS δεν υπάρχουν προς το παρόν ούτε για δείγμα!!!!
πειραζει να μεταφερω τη πρωτη παραγραφο στο θαψιμο vag ?? γιατι ρε cpp μου ετσι?
για τη δευτερη παραγραφο...καλα δεν εχουν φερει τπτ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
τα περισσότερα ναι, αφού είναι τους τελευταίους μήνες. Εθνική άλλωστε δεν γίνεται με ανοιχτά παράθυρα.Σβέλτη/πολύ γρήγορη σε εθνική/επαρχιακούς. Δεν κάνω πολλά χλμ εντός πόλης με... ακινησία λόγω εταιρικού, οπότε προφανώς θα είχα ψηλότερη μέση αν ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο.
Αν διασχίσεις τον Κηφισσό σε ώρα αιχμής τα 15-16 τα 'χει άνετα -αντί για 10-11 που μπορεί να 'χει ένα 1.400-1.600. Προφανές είναι
Χθες το βράδυ κατά τις 21.00, στο κατέβασμα του Κηφισού από Α.Ο. εως ΣΕΦ είδα στην οθόνη του υπολογιστή τη χαμηλότερη κατανάλωση που έχω επιτύχει μέχρι σήμερα...
Όταν έφτασα στο τελείωμα του Κηφισού στη γνωστή στροφή του ΣΕΦ ο υπολογιστής έδειχνε μέση κατανάλωση 6,7lt/100km!!! Σε όλο το κατέβασμα πήγαινα με ταχύτητα 100-120km (αυτή η ταχύτητα ήταν και η ταχύτητα ροής των αυτοκινήτων εκείνη την ώρα).
Πραγματικά με παραξένεψε, αλλά παρατηρώντας και το δείκτη βενζίνης και τα χλμ αυτονομίας, όντως η κατανάλωση ήταν σε αυτά τα επίπεδα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
τα περισσότερα ναι, αφού είναι τους τελευταίους μήνες. Εθνική άλλωστε δεν γίνεται με ανοιχτά παράθυρα.
Σβέλτη/πολύ γρήγορη σε εθνική/επαρχιακούς. Δεν κάνω πολλά χλμ εντός πόλης με... ακινησία λόγω εταιρικού, οπότε προφανώς θα είχα ψηλότερη μέση αν ήταν το μοναδικό αυτοκίνητο.
Χθες το βράδυ κατά τις 21.00, στο κατέβασμα του Κηφισού από Α.Ο. εως ΣΕΦ είδα στην οθόνη του υπολογιστή τη χαμηλότερη κατανάλωση που έχω επιτύχει μέχρι σήμερα...
Όταν έφτασα στο τελείωμα του Κηφισού στη γνωστή στροφή του ΣΕΦ ο υπολογιστής έδειχνε μέση κατανάλωση 6,7lt/100km!!! Σε όλο το κατέβασμα πήγαινα με ταχύτητα 100-120km (αυτή η ταχύτητα ήταν και η ταχύτητα ροής των αυτοκινήτων εκείνη την ώρα).
Πραγματικά με παραξένεψε, αλλά παρατηρώντας και το δείκτη βενζίνης και τα χλμ αυτονομίας, όντως η κατανάλωση ήταν σε αυτά τα επίπεδα...
λογικη τιμη ειναι, αμα δεν εχει κινηση. Μη ξεχνας, οτι πρακτικα ειναι κατηφορα.
-
Σωστό αυτό, απλά μέχρι σήμερα δεν είχα ξαναδει τη μέση κατανάλωση κάτω από 7lt/100km...
Και για ένα 2λιτρο Τ κινητήρα είναι αξιοσημείωτη κατανάλωση που δεν βλέπεις κάθε μέρα (τουλάχιστον όχι εντός πόλης).
Επίσης στη συνέχεια και σε συνθήκες με φανάρια (σταμάτα ξεκίνα), η κατανάλωση διατηρήθηκε επίσης σε χαμηλά επίπεδα 7,6-8 lt/100km.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης στη συνέχεια και σε συνθήκες με φανάρια (σταμάτα ξεκίνα), η κατανάλωση διατηρήθηκε επίσης σε χαμηλά επίπεδα 7,6-8 lt/100km.To ότι διατηρήθηκε οφείλεται στα χιλιόμετρα που έκανες ξεκούραστος, εκτός και αν ξαναμηδένισες μετά το 6,7 που πέτυχες.
-
Κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες η καταναλωση πεφτει τοσο πολυ.
Μη μου πειτε ας πουμε οτι με τετοια ζεστη δεν χρησιμοποιειτε τον κλιματισμο! Αν το κλεισετε...κερδιζετε απο μισο εως ενα λιτρο ανα 100 χιλιομετρα.
Μια αλλη ερωτηση εχω...το μαυρο με το μαυρο μεταλλικο...τι διαφορα εχει που να αξιζει τα 450 ευρω παραπανω;
-
Παιδια συγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα που εχετε ανοιξει Ενδιαφερωμαι για το GOLF 1.4 FSI 96PS.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Παιδια συγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα που εχετε ανοιξει Ενδιαφερωμαι για το GOLF 1.4 FSI 96PS.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σαςαν βρεις κανένα (ειδικά με 96)
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Παιδια συγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι ασχετο με το θεμα που εχετε ανοιξει Ενδιαφερωμαι για το GOLF 1.4 FSI 96PS.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σαςμε 96?
τι να το κανεις το 1.4 ατμοσφαιρα...? σε 2 χρονια ετσι οπως το παει η vag θα ναι πιο φτηνο απο φαμπια...
-
Βγαίνει Golf ΚΑΙ με 96;
...Εγώ θα ήθελα ένα με 98, για να μην αλλάζω από το Clio...
-
90 σκάρτους έχει (σκαρτεύουν από την απλή αμόλυβδη).
marinos regata και για Golf;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
90 σκάρτους έχει (σκαρτεύουν από την απλή αμόλυβδη).marinos regata και για Golf;
εδω ο kid ψαχνει για 147
-
Το Touran με τον TSI ειναι διαθεσιμο;;
Τιμες εχουν ανακοινωθει αλλα στη σελιδα της VW δεν το αναφερει. -
αφού έχουν ανακοινωθεί τιμές προφανώς είναι διαθέσιμο
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Το Touran με τον TSI ειναι διαθεσιμο;;
Τιμες εχουν ανακοινωθει αλλα στη σελιδα της VW δεν το αναφερει.Στην ΕΤΕΑ έχουν ένα για test drive εδω και μια βδομάδα
VW FORUM