-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχω γράψει παλιότερα πως σε άλλη χώρα μάλλον δεν θα έπαιρνα GTI, αλλά το αντίστοιχο diesel με τα 170 και τα 38 κιλά ροπής, αν σου λέει κάτιείναι λίγο ακριβό λόγω τεχνολογίας και κιβωτίου και για να κάνεις απόσβεση σε σχέση με το TFSI ή το 2.0 χρειάζονται πολλά και ΚΑΘΑΡΑ χιλιόμετρα ετησίως.
Τώρα που το λέμε βέβαια, έχει και η Laguna καλό diesel
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου μου το δώσανε για λίγες μέρες τι να έκανα μωρέ Αδη?
Να τους πρόσβαλα?Αλλωστε έτσι έχω και μια άποψη για να ξέρω τι λένε οι εγκάθετοι (τεκνικ, ελκαρ κλπ κλπ)
ηθελες να χεις και αποψη για αυτο το αυτοκινητο?
αρχιζω να ανησυχω πραγματικα...
-
βρε το 1400 οδηγησε ( ) και ηδη θελει να ξεφορτωθει τη C4, σκεψου να οδηγησει καμια δυνατη εκδοση...
-
Καλώς τα παιδιά!
-
αυτη ειναι δικη μας ατακα: 'καλως τα παιδια, 3-0'
-
ΟΚ!
Καλώς τους εγκάθετους!...Μόνο ο Μέγας lkar δεν έχει εμφανισθεί ακόμα!
Άρρωστος είναι? Η έφαγε πολλή μπουγάτσα στα Γιάννενα?! -
εκανε δημοσιες σχεσεις στα Γιαννενα...
ποσο να φαει αυτος?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:ΟΚ!
Άρρωστος είναι? Η έφαγε πολλή μπουγάτσα στα Γιάννενα?!Σε 3 λεπτά θα είναι εδώ, να συμπληρωθεί το καρέ!
εκανε δημοσιες σχεσεις στα Γιαννενα...
Ναι, με τον Χριστοφόρου.
-
εκανε παραπονα γιατι με τη ζεστη το GTi δεν ανεβαζει πανω απο 220
βρε μηπως δεν εφτανε να το πατησει τερμα το πενταλ?
-
Εχει πάρει κοθώρνους για αυτή την δουλειά ρε!
-
να η λυση...
-
Αυτό το έχει για να μπαίνει μέσα ρε Σπύρο!
-
λες?
εγω αυτο ειχα δει να βγαζει απο το πορτ-μπαγκαζ:
-
Θα με πεθάνεις ρεεε!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα!Λάθος! Αυτό είναι για να βάζει τα πράγματα στο πορτ μπαγκάζ!
-
μπορει δε ξερω
παντως αυτο ειναι για να πλενει τον ουρανο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:ΟΚ!
Άρρωστος είναι? Η έφαγε πολλή μπουγάτσα στα Γιάννενα?!αφού ζω ακόμα και με άθικτο αυτοκίνητο πάλι καλά
περίεργο που σου φάνηκε επαρκές το 1.4, ψόφιο είναι
- @ spiros: Alfa θα πάρεις
3)@ kid
-
Επαρκέστατο για καθημερινό σε σύγκριση με τα 206 και C4...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επαρκέστατο για καθημερινό σε σύγκριση με τα 206 και C4...μα γι'αυτή τη σύγκριση εννοώ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επαρκέστατο για καθημερινό σε σύγκριση με τα 206 και C4...
μα γι'αυτή τη σύγκριση εννοώ
μαλλον για καποια διαδρομη σουπερ μαρκετ μιλαει...
αστικες διαδρομες...βαζεις και αιρκοντισιον και δε σκας για τπτ...εξαιρετικο και για τη γιαγια μου...εργαλειο...
-
Κυρίαρχος του Pikes Peak το Touareg V10 TDI
O Mark Miller με ένα Volkswagen Touareg V10 TDI ήταν ο νικητής του απαιτητικού αγώνα Pikes Peak International Hill Climb, απόστασης 12,4 μιλίων. Ο Miller ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 14 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα, με τους Ryan Arciero και Danny Sullivan, επίσης με VW Touareg V10 TDI να ακολουθούν. Τα τρία Touareg ήταν τα πρώτα οχήματα που χρησιμοποίησαν καύσιμο diesel εξαιρετικά χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο (ULSD), στο συγκεκριμένο αγώνα. Το καύσιμο αυτό μειώνει σημαντικά τις εκπομπές των ενώσεων θείου και επιτρέπει τη χρήση προηγμένων συστημάτων ελέγχου εκπομπής ρύπων.Το Touareg ήταν επίσης, το πρώτο SUV στις ΗΠΑ που συμπεριέλαβε στο βασικό εξοπλισμό του φίλτρο σωματιδίων για περαιτέρω μείωση των εκπομπών. Ο νέος κινητήρας diesel του μοντέλου της VW συμμορφώνεται πλήρως με τους κανονισμούς εκπομπών ρύπων και στις 50 Πολιτείες της χώρας, καταναλώνοντας κατά 30% λιγότερα καύσιμα από τους βενζινοκινητήρες. Σημειώνεται ότι οι πωλήσεις του νέου Touareg V10 TDI 2006, θα ξεκινήσουν στην αμερικανική αγορά την 1η Σεπτεμβρίου, με βασική τιμή 67.750 δολάρια
VW FORUM