-
Πόσα χιλιάρικα;;;;;;;;; Ποιος Σουφλιάς;;;;;;;
-
Εμενα πολλα μου φαινονται.... Το TFSI DSG πρεπει να εχει γυρω στα 32k....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εμενα πολλα μου φαινονται.... Το TFSI DSG πρεπει να εχει γυρω στα 32k....Αυτό είναι το diesel.
-
Το ξερω. Συγκριτικά το εβαλα γιατί εμενα μου φαινονται πολλά τα 36.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το ξερω. Συγκριτικά το εβαλα γιατί εμενα μου φαινονται πολλά τα 36.Βάλε και την ροπή στην εξίσωση..
-
funkyreverend
Εχει και τα καλά της η επαρχία.
Asimov
Αυτή είναι η τιμή Χρήστο. Για την ακρίβεια 35.960, όπως την βρήκα στους 4Τ
meco
Ευχαριστώ
-
δεν θα ελεγα οτι ειναι και τιμη ευκαιριας...
-
Σπύρο με περίπου 5,5λτ/100 που καίει στην Εθνική Οδό μέσα σε μερικά χρόνια έχεις κάνεις απόσβεση, αν βάλουμε ότι ο πετρελαιοκινητήρας έχει σχετικά λιγότερες απαιτησεις για συντηρηση.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σπύρο με περίπου 5,5λτ/100 που καίει στην Εθνική Οδό μέσα σε μερικά χρόνια έχεις κάνεις απόσβεση, αν βάλουμε ότι ο πετρελαιοκινητήρας έχει σχετικά λιγότερες απαιτησεις για συντηρηση.σιγουρα ειναι πιο φθηνο σε χρηση το αυτοκινητο, απλα μου φαινονται πολλα τα 36Κ για το συγκεκριμενο, παρολο που ειμαι σιγουρος οτι προκειται για πολυ καλο αυτοκινητο.
-
TRAV, σιγουρα αυτή ειναι η τιμή, απλά δε μου φαινεται και πολύ συμφερουσα. Το απλο 2.0 FSI πχ εχει 10k λιγοτερα που δε νομιζω να τα ισοσκελισεις καποια στιγμη με τη διαφορα στο κοστος χρησης. Ενταξει, η ροπή ειναι ενας παραγοντας, αλλά με 10k λιγοτερα παιρνεις ενα εξαιρετικο αυτοκινητο χωρις ουσιαστικά μειονεκτηματα....
Με το TFSI από την άλλη εχεις 'άλλα' πλεονεκτηματα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με το TFSI από την άλλη εχεις 'άλλα' πλεονεκτηματαΌπως?
-
Μερικες φορες η αισθηση του να 'κολλάς' στο καθισμα δεν αλλαζεται με τιποτα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μερικες φορες η αισθηση του να 'κολλάς' στο καθισμα δεν αλλαζεται με τιποταΤο να κολλάς στο κάθισμα δεν είναι καθρά θέμα ροπής?
-
Ναι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου φαινεται οτι σε χαλασε η εργονομια της C4 και θες καιρο για να προσαρμοστεις σε κανονικο αυτοκινητο!για να μην πω ...
πες μας για το αν σου φαινεται γρηγορο και τι καταναλωση ειδες!
Είπα ήδη ότι έχει περισσότερο γκάζι από το 206 και το C4!
Κατανάλωση ακόμα προσπαθώ να βρω πως βλέπω!!!Αλλά γέμισα χθές, έχω κάνει περίπου 80 χιλιόμετρα και ακόμα δεν έχει κουνηθεί η βελόνα!
Εντυπωσιακό ακόμα ότι το αμάξι είναι του 2004 και δεν κάνει τσικ αν και νοικιάρικο!
Πραγματικά εντυπωσιακό. Αφου σκέφτομαι να τους πω να μου φέρουν ένα Golf στην θέση της C4!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μου φαινεται οτι σε χαλασε η εργονομια της C4 και θες καιρο για να προσαρμοστεις σε κανονικο αυτοκινητο!για να μην πω ...
πες μας για το αν σου φαινεται γρηγορο και τι καταναλωση ειδες!
Είπα ήδη ότι έχει περισσότερο γκάζι από το 206 και το C4!
Κατανάλωση ακόμα προσπαθώ να βρω πως βλέπω!!!Αλλά γέμισα χθές, έχω κάνει περίπου 80 χιλιόμετρα και ακόμα δεν έχει κουνηθεί η βελόνα!
Εντυπωσιακό ακόμα ότι το αμάξι είναι του 2004 και δεν κάνει τσικ αν και νοικιάρικο!
Πραγματικά εντυπωσιακό. Αφου σκέφτομαι να τους πω να μου φέρουν ένα Golf στην θέση της C4!!!
-
2004?
TSI δεν ειπες οτι ειναι?
για τον υπολογιστη ταξιδιου, παιζεις με τα μικρα κουμπια στο τελος του αριστερου μοχλου (των φλας)
-
Τελικά, δεν είναι. Αλλά και πάλι είναι πολύ καλό!
Τα μικρά κουμπιά?
Ενα είναι για τον έλεγχο της ταχύτητας και το άλλο για τον ορισμό της.Αλλο εννοείς Σπύρο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μερικες φορες η αισθηση του να 'κολλάς' στο καθισμα δεν αλλαζεται με τιποτα
Το να κολλάς στο κάθισμα δεν είναι καθρά θέμα ροπής?
Με πολλά χιλιόμετρα σε ψηλες στροφες;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τελικά, δεν είναι. Αλλά και πάλι είναι πολύ καλό!Τα μικρά κουμπιά?
Ενα είναι για τον έλεγχο της ταχύτητας και το άλλο για τον ορισμό της.Αλλο εννοείς Σπύρο?
στην ακρη του μοχλου, εχει 2 'αυτακια'
VW FORUM