-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
to spor to kanane akrivo aytoi poy den mporoyn na xonepsoyn oti xanoyn.den exoyn omos to dikeoma na to steroyn apo sinanthropoys toys poy theloyn esto na dokimasoyn.Ετσι! Μην το ξεχναμε ειναι σπορ ο μηχανοκινητος. Και σαν σπορ πρεπει να εχει επαφη με την κοινωνια, να εχει υποδομη, να εχει περιφεριακη αναπτυξη, να εχει δρασεις κοινης ωφελειας.
Ατομα της νοοτροπιας που αναφερεις τα εχουν καταστρεψει/παραμελησει αυτα και γιαυτο ακριβως οι συνανθρωποι μας θεωρουν τους αγωνιζομενους μια παρεα που τους χαλουν την ησυχια τους με τις βλακειες τους.
oso gia ayton poy psifise 'olokliri' as vgi na mas pi me pia kritiria psifise.
Λες να ειναι λεσχιαρχης;
-
el matador συμφωνώ 1000% με όσα λες !!!!!!!!!!!!!
Μπράβο και καλό κουράγιο!!!!
Με αρκετή προσωπική εργασία και αξιοποίηση όλων των γνωριμιών σας, το κόστος μπορεί να κατέβει αρκετά.
Αέρα στα πανιά σας !!! -
Πάσο el matador! Καλή επιτυχία σε εσάς και σε εμάς!!!
-
Συγγνώμη για την παρατήρηση, αλλά συζητάτε για το ποιο ακριβό σπόρ που έχει επινοηθεί ποτέ απο τον άνθρωπο!
Και ειδικά στη χώρα μας οπου αντιμετωπίζεται σαν να απευθύνεται στους βασιλικότερους τότε τα πράγματα δεν μοιάζουν ικανά να ανθήσουν με εκπτώσεις έστω και 50% στις συμμετοχές.
Όποιος μπορεί τρέχει. Άντε και όποιος το θέλει πάρα πολύ. Για όλους τους υπολοίπους ο δρόμος κλείνει 2 ώρες πρίν το πρώτο αυτοκίνητο.-matador καλή διασκέδαση!!!
-
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ(ΟΠΟΣ ΕΓΩ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ.
Π.Χ.
ΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:
-ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ?
-ΜΠΑΑΑ...ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ...
-ΚΑΤΑΛΑΒΑ...(ΚΟΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ)
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
-ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
-ΣΩΠΑ ΡΕ.ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΩ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ:
-ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΕΖΟ ΡΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΑΛΑΒΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ.ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ?ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΛΙΘΕΙΟ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟ ΑΛΛΑ 50.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟΙ.ΧΩΡΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. -
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ?
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ...
ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ