-
με προλαβες για τα πισω φωτα...οντως...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με προλαβες για τα πισω φωτα...οντως...Θα βάλω και μια φωτό δίπλα της 147 και άλλων μοντέλων να ''παίξουμε'' ομοιότητες και διαφορές
-
για τα πισω φωτα ειπα ε..
ειχε δεν ειχε ο Μπανγκλ μας ξαναδιχασε!! -
για τα πισω φωτα ειπα ε..
ειχε δεν ειχε ο Μπανγκλ μας ξαναδιχασε!!Eγώ απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό προσπαθεί να επιτύχει ο Bangle.
Να προκαλέσει καταρχήν οπτικά, έτσι ώστε να συζητιούνται πολύ τα νέα μοντέλα της BMW, και αυτό συνεπάγεται δωρεάν...διαφήμιση.Γιατί και η κακή διαφήμιση, είναι διαφημιση
-
Δεν ξέρω σε τι βαθμό ο CB είναι υπεύθυνος και για το εσωτερικό design, την εργονομία κλπ των νέων ΒΜW αλλά διαβάσατε το άρθρο στους 4Τ Φεβρουαρίου για το i-drive?...
Aναρωτιέμαι τι έρευνα έκαναν προτού το βγάλουν στην παραγωγή και αν τελικά υπάρχει κανείς που να το έχει βρει καταπληκτικό αυτό το πράγμα... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν ξέρω σε τι βαθμό ο CB είναι υπεύθυνος και για το εσωτερικό design, την εργονομία κλπ των νέων ΒΜW αλλά διαβάσατε το άρθρο στους 4Τ Φεβρουαρίου για το i-drive?...
Aναρωτιέμαι τι έρευνα έκαναν προτού το βγάλουν στην παραγωγή και αν τελικά υπάρχει κανείς που να το έχει βρει καταπληκτικό αυτό το πράγμα...Σίγουρα, είναι υπεύθυνος και για το εσωτερικό design των νέων BMW, που δυσαρέστησε πολλούς εξαιτίας της ...απλότητάς του.
Το i-drive όντως δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια. Βέβαια στη 5αρα είναι πιο απλοποιημένο απ΄ ότι στην 7άρα.
Κάτι ανάλογο είδαμε και στην Audi, στο Α8 , με το σύστημα MMI το οποίο είναι πολύ πιο φιλικό και εύχρηστο απ' το αντίστοιχο της σειράς 7.
Το i-drive πραγματικά απαιτεί μελέτη ενός ειδικού εγχειρίδιου για να μάθεις να το χρησιμοποιείς, αφού σε αυτό περιλαμβάνεται ένα πλήθος καθημερινών λειτουργειών.
Μήπως τελικά το πολύπλοκο αυτό σύστημα, έρχεται αντιμέτωπο με τη φιλοσοφία της BMW, η οποία θέλει να επικεντρώνεται στον οδηγό και όχι στην απόσπαση προσοχής του οδηγού κατά την οδήγηση ;
-
λετε τα επομενα χρονια να χουμε και sites με υποστηρικτες του Μπανγκλ?
-
λετε τα επομενα χρονια να χουμε και sites με υποστηρικτες του Μπανγκλ?Μέχρι στιγμής έχω βρεί site, όχι με υποστηρικτές, αλλά με εχθρούς του Bangle
Nα πώ ότι προχτές το βράδυ είδα μια 645 ci και έμεινα έκπληκτος.
Μου φάνηκε πολύ όμορφη, ίσως και πιο καλή από μία 911(!) με...κρυμμένο το πορτ μπαγκάζ. -
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η 6αρα ηταν ειναι και θα ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο!εμενα μου χει μεινει απο τοτε που εβλεπα 'αυτος αυτη και τα μυστηρια'
-
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι η 6αρα ηταν ειναι και θα ειναι ενα πολυ ωραιο αυτοκινητο!εμενα μου χει μεινει απο τοτε που εβλεπα 'αυτος αυτη και τα μυστηρια'Που το θυμήθηκες αυτό.. Τρομερή αυτή η εξάρα.
-
ο Bruce Willlis ειχε 6αρα στη σειρα σε μια εποχη που εμεις εδω ειχαμε @@
-
Η αλήθεια είναι ότι και η παλιά, αλλά και η ''ριζοσπαστική'' νέα είναι εξίσου εντυπωσιακές.
Θυμάμαι το εαυτό μου, πρίν καμιά δεκαριά χρόνια, τρέχαμε σε γειτονικό γκαράζ να δούμε και να πλύνουμε ''το αυτοκίνητο της γειτονιάς''
-
παντως οπου και να πετυχω παλια 6αρα ακομα γυρναω το κεφαλι μου...φοβερο κουπε...φανταστειτε η καινουρια!
-
Να σας πω ότι προπωλήθηκαν (από την έκθεση της Αθήνας) όλες οι 645 που είχε ορίσει η BMW Hellas ως στόχο για το πρώτο εξάμηνο του 2004;
Ο νέος σχεδιαστής του τμήματος αυτοκινήτων είναι ένας ολλανδός με παράξενο όνομα, που δεν θυμάμαι τώρα. Ήταν διευθυντής της DesignworksUSA (θυγατρική της BMW που ασχολείται με βιομηχανικό σχεδιασμό). Έχει σχεδιάσει από skateboard ως και τα νέα τραμ της Siemens. Ξέρω ότι οδηγεί Ζ8...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Να σας πω ότι προπωλήθηκαν (από την έκθεση της Αθήνας) όλες οι 645 που είχε ορίσει η BMW Hellas ως στόχο για το πρώτο εξάμηνο του 2004;Ο νέος σχεδιαστής του τμήματος αυτοκινήτων είναι ένας ολλανδός με παράξενο όνομα, που δεν θυμάμαι τώρα. Ήταν διευθυντής της DesignworksUSA (θυγατρική της BMW που ασχολείται με βιομηχανικό σχεδιασμό). Έχει σχεδιάσει από skateboard ως και τα νέα τραμ της Siemens. Ξέρω ότι οδηγεί Ζ8...
Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι προπωλήθηκαν όλες οι 645ci.
Το αμάξι είναι ξεχωριστό, πολύ περισσότερο από μία CL που θα αγόραζε κάποιος.Τώρα βρίσκεται σε δίλημμα
Προσωπικά δεν θα είχα κανένα δίλημμα
-
ΕΙχα οδηγησει 635CSi πριν καποια χρονια και ειναι φανταστηκο αυτοκινητο. Πολυ στιβαρο, σταθερο και με πολυ καλη οδικη συμπεριφορα. Παρα το μεγεθος του ειχα εντυπωσιασιατει με το ποσο γρηγορα μπορεις να κινηθεις και το ποσο πλαγια επισης!!!!!!!!
Η καινουργια τωρα τι να πω.. Μια ευχη μονο θα δωσω... να την οδηγησουμε τουλαχιστον ολοι!!
-
in god we trust!
εχω πετυχει κανα δυο φορες σε μαντρες τετοιες παλιες 6αρες αλλα που τα λεφτα... -
in god we trust!
εχω πετυχει κανα δυο φορες σε μαντρες τετοιες παλιες 6αρες αλλα που τα λεφτα...Ένας στη γειτονιά μου έχει μια 850 csi...δίπλα από μια 911.
Oύφφφφφ.....!
-
και κεινη ηταν φοβερο αυτοκινητο...η κονσολα της ειχε περισσοτερα κουμπια απο τον πυργο ελεγχου του Ελ Βενιζελος...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
ΕΙχα οδηγησει 635CSi πριν καποια χρονια και ειναι φανταστηκο αυτοκινητο. Πολυ στιβαρο, σταθερο και με πολυ καλη οδικη συμπεριφορα. Παρα το μεγεθος του ειχα εντυπωσιασιατει με το ποσο γρηγορα μπορεις να κινηθεις και το ποσο πλαγια επισης!!!!!!!!Αυτά ακριβώς προσφέρει η κατηγορία GT. Η αξία τους δεν υπολογίζεται με λόγο μήκους προς χώρους, κατανάλωσης κλπ. Προσφέρουν ποιότητα γενική, σε όλα, στα υλικά, τη συναρμολόγηση, στην κύλιση, στην οδική συμπεριφορά, σε χώρους (για λίγους) που προσφέρουν μετακίνηση άνετη, ήσυχη, ξεκούραστη, ασφαλή, γρήγορη χωρίς άγχος και προκλήσεις..... Αυτά πληρώνεις!
Όσοι απορρίπτουν την κατηγορία είτε δεν έχουν τα λεφτά είτε ζητάνε άλλα πράγματα (οικογενειακούς χώρους, επίδειξη-πρόκληση, απόλυτες επιδόσεις)
Εγώ απλά δεν έχω τα λεφτά!
CHRIS BANGLE (ΑΡΧΙΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ BMW) : ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ;