-
ΓΕΙΑ!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο CITROENAKIAS ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ** ΠΕΖΟΥΔΑΚΙΑ **ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥΔΑΚΙΑ.. !
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ:
1)LOEB
2)BURNS
3)SOLBERGΓΕΙΑ ΣΑΣ..
-
Με δεδομένους του τρείς επόμενους ασφάλτινους αγώνες η θήρα βαθμών του LOEB μάλλον θα υπερκεράσει τον BURNS.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
** GRONHOLM **και το θέλω και το πιστεύω και... έτσι θα γίνει
XE! XE! XE! KAI TOY XRONOY................
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ????PETTER SOLBERG!!!!!!!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ψήφισα τον BURNS. Δεν νομίζω να του ξεφύγει το πρωτάθλημα.Τα έχει όλα υπολογίσει μια χαρά μου φαίνεται.Στον τερματισμό του RAC θα ανέβει στο καπώ του 206 και θα 'βγάλει την γλώσσα' σε όποιον τον αμφισβήτησε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά δεν το βλέπω.Οχι ρε Θοδωρη! Απελπιστηκες απο τωρα? Εχουμε 4 αγωνες ακομη.
Παντως καλα το εθεσες 'στον τερματισμο του RAC', γιατι για βαθρο στο RAC λιγο χλωμο(εκτος κι αν βγουνε εξω οι Μαρκοι).
-
Ψηφισα BURNS γιατι εχει μαθει καλα το παιχνιδι να μαζευει βαθμους χωρις νικες αν και θα προτιμουσα καποιους απο τους LOEB η SOLBERG.
-
Σήμερα Σάββατο,στις 18:00 κλείνει η ψηφοφορία!Οποιος πρόλαβε,πρόλαβε!
-
**gick , DAP , karalbi , SAXOGUS2 , axios , nilafzr , **? , ? και ακόμα δύο μέλη που δεν έχουν δηλώσει την προτίμησή τους,πέτυχαν στην πρόβλεψή τους για Σόλμπεργκ Παγκόσμιο Πρωταθλητή!
Οι 4Τροχοί κάνουν δώρο μια 'βόλτα' 4 γύρων στο Παραλληλοδρόμιο στους δύο υπερ-τυχερούς ( ) που θα κληρωθούν ανάμεσα στους έξη!!!
Θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση για τις ημερομηνίες που θα μπορείτε να πάτε (ή να πάμε! ) στου Λάμπη!!
-
Μετά απο κλήρωση που έγινε..Νικητές είναι οι:
SAXOGUS2 και nilafzrΚαι οι δύο μπορούν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ 4 γύρους (2 δοκιμαστικούς + 2 χρονομετρημένους) στο Παραλληλοδρόμιο,οποιαδήποτε ημέρα από την επόμενη Δευτέρα 17/11.
Και του χρόνου...και ευχαριστούμε τους 4Τροχούς (ΣΧ) για όλα τα δώρα (και όχι μόνο) που μας προσέφεραν όλη την χρονιά!!
(Τους καταστρέψαμε!!! ) -
Δεν ξερω κυριε kouk πως κανατε τη κληρωση αλλα εγω θα την εκανα ως εξης.
Γινεται η κληρωση αναμεσα στους εξι και βγαινουν δυο νικητες.
Απο τους υπολοιπους τεσερις κληρωνεται ενας επιλαχων ,μενουν τρεις.
Απο τους τρεις γινεται κληρωση να βγη ο αντικαταστατης του επιλαχοντα και ετσι μενουν δυο.Απο τους δυο γινεται κληρωση να βγη ο αντιπροσωπος του αντικαταστατη του επιλαχοντα.Μενει ενας.Αφου ειναι αδυνατη η κληρωση για αυτον τον ενα, γινεται απ'ευθειας διορισμος ως αναπληρωτης του αντιπροσωπου του αντικαταστατη του επιλαχοντα.
Επειδη δεν εχω καμια ιδιοτελη και πονηρη σκεψη,θεωρω οτι αυτη ειναι ΔΙΚΑΙΑ και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ κληρωση. -
Μετά απο κλήρωση που έγινε..Νικητές είναι οι:
SAXOGUS2 και nilafzrΚαι οι δύο μπορούν να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ 4 γύρους (2 δοκιμαστικούς + 2 χρονομετρημένους) στο Παραλληλοδρόμιο,οποιαδήποτε ημέρα από την επόμενη Δευτέρα 17/11.
Και του χρόνου...και ευχαριστούμε τους 4Τροχούς (ΣΧ) για όλα τα δώρα (και όχι μόνο) που μας προσέφεραν όλη την χρονιά!!
(Τους καταστρέψαμε!!! )Να συμπληρώσω ότι η μόνη ημέρα που υπάρχει πρόβλημα είναι η Κυριακή 16/11!Ολες οι άλλες ημέρες διαθέσιμες!
-
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΞΑΝΑ!!!!
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ!!!Αυτο το forum φιλε, εχει επιπεδο. Τα κομπλεξικα οπαδικα συνθηματα αλλου.
Oταν ξεκαθαρισεις μεσα σου ποιον υποστηριζεις, ας μας το δηλωσεις.
Citroen? Subaru? McRae? -
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Αυτο το forum φιλε, εχει επιπεδο. Τα κομπλεξικα οπαδικα συνθηματα αλλου.
Προς Θεού βρε Γιάννη!!Πλάκα κάνει!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Θα κάνω μια προσπάθεια να βγάλω τα όρια μέσα στα οποία είναι πιθανόν, σύμφωνα με την άποψή μου, να κινηθούν οι πρώτοι 7 της βαθμολογίαςBurns - Προβλέπω βαθμούς **68 - 79 **
58βSolberg - Βαθμοί 55-66
72βSainz - Βαθμοί **56-62 **
63β**Loeb **- Βαθμοί 61-73
71βGro - Βαθμοι 60-72
46βMartin - Βαθμοί 59-72
49βMcRae - Βαθμοί 47-57
45βΒλέπω δηλαδή ότι οι Solberg, Sainz και ΜcRae δεν μπορούν με τίποτα την υπέρβαση. Απο κει και πέρα οι άλλοι 3 (Loeb, Gro και Martin) θα μπορούσαν αν έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα να κυνηγήσουν τον τίτλο με την προϋπόθεση ο Burns να έχει τουλάχιστον μια εγκατάλειψη και ένα τερματισμό εκτός του Podium.
Για να δούμε πόσο έξω θα πέσω στις βαθμολογίες
Επεσες αρκετα εξω Στελιο(1/7) , γιατι το WRC ειναι απροβλεπτο! Τα ορια που εδινες 4 αγωνες πριν το φιναλε ηταν απολυτα λογικα... αλλα λογικη στο WRC δεν υπαρχει.
-
Θα κάνω μια προσπάθεια να βγάλω τα όρια μέσα στα οποία είναι πιθανόν, σύμφωνα με την άποψή μου, να κινηθούν οι πρώτοι 7 της βαθμολογίας
Burns - Προβλέπω βαθμούς **68 - 79 **
58βSolberg - Βαθμοί 55-66
72βSainz - Βαθμοί **56-62 **
63β**Loeb **- Βαθμοί 61-73
71βGro - Βαθμοι 60-72
46βMartin - Βαθμοί 59-72
49βMcRae - Βαθμοί 47-57
45βΒλέπω δηλαδή ότι οι Solberg, Sainz και ΜcRae δεν μπορούν με τίποτα την υπέρβαση. Απο κει και πέρα οι άλλοι 3 (Loeb, Gro και Martin) θα μπορούσαν αν έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα να κυνηγήσουν τον τίτλο με την προϋπόθεση ο Burns να έχει τουλάχιστον μια εγκατάλειψη και ένα τερματισμό εκτός του Podium.
Για να δούμε πόσο έξω θα πέσω στις βαθμολογίες
Επεσες αρκετα εξω Στελιο(1/7) , γιατι το WRC ειναι απροβλεπτο! Τα ορια που εδινες 4 αγωνες πριν το φιναλε ηταν απολυτα λογικα... αλλα λογικη στο WRC δεν υπαρχει.
Ναι βέβαια! Η λογική βέβαια δεν είχε και καμία σχέση με τους 3 ασφάλτινους αγώνες που έγιναν. Είδαμε απίστευτα πράγματα.
Μόνο ο Loeb με δικαίωσε (και λίγο ο McRae & ο Sianz) -
Αυτο το forum φιλε, εχει επιπεδο. Τα κομπλεξικα οπαδικα συνθηματα αλλου.
Oταν ξεκαθαρισεις μεσα σου ποιον υποστηριζεις, ας μας το δηλωσεις.
Citroen? Subaru? McRae?Υποστηρίζω SUBARU αλλά αυτό δε σημαίνει ότι λειτουργώ οπαδικά ώστε να αναγνωρίζω μόνο αυτή την ομάδα και τους οδηγούς της!
Όσον αφορά το 'ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ',όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!!
Ε!ΡΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ!!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ!!
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=110341#110341
ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ POST.
ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ' ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ'
Προβλέψτε τον Πρωταθλητή 2003!