-
Το πρώτο βήμα τελικά όπως καταλαβαίνω είναι να αποφασίσουμε που θα διαθέσουμε τα χρήματα που θα μαζευτούν από τον έρανο που θα κάνουμε, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει και ποιοι θέλουν να μετέχουν. Μια ψηφοφορία θα έδειχνε τι σκεφτόμαστε για αυτό. Περιμένω λοιπόν τη ψήφο σας και τα σχόλια σας. Αν δεν σας καλύπτουν οι κατηγορίες που βάζω προτείνεται και άλλες για να τις συμπεριλάβουμε. Πιστεύω να έχω βάλει όσες ακούστηκαν μέχρι τώρα.
-
Το πρώτο βήμα τελικά όπως καταλαβαίνω είναι να αποφασίσουμε που θα διαθέσουμε τα χρήματα που θα μαζευτούν από τον έρανο που θα κάνουμε, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει και ποιοι θέλουν να μετέχουν. Μια ψηφοφορία θα έδειχνε τι σκεφτόμαστε για αυτό. Περιμένω λοιπόν τη ψήφο σας και τα σχόλια σας. Αν δεν σας καλύπτουν οι κατηγορίες που βάζω προτείνεται και άλλες για να τις συμπεριλάβουμε. Πιστεύω να έχω βάλει όσες ακούστηκαν μέχρι τώρα.
-
-
Μανώλη με αυτό τι εννοείς; ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟ.
Σε ποιούς ;Για τα υπόλοιπα δεν ψηφίζω, είμαι μέσα σε οτιδήποτε αποφασιστεί.
-
[list:26814dd3]Eυχομαι το ποσο που θα μαζευτει να ειναι αρκετα σεβαστο.Εξαλου δεν ειμασται και λιγοι [/list:u:26814dd3][list:26814dd3]Οσο μεγαλο κι αν ειναι ομως το ποσο, το μεριδιο που θα αναλογει σε καθε ατομο για ενα ιδρυμα θα ειναι μηδαμινο, χωρια που δεν γνωριζουμε λογω διοικησης πως θα διανεμηθουν τα χρηματα.Με λιγα λογια το ποσο αν απευθυνθει σε ιδρυμα θα φανταζει οπως η καρφιτσα στα αχυρα [/list:u:26814dd3][list:26814dd3]Γνωμη μου ειναι το ποσο να απευθυνθει σε ενα παιδι που εχει αναγκη απο επεμβαση του οποιου το το προβλημα βασικα θα ειναι το οικονομικο.Μια ζωη να σωθει παιδια εχουμε καταφερει ΠΑΡΑ πολλα [/list:u:26814dd3]
-
τιποτα για τα αδεσποτα δεν παιζει?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
τιποτα για τα αδεσποτα δεν παιζει?Από το 'πληκτρολόγιό' μου το πήρες!!!!
-
Ego pantos tha protina gia iatriki erevna !
To theoro poly shmantiko giati anti na soseis mia zoi opos kai poly sosta proteine parapano o filos 'G60' etsi mporei isos na soseis xiliades zoes !Vevea thelo na po oti den eimai mesa mono gia ayto gia oti kai na protinete tha symetasxo opos mporo !
Y.G. Re paides de nomizo oti exoume ti polyteleia ama telika kanoume kati (pou tha kanoume sigoura diliadi) na afisoume toys anthropous me ta tosa provlimata kai na asxolithoume me ta adespota!
Filika
Antonis -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Μανώλη με αυτό τι εννοείς; ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΑΘΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΟΝΙΣΜΟ.
Φίλε takinen διάβασε την πρόταση που έχω κάνει στο αναλυτικό θέμα στο οποίο αναφέρεται αυτή η ψηφοφορία. Επίσης όπως έχω ξανά πει το καλύτερο θα ήταν να μην δώσουμε όπου αποφασίσουμε τελικά, τα χρήματα σε ρευστό αλλά να αγοράσουμε κατόπιν συνεννόησης απαραίτητο εξοπλισμό. Όσων αφορά τη διάθεση των χρημάτων σε κάποιο παιδί που θα έχει ανάγκη επέμβασης δεν διαφωνώ, αλλά τι θα γίνει αν απαιτηθούν μήνες μετά την συγκέντρωση των χρημάτων για να τύχει τέτοια περίπτωση?
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Φίλε takinen διάβασε την πρόταση που έχω κάνει στο αναλυτικό θέμα στο οποίο αναφέρεται αυτή η ψηφοφορία. Επίσης όπως έχω ξανά πει το καλύτερο θα ήταν να μην δώσουμε όπου αποφασίσουμε τελικά, τα χρήματα σε ρευστό αλλά να αγοράσουμε κατόπιν συνεννόησης απαραίτητο εξοπλισμό. Όσων αφορά τη διάθεση των χρημάτων σε κάποιο παιδί που θα έχει ανάγκη επέμβασης δεν διαφωνώ, αλλά τι θα γίνει αν απαιτηθούν μήνες μετά την συγκέντρωση των χρημάτων για να τύχει τέτοια περίπτωση?
Μία ιδέα είναι να εξοπλίσουμε ένα 'σπίτι' στα Χωριά S.O.S. Να τους αγοράσουμε όλα τα σχολικά τους είδη κλπ.
Μας δίνει και έναν 'στόχο' από θέμα χρημάτων!
Παράλληλα όμως από τα χρήματα , η προσφορά αγάπης , συμπαράστασης , βοήθειας πιστεύω ότι είναι εξίσου αν όχι πιό σημαντική και από το οποιοδήποτε ποσό!
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΕΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΙΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΒΟΕΙΘΟΥΝ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΓΕΡΟΝΤΙΑ. ΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΙΡΑΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΛΙΒΕΡΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΕΙ ΟΣΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ.
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΕΝΑ EVENT/ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?
-
Οπως έγραψα και στο κυρίως θέμα ψηφίζω κάποιο χωριό της Ορεινής Ελλάδος. Να τα πάει μια αποστολή του φόρουμ και να τα μοιράσει αυτοπροσώπος (για να πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει γιατί τα ιδρύματα ισως τα χρησιμοποιήσουν (εάν δοθούν χρήματα φυσικά) για άλλους σκοπούς). Πιστεύω ότι η ηθική ικανοποίηση που θα νοιώσουν τα άτομα της αποστολής θα είναι απερίγραπτη.
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
Οπως έγραψα και στο κυρίως θέμα ψηφίζω κάποιο χωριό της Ορεινής Ελλάδος. Να τα πάει μια αποστολή του φόρουμ και να τα μοιράσει αυτοπροσώπος (για να πάνε τα χρήματα εκεί που πρέπει γιατί τα ιδρύματα ισως τα χρησιμοποιήσουν (εάν δοθούν χρήματα φυσικά) για άλλους σκοπούς). Πιστεύω ότι η ηθική ικανοποίηση που θα νοιώσουν τα άτομα της αποστολής θα είναι απερίγραπτη.Αν και ψηφισα διαφορετικα (βλεπεις δεν ηθελα να επιρρεαστω) νομιζω οτι ειναι η πιο ωραια ιδεα.Παντα αξιος.
-
Εγώ πάντως είμαι μέσα ότι και αν αποφασιστεί!Ολες οι προτεινόμενες ιδέες έχουν βάση και αξία
-
Σαν ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ ψήφισα την επιλογή 'σε κάποιο ορεινό χωριό της Ηπείρου',
πρόταση ,πού αν δεν κάνω λάθος ο kouk αρχικά έθεσε , και μπράβο του,
όπως μπράβο στον EMMANOYHL που την συμπεριέλαβε στην Ψηφοφορία !Για να δικαιολογήσω την προτίμησή μου , πρέπει να έχετε κατά νού το
ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η (επίσημα !!!!) ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.Εάν καταλήξουμε , σαν πλειοψηφεία του forum , σε αυτή την κατεύθυνση,
προτείνω, δύο εναλλακτικές προτάσεις :-
Την ενίσχυση Δημοτικού Σχολείου κάποιου απομεμακρυσμένου Χωριού (δημοτικού διαμερίσματος , όπως τα λένε τώρα) με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την Intenet επικοινωνία ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ για 5 χρόνια !!!
Αυτό, θα βοηθήσει πάρα πολύ, αυτά τα ΑΠΟΝΩΜΕΝΑ Ηπειρωτόπουλα να
γίνουν κοινωνοί της Κοινωνίας της Πληροφορίας , και ίσως , κάποιο να
γίνει ΑΥΡΙΟ μέλος του ΒΗΜΑΤΟΣ μας !!! -
Την ΕΝ ΜΕΡΕΙ μισθοδότηση για 5 χρόνια της/του νηπιαγωγού πού θα
διοριστεί σε ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΟ χωριό (πάλι , δημοτικό διαμέρισμα ).
Αυτό θα βοηθήσει ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ζευγάρια που ΘΕΛΟΥΝ να εγκατασταθούν ΜΟΝΙΜΑ σε τέτοια μέρη , αλλά έχουν εμπόδιο την
ΕΛΛΕΙΨΗ του Νηπιαγωγείου !
Γιά να είμαστε πραγματιστές , πήρα την ΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ sirgus και την
... απογείωσα !!! , σε σημείο πού μοιάζει ΟΥΤΟΠΙΚΗ !ΌΜΩΣ , ας το ξαναδούμε , ήρεμα και ξεκάθαρα , σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ !
ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ , χωρίς ΙΧΝΟΣ προσωπικής ή
συλλογικής ΠΡΟΒΟΛΗΣ , στα χνάρια των Ηπειρωτών Ευεργετών ,
να ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ !!!Αποστόλης .
Υ.Γ. Οι παραπάνω δημοσιευόμενες απόψεις , για να καταστούν πραγματοποιήσιμες ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ !
Ας είναι από ΟΣΑ θα μπορούσαμε να συζητήσουμε στο ... Γαλλατικό Χωριό. -
-
[list:1epvp7hc]Ο Μανωλης ανοιξε την ψηφοφορια στις 2 του μηνα και εαν εχετε προσεξετε ΟΛΟΙ οι συμετεχοντες του φορουμ ο μηνας σημερα εχει...................5 [/list:u:1epvp7hc][list:1epvp7hc]Και οι ψηφοφοριες ειναι καμια δεκαρια [/list:u:1epvp7hc][list:1epvp7hc]Μπραβο για το ενδιαφερον σας μαγκες!!![/list:u:1epvp7hc][list:1epvp7hc]Ακομα δεν αρχισαμε και το καναμε ανατολικο ζητημα.Μην κλεψει κανενας τα λεφτα, οχι εγω δεν εβαλα τοσα αλλα τοσα, και η πλακα ειναι οτι εχουμε 'τα ψαρια στο γυαλο και το τηγανι στη φωτια' Μπορουμε επιτελους να αποβαλουμε την κακη νοοτροπια που μας δερνει ΓΕΝΙΚΩΣ?Ο λογαριασμος σε οποιο ονομα κι αν ανοιχτει(ναι για εσας τους καχυποπτους)οταν τελικα μαζευτει το οποιο σεβαστο ποσο αυτος η αυτοι που θα παραλαβουν τα χρηματα εαν θελουν να ελεγξουν για ατασταλιες μπορουν να δουν εαν στο βιβλιαριο καταθεσεων εχουν γινει συναλαγες ενδιαμεσα.Τοσο δυσκολο ειναι πια?Αμαν ρε απιδια με αυτην την καχυποψια?Στα μοναστηρια ομως και τις εκλησιες τα ριχνετε αδρα και εκει που υποτιθεται οτι πανε για ενα καλο σκοπο, δε ρωτατε που πανε αλλα αρκεισται σε εναν καθυσυχαστικο και μεγαλο σταυρο!!!!!!Κι ας εχουν κανει τα τομαρια ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ [/list:u:1epvp7hc][list:1epvp7hc]Ελεος πεντε φραγκα θα δωσουμε καπου να σωσουμε πεντε ανθρωπους και το καναμε θεμα για τη βουλη[/list:u:1epvp7hc]
-
Το ανησυχητικό φίλε G60POWER είναι όχι μόνο οι λίγοι ψήφοι. Αλλά και ο μικρός αριθμός επισκεπτών του θέματος και της ψηφοφορίας. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Όχι μόνο λόγια και απόδοση ευσήμων αλλά και έργα. Μπορώ να πω ότι έχω κάπως στεναχωρηθεί, γιατί αλλά θέματα ή ψηφοφορίες με λιγότερο σημαντικά θέματα γεμίζουν σελίδες εν ριπή οφθαλμού. Φίλοι συνταξιδιώτες μην αφήσετε να ατονήσει και να ξεχαστεί το θέμα, θα ήταν κρίμα.
-
Σε συνέχεια , και με αφορμή τους ΜΟΛΙΣ ΔΕΚΑ ΨΗΦΟΥΣ αλλά και τις
ΜΟΛΙΣ 160 ΠΡΟΒΟΛΕΣ στην ψηφοφορία που έθεσε ο καλός φίλος
ΕMMANOYHL , έχω να σχολιάσω:Θέμα : ' ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ (BMW)
8 σελίδες , 106 απαντήσεις , 2523 προβολές .Θέμα : ' μπατσολογική και μπατσισυμεριφορά '
13 σελίδες , 192 απαντήσεις , 3923 προβολές .Θέμα : ' γυναίκες και καλοκαιρινά (ακριβά) αυτοκίνητα '
5 σελίδες , 67 απαντήσεις , 1085 προβολές .ΚΥΡΙΟΙ και ΚΥΡΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ , ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ .
Εντάξει , ΜΕΤΑΞΥ των άλλων , στο forum είμαστε χαλαροί , όμως , ΜΕΤΑΞΥ
ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ , ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 3 ΘΕΜΑΤΑ , ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ
ΑΠΟΨΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ
ΟΜΑΔΑ ανθρώπων ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ , τότε , γειά σαςΜε πικρία , πικρή γεύση που λέμε ,
...δυστυχώς , μέλος του Forum,
Αποστόλης.Σε δεύτερη σκέψη , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ,
ίσως οι Moderatos θα έπρεπε (λέω ίσως , ως λίγος να υποδεικνύω),
να αναδείξουν την πρόταση του sirgus , με την δημιουργία ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑΣ (με την λογική 'Ανακοινώσεις ...' , 'WRC' , ' Formula 1' ...)ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ !!!
ΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΔΕΑ . -
Παιδιά ένα μεγάλο ποσοστό μελών βρίσκετε σε διακοπές. Οπότε ας μη βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω ότι από το Σεπτέμβριο το θέμα θα μπει στο σωστό δρόμο.
-
To ίδιο πιστεύω κι εγώ. Οι περισσότεροι λείπουν διακοπές. Μη ξεχνάμε ότι τετοιες εκδηλώσεις γίνονται συνήθως τα Χριστούγεννα (συνήθως λεω).
Τέλος, καλό είναι να μην απαιτούμε να γίνονται δεκτές όλες οι προτάσεις μας από του 4Τροχούς τόσο αμεσα. Αυτή την στιγμή ζητάμε να διοργανωθεί κατι επίσημο χωρις να λογαριάζουμε τον ξενοδόχο. Δεν θα έπρεπε από σεβασμό και μόνο να δώσουμε λίγο χρόνο να μελετήσουνε κι εκείνοι την πρότασή μας και να μας πουν εαν μπορούν να συμμετέχουν σε κάτι τετοιο?
Μεχρι στιγμής οι ανθρωποι τρέχουν και δεν φτάνουν σε ότι τρελλό και αν τους πούμε και ποτέ δεν μας έχουν αγνοήσει. Ας δώσουμε λοιπον λίγο χρόνο σε αυτή την πολύ όμορφη πρόταση και ας επανέλθουμε από Σεπτέμβριο. Μην γινόμαστε τόσο κακομαθημένοι πια!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΦIΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?