-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΟΡΜΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ!!!!!Τη Γαλλίδα παραμάσχαλα, και βουρ για το βουνό! Ένα αμιγώς Λαρ'σινό πλήρωμα εξορμά στην Αμφίκλεια!
Οι φήμες ότι θα βάψουμε το αυτοκίνητο βυσ'νί προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
ΟΡΜΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ!!!!!
Τη Γαλλίδα παραμάσχαλα, και βουρ για το βουνό! Ένα αμιγώς Λαρ'σινό πλήρωμα εξορμά στην Αμφίκλεια!
Οι φήμες ότι θα βάψουμε το αυτοκίνητο βυσ'νί προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται!
Αστου Λιάκου...κι σι μπιζάκι κουκλίι ίνι!!!
-
ΟΡΜΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλη επιτυχία..... Salome γύρνα την γαλλίδα Νικήτρια!!!!!!
Παιδιά λογω υποχρεώσεων (λέγε Σχολή - διαιτησία) δεν μπορώ να κατέβω αλλα θα είμαι πνευματικά μαζί σας......Πάντως μέσω του Avatar μπορείτε να δείτε και την Φάτσα μου
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Θα τα πούμε στο βουνό.
Βασίλημπένουμε σε δίαιτα για να αντέξουμε την ράμπα του τερματισμού?
Κούκε, δεν πιστέυω να πας εκδρομή στην Κυμη 16-17 ?Mέσα για τη δίαιτα.
Ετσι θα έχουμε και μεγαλύτερη όρεξη ......... για τον αγώνα -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Θα τα πούμε στο βουνό.
Βασίλημπένουμε σε δίαιτα για να αντέξουμε την ράμπα του τερματισμού?
Κούκε, δεν πιστέυω να πας εκδρομή στην Κυμη 16-17 ?Mέσα για τη δίαιτα.
Ετσι θα έχουμε και μεγαλύτερη όρεξη ......... για τον αγώναΠαιδιά για αγώνα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ πάμε ΟΧΙ για αγώνα μάσας......
Ο νους σας στο φαγητό είναι............... ξέρω είσαστε μικρά παιδιά και παρασύρεστε απο τους μεγάλους που δίνουν το κακό παράδειγμα
Επιτέλους να κάνουμε την κερκίδα,που λέγαμε στην αρχή της τρελλής ιδέας.Περιμένουμε τους περισσότερους απο τούς φίλους, που δήλωναν τότε διάθεση για βοήθεια-συμμετοχή να είναι μαζί μας.Ευκαιρία για μια ακόμη ΜΕΓΑΛΗ forumοσυγκέντρωση
ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο αγώνας αγώνας και η μάσα μάσα, πράγμα που σειμαίνει οτι η γνωστη ταβέρνα θα αναστενάξει βαρέως μετά τον αγώνα, ακούστεικε οτι οι ζωέμποροι της περιοχής μας μυρίστηκαν και είδη φέρνουν για κατανάλωση πολλά αμνοερίφια και προβατίνες, αλλα είδη στην Θήβα τρέχουν και δεν φτάνουν οι παραγωγοί πατάτας για να καλύψουν την υψηλή ζύτηση που θα προκύψει την Κυριακή.
-
Είστε αρκετά τυχεροι διότι στην δεύτερη σας εμφάνιση συμμετέχετε σε έναν αγώνα που των διοργανώνει μια λέσχη που ΞΕΡΕΙ να στήνει αγώνες υποδειγματικά και καλα θα κάνει η ομάδα να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα που αρχίζει απο το Σάββατο, έχω ακούσει τα ΚΑΛΉΤΕΡΑ.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Στο sprint της Αμφίκλειας 16-17 Οκτωβρίου λοιπον, τρέχω εγώ με συνοδηγό τον Ηλία (calibrator)
Εύχομαι καλό βάπτισμα Μαίρη και να σε δούμε στην ράμπα! Με τον Ηλία δίπλα, μην φοβάσαι τίποτα!
(από το Θεσσαλονικιό πλήρωμα περάσαμςε σε Λαρισινό και κατεβαίνουμε? ) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
από το Θεσσαλονικιό πλήρωμα περάσαμςε σε Λαρισινό και κατεβαίνουμε?Όλα τα σχήματα ξεκινάνε από Θεσσαλονίκη, πάνε μερικές περιοδίες στην επαρχία και στο τέλος κατεβαίνουν Αθήνα, στις μεγάλες πίστες
και μερικές από τις σημειώσεις του πληρώματος στα λαρισέικα: ικατό κι ζιρβά κι ίσια ντουγρού κι ουώπαααα φριένααα...
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
...και μερικές από τις σημειώσεις του πληρώματος στα λαρισέικα: ικατό κι ζιρβά κι ίσια ντουγρού κι ουώπαααα φριένααα...
...γιαι Φουζού (Φουρκίτα Ζερβά) κι ξήντα χάνιτι για γυρουβολιά στου κονστάσι τίρα τρακόσα και στάκα ζερβά για Φουά (Φουρκίτα Αριστερή)
-
Το επώνυμο της οδηγού χώρεσε στο πίσω τζάμι ή χρειάστηκε και λίγο από την πίσω κολώνα; Μήπως Μαιρούλα πρέπει να κατέβεις με το συμπαθέστατο (και σαφέστατο ως προς τις προθέσεις σου κατά καιρούς ) φορουμο-ψευδώνυμό σου, μήπως και κάποια πληρώματα προτιμήσουν την εγκατάλειψη από την αντιπαράθεση μαζί σου; (Ξέρεις τώρα... 'εσύ γιατί έτρεχες τόσο μέσα στην ειδική;;;' Σουιςςς...σουιςςς...κλπ).
Όπως και να 'χει, καλό δρόμο και να σας δούμε πάλι στη ράμπα του τερματισμού. -
Γιά ξυπνάτε λίγο!!!
Δέν έχετε τίποτα νά μάς πείτε γιά τήν προετοιμασία; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά ξυπνάτε λίγο!!!
Δέν έχετε τίποτα νά μάς πείτε γιά τήν προετοιμασία;Ένα δελτιο τύπου ρε παιδιά τουλάχιστον!
-
Αντε οι θεατές να οργανωνόμαστε
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αντε οι θεατές να οργανωνόμαστεΤο δίλημμα αυτή την στιγμή είναι:Ταβέρνα 'Ο Πλάτανος' στην Αμφίκλεια ή στου Γυαλά στην Ανω Τιθορέα?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το δίλημμα αυτή την στιγμή είναι:Ταβέρνα 'Ο Πλάτανος' στην Αμφίκλεια ή στου Γυαλά στην Ανω Τιθορέα?!!
Ταβέρνα ο 'ΚΟΥΚΟΣ' παλληκάρια μου.............
Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση για τον αγώνα.
Και μετά μου λέτε να μην φωνάζω για το φαί. Τι πράγματα είναι αυτά έχουμε περικυκλωθεί απο τον Κουκ.Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν φαίνεται μαγαζιά με το όνομά του αλλά όλως τυχαίως και κακόβουλα είναι ΦΑΓΑΔΙΚΑ................... Μήπως είναι 'δακτυλος'????????
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το δίλημμα αυτή την στιγμή είναι:Ταβέρνα 'Ο Πλάτανος' στην Αμφίκλεια ή στου Γυαλά στην Ανω Τιθορέα?!!
Θα βρεθεί η λύση
ΥΓ. Αγγελε ...... θα καπνίζω .. έτσι
-
Ε, πρέπει να έρθω κι εγώ. Με το χτυπημένο πόδι δεν είμαι για περπάτημα στις ειδικές (ούτε στην Πορταριά δεν μπόρεσα να ανέβω), αλλά μέχρι το σέρβις θα τα καταφέρω! Πώς πάμε στο σέρβις;
Να φέρω και 'καύσιμα' για το πλήρωμα; Πχ λουκούμια από τον Παππού; -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ε, πρέπει να έρθω κι εγώ. Με το χτυπημένο πόδι δεν είμαι για περπάτημα στις ειδικές (ούτε στην Πορταριά δεν μπόρεσα να ανέβω), αλλά μέχρι το σέρβις θα τα καταφέρω! Πώς πάμε στο σέρβις;
Να φέρω και 'καύσιμα' για το πλήρωμα; Πχ λουκούμια από τον Παππού;Ελα εσύ να γίνουμε πολλοί αλλά φέρε και για το service,οχι μόνο για το πλήρωμα.
-
ναι ναι .. μόνο εσείς τρώτε!!! Εμας μας έχουν βάλει σε υποχρεωτική δίαιτα για να είμαστε λένε πιο ελαφροί! Ακου τώρα!! Και ότι με τόσο βάρος δεν θα μας αφήσουν να τρέξουμε!!! Θα δημιουργήσουν κατηγορία 'Ν βαρέων βαρων' ειδικά για εμάς
Για την προετοιμασία τι να πω.... χμμμμ γενικά είμαι ενθουσιασμένη με το σπριντακι μας! Η κατηφόρα είναι αρκετά δυσκολούτσικη αλλά μου αρέσει! Περνάς πολύ καλά εαν έχεις κέφια και ακους τον συνοδηγό σου Εχει και μια ενδιαφέρουσα φουρκετίτσα που μπορείτε να κάτσετε εαν έρθετε! Αν και δεν με συμφέρει να σας το λεω αυτό γιατί είναι το σημείο που θα παω με 0 ταχύτητα!!!!
χμμ αντε θα σας πω και κατι από καποιες δοκιμές συνοδήγησης που κάναμε με τον Ηλία (όχι στην Αμφίκλεια). Είχαμε γράψει λοιπον μια διαδρομούλα και ο Ηλίας μου διάβαζε. Καποια στιγμή μου λεει 'φρένα στο κιοσκι για αριστερή παρατεταμένη' Κοιτάω εγώ και... βλεπω το κιόσκι 2 στροφές παρακάτω! Απίστευτο γέλιο!!! Είχε πηδήξει 2 γραμμές!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)