-
Και εγω συμφωνω,πως καταφερε και το κανε 600 περιπου κιλα?
Ουπς,μου ξεφυγε!... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ουπς,μου ξεφυγε!...Αμμοβολή καί τρύπημα μέ τό μπλάκ & ντέκερ στό πάτωμα για να φύγει τό επιπλέον βάρος.
Do It yourself!!!! -
Βοηθησε με,αφαιρεσαι και τα ψαλιδια η μονο τις αντιστρεπτικες?
-
Ουπς,μου ξεφυγε!...Αυτά τα κιλά... Στον τεχνικό έλεγχο, με μισό ρεζερβουάρ, είμαστε 850 κιλά. (840 το όριο της κατηγορίας). Βάζουμε 10 κιλά βαρος, καλού-κακού. Στο πρώτο ζύγισμα στο σέρβις είμαστε 875, στο δεύτερο 872. Συμπέρασμα. Δεν πρέπει να χουμε πολύ εμπιστοσύνη στο δείκτη βενζίνης.
Πάντως αν στον επόμενο αγώνα μου δεν βάλει το χέρι του στο αμάξι ο Μπάης και δεν είναι στο σέρβις θα έχω ψυχολογικό δυσαβαντάζ.
Χωρίς πλάκα, ένα μεγάλο μέρος του αγώνα μας, (αν όχι το μεγαλύτερο) τόσο πέρυσι όσο και φέτος, οφείλεται σ αυτόν. -
Μπά,μόνο τό σασμάν να αφαιρέσεις φτάνει!!!
-
Μπρε τι σας έπιασε και μαρτυράτε τα μυστικά της ομάδας.....θα τα κλέψουν και θα μας συναγωνίζονται στην διεκδίκηση των θέσων στην βαθμολογία.
-
Μπραβο σε ολους σας.
Ποιος ειναι ο επομενος αγωνας να πιανουμε στασιδι ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μπραβο σε ολους σας.
Ποιος ειναι ο επομενος αγωνας να πιανουμε στασιδι ?Πατερα ευχαριστουμε.
Πιασε στασιδι για Αττικο 16/10 με gvala στο πηδαλιο οποτε το
θεαμα ειναι εξασφαλισμενο -
Η σελίδας μας ενημερώθηκε με φωτό από το ράλλι ΔΕΘ και περιγραφή του αγώνα από μέσα.
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Η σελίδας μας ενημερώθηκε με φωτό από το ράλλι ΔΕΘ και περιγραφή του αγώνα από μέσα.Μόνο δικές σου εντυπώσεις θα διαβάζουμε ρε;
Πού είναι τού συνοδηγού σου; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η σελίδας μας ενημερώθηκε με φωτό από το ράλλι ΔΕΘ και περιγραφή του αγώνα από μέσα.
Μόνο δικές σου εντυπώσεις θα διαβάζουμε ρε;
Πού είναι τού συνοδηγού σου;Μπουκες,τετακες και κατεβασματα χρονου,πολλα θελει ο ανθρωπος να μη θελει οχι να τα πει αλλα ουτε να τα ξαναθυμηθει?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πού είναι τού συνοδηγού σου;Μπουκες,τετακες και κατεβασματα χρονου,πολλα θελει ο ανθρωπος να μη θελει οχι να τα πει αλλα ουτε να τα ξαναθυμηθει?
Χαρά στο κουράγιο του πάντως...προσωπικά θεωρώ το συνοδηγηλήκι το πιο δύσκολο κομμάτι σε ένα αγώνα. Να διαβάζεις, να κοιτάς χρόνους, καρνέ και να βλέπεις ξαφνικά και το δρόμο ανάποδα. Χρειάζονται γερά νεύρα και γερό στομάχι.
Πάντως σύντομα θα γράψει.....το Αττικό.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έχει γερή κράση μην τον φοβάσαι .......... τα θέλει ο .........και τρέχει με όποιον του κάνει κέφι....... χαλάλι του...
-
ΑΓΩΝΑΣ: Αττικό ράλυ
ΠΛΗΡΩΜΑ: Γ. Βαλατσός - Κ. Πινάτσης
ΣΤΟΧΟΣ: Διασκεδαση ... και μια καλύτερη από το περυσινό Παλλάδιο εμφάνιση -
Αντε με το καλό !!
Ελπίζω να έρθω να σας δω.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αντε με το καλό !!Ελπίζω να έρθω να σας δω.
Θα πας...θα πας!!!
Στην στροφή του Γιατρού!
-
Νικο,να σε βαλω σημαδι στις σημειωσεις μου?
Κατσε απεναντι απο την κορυφη!!'150 +χανεται σε 3ΔΕπατημενη στον κουκο'
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΑΓΩΝΑΣ: Αττικό ράλυ
ΠΛΗΡΩΜΑ: Γ. Βαλατσός - Κ. Πινάτσης
ΣΤΟΧΟΣ: Διασκεδαση ... και μια καλύτερη από το περυσινό Παλλάδιο εμφάνισηΕτσι γιά να φαίνεται καλύτερα.
Αλλωστε φέτος βγάλατε καί τό 'Ν' από τό πίσω τζάμι.Καλά να περάσετε!!!
-
Αμα είναι να με βάλεις εσυ σημάδι....κάθομαι!!! Α ρε μεγάλε Μήτσο!Θα ευχαριστηθούμε πάλι τα περάσματά σου!!!
-
Δημητρη βαλτον σημαδι στις ταβερνες εκει θα ειναι σιγουρα
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)