-
Παιδια ευχαριστω πολυ ολους σας για τις ευχες σας .
Αυριο αναχωρουμε για Πατρα και το προγραμμα λεει τελευταιο περασμα απο τις ειδικες το Σαββατο το πρωι δηλ. αλλο ενα κυκλο ταλαιπωριας στην ορεινη Αχαι με 130χλμ απλες και 36χλμ. ειδικες ,μετα τεχν.ελεγχο και το βραδυ 'πανηγυρικη ' εκκινηση.
Οποιος ερθει προς Πατρα μερια θα χαρουμε να τον δουμε στο SP το οποιο οπως μας ενημερωσε τηλ ο ΑΟΠ αλλαζει και θα μας το πουν επι τοπου.
kamil που θα εισε;
Χρηστο (APR) μηνυμα εληφθη επιασα επαφες με ΥΠΕΧΩΔΕ. -
Κυριάκο μου θα είμαι στο ΣΕΧ στη Σελινούντα...άντε με το καλό να μας έρθετε
-
Καλό τερματισμό.
-
Να αναφέρω επίσης ότι μετά από αρκετό καιρό θα είμαστε και οι 9 παροντες? Το TRF σε όλο του το μεγαλείο!!!!! Σκορπισμένα μέλη από όλη την Ελλάδα ενωθείτε!!!!!!!
Ελπίζω όσοι έρθετε να περάσετε και μια βόλτα από το Service! Καποιοι (γκουχ γκουχ ο Σάκης δηλαδή) θα ετοιμάζουν καφέδες για το πλήρωμα!
-
Ρε σεις αγωνιζόμενοι γράψτε κάτι...... να ξέρουμε...... έμαθα ότι τερματίσατε.... πείτε κανα παραλειπόμενο
-
Εμείς είμαστε 'αγωνιζόμενοι' .................απ'έξω... SERVICE.
Είναι εμπειρία να κάνεις παρέα με τέτοιους τύπους........οι αρμοδιότητες καταμερισμένες άψογα,άλλος τον καφέ,άλλος το σαντουιτς,άλλος τον αέρα,άλλος τις φωτό,άλλος θεατής Όμως χωρίς πλάκα ο έλεγχος του αυτοκινήτου και η περιποίηση του πληρώματος σε υψηλά επίπεδα......ακόμη και κορίτσια είχαμε.
Για πρώτη φορά είχαμε παραέναν ολομέλεια -
Ωπ! Τερματισμός; Συγχαρητήρια! Πότε θα έχουμε περιγραφή;
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ωπ! Τερματισμός; Συγχαρητήρια! Πότε θα έχουμε περιγραφή;Eυχαριστούμε!!!!! Περιγραφές σιγά σιγά! Προς το παρον μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το site μας.
-
Ωραίες φώτο! Τα videaκια γιατί δεν παίζουν;
-
Παίζουν τα videakia
Μπράβο παιδιά .... συνεχίστε να διασκεδάζετε
-
Δημητράκη είσαι τρέλα.....
.... με την κόκκινη φανέλα...
-
Μέ γειά τή σκούπα,τά προβολάκια΄τά μπριτζεστονάκια καί τα εσώρουχα!!
περιμένουμε καί τίς δηλώσεις πού δέν γίνανε στήν κάμερα. -
TaRiFes ΓΕΡΑ πάρτε τους τα σκαλπ , μπράβο παιδές .
Θα τα πούμε με το επόμενο δύδιμο στον επόμενο αγώνα σε κάποιο Stop ειδικής. Τσίου, εκει που δεν το περιμένετε ολο και κάποιος Φορουμάς παιτιέτε. -
Aυτό να λέγεται!!!!! Δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτούς τους φορουμαδες πια!!!!
Επιτέλους ανεβάσαμε και τα πρώτα σχόλια! Αντε να δούμε πότε θα έχουμε και τα πρώτα σχόλια από κανα θεατή!
-
Όπως είναι πια γνωστό θα είμαστε (και) στην Αμφίκλεια... Όγδοη εμφάνιση του TRF στους αγώνες και μάλιστα σε αγαπημένη διαδρομή...
Οδηγός ο apostolis και συνοδηγός ο tm... Οι υπόλοιποι θα ρεκλιάζουμε....εεεεε συγνώμη, θα περιμένουμε στο σέρβις...
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
και μάλιστα σε αγαπημένη διαδρομή...
Χάρη σ αυτή τη διαδρομή έμαθε τι εστί βερύκοκο....εεεεεεε....φυρίκι ήθελα να πώ.
-
ΗUNTER καί Sakinen,ξεκινάμε ξημερώματα Κυριακής.
Ψήνετε κανένας άλλος;
-
βλέπω να κατεβαίνω και εγώ. Σάββατο θα κάνω τσεκ το Φίλιππο και Κυριακή κανόνισα να την εχω free. αλλά μη δώσουμε ραντεβού για το δρόμο καλύτερα, θα κρατήσω λιγο ύπνο
να τα πούμε κάτω.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
βλέπω να κατεβαίνω και εγώ.ουεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Αντε αμα κατέβεις περνα καμια βολίτσα απότ ο σερβις να τα πούμε! Ηδη 4 από τα παιδιά είναι ήδη εκεί. Εμείς από αύριο!
Πληροφορία χωρις χρέωση: Σήμερα βρέχει πάρα πολύ στην Αμφίκλεια. Αυριο ελπίζουμε να είναι καθαρός ο καιρός.
-
8eloume nea!!! agonioume gia thn tyxh tou sunodhgou
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)