-
Ο.Κ. τώρα.
Αναμείνατε για τίς δικές μου.Υ.Γ. ο λύκος κι'άν εγέρασε.....
-
Less is More!
(ή αλλως απλά μαθήματα μινιμαλισμού)....
' Θυμαμαι σαν τωρα το πρωινο που πηγα στην Ε.Λ.Π.Α., στα γραφεια της ΕΘ.Ε.Α., για να βγαλω την αγωνιστικη αδεια, πρωι πρωι, πριν παω στη δουλεια και στη συνεχεια να παιρνω τηλεφωνο τον Αποστολη και να του λεω «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!! ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!»….'....
' Το βραδυ το απαραιτητο φαγητο στην Τιθωρεα (Ανω, αν δεν κανω λαθος) στον Γιαλα… Κατι προβατινες παϊδακια, λεει, και κατι κοτοπουλα κοκκινιστα με μακαρονι χοντρο… Κρασι κορυφαιο!! Επιστροφη νωρις για υπνο, γιατι το σαββατο αποδειχτηκε μεγαλη μερα και τελικα ηταν εμπνευση να φερω και ένα ζευγαρι ωτοασπιδες… :-Ρ '
'Μετα την ενημερωση και τον σχετικο χαβαλε με τα παιδια από το 106sportclub, ηρθε η ωρα να σοβαρευτουμε και να παμε για φαγητο (όταν προκειται για φαγητο δεν αστειευομαστε ποτε!) Η Ταβερνα «Το Δαδι» ειχει την τιμη να φιλοξενησει το πληρωμα του T.R.F. και ξεκινησαν τα οργανα (φερε παϊδακια, μια μπριζολα να παιζει, πατατες, φετες και τα γνωστα!)… '
'Τριπλη παραλλαγη, λοιπον και Κυριακος, Σακης κι εγω θα μοιραζομασταν το άλλο δωματιο.. Ετοιμασια και ξαπλα, με εμενα να μ’ εχει πιασει μια χαζη λογοδιαρροια καθως τα αστεια τελειωσαν και ο αγωνας ηταν παρα πολύ κοντα, ενώ ο Σακης προσπαθουσε να βρει το νοημα της ζωης… Ο Κυριακος δεν αστειευεται με τον υπνο του και προσφερθηκε να δειξει στον Σακη εμπρακτα το νοημα της ζωης, αν δεν σταματουσε να προβληματιζεται!!
Εκει κατεβασαμε διακοπτες… Η τελευταια μου σκεψη πριν αποκοιμηθω ηταν «Πω ρε γαμωτο… λιγες ωρες υπνου μενουν»…'...
'Ο τερματισμος ένα πανηγυρι όπως περισυ, ενώ οι ανθρωποι της Λ.Α.Μ.Α. ειχαν το «κατιτις» για ολους. Κοιτα να δεις! Καταληξαμε με μεταλλιο! Χαχαχα, ποιος το περιμενε!
Ηθικη επιβραβευση και μπραβο, για εμας που δεν προκειται ποτε να σταθουμε στο βαθρο με ένα κυπελο, το μεταλλιο είναι όλα τα λεφτα! (τελικα μηπως η ζωη είναι ένα μεταλλιο??)'Μερικα αποσπασματα απο τα σχολια μου για το 8ο Ραλλι Σπριντ της Αμφικλειας... Μπορειτε να διαβασετε το χρονικο στο site http://www.trf.gr , υστερα απο ενημερωση της Μαιρης οτι τα σχολια εχουν ανεβει!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μερικα αποσπασματα απο τα σχολια μου για το 8ο Ραλλι Σπριντ της Αμφικλειας... Μπορειτε να διαβασετε το χρονικο στο site http://www.trf.gr , υστερα απο ενημερωση της Μαιρης οτι τα σχολια εχουν ανεβει!
Αντε πάλι!!!
Μαί-ΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!! -
nada de nada δεν βρισκω τιποτα
το αναγνστικο κοινο περιμενει με ανυπομονησια μην μας τα κανετε αυτα
-
Ανέβηκαν ανέβηκαν!!! Μα τι είσαστε σεις!!!! Λυσσάξατε! τσκ τσκ τσκ
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ανέβηκαν ανέβηκαν!!! Μα τι είσαστε σεις!!!! Λυσσάξατε! τσκ τσκ τσκπου ομως?
δεν τα βρισκω ουτε στους αγωνες (πατησα F5) ουτε στις δημοσιευσεις -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
που ομως?
δεν τα βρισκω ουτε στους αγωνες (πατησα F5) ουτε στις δημοσιευσειςπήγαινε αγώνες, κλίκ στις φωτογραφίες και εκεί πρίν τις φωτογραφίες λέει τα εξής:
Σχόλια.
Mπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εμπειρία του αγώνα μέσα από τα μάτια του Trιαντάφυλλου που συνοδήγησε.
κάνε κλικ στο όνομα του Trιαντάφυλλου και θα εμφανιστεί το κείμενο!!! -
καλημεριζω!
Στο κειμενο, εχω ξεχασει να βαλω και ευχαρηστηρια... ζητω συγγνωμη απ' ολους οσους ξεχασα..
-
Καταπληκτικό τό κείμενο.
Ξανά μπράβο σέ όλους.(Ο Τόλιος δέν θα γράψει κατιτίς;)
-
Ποσπαθησα να γραψω και στην ιστοσελιδα σας αλλα δεν ξερω αν πετυχα τιποτα.Γι'αυτο ** ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ **
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(Ο Τόλιος δέν θα γράψει κατιτίς;)θα γράψει θα γράψει! Μολις έχει υπολογιστή και πάλι Οι τελευταίες πληροφορίες μου λένε ότι εκανε φορματ!
Ποσπαθησα να γραψω και στην ιστοσελιδα σας αλλα δεν ξερω αν πετυχα τιποτα.
Τι εννοείς προσπάθησες να γράψεις στην σελίδα μας?? Δεν γίνεται αυτό!
Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα! Εμείς μαλλον πρεπει να σε ευχαριστήσουμε που σε κάθε αγώνα μας στηρίζεις με την παρουσία σου!
-
ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!Παλληκάρια μου πάντα τέτοια.Σχόλια ζωντανά,σαν να είμαστε εκεί.
'Πατέραααααααααα' είσαι ο .....................................'ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ' και πάντα στην καρδιά μας.
Ορε αυτό το όνειρο είναι πολύ μεγάλοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!!! τραβάει μακρυά.
-
Mouuuuuuuu mou hρθε μυρωδια εδω πανω οπως το διαβαζα(τωρα γιατι μυρισα παηδακια αντι για καμενο λαστιχο δεν φταιω εγω αλλα ο συγγραφεας).
Αντε αντε να δουμε και το ψηλοπαιδο στα μπακετ.Αν κανονιζετε αμοιβαια εμφανιση καντε το καλοκαιρακι να ειμαστε κατω να σας κανουμε εξεδρα τρελη
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
'Πατέραααααααααα' είσαι ο .....................................'ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ' και πάντα στην καρδιά μας.
να μην ξεχνιομαστε και μαστορας στην πατεντα!!!
Υ.Γ παντως εχετε κανει πολυ κοσμο να ζηλεψει και να αισθανθη πολυ ασχημα που τοσα χρονια δεν δοκιμαζε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ποσπαθησα να γραψω και στην ιστοσελιδα σας αλλα δεν ξερω αν πετυχα τιποτα.Γι'αυτο ** ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ **Test , test , test .....
‘Πατέρα‘ , το αυτοκόλλητο είναι το λιγότερο που μπορούσαμε , τα παιδιά σου , να κάνουμε για την συμπαράστασή σου στην προσπάθειά μας , και να είσαι σίγουρος , πως θα ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!
Με τιμή,
Ένα απο τα ‘παιδιά σου‘ ,
Αποστόλης Νούσιας -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ?
ΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ , ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΡΑΒΩΜΑ ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ?ΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ , ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΡΑΒΩΜΑ ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ?
Πολλα ξερεις εσυ αλλα προσεχε μην σε παρει χαμπαρι η κυρια με την χατζαρα γιατι καποιος καθαριζει φιρικια ακομη
-
αν υποψιαστώ οτι θα δώσω εκκίνηση στη salome θα πεθάααααανωωωωω.....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αν υποψιαστώ οτι θα δώσω εκκίνηση στη salome θα πεθάααααανωωωωω.....Ζεις ακομη;;;;;;
Η επομενη συμμετοχη του TRF ειναι γεγονος στο Ραλλυ Κενταυρος
4-5/6 με πληρωμα την salome και τον calibreitor.
Και μια και δινει εκκινηση δεν πιστευω να ζηλεξετε την δοξα του
paraga manager. -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αν υποψιαστώ οτι θα δώσω εκκίνηση στη salome θα πεθάααααανωωωωω.....Εχμ... οπως σου είπε και ο Κυριάκος, θα της δώσεις
Κάνα τώρα κάνα μαγικό να κάνουμε πρώτο χρόνο Α/5 :>>>>>> -
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
αν υποψιαστώ οτι θα δώσω εκκίνηση στη salome θα πεθάααααανωωωωω.....
Εχμ... οπως σου είπε και ο Κυριάκος, θα της δώσεις
Κάνα τώρα κάνα μαγικό να κάνουμε πρώτο χρόνο Α/5 :>>>>>>τσιμπιτιμπλομ....τσιμπιτιμπλιμ
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)