-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε αυτον τον αγωνα,απο πρωτος μεχρι τριτος γενικής δικαιολογείσαι Αποστόλη.Σερβις θα εχετε αυτη τη φορα
Έχω ένα μικρό πρόβλημα .....
Θα τρέχουν και αρκετοί άλλοι ......
Οπότε ξεχνάμε την περίπτωση να τρέχω μόνος και να έλθω ... δεύτερος !!!Πάντως το 'Νουσιαίκο' θα είναι ανοιχτό , μιάς και οι κόρες θα λείπουν (δεν θα έχω fans στην ειδική ...) για φιλοξενία !!!!
[τον συνοδηγό θα τον βάλω είτε στο πλυσταριό στην ταράτσα , είτε στην αποθήκη στο υπόγειο )] , και έτσι τα 'σέρβις' θα έχουν ... accomodationΚαλώς να ορίσεις !!!!!
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Καλώς να ορίσεις !!!!!
Ωχ,με βαζεις ιδέες τωρα.Θα σε πώ αν θα κανονίσω
-
Αλλος για τα Γιάννενα.... Αυτό το σβκ θα το περάσουμε στην έδρα του παγουρά ( Τόλιος ή Apostolis). Αφορμή το Σπριντ Ιωαννίνων που γίνεται στην περιοχή και φυσικά θα συμμετέχουμε. Οδηγός ο Αποστόλης, συνοδηγός εγώ... δεύτερος συνεχόμενος αγώνας με το ίδιο πλήρωμα
Καλό αγώνα σε όλους (αγωνιζώμενους, θεατές, οργανωτές) και καλά να περάσουμε -
Το πήρατε μονοπώλειο το 106 οι δυο σας ε;
Ετοιμαστε τίποτα κεμπάπια προβατίσια και τιποτα ρακες (οριτζιναλ-χωρις γλυκαντζο ) κι'έφτασα!!!
-
Στην έδρα του Αποστόλη το σβκ που μας πέρασε. Πως θα περνούσαμε? είναι ερώτηση τώρα αυτή...? Η αφορμή ήταν το 2ο ράλι Σπριντ Ιωαννίνων.
Οι Γιαννιώτες ωραίοι τύποι και προσωπικά θα πήγαινα σε όσα ράλι και αν διοργάνωναν. Όταν μάλιστα υπεύθυνοι για τη διοργάνωση είναι άτομα σαν τον Πάνο, τον Μητσοταμία, τον Γιώργο είναι εγγύηση ότι θα περάσουμε καλά. Άσε που εκεί είναι και τα παλιόπαιδα οι Μπάηδες..
Περισσότερα για το σβκ μας στα Link που φαίνονται στην υπογραφή...και μερικές φώτο http://blog.com/photos/album/711390/
-
Και μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα , ραντεβού στο Πήλιο !!!!!
Αριθμός Συμμετοχής 26.
Στο στρόγγυλο πράγμα (!!!) ο Gvala και στο αναγνωστήριο (όπου δεν επιτρέπεται να 'πηδάς' σελίδα ...) ο Apostolis.
Η Γαλλίδα είναι έτοιμη, το service ετοιμοπόλεμο, τα λέμε λοιπόν στο Βουνό των Κενταύρων και στα ...πέριξ.
Βεβαίως - βεβαίως , δώστε βάση και στον αριθμό 48. Στο αναγνωστήριο του -πολύ δυνατού- ΑΧ GTi , ο δικός μας Sakinen, που τον ...παραχωρήσαμε με ..υποσχετική στον καλό φίλο και τιμονιέρη του ΑΧ Κώστα Καμπουγιάννη .
Κώστα και Σάκη , σας ευχόμαστε το καλύτερο.
Αποστόλης.
-
Αηντε,να κυκλοφορησουνε και λίγο τα λαδια στο μοτερ σας.
Ειναι σε καλή φόρμα ο Αστραπόγιαννος;Βρόχινα εχετε;
-
Άντε καλή επιστροφή Αποστόλη και καλές διαδρομές. Περιμένουμε νεότερα.
Φιλιά στο κορίτσι βρε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αηντε,να κυκλοφορησουνε και λίγο τα λαδια στο μοτερ σας.Ειναι σε καλή φόρμα ο Αστραπόγιαννος;Βρόχινα εχετε;
Αστραπή ο.κ. , βρόχινα ο.κ. , κυκλοφορία ελαίου κινητήρα ο.κ.
Hunter .....
Larissa ..........................
θα είμαστε εκείΧωρίς υπογραφή
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Άντε καλή επιστροφή Αποστόλη και καλές διαδρομές. Περιμένουμε νεότερα.
Φιλιά στο κορίτσι βρε.Νάσαι καλά Μανώλη ,
-
Το νουμερο 26 ηρθε 28ο και αφησε πισω του (εκτος απο εκστασιασμενους θεατες ) και εξη συναθλητες.
Στα μελη του πληρωματος ευχομαι καλη ξεκουραση και να τους ξαναδουμε στους ασφαλτινους αγωνες.Περιμενουμε φωτο και εντυπωσεις.
-
τους έχει πιάσει και ο φακός να χορεύουν ζεμπεκιές....
-
The first cut is the deepest ....
Είναι τίτλος τραγουδιού (Rod Stewart) αλλά και η, με μία φράση , περιεκτική , περιγραφή της πρώτης μου εμπειρίας σε αγώνα Ραλλύ.
Η συμμετοχή μου, σαν συνοδηγός του Γιάννη 'λέγε!!!' Βαλατσού , οριστικοποιήθηκε μόλις την τελευταία ημέρα των συμμετοχών του αγώνα, όμως υπήρχε η προετοιμασία απο το καλοκαίρι, καθώς ήταν να τρέξω σαν συνοδηγός με τον Σάκη 'sakinen' Ντούφα, και κατα συνέπεια , το 106 ήταν πανέτοιμο για την 'κάθοδο' απο Γιάννενα στο Βόλο. 'Ήταν' , σωστά !!! , γιατί Πέμπτη απόγευμα, παραμονή αναχώρησης , παρέδωσε πνεύμα το γρανάζι της μίζας (άχ αυτά τα ηλεκτρικά, εφιάλτες βλέπω !) , αλλά οι καλοί μας άγγελοι , τα αδέλφια Μπάη , είχαν τη λύση : καινούργια μίζα , και έφυγα -...οδικώς - για Λάρισα.
Το μόνο πρόβλημα που είχαμε πρίν τον αγώνα , ήταν πως ο Γιάννης δεν μπορούσε να τρέξει με τις σημειώσεις του Σάκη -απολύτως λογικό- και έτσι έπρεπε να το ... κάνουμε , με το Γιάννη απο την αρχή !!!!!
Εντάξει , όχι ακριβώς απο την αρχή , γιατί ο Γιάννης είχε υλικό να 'πατήσει', τα video που είχαμε γράψει στις καλοκαιρινές αναγνωρίσεις , με cameramαn τον Κυριάκο 'pinatsis' Πινάτση, και αυτή είναι η οργάνωση της ομάδας μας , της ομάδας του T.R.F. (απερίφραστα , χωρίς ίχνη εγωϊσμών)
Σάββατο πρωί , δύο περάσματα , τόσα προλάβαμε , αυτό ήταν όλο κι' όλο, για να γράψουμε ένα αγώνα Ράλλυ !!!.Με αυτά , 09:09 Κυριακή πρωί 'πέρνουμε' εκκίνηση απο την ράμπα στη παραλία του Βόλου, και σε λίγο είμαστε στο ΣΕΧ της 1ης Ε.Δ. Δράκεια .
Κλειστή και απαιτητική , με τον Γιάννη στην ΠΡΩΤΗ του επαφή με τα Pirelli B7, σε συνθήκες απο λίγο έως πολύ βρεγμμένου οδοστρώματος. Το 106 γλυστράει , απο ... λίγο έως πολύ , εγώ ΔΕΝ καταφέρνω να δίνω συνέχεια ρυθμό , αλλά τερματίζουμε , και -αργότερα- μαθαίνουνε πως κάναμε .... 2ο χρόνο Α5 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην απλή , μέχρι τα Χάνια , είδαμε αυτό που μας είχαν πεί στο Βόλο : 'θα βρείτε ομίχλη στο Καράβωμα!'Πρόσθεση ξέρετε ????? Προσθέστε λοιπόν την ομίχλη στο άγχος του πρωτάρη πρίν απο μια κατηφορική βρεγμένη ειδική 16 χιλιομέτρων ...........Αποτέλεσμα , δεν 'λύθηκα', έμεινα δεμένος μέχρι την εκκίνηση της ΕΔ.
Μετά την εκκίνηση , το 106 είχε την ίδια συμπεριφορά , ο ρυθμός μας ήταν καλός -σε σχέση με τις συνθήκες- , αλλά είχαμε την ..πρώτη στιγμή μας σε μια αριστερή -ελπίζω να μήν μας στείλουν λογαριασμό για την μπαριέρα !!!!!- μπροστά στα παιδιά του R40 (ευχαριστούμε για το χειροκρότημα) και την ...δεύτερη σε μιά δεξιά .Μετά απο όλα αυτά , τερματίζουμε , και στην απλή μαθαίνουμε πως μετά την 2η ΕΔ είμαστε 3οι Α5 ..........
Στη 3η ΕΔ , μετά το γεφυράκι που οι συναθλητές 'βγήκαν' , χάνω τα ....πάντα , και ξαναβρίσκω τις σημειώσεις μου στα 'ανοιχτά' κομμάτια και τερματίζουμε την Ειδική που ,αυτό το πρώτο πέρασμά της , ήδη έχω διαγράψει απο την μνήμη μου..... Μένουμε 4οι Α5.
Στην απλή , στο δρόμο για την ανασυγκρότηση και το service park, συχτιρίζω απο μέσα μου και φωναχτά , τη σαστιμάρα μου που χάθηκα , και κάπως έτσι φτάνουμε εκεί και νοιώθουμε τι σημαίνει να σε περιμένει service (κάτι που έγινε και το πρωί όταν αλλάξαμε λάστιχα ). Ο Χρήστος Μπάης , απλά ήταν εκεί !2ο σκέλος ,
-πάλι Δράκεια , πιό στεγνή - όχι όμως όλη !- και ο Γιάννης πάει pedal to the metal , κατεβάζουμε 5' ,
-πάλι Καράβωμα , πιό στεγνή κι΄αυτή , αλλά με πιό πυκνή ομίχλη στα 'μεσαία χιλιόμετρα' , πρίν την αλλαγή πορείας, με το Γιάννη να εμπιστεύεται τις σημειώσεις και να οδηγεί γρήγορα μέσα στην ομίχλη, και ο 23ος χρόνος Γενικής στη συγκεκριμένη ΕΔ είναι το αποτέλεσμα που θα θυμόμαστε!!!!
-και πάλι Μηλιές , στεγνή αυτή τη φορά , με τα ύπουλα σημεία όμως , με τα χώματα και τις λάσπες να παραμονεύουν, αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνουμε ΤΙΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!! 22' κάτω έγραψε το χρονόμετρο !!!!!Ήταν μια εμπειρία ζωής , όλος ο αγώνας , με πρωταγωνιστές το πλήρωμα και τον καιρό, και συμπρωταγωνιστές τον Σάκη , που μας φιλοξένησε και μας δάνεισε το Ibiza για τις αναγνωρίσεις , και τον Χρήστο Μπάη , τον άνθρωπο που παράτησε το συνεργείο του για δύο μέρες για είναι δίπλα μας .
Αποστόλης Νούσιας
-
-
πάλι μίζα ?????!!!!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πάλι μίζα ?????!!!!Έχουμε ένα κάτι τις με τα ηλεκτρικά , βρε παιδί μου !!!!!!!
(την προηγούμενη φορά , στο Βελβεντό , ήταν αυτόματος δυναμό, έτσι για να έχουμε ....ποικιλία ) -
Το TRF συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, στην Αγία Άννα.
-
καλή διασκέδαση !
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Το TRF συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, στην Αγία Άννα.Τάκη, έχω σίγουρο , η Αγία είναι 'ηλεκτρικά' ελεύθερη περιοχή !!!!!!!
-
Και να που κατακτησαμε την Αγια Αννα.
Ο takinen πηρε τη τριτη θεση στη Ν1.ΜΠΡΑΒΟ του και σε ανωτερα.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)