-
ώπα, μας πρόλαβε και ο ΣΟΑΑΒΕ
http://www.soaave.gr/PageApotelesmata14 ... erias.html(οι photos πάλι δικές μου )
-
ΕΥΓΕ,ΕΥΓΕ,ΕΥΓΕ,ΕΥΓΕ.............
Πάντα τέτοια,οχι για τις κυπελλάρες και τις πρωτιές,απο πάνω και απο κάτω αλλά για τα χαμόγελα και την ευτυχία.
Παρόλι την εξ αποστάσεως αγωνία,η χαρά είναι και δική μου που νοιώθω πόσο καλά περάσατε.
Περιμένουμε βέβαια φωτό και εντυπώσεις το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ωραίες οι φωτο απο τον αγώνα. είχαμε τον ίδιο φωτογράφο
χίλια ευχαριστώ Αντρέα, έκατσες και σε καλά σημεία !
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ωραίες οι φωτο απο τον αγώνα. είχαμε τον ίδιο φωτογράφοχίλια ευχαριστώ Αντρέα, έκατσες και σε καλά σημεία !
Νίκο,τήν 'πάτησα' μέ τά φίλμ.Αν έπερνα 400άρια,θά ήταν όλες οι φωτό 'τζάμι'.
Νά΄στε καλά,νά αγωνίζεστε καί νά σάς τραβάω φωτογραφίες. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
ωραίες οι φωτο απο τον αγώνα. είχαμε τον ίδιο φωτογράφοείδες τον άτιμο? Λεμε να τον κάνουμε επίσημο φωτογράφο μας!!!
Ασε που στον αγώνα, εκει που πηγαίναμε βλέπουμε ένα τύπο με φωτογραφική να χοροπηδάει και να μας κάνει νοήματα να παμε πιο σιγά! Πολυ γέλιο!!!!
-
χμ.... το σκεφτήκατε να μπείτε στον 6ωρο αγώνα των Σερρών ?
όλο το team λέμε.... θα βαρεθείτε να αλλάζετε το bucket.... το λέω για να πιάσετε με τη μία όλοι το τιμόνι και μάλιστα στις Σέρρες και κανονικά σαν αγωνιστικό event
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
χμ.... το σκεφτήκατε να μπείτε στον 6ωρο αγώνα των Σερρών ?όλο το team λέμε.... θα βαρεθείτε να αλλάζετε το bucket.... το λέω για να πιάσετε με τη μία όλοι το τιμόνι και μάλιστα στις Σέρρες και κανονικά σαν αγωνιστικό event
Το σκεφτήκαμε, το σκεφτήκαμε....αλλά για να τρέξεις σε πίστα, μας είπαν ότι θα πρέπει να χουμε τουλάχιστον 3 συμμετοχές σε άλλων ειδών αγώνες (ράλλυ-αναβάσεις). Και μεις δεν έχουμε τόσες πολλές Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Ισχύει?
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
χμ.... το σκεφτήκατε να μπείτε στον 6ωρο αγώνα των Σερρών ?όλο το team λέμε.... θα βαρεθείτε να αλλάζετε το bucket.... το λέω για να πιάσετε με τη μία όλοι το τιμόνι και μάλιστα στις Σέρρες και κανονικά σαν αγωνιστικό event
Ναι......... και μετά το τέλος του αγώνα θα αφήσουμε τα λείψανα της 'γαλλιδούλας' στην πίστα για να βλέπει ο κόσμος πως είναι ένα αγωνιστικό μετά το ξεζούμισμα απο 9 πρωτόβγαλτους.
-
Πάντως προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για Παλλάδιο ...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάντως προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για Παλλάδιο ...άντε να σας δώ κι εγώ που δεν τα'χω καταφέρει ακόμα
-
6-ωρος αγωνας ??
αντε με το καλο και στις 24 ωρες του λε μαν!!
(ποσες φορες προβλεπεται αλλαγη ελαστικων ?) -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάντως προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για Παλλάδιο ......κι εμείς!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πάντως προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για Παλλάδιο ....... και το πλήρωμα θα είναι GVALA-PINATSIS KYRIAKOS.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
.... και το πλήρωμα θα είναι GVALA-PINATSIS KYRIAKOS.
και οι παλιοί (τσςςςςς...) αγωνιζόμενοι στο service.!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
.... και το πλήρωμα θα είναι GVALA-PINATSIS KYRIAKOS.
Τελικά εσεις οι ΤαΡίΦες πρέπει να έχετε οπωσδήποτε ενα μεγάαααααλο όνομα στο πίσω τζάμι!!Ετσι άρρωστε?!!!
-
Δεν θα κατέβουμε με ψευδώνυμα .... οπότε οι άπειροι φαν θα αρχίσουν να ουρλιάζουν από ενθουσιασμό μόλις δούν τα ονόματα ΒΑΛΑΤΣΟΣ Γ. και ΠΙΝΑΤΣΗΣ Κ.
-
Παλάδιο έ;
Καί πώς θά σας δώ εγώ βρέ;Υ.Γ. Μαίρη,σάς έλεγα νά πάτε σιγά,γιά νά βγούν οι φωτογραφίες καλές βρε σύ!!!
Καί είδες;
ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΒΓΗΚΑΝ!!!! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δεν θα κατέβουμε με ψευδώνυμα .... οπότε οι άπειροι φαν θα αρχίσουν να ουρλιάζουν από ενθουσιασμό μόλις δούν τα ονόματα ΒΑΛΑΤΣΟΣ Γ. και ΠΙΝΑΤΣΗΣ Κ.Πάντως εμεις θα ξεφωνίζουμε!!Τώρα τι θα ξεφωνίζουμε δεν σου λέω!!Ρώτα τον Σάμι!!!
-
Η τρομερή ομάδα ρολλάρει!!!! Άντε πάρτε και το Παλλάδιο και πάμε!!!!!!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
.... και το πλήρωμα θα είναι GVALA-PINATSIS KYRIAKOS.Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση; Να ξεκινήσουμε διαδικασίες δηλαδή...
Μαίρη, πάρε το καθαριστικό τζαμιών και φύγαμε!και οι παλιοί (τσςςςςς...) αγωνιζόμενοι στο service.!!!
Αχχχχ... Σάκη τι μου θύμισες τώρα... Θυμάσαι ρε συ στη Βέροια που τρέχαμε; Τι ωραίες εποχές...
Αμ, το βγάλσιμο στην Αμφίκλεια;
Τη νύχτα στό Ζαγκλιβέρι;
Πάνε αυτά, παρελθόν πια... Τώρα άντε κάνα λάστιχο και πολύ μας είναι...
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)