-
Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και την συμπαρασταση μεσα στις ειδικες.Ηταν πραγματι πολυ ενθαρρυντικο για εμας μεσα στην βροχη ακομη και στο δευτερο περασμα να σας βλεπουμε να ειστε εκει και να μας χειροκροτητε χοροπηδωντας αν και οπως γραφει και ο Γιαννης ηταν αδυνατον να σας ξεχωρισω διαβαζοντας και προσπαθωντας να μη χαθω πραγμα που δεν μπορεσα να αποφυγω τελικα 2-3 φορες στις δυο πρωτες ειδικες.
Η εμπειρια απο τον αγωνα ηταν μοναδικη.Παρα τις δυσκολες καιρικες συνθηκες και την λαθος επιλογη ελαστικων τουλαχιστον για το πρωτο σκελος προσπαθησαμε να παμε οσο καλλιτερα μας επετρεπε η απειρια και η ασχετοσυνη μας.
Προσωπικα περασα καλα και το διασκεδασα και αυτος ηταν για εμενα ο στοχος της συμμετοχης.
Το οδηγημα του Γιαννη σε καμμια περιπτωση δεν με προβληματισε ακομη και οταν στο δευτερο Κορωπι αποφασισε να φρεναρει καμμια 150 μετρα απο το προκαθορισμενο σημειο για μια δεξια φουρκετα και ας τον λενε καποιοι ......αρρωστο.
Να ειστε ολοι καλα και θα τα ξαναπουμε συντομα. -
Πολλά συγχαρητηρια και από εμένα!!!
Όσο για το αν περάσατε αργά το Κορωπί I (τουλάχιστον από το σημείο που αρχίζει η κατηφόρα), εγώ θα σας πω ότι άλλη εντύπωση δώσατε τόσο σε εμένα, όσο και όσους βρίσκονταν εκεί. -
Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα. Πολύ καλή επίδοση σε δύσκολες συνθήκες από ένα άπειρο πλήρωμα. Κυριάκο και Γιάννη εύχομαι μεγαλύτερες επιτυχίες.
Υ.Γ. Στο Αττικό θα είμαστε 'αντίπαλοι' στη Ν/1.
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Πολλά συγχαρητηρια και από εμένα!!!
Όσο για το αν περάσατε αργά το Κορωπί I (τουλάχιστον από το σημείο που αρχίζει η κατηφόρα), εγώ θα σας πω ότι άλλη εντύπωση δώσατε τόσο σε εμένα, όσο και όσους βρίσκονταν εκεί.Δηλαδή τι εντύπωση έδωσαν-δώσαμε............ ???????
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Δηλαδή τι εντύπωση έδωσαν-δώσαμε............ ???????Πέρασαν με αρκετά χιλιόμετρα και σίγουρα γρηγορότερα από άλλους με «καλύτερα» αυτοκίνητα. Μας άφησαν την εντύπωση ότι κινούνται σε πολύ γρήγορο ρυθμό.
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
Μηπως χρειαζεσε καποια ψυχολογικη υποστηριξει σε καποιο μπαλκονι εστω καιαν δεν ειναι στο Παπιγκο;;
Καλο αγωνα να εχετε θα τα πουμε και απο κοντα. -
Και από μένα στον Αγ Κωνσταντίνο ΙΙ πέρασαν αρκετά γρήγορα!
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Μηπως χρειαζεσε καποια **ψυχολογικη υποστηριξει σε καποιο μπαλκονι **εστω καιαν δεν ειναι στο Παπιγκο;;
Καλο αγωνα να εχετε θα τα πουμε και απο κοντα.Ωρα τώρα είναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιός έχτισε τον τοίχο!!??!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μηπως χρειαζεσε καποια **ψυχολογικη υποστηριξει σε καποιο μπαλκονι **εστω καιαν δεν ειναι στο Παπιγκο;;
Καλο αγωνα να εχετε θα τα πουμε και απο κοντα.Ωρα τώρα είναι να αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιός έχτισε τον τοίχο!!??!!!
Εσυ βρηκες ποιος εκτισε τον τοιχο;;;;;;;
-
Οχι ακόμα....γίνονται έρευνες!!!
Αντε ρε...καλό Τερματισμό και στο Αττικό!!! Και εχει και ωραίες ταβέρνες στην περιοχή!!!!
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Να καταγγείλω επίσης ότι δεν μας έφεραν σουβλάκια σέρβις (ναι ήρθαν με άδεια χέρια) ενώ κάποια φορουμίτισα που το όνομά της θυμίζει γνωστά τσιγάρα (ονόματα δεν λέμε...) πάλι δεν μας έφερε τις Pit-babes από Αγγλία που μας έχει τάξει από το ΔΕΘ ακόμη. Αυτά...Kamil σε εσένα πήγαινε η μπιχτή???????????????????????????????????
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Kamil σε εσένα πήγαινε η μπιχτή???????????????????????????????????κρύβε λόγια, κρύβε λόγια, γιατι απο τα σαρδάμ που έκανα μέσα στην ειδική μέχρι τις παραλήψεις (MQDV sorry ) άστα να πάνε...δεν ήταν η ημέρα μου...
άσχετο..δεν είπα και συνχαρητήρια στο πλήρωμα...μπράβο παίδες...άψογοι...!!! και εις ανώτερα.. -
Ο χρήστης glf έγραψε:
μπράβο για την επίδοση, περιμένουμε να δούμε περιγραφές στη σελίδακαι περιγραφές και φωτογραφίες και βιντεάκια!!!
Θέμη σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες που έστειλες! Η εξέδρα μας δεν έχει να μας στείλει τίποτα?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Η εξέδρα μας δεν έχει να μας στείλει τίποτα?
ΒΡΟΧΗ θελεις ?
Χαλαλι η βροχη που φαγαμε.Μπραβο ρε παληκαρια.
Και ενα παραλειπομενο.Κατσαμε στη μεση του δρομου εκει στη στροφη του χειροφρενου στη Πλακα εχοντας φαει τη βροχη με το βυτιο,χοροπηδαγαμε σαν μαριονετες εχοντας βαλει και τον jr μπροστα μπροστα και ρωτησα τον Κυριακο αν μας ειδε.-Οχι γιατι κοιταγα τα χαρτια μου μη χαθω.
Πληρης επαγγελματισμος ρε παιδι μου. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Η εξέδρα μας δεν έχει να μας στείλει τίποτα?
ΒΡΟΧΗ θελεις ?
Χαλαλι η βροχη που φαγαμε.Μπραβο ρε παληκαρια.
Και ενα παραλειπομενο.Κατσαμε στη μεση του δρομου εκει στη στροφη του χειροφρενου στη Πλακα εχοντας φαει τη βροχη με το βυτιο,χοροπηδαγαμε σαν μαριονετες εχοντας βαλει και τον jr μπροστα μπροστα και ρωτησα τον Κυριακο αν μας ειδε.-Οχι γιατι κοιταγα τα χαρτια μου μη χαθω.
Πληρης επαγγελματισμος ρε παιδι μου.Πατερα αμα καεις στο χυλο φυσας και το γιαουρτη .
Ειχα χαθει ηδη στην προηγουμενη Ε.Δ. στον Αγ.Κων/νο 1. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΒΡΟΧΗ θελεις ?ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ φτάνει!!! Αρκετή ήταν!!!!!! Αστα, οταν πήραν τα παιδιά εκκίνηση αντι να παμε να κάτσουμε σε κανα καφέ κατσαμε σαν τα χαζά κατω από την τεντούλα που έμπαζε βροχή! Μούσκεμα γίναμε!!!
-
.. Guru της ομαδος, ειχε πει ... 'Βροχινα, και να την κανουμε κατω απο την τεντα, γιατι ειναι σι θρου και διαφημιστικη'
Δε τον ακουσατε...
Εγω παντως, εφυγα πριν γυρισουν τα παιδια στο σερβις, λογω ακαταλληλης ενδυμασιας... Φορουσα ενα μπουφαν το οποιο ειχε κουκουλα για ψιλοβροχο, αλλα ηταν υφασματινο και ηδη ειχε αρχισει το νερο να το διαπερνα και βρεχει τη μπλουζα απο μεσα!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
, γιατι απο τα σαρδάμ που έκανα μέσα στην ειδική μέχρι τις παραλήψεις (MQDV sorry ) άστα να πάνε...δεν ήταν η ημέρα μου... :Τωρα εχεις αρχισει να κανεις σαρδαμ και οταν γραφεις!!!!Να το κοιταξεις!!!Μπορει να ειναι σοβαρο!!!
Χαιρετισμους
MDVQ(συγχωρεμενη!!!χασατε ομως το τσιπουρο που θα σας ζεστενε....)
-
Ψιτ Guruuuuuuuuuuuu ............... την άλλη φορά φέρε τέντα απο τις καλές,που να κλείνει και γύρω-γύρω και μια θερμάστρα μαζί......
Ναι και να μπαίναμε στο αυτοκίνητο και να μας κάνανε οι καπνιστές ..................καπνιστούς,πριτς
Λοιπόν στον επόμενο αγώνα που είναι δίπλα μας να δω καλύτερη οργάνωση. Ούτε μεζέδες,ούτε τυρόπιττες είδαμε,κυρ Σπύρο ..........καλά που έφερε ο Θέμις τα λουκούμια και κάτι έγινε
Αλήθεια ο επόμενος πότε είναι για να οργανωθούμε ......... καλύτερα
-
Αλήθεια ο επόμενος πότε είναι για να οργανωθούμε ......... καλύτερα
Αρχισε την οργανωση απο τωρα γιατι δεν σε βλεπω να προλαβαινεις.
Επομενως αγωνας 20 Αττικο Ραλλυ 5 Δεκεμβριου με πληρωμα
Πινατσης-Βαλατσος ηδη δηλωμενους.
Αντε να δουμε τι θα δουμε.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)