-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Πάντως προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για Παλλάδιο ...
.... και το πλήρωμα θα είναι GVALA-PINATSIS KYRIAKOS.
και οι παλιοί (τσςςςςς...) αγωνιζόμενοι στο service.!!!
Βρε σύ , οι παλιοί (τσςςςςς..) αγωνιζόμενοι γράφουν ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Πάντως προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για Παλλάδιο ...
.... και το πλήρωμα θα είναι GVALA-PINATSIS KYRIAKOS.Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση; Να ξεκινήσουμε διαδικασίες δηλαδή...
Μαίρη, πάρε το καθαριστικό τζαμιών και φύγαμΜπορει να ειναι λιγο περιεργη για επισημη ανακοινωση αλλα ετσι ειναι.
Ειμαστε ηδη δηλωμενοι. -
Κυριάκο,νά θυμάσαι νά βγάζεις τούς πείρους τών πυροσβεστήρων πρίν τήν εκκίνηση!!!
Και άμα θέλεις τίποτα ιδιαίτερα μαθήματα γιά τό 'καρνέ',εδώ είμαι εγώ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κυριάκο,νά θυμάσαι νά βγάζεις τούς πείρους τών πυροσβεστήρων πρίν τήν εκκίνηση!!!
Και άμα θέλεις τίποτα ιδιαίτερα μαθήματα γιά τό 'καρνέ',εδώ είμαι εγώ!!!Δεν υπαρχει περιπτωσει να ξεχασω τους πειρους γιατι η πυροσβεση μπορει
να χρειστει να σβησω τον ρυθμο του οδηγου μου
Ευχαριστω για την προσφορα σου εμπειρε συνοδηγε Αντρικο κανονισε λοιπον να ερθεις μαζι με τον sakinen για να τα πραγματοποιησουμε. -
[quote='Calibrator
Αχχχχ... Σάκη τι μου θύμισες τώρα... Θυμάσαι ρε συ στη Βέροια που τρέχαμε; Τι ωραίες εποχές...
Αμ, το βγάλσιμο στην Αμφίκλεια;
Τη νύχτα στό Ζαγκλιβέρι;
Πάνε αυτά, παρελθόν πια... Τώρα άντε κάνα λάστιχο και πολύ μας είναι...[/quote]ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΜΠΑΚΕΤ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΔΕΣ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ...
-
Οταν βρούν χρόνο οι άμμεσα εμπλεκόμενοι ας γράψουν και εδω τα νεότερα απο το 'μέτωπο'
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Οταν βρούν χρόνο οι άμμεσα εμπλεκόμενοι ας γράψουν και εδω τα νεότερα απο το 'μέτωπο'Νεώτερα από το μέτωπο:
Στο σέρβις στη Βάρκιζα νωρίς το πρωί του Σαββάτου και μην τολμήσεις να λείψεις!
Αυτά, ελπίζω να σε διαφώτισα! :>>>
-
Οταν βρούν χρόνο οι άμμεσα εμπλεκόμενοι ας γράψουν και εδω τα νεότερα απο το 'μέτωπο'
Νεώτερα από το μέτωπο:
Στο σέρβις στη Βάρκιζα νωρίς το πρωί του Σαββάτου και μην τολμήσεις να λείψεις!
Αυτά, ελπίζω να σε διαφώτισα! :>>>
Έχω φορτώσει όλα τ'απαραίτητα και όχι μόνο και βέβαια δεν θα λέιψω....
Τόσος κόσμος θα είναι κοντά μας................
-
Καλο αγωνα, καλη επιτυχια, καλο τερματισμο κ καλη διασκεδαση TRFακιδες!!!
-
Καλο αγωνα και απο μενα Γιαννη και Κυριακο. Πανω απο ολα να το διασκεδασετε!
-
...και από μένα καλό αγώνα Γιάννη - Κυριάκο. δεν θα είμαι εκεί να σας δω (τα μωρά κλαίνε, τι να κάνουμε? ) αλλά εύχομαι να το απολαύσετε!
-
Καλό αγώνα καί από μένα βρέ παλιόπαιδα.
Ελπίζω τή Δευτέρα,νά υπάρχουν φωτογραφίες στό σάιτ σας,έτσι; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ελπίζω τή Δευτέρα,νά υπάρχουν φωτογραφίες στό σάιτ σας,έτσι;Εγώ έχω μείνει ο τελευταίος των Μοϊκανών πίσω... Είμαι ακόμα στη Λάρισα ΚΑΙ για να φροντίσω να υπάρχει ψηφιακή φωτό στο σέρβις
-
ΜΠΡΑΑΑΒΟ!!!
ΗΡΩΑΣ-ΗΡΩΑΣ!!!
Ιν-κάρ πλάνα,θά έπρεπε νά έχεις εξασφαλίσει κύριε Ηλία μας!!!
Αντε,γιατί λέγετε ότι ο....ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ,είναι σέ μεγάλα κέφια!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ιν-κάρ πλάνα,θά έπρεπε νά έχεις εξασφαλίσει κύριε Ηλία μας!!!Αυτές οι γκλαμουριές ακόμα δεν υπάρχουν γιατί δεν έχουμε εξασφαλίσει ομολογκαρισμένη βάση ούτε και ομολογκαρισμένη κάμερα!
Αντε,γιατί λέγετε ότι ο....ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ,είναι σέ μεγάλα κέφια!!!
Μόλις κατοχυρώθηκε ένα από τα πιο πετυχημένα παρατσούκλια που άκουσα ποτέ μου!!!
Μήπως πρέπει να μιλαμε και για ΑΝΤΡΙΟΧΟΙΡΟΥΣ από δω και πέρα γιατί κάθε Κυριακή το φτύσιμο είναι πολύ! :>>>>
-
[ μιλαμε και για ΑΝΤΡΙΟΧΟΙΡΟΥΣ από δω και πέρα >>>>Οχι ΑΝΤΡΙΟΧΟΙΡΟΥΣ,αλλά ΑΝΤΡΙΟ-ΟΧΙ-ΧΟΙΡΟΥΣ Ηλία!!!
ή,ΑΝΤΡΙΟ-ΤΖΑΜΠΑ-ΞΕΠΟΔΑΡΙΑΖΙΟΥΣ!!! -
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΡΕ!!!!
Ε.Δ. ΚΟΡΩΠΙ 1 14ο ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΙΚΗΣ;;;;;
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. -
Αλήθεια είναι αυτό;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλήθεια είναι αυτό;Aλήθεια, μέχρι τότε ήταν 48ος γενικής και 2ος Ν1 . Μπράβο ρε Γιαννάκη!
-
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Πετάει η σκουντερία!!!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)