-
Δέν ξέρω άν τό πήρατε χαμπάρι,αλλά από τό σάιτ σας,έχουν εξαφανιστεί οι φωτογραφίες από τό Δ.Ε.Θ.
-
Εγω ενα πραγμα ζηλεψα, ειτε το θελετε ειτε οχι. Καθόμουνα και παρακολουθούσα τον Καραπετσάνο στην απονομή και ελεγα μεσα μου.....Αυτά τα δύο 'διδυμα' (κυπελλα) ποιος θα τα πάρει ρε γαμώτο? Και το ειχε αφήσει για το τέλος. Ακους, ακουω να λές. Και τα πηραν, το ζευγος και το καταχάρηκα. Και ειπα. ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ αφου πρωτα ......παντρευτω εναν ραλλοβιο σαν και εμενα. Σε ποιον αγώνα? Εκει που εκτιμούν τι σημαινει γυναίκα οδηγός και μάλιστα πρωτάρα. Φευγω..θα πω καποια στιγμη περισσότερα οταν εχω χρόνο. Μεχρι τοτε η ζήλεια μου (καλοπροαίρετη) θα φουντώνει....ηταν μαγικό, ενα κυπελλο χάρμα ιδεάσθαι.......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τελικά τη γλύτωσε η τρόμπα λαδιού;Όχι , δυστυχώς !
Αλλά ευτυχώς , υπάρχουν ΦΙΛΟΙ !!!!!!!Αποστόλης.
-
εεε ρε παιδιά ευχαριστώ!!! Εγώ νόμιζα ότι δεν θα καταλαβαίνατε και πολλά από αυτά που έγραφα. Ο Ηλίας εχμμμ είναι απασχολημένος γιαυτό δεν γράφει (Ξέρετε τώρα, μπουγάδα, μαγείρεμα, μου φτιάχνει καφέ, μου φιλάει τα πόδια κλπ κλπ κλπ)
Το Αμάξι μας είναι πάλι έτοιμο και μαλιστα με ποδιά, χάρη στον φοβερό κ. Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως APR. Πραγματικά τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλες τις ώρες που δούλεψε, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε κι εμεις σπίτι μας με το αμάξι μας.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
εεε ρε παιδιά ευχαριστώ!!! Εγώ νόμιζα ότι δεν θα καταλαβαίνατε και πολλά από αυτά που έγραφα. Ο Ηλίας εχμμμ είναι απασχολημένος γιαυτό δεν γράφει (Ξέρετε τώρα, μπουγάδα, μαγείρεμα, μου φτιάχνει καφέ, μου φιλάει τα πόδια κλπ κλπ κλπ)Το Αμάξι μας είναι πάλι έτοιμο και μαλιστα με ποδιά, χάρη στον φοβερό κ. Αναγνωστόπουλο, γνωστό και ως APR. Πραγματικά τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλες τις ώρες που δούλεψε, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε κι εμεις σπίτι μας με το αμάξι μας.
Ωραία.... η λύση είναι οι ποδιές!!! Μια στον Ηλία (της κουζίνας), και μία στο Γαλλιδάκι (του πατώματος).
-
Ο χρήστης Vicky 1967 έγραψε:
Και τα πηραν, το ζευγος και το καταχάρηκα. Και ειπα. ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΑ αφου πρωτα ......παντρευτω εναν ραλλοβιο σαν και εμενα.κι εγώ όταν μπήκα σε αυτά έπεσε το μάτι μου!!!
το έπιασες το νόημα! Ετσι ακόμη και έξοδο να έχεις θα σου το δώσουν τιμητικά ως δώρο γάμου!!! Υπάρχει προηγούμενο πλεον!
Τώρα χωρις πλάκα. Τη στιγμή με τα κύπελλα ούτε που την είχαμε φανταστεί. Και για να είμαι ειλικρινής ντραπήκαμε γιατί είχαμε εγκαταλείψει. Είναι λίγο άδικο για τους υπόλοιπους. Αλλά, μια και ήταν τιμητικά και ήταν και δώρο γάμου χαρήκαμε την υπέροχη στιγμή. Ευχαριστούμε!!!!
Tip: Το κύπελλο είναι τόσο καλό που αν το φέρεις στο κεφάλι του συνοδηγού σου, το κεφάλι ανοίγει, το κύπελλο παραμένει! Πολύ χρήσιμο δωράκι!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Tip: Το κύπελλο είναι τόσο καλό που αν το φέρεις στο κεφάλι του συνοδηγού σου, το κεφάλι ανοίγει, το κύπελλο παραμένει! Πολύ χρήσιμο δωράκι!Α ρε Απόστολε με τα δώρα σου ..... χρήσιμα
τα εκμεταλεύτηκε κιόλας..... η νοικοκυρά του σπιτιού.
Ηλία το κράνος το κρατήσες φαντάζομαι -
καλως ορισατε στους Ελληνικους Αγωνες!
Ενισταμαι στην καινουργια γραμμη της ομαδος!
Δηλαδη, η μονη περιπτωση να δουμε .... τσιγκακι - πρεπει να μαθαινουμε τη διαλεκτο - ειναι να παντρευτουμε ??? -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΝΕΟΠΑΝΤΡΟΙ , ΦΤΑΣΑΤΕ ? ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΖΩΗΣ ........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΝΕΟΠΑΝΤΡΟΙ , ΦΤΑΣΑΤΕ ? ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΖΩΗΣ ........Φτάσαμε φτάσαμε! Εγώ προσωπικά κάπου έξω από το Βόλο κοιμήθηκα... Αλλά η Σανιδογεωργακοπούλου απτόητη... !
Ευχαριστούμε για όλα!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ωραία.... η λύση είναι οι ποδιές!!! Μια στον Ηλία (της κουζίνας), και μία στο Γαλλιδάκι (του πατώματος).Αγοράκι, είσαι τρελλίτσα, με την κίτρινη ποδίτσα!
Μη νομίζεις ότι η πρώτη ποδιά μπήκε στο αγωνιστικό... Τα πρωτεία τα έχει η άλλη ποδιά!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ηλία το κράνος το κρατήσες φαντάζομαιΌχι απλά το κράτησα, το βράδυ μου το φοράει και μου κάνει υπνοπαιδεία μέσα από την ενδοσυνενόηση:
'ΣΕ αριστερή φουρκέτα... ΣΕ αριστερή φουρκέτα... ΣΕ αριστερή φουρκέτα...'
-
Calibrator μάλλον Έμπλεξες.....
Έτσι μαθαίνει ο σωστός συνοδηγός.... Να ακούει και να γράφει στον ύπνο και στον ξύπνιο του... Απορώ πως η Μαίρη δεν σου έδωσε ακόμα χαρτί και μολύβι για να γράφεις ότι σου λέει..... (Μήπως της έβαλα ιδέα?)
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Εγώ προσωπικά κάπου έξω από το Βόλο κοιμήθηκα...Εμ βεβαια, εσεις οι Λαρισαιοι ουτε αντεχετε να βλεπετε το Βολο
ΥΓ Να ειστε γεροι, να γευεστε πολλες τετοιες και καλυτερες χαρες
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Εμ βεβαια, εσεις οι Λαρισαιοι ουτε αντεχετε να βλεπετε το ΒολοΠίστεψέ με, εάν υπήρχε κάτι να δω δεν θα κοιμόμουνα... Αλλά να δω το Βολο, ε, εντάξει... Πραγματικά δεν έχανα τίποτα να κοιμηθώ...
-
εχμ... ολα καλα, αλλα αλλο βιντεακι δεν ειχαμε να βαλουμε στο trf.gr ??
(ασχετο!) -
Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη από κουβέντες που έχουνε γίνει, το TRF θα κάνει την τρίτη του εμφάνιση, εκτός απροόπτου, στο 14ο Μακεδονικό Σπριντ που οργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας στις 30 & 31 Οκτωβρίου με οδηγό την αφεντιά μου και συνοδηγό τη Μαίρη (Salome).
Είπαμε να αλλάξουμε θέσεις μπας και μας πάει καλύτερα...
Πληροφορίες στο http://www.lav.gr αν και τα καρντάσια δεν έχουν δώσει και πολλή ενημέρωση...
-
σοβαρά ? αντε θα είμαστε παρέα τότε !
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Για όσους δεν το γνωρίζουν ήδη από κουβέντες που έχουνε γίνει, το TRF θα κάνει την τρίτη του εμφάνιση, εκτός απροόπτου, στο 14ο Μακεδονικό Σπριντ που οργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας στις 30 & 31 Οκτωβρίου με οδηγό την αφεντιά μου και συνοδηγό τη Μαίρη (Salome).Είπαμε να αλλάξουμε θέσεις μπας και μας πάει καλύτερα...
Πληροφορίες στο http://www.lav.gr αν και τα καρντάσια δεν έχουν δώσει και πολλή ενημέρωση...
καλού κακού κοίτα να απομνημονεύσεις καλά τη διαδρομή γιατί τα δανεικά ακόμα υφίστανται....καλο δρόμο....
-
Πήρε μπρός γιά τα καλά η σκουντερία ταρίφα!!!
Μάλλον,θά τα πούμε εκεί!!!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)