-
Για να είμαστε 9:30 Αμφίκλεια,πρέπει να αναχωρήσουμε από Σείριο κατά τις 8!Σωστά κε πλοηγέ?!!
Βασίλη θα πάρεις τον DAP?
Θα μαζευτούμε Σείριο και θα αφήσουμε αυτοκίνητα εκει για να πάμε με λιγότερα?
Ευριπίδη,kyan συνάντηση Σείριο?
Αντε ρε!!...Πάμε να δούμε την κα Manager!!!!
-
Μάλλον θα έρθω και εγώ μαζί σας,με παίρνετε στην παρέα?
Σοβαρά τώρα,θα το επιβεβαιώσω μέχρι αύριο το πρωί,αν είμαι ελεύθερος την Κυριακή.Σε αυτή την περίπτωση,θα είμαι στο Σείριο μαζί σας! -
καλη επιτυχια και στην ραμπα με χαμογελα
-
Όλοι Σείριο δηλαδή!!!
Πλοηγέ, Πρόεδρε πείτε ακριβής ώρα για να'μαι κι εγώ εκεί...!!! -
Καλό αγώνα καί από μένα ρέ παλιόπαιδα.Εγώ θά είμαι στό βουνό,αλλά θά σάς πάρω τηλέφωνο.
-
Καλό δρόμο στη Μαίρη και καλή διασκέδαση σε όλη την ομάδα!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Το θέμα είναι πως θα μπούμε μέσα , αφού κλείνει στις 8 ;;
Υποθέτω ότι μιλάμε για το τελείωμα ώστε να είμαστε κοντά στο serviceΓια να καταλάβω... Εγώ που λόγω ποδιού λέω να περιοριστώ στο σέρβις, πρέπει να πριν τις 8 την απλή; Ή ο δρόμος κλείνει πιο πάνω;
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
*Το θέμα είναι πως θα μπούμε μέσα , αφού κλείνει στις 8 ;;
Υποθέτω ότι μιλάμε για το τελείωμα ώστε να είμαστε κοντά στο service *Κος Καραπετσάνος απάντησε :
*ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΟΥΡΑΣΗΣ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ. ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.....ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ! ΟΜΩΣ.........ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 9+30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ 'ΣΧΕΤΙΚΩΝ' ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ 'INVITE VIP' KAI ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10+15. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.......ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΡΕ ΓΜΤ? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ. *Αρα αν είσαι πριν τις 9:30 στην Αμφίκλεια μπαίνεις μέσα κανονικά και πας στο σερβις
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για να είμαστε 9:30 Αμφίκλεια,πρέπει να αναχωρήσουμε από Σείριο κατά τις 8!Σωστά κε πλοηγέ?!!Βασίλη θα πάρεις τον DAP?
Θα μαζευτούμε Σείριο και θα αφήσουμε αυτοκίνητα εκει για να πάμε με λιγότερα?
Ευριπίδη,kyan συνάντηση Σείριο?
Αντε ρε!!...Πάμε να δούμε την κα Manager!!!!
Αρα ραντεβού στο Σείριο κατά τις 07:45 ;;
Εστειλα pm στον DAP .... δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το θέμα είναι πως θα μπούμε μέσα , αφού κλείνει στις 8 ;;
Υποθέτω ότι μιλάμε για το τελείωμα ώστε να είμαστε κοντά στο serviceΓια να καταλάβω... Εγώ που λόγω ποδιού λέω να περιοριστώ στο σέρβις, πρέπει να πριν τις 8 την απλή; Ή ο δρόμος κλείνει πιο πάνω;
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
*Το θέμα είναι πως θα μπούμε μέσα , αφού κλείνει στις 8 ;;
Υποθέτω ότι μιλάμε για το τελείωμα ώστε να είμαστε κοντά στο service *Κος Καραπετσάνος απάντησε :
*ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΟΥΡΑΣΗΣ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΜΙΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ. ΟΥΤΕ ΑΧΝΑ ΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΠΟΔΙΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.....ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ! ΟΜΩΣ.........ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΠΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 9+30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΛΟΓΩ 'ΣΧΕΤΙΚΩΝ' ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ 'INVITE VIP' KAI ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10+15. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.......ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝΥΜΦΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΡΕ ΓΜΤ? ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ. *Αρα αν είσαι πριν τις 9:30 στην Αμφίκλεια μπαίνεις μέσα κανονικά και πας στο σερβις
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΝΩ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ΟΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ. ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΙ 1)2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ROAD BOOK ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ site: http://www.sitemaker.gr/lamaracingclub ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΥΝΑΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ η ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ rally.gr ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
http://www.sitemaker.gr/lamaracingclub/page_GREEK_8.htm
http://www.sitemaker.gr/lamaracingclub/page_GREEK_7.htm
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΠΑΙΔΙΑ......ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ. (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΥΣ Χ δυο)....ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ 'INVITE VIP' KAI ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10+15. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.......ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Πραγματικά μας έχετε σκλαβώσει! ΚΑΙ σαντουιτς ΚΑΙ ισοτονικά ΚΑΙ VIP! Τι να πω εκτος από ένα πραγματικό ευχαριστώ?
Ευχαριστούμε για την τρομερή οργάνωση και εξυπηρέτηση! Θα σας δούμε στον τεχνικό έλεγχο.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΠΑΙΔΙΑ......ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ. (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΥΣ Χ δυο).
...ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΡΤΑ 'INVITE VIP' KAI ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 10+15. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.......ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Πραγματικά μας έχετε σκλαβώσει! ΚΑΙ σαντουιτς ΚΑΙ ισοτονικά ΚΑΙ VIP! Τι να πω εκτος από ένα πραγματικό ευχαριστώ?
Ευχαριστούμε για την τρομερή οργάνωση και εξυπηρέτηση! Θα σας δούμε στον τεχνικό έλεγχο.
ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΘΑ 'ΠΑΙΧΤΟΥΝ' ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η Λ.Α.Μ.Α. ΚΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΗΘΕΣ (ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ), ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ. ΕΝΝΟΩ ΣΥΝΗΘΕΣ, ΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ Η 'ΕΚΠΛΗΞΗ' ΘΑ ΕΙΝΑΙ Α΄ΒΑΘΜΟΥ. ΕΚΠΛΗΞΑΡΑ!!
-
Eεεεπ! Με ζητήσατε;
Καλό Αγώνα παιδιά. Δεν αγχωνόμαστε πάνω απ' όλα και καλό τερματισμό.
Θα είμαστε εκεί για υποστήριξη!
Τί έγινε με DAP Βασίλη; Συνεννοηθήκατε τελικά;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Eεεεπ! Με ζητήσατε;Καλό Αγώνα παιδιά. Δεν αγχωνόμαστε πάνω απ' όλα και καλό τερματισμό.
Πές μας και το πρόγραμμα!!!Τελείωνε!
Ωρα συγκέντρωσης,αναχώρησης,συνολικά και επιμέρους χιλιόμετρα,χρόνος που απαιτείται,σημείο παρακολούθησης,απόσταση από το σημείο παρκαρίσματος,ωρα επιστροφής κλπ κλπ!!!Αντε τελείωνε!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Eεεεπ! Με ζητήσατε;Καλό Αγώνα παιδιά. Δεν αγχωνόμαστε πάνω απ' όλα και καλό τερματισμό.
Πές μας και το πρόγραμμα!!!Τελείωνε!
Ωρα συγκέντρωσης,αναχώρησης,συνολικά και επιμέρους χιλιόμετρα,χρόνος που απαιτείται,σημείο παρακολούθησης,απόσταση από το σημείο παρκαρίσματος,ωρα επιστροφής κλπ κλπ!!!Αντε τελείωνε!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
και...Μαίρη θυμήσου δεν 'κλεινόμαστε' πάνω στους φωτογράφους...ούτε λιγουλάκι???? έτσι για το καλό? να μην τρομάξω ούτε έναν?
-
Καραπετσάν, παρανόηση τι να κάνομε, όπως βλέπω το team οργανώθεικε, μέσα και εγώ με Βασίλη και πατέρα, ευτυχώς που στον Σείριο δεν έχει μπουγάτσες γιατι θα χάναμε των αγώνα.
Για τα καιρικά θα σας πω αυριο και να βγεί κανα περιέργο σκηνικό θα τα πουμε και τηλεφωνικός γιατι ποιος μπαίνει Σαββατιάτικο εδω μέσα. -
Καλό Αγώνα Παιδιά.......
Salome Όντως το επώνυμο θέλει περιορισμό ή ψευδώνυμο......
Τρόμαξα που το διάβασα στο rally.gr.Καλό Τερματισμό....
Χατζηαναστασίου Ιωάννης. -
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Salome Όντως το επώνυμο θέλει περιορισμό ή ψευδώνυμο...... Τρόμαξα που το διάβασα στο rally.gr.ενα θα πω... το αυτοκόλλητο με το επώνυμο του Ηλία είναι ένα ποταπό μικρούλι ενώ το δικό μου το τυλιξαν σε ροδέλα!
-
Αναχώρηση από Σείριο στις 08:00!Οσοι πιστοί προσέλθετε!
DAP θα σε πάρει ο Βασίλης!
-
Πήγαμε και πραγματικά απολαύσαμε!!
Απο εμένα ΜΠΡΑΒΟ Μαίρη!Το πέρασμα σου ήταν αξιοπρεπέστατο!!!
Ωραίες γραμμές και σωστός ρυθμός!Πολύ καλύτερο απο πολλούς που πέρασαν πριν απο εσάς!
Οσο για το ατύχημα....νά'σαστε καλά να ολοκληρώσετε στο επόμενο!!Και πάλι μπράβο!Σε όλους τους Ταρίφες!
Ενημερώστε για το επόμενο!!!
Η οργάνωση πολύ καλή!Ο κόσμος βέβαια όχι και τόσο πολύς αλλά όσος και στα υπόλοιπα ράλυ!!Γνωστοί και συγγενείς δηλαδή!Πάντως όλοι σε ασφαλή σημεία και άφθονοι κριτές στα Κ!!!
....και το φαγητό καλό ήταν!!!
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)