-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αντε οι θεατές να οργανωνόμαστε
Το δίλημμα αυτή την στιγμή είναι:Ταβέρνα 'Ο Πλάτανος' στην Αμφίκλεια ή στου Γυαλά στην Ανω Τιθορέα?!!
Θα βρεθεί η λύση
ΥΓ. Αγγελε ...... θα καπνίζω .. έτσι
Billy,αφου είχες υποσχεθεί οτι θα το κόψεις, ...............αν είναι να καπνίζεις θα πάω με άλλο αυτοκίνητο
Αν μιλάς για την ταβέρνα θα κάτσω κάτω απο τον κλιματισμό μαζι με την αντιασφυξιογόνα μάσκα και την ολόσωμα φόρμα των καταδύσεων,για να γλυτώσω την τσιγαρίλα .Αλλά έχει χάρι που σας αγαπάω και μ'αρεσει η παρέα σας.....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Το δίλημμα αυτή την στιγμή είναι:Ταβέρνα 'Ο Πλάτανος' στην Αμφίκλεια ή στου Γυαλά στην Ανω Τιθορέα?!!
Ταβέρνα ο 'ΚΟΥΚΟΣ' παλληκάρια μου.............
Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση για τον αγώνα.
Και μετά μου λέτε να μην φωνάζω για το φαί. Τι πράγματα είναι αυτά έχουμε περικυκλωθεί απο τον Κουκ.Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν φαίνεται μαγαζιά με το όνομά του αλλά όλως τυχαίως και κακόβουλα είναι ΦΑΓΑΔΙΚΑ................... Μήπως είναι 'δακτυλος'????????
Σύμπτωσις...σύμπτωσις!!!
Βαλτοί είσαστε ρε?!! ...χμμμμμ....να πάμε να δοκιμάσουμε παϊδάκια στον συνονόματο?!!! ...ή να παραμείνουμε στην εγγύηση Γυαλάς?!!..ή να πάμε στον 'Πλάτανο' για αναζήτηση περιπέτειας?!!....Δίλλημα!!!!Θα λυθεί αυτομάτως την Κυριακή!!!
ΥΓ κυρά Σουϊσσ Σουϊσσ manager διάλεξε που θες να φας!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
χμμ αντε θα σας πω και κατι από καποιες δοκιμές συνοδήγησης που κάναμε με τον Ηλία (όχι στην Αμφίκλεια). Είχαμε γράψει λοιπον μια διαδρομούλα και ο Ηλίας μου διάβαζε. Καποια στιγμή μου λεει 'φρένα στο κιοσκι για αριστερή παρατεταμένη' Κοιτάω εγώ και... βλεπω το κιόσκι 2 στροφές παρακάτω! Απίστευτο γέλιο!!! Είχε πηδήξει 2 γραμμές!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.................
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ταβέρνα ο 'ΚΟΥΚΟΣ' παλληκάρια μου.............
Διαβάστε την τελευταία ανακοίνωση για τον αγώνα.
Και μετά μου λέτε να μην φωνάζω για το φαί. Τι πράγματα είναι αυτά έχουμε περικυκλωθεί απο τον Κουκ.Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν φαίνεται μαγαζιά με το όνομά του αλλά όλως τυχαίως και κακόβουλα είναι ΦΑΓΑΔΙΚΑ................... Μήπως είναι 'δακτυλος'????????
Σύμπτωσις...σύμπτωσις!!!
Βαλτοί είσαστε ρε?!! ...χμμμμμ....να πάμε να δοκιμάσουμε παϊδάκια στον συνονόματο?!!! ...ή να παραμείνουμε στην εγγύηση Γυαλάς?!!..ή να πάμε στον 'Πλάτανο' για αναζήτηση περιπέτειας?!!....Δίλλημα!!!!Θα λυθεί αυτομάτως την Κυριακή!!!
ΥΓ κυρά Σουϊσσ Σουϊσσ manager διάλεξε που θες να φας!!!!
Εσεις είσαστε ικανοί να κάνετε 'taverna test' σ'όλες τις ταβέρνες.Αλήθεια καλή ιδέα ακούγεται τώρα που το γράφω.Θα έχουμε και γευστικά αποτελέσμα αμέσως απο πολύ, πάρα πολύ, ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ κριτές.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Θα βρεθεί η λύση
ΝΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟ 'ΣΕΡΒΙΤΣ'ΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΜΕΡΙ.
Για να οργανωθουμε στα περι αγώνα, για τα μετα αγώνα θα αποφανθει ο προεδρος πάντα με δημοκρατικές διαδικασιές.
Βολευει το κατηφορικό κομματι για παρακολούθηση που είναι κοντά στο service, όμως δεν βολευει και τόσο το κλεισιμο της διαδρομής που θα γίνει στης 8 το πρωί. Αρα παρκάρουμε στην Ανω Τιθορέα και κάνουμε περίπατω στο βουνό? ή βλέπουμε άλλη λύση. Ει ναι πιθανό η διαδρομή να μην ανοιξει ενδιάμεσα των δυο περασμάτων. Για τοποθετηθείτε. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Θα βρεθεί η λύση
ΝΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΟ 'ΣΕΡΒΙΤΣ'ΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΜΕΡΙ.
Για να οργανωθουμε στα περι αγώνα, για τα μετα αγώνα θα αποφανθει ο προεδρος πάντα με δημοκρατικές διαδικασιές.
Βολευει το κατηφορικό κομματι για παρακολούθηση που είναι κοντά στο service, όμως δεν βολευει και τόσο το κλεισιμο της διαδρομής που θα γίνει στης 8 το πρωί. Αρα παρκάρουμε στην Ανω Τιθορέα και κάνουμε περίπατω στο βουνό? ή βλέπουμε άλλη λύση. Ει ναι πιθανό η διαδρομή να μην ανοιξει ενδιάμεσα των δυο περασμάτων. Για τοποθετηθείτε.Κατι καπνίζει !!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ γέλιο Thanks.
-
Σέρβις ποιοί θά είναι;
In-car κάμερα θά υπάρχει;
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕ!!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σέρβις ποιοί θά είναι;
In-car κάμερα θά υπάρχει;
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕ!!!!Οι 'παγουράδες' θα λείπουν ,
in-car πιστεύω πως θα ... δημιουργήσει προβλήματα (just married !! ),
αλλά κάτι άκουσα για .... ελικόπτερο που θα παρακολουθεί την γαλλιδούλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αποστόλης.
-
Τόλιο,άμα λείπεις εσύ,πάει τό σέρβις!!!Καταστράφηκε!!!
Ποιός θά ετοιμάσει σάντουιτς γιά τό πλήρωμα; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τόλιο,άμα λείπεις εσύ,πάει τό σέρβις!!!Καταστράφηκε!!!
Ποιός θά ετοιμάσει σάντουιτς γιά τό πλήρωμα;τι υποννοείς Αντρέα??? Οτι όταν έτρεχες δεν καθάρισα καλά τα τζάμια μήπως??? ε???? ε???? Ε?????????????????????
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δέν έχετε τίποτα νά μάς πείτε γιά τήν προετοιμασία;
Ένα δελτιο τύπου ρε παιδιά τουλάχιστον!
Το δελτίο τύπου θα φύγει αύριο, αφου εγκριθεί...
Για την προετοιμασία τι νας σας πούμε, όλα την τελευταία στιγμή αλλά όλο και κάτι θα καταφέρουμε... Στο φινάλε και στο γάμο τελευταία στιγμή τα μοντάραμε!
Η ειδική είναι πολύ καλή, η άσφαλτος δεν παίζεται και το θέαμα από τους πρώτους είναι εξασφαλισμένο, ειδικά στο κατηφορικό κομμάτι... Ο καιρός δεν ξέρω αν θα μας κάνει το χατίρι, γιατί πολλή βροχή έχει πέσει και δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με κατολισθήσεις και τα συναφή...
Για φαγητό ας μην κουβεντιάζουμε αυτή τη στιγμή, γιατί το μπάκετ (ακόμα και του συνοδηγού αδέρφια!) με χωράει με δυσκολία και έχουμε στέρηση τροφής!
Το σέρβις είναι 4-5 χιλιόμετρα από το τέλος της ειδικής και φτάνεις ως εκεί αν κάνεις την απλή ανάποδα από Πολύδροσο.
-
ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ
Λογω προσωρινου (πιστευω) προβληματος, αδυνατω να οδηγησω,δυναμαι ομως να περπατησω (και μπραβο μου γι'αυτο).Ζητω λοιπον εθελοντη που να ερθει το πουρνο της Κυριακης στα νοτια προαστια (περιοχη Καλυψω,Διογενη, Ωνασειου)να με παρει και να με παει να δω τα παιδια μου στην περιοχη της Αμφικλειας και το βραδυ να με παραδωσει σωο και αβλαβη στα χερια της 'στεφανωσον'.
Μονο σοβαρες τηλεφωνικες προτασεις θα τυχουν απαντησεως.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑΛογω προσωρινου (πιστευω) προβληματος, αδυνατω να οδηγησω,δυναμαι ομως να περπατησω (και μπραβο μου γι'αυτο).Ζητω λοιπον εθελοντη που να ερθει το πουρνο της Κυριακης στα νοτια προαστια (περιοχη Καλυψω,Διογενη, Ωνασειου)να με παρει και να με παει να δω τα παιδια μου στην περιοχη της Αμφικλειας και το βραδυ να με παραδωσει σωο και αβλαβη στα χερια της 'στεφανωσον'.
Μονο σοβαρες τηλεφωνικες προτασεις θα τυχουν απαντησεως.
Δεν θα έρθει να σε πάρει ο Κυριάκος?
Εγω και ο Στελιος είμαστε μέσα!Μάλλον και ο kyan!Οπότε όλο και κάποιος θα...φιλοτιμηθεί!!! Το κινητό σου στείλε με pm γιατι χάλασε το τηλέφωνο μου και τα έχασα όλα!!! -
ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2
Λόγω προσωρινής έλλειψης σοβαρών εργασιών αυτή την Κυριακή, δύναμαι να οδηγήσω μέχρι την Αμφίκλεια. Ζητώ λοιπόν εθελοντές (απαιτούνται τουλάχιστον 3) που θα έρθουν την Κυριακή το βράδυ στα Δυτικά προάστεια, για να με κρατήσουν σώο και αβλαβή από τα χέρια της 'στεφάνωσον'.
Θα προτιμηθούν παντρεμένοι με σχετική πείρα.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2Λόγω προσωρινής έλλειψης σοβαρών εργασιών αυτή την Κυριακή, δύναμαι να οδηγήσω μέχρι την Αμφίκλεια. Ζητώ λοιπόν εθελοντές (απαιτούνται τουλάχιστον 3) που θα έρθουν την Κυριακή το βράδυ στα Δυτικά προάστεια, για να με κρατήσουν σώο και αβλαβή από τα χέρια της 'στεφάνωσον'.
Ευχαριστώ.Τριακονταετης και πλεον ενασχοληση μας με την ευρεση ικανων δικαιολογιων προς το εναμισυ ετερον φυλλον εγγυαται την αμεσον και ταχυτατην μεταβασην σας εις εφημερευον νοσοκομειον.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2
Λόγω προσωρινής έλλειψης σοβαρών εργασιών αυτή την Κυριακή, δύναμαι να οδηγήσω μέχρι την Αμφίκλεια. Ζητώ λοιπόν εθελοντές (απαιτούνται τουλάχιστον 3) που θα έρθουν την Κυριακή το βράδυ στα Δυτικά προάστεια, για να με κρατήσουν σώο και αβλαβή από τα χέρια της 'στεφάνωσον'.
Ευχαριστώ.Τριακονταετης και πλεον ενασχοληση μας με την ευρεση ικανων δικαιολογιων προς το εναμισυ ετερον φυλλον εγγυαται την αμεσον και ταχυτατην μεταβασην σας εις εφημερευον νοσοκομειον.
Διαθέσιμος οδηγός παρών
-
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαι κάτω το Σάββατο. Θα τα πούμε εκεί...
-
Ευριπίδη μη φοβάσαι!Θα σε φιλοξενήσουμε κάπου!!Πάντως στον δρόμο δεν θα σε αφήσουμε!
Για λέγετε τι ώρα στο Σείριο? 7 είναι καλά ή είναι πολύ αργά?
-
Το θέμα είναι πως θα μπούμε μέσα , αφού κλείνει στις 8 ;;
Υποθέτω ότι μιλάμε για το τελείωμα ώστε να είμαστε κοντά στο service -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ Νο 2
Μπρε τι κάνει ο άνθρωπος για να ευχαριστηθεί κάτι.....
Πάντως απο συμπαράσταση δεν έχουμε παράπονο .........δεν παιζόμαστε..
Για χάρη σου 'μητέρα' σφ'αζονται οι φίλαθλοι.....
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)