-
Απο την οδηγό εξαρτάστε? ΜΑΙΡΗ!!!!!!!!! κάνε το καθήκον σου και γρήγορα!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Την ετοιμάζαμε για το τριήμερο 1-3/10 στην Σαρδηνία, αλλά μόλις ο Provera το έμαθε (άτιμοι ψιθηριστές!!!) φοβήθηκε και σαμποτάρισε την συμμετοχή της (μην τυχόν και ξεφτιλίσει τα 307)!
Γι αυτό θα πρέπει να περιμένετε λίγες ημέρες ακόμα μέχρι να καταλήξει σε ποιον αγώνα θα συμμετάσχει!Αυτός ο Προβερά μες στην ίντριγκα είναι...μη μάθει ότι υπάρχουν ανταγωνιστές, κατευθείαν να τους σαμποτάρει.
-
Θα πρέπει (ερώτηση κάνω ) να ανατρέξουμε σε λεξικό ή γεωγραφικό άτλαντα για βρούμε τον επόμενο 'προορισμό' του Toutatis ????
Σε 'μαγισσες και χαρτορίχτρες' αποκλείεται .
Στις υπώρειες του Παρνασσού λέει η φήμη , τον ΧΙ μήνα του έτους ,
θα έχει την 'πρώτη' της .
Και πάντα , σύμφωνα με το πνεύμα του TRF , όλα γίνονται , και τα πιό απρόσμενα , και τα πιό ακατόρθωτα !!!!!!!!!!!!Αποστόλης.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πρέπει να ....βελτιώσετε την επικοινωνία. Τα e-mail γυρίζουν πίσω.!!!
Το ... αρμόδιο άτομο το είδε και το διόρθωσε!!!
-
Από το trf.gr:
'Στις 29 Σεπτεμβρίου 2004, ο Τουτατης θα περάσει από την Γη, στην πιο κοντινή απόσταση που θα περάσει καποιος γνωστός αστεροειδής ή κομήτης μεχρι το 2060. 4 φορές την απόσταση Γης - Φεγγαριού.'
Δηλαδή σήμερα σα να λέμε... γιορτάζετε;
Χρόνια πολλά βρε -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Από το trf.gr:
'Στις 29 Σεπτεμβρίου 2004, ο Τουτατης θα περάσει από την Γη, στην πιο κοντινή απόσταση που θα περάσει καποιος γνωστός αστεροειδής ή κομήτης μεχρι το 2060. 4 φορές την απόσταση Γης - Φεγγαριού.'
Δηλαδή σήμερα σα να λέμε... γιορτάζετε;
Χρόνια πολλά βρεΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Και επειδή σήμερα είναι γιορτή οι οικοδεσπότες μας, μας έκαναν δώρο μια παρουσίαση στο RALLY.GR. ό,τι καλύτερο για την μέρα.
-
Παιδιά, από την ιστοσελίδα σας!!!
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2004, ο Τουτατης θα περάσει από την Γη, στην πιο κοντινή απόσταση που θα περάσει καποιος γνωστός αστεροειδής ή κομήτης μεχρι το 2060. 4 φορές την απόσταση Γης - Φεγγαριού.
Καλώς τα δεχτήκατε να πω, χρόνια πολλά, καλές διελεύσεις;
Πάντως να γίνεται αυτό ούτε μήνα μετά τον πρώτο σας αγώνα μέχρι και σημαδιακό μπορεί να είναι!Καλή συνέχεια, καλούς αγώνες!!!
-
Μία 'διαστημική' ομάδα,μέ αυτοκίνητο...πύραυλο!!!
Mr. Sulu,engage!!!
Mικρά μου...πράσινα ανθρωπάκια!!! -
Στο τευχος που κυκλοφορησε σημερα στη σελιδα 236 οι 4Τ εχουν μια απο τις ωραιοτερες φωτο που εχουν βαλει στα 409 τευχη τους.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στο τευχος που κυκλοφορησε σημερα στη σελιδα 236 οι 4Τ εχουν μια απο τις ωραιοτερες φωτο που εχουν βαλει στα 409 τευχη τους.Δηλαδήηηηηηηηηηηηηηηη Λες οτι είναι αυτό που νομίζω ?????
Δεν το πήρα ακόμη,γιατί ακόμη δουλεύουμε οχι σαν κάτι άλλους................ Καλά να είναι, που πανε στο περίπτερο απο το προυνό-προυνό
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στο τευχος που κυκλοφορησε σημερα στη σελιδα 236 οι 4Τ εχουν μια απο τις ωραιοτερες φωτο που εχουν βαλει στα 409 τευχη τους.Ολοι λέγαμε 'ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ',αλλά ο Ηλίας μάλλον έλεγε 'ΕΛΑ ΜΕΣΑΑΑ'!!!
-
Δεν έχει έρθει ακόμη εδώ...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στο τευχος που κυκλοφορησε σημερα στη σελιδα 236 οι 4Τ εχουν μια απο τις ωραιοτερες φωτο που εχουν βαλει στα 409 τευχη τους.'Τα λόγια είναι περιττά' ...
Αποστόλης
-
Τελικά που θα τρέξετε???????????????????????????????????????????
Επιτέλους Έβαλα και Avatar μετά από τόσο καιρό......
-
Ο χρήστης fmas25 έγραψε:
Τελικά που θα τρέξετε???????????????????????????????????????????Στο sprint της Αμφίκλειας 16-17 Οκτωβρίου λοιπον, τρέχω εγώ με συνοδηγό τον Ηλία (calibrator)
Πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερή που επέλεξα το συγκεκριμένο σπριντ, ενώ το μέρος είναι από τα αγαπημένα μου, λόγω Ακρόπολις. Ελπίζω όλα να πανε καλά και να σας δούμε στον τερματισμό με ένα τεράστιο χαμόγελο.
-
Αντε μπράβο - μπράβο !!!
Θα είμαστε εκεί για .... υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε.Για να οργανωνόμαστε !!!
-
Και κατά το ρυθμό που τόσο διάσημος έγινε με την επιτυχία του Euro2004...
ΤRF Ολέεεε οοολέεεεεεε...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τελικά που θα τρέξετε???????????????????????????????????????????
Στο sprint της Αμφίκλειας 16-17 Οκτωβρίου λοιπον, τρέχω εγώ με συνοδηγό τον Ηλία (calibrator)
Πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερή που επέλεξα το συγκεκριμένο σπριντ, ενώ το μέρος είναι από τα αγαπημένα μου, λόγω Ακρόπολις. Ελπίζω όλα να πανε καλά και να σας δούμε στον τερματισμό με ένα τεράστιο χαμόγελο.
ΟΡΜΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑ!!!!!
-
Θα τα πούμε στο βουνό.
Βασίλημπένουμε σε δίαιτα για να αντέξουμε την ράμπα του τερματισμού?
Κούκε, δεν πιστέυω να πας εκδρομή στην Κυμη 16-17 ? -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Θα τα πούμε στο βουνό.
Βασίλημπένουμε σε δίαιτα για να αντέξουμε την ράμπα του τερματισμού?
Κούκε, δεν πιστέυω να πας εκδρομή στην Κυμη 16-17 ?Παρών!...
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)