-
Καθήστε πρώτα νά εγκριθούν τά χαρτιά μου βρέ.Γιά τήν ώρα,είμαστε σέ αναμονή.
Γιά τήν επικοινωνία οδηγού-συνοδηγού,τί να πώ;'Κρατημένη' ακούει καί 'πατημένη' καταλαβαίνει!!!
Εχει καί κάτι καστανιές εκεί στόν Χολωμοντα...ΝΑ(με τό συμπάθειο!!!).
Μάς βλέπω από αγωνιζόμενοι νά γινόμαστε ξυλοκόποι!!!Υ.Γ.Κάπταιν,εσύ γιατί on-line καί όχι live;
Υ.Γ.2 Κανονίστε στά σέρβις νά υπάρχει τίποτα φαγώσιμο,έτσι;Οχι μόνο λάδια καί λάστιχα!!!
-
Καθήστε πρώτα νά εγκριθούν τά χαρτιά μου βρέ.Γιά τήν ώρα,είμαστε σέ αναμονή.
Γιά τήν επικοινωνία οδηγού-συνοδηγού,τί να πώ;'Κρατημένη' ακούει καί 'πατημένη' καταλαβαίνει!!!
Εχει καί κάτι καστανιές εκεί στόν Χολωμοντα...ΝΑ(με τό συμπάθειο!!!).
Μάς βλέπω από αγωνιζόμενοι νά γινόμαστε ξυλοκόποι!!!Υ.Γ.Κάπταιν,εσύ γιατί on-line καί όχι live;
Υ.Γ.2 Κανονίστε στά σέρβις νά υπάρχει τίποτα φαγώσιμο,έτσι;Οχι μόνο λάδια καί λάστιχα!!!
-
Εγω μέχρι την Δευτέρα θα τραβαω ξενύχτια στο γραφείο!!
Για αυτό θα είμαι απλώς on-line!!! -
Ο Χολομώντας είναι ολόκληρος σπασμένος σε 2 κομμάτια (Παλαιοχώρα και Χολομώντας.....) Προσοχή Τεράστια γιατί Υπάρχουν αρκετοί συνάδελφοι Ξυλοκόποι εντός του Χολομώντα. Σε όλους τους αγώνες εγκαταλείπει το ενα τρίτο των αυτοκινήτων και τα περισσότερα είναι εντός του Χολομώντα. Καλή τεχνική και γρήγορη ειδική κατηφορική και κάπως στενή μετα από τα Πανεπιστήμια κατηφορίζοντας για Αρναία.... Το περιβάλλον είναι υπέροχο αρκεί βέβαια να μην κοιτάτε το περιβάλλον γιατί το αυτοκίνητο θα γίνει αγνώριστο...
-
Ρε παιχταράδες μια κατηγορία μόνοι μας είμαστε?
Τι διαφέρει εν τάχει η Ν/1 από τις άλλες Ν? -
Από ότι είδα στίς συμετοχές τού ΔΕΘ,είμαστε οι μόνοι στήν Ν/1!!!
ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ!!! -
ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ!!! -
Μπράβο ρε παιδιά, τερματισμό θέλουμε τώρα! Καλό αγώνα
-
καλέ γιατι δεν λαμβάνετε συμμετοχή ως Αγωνιστική Ομάδα Toytatis και με τα nick names σας...
καιπου είναι το ονοματεπώνυμο του συνοδηγού?
ανδρέα που είσαι καλέ? απο τώρα στο service για φαγητό? η μήπως θα του γράψεις τις διαδρομές σε κασέτα/cd και θα τον περιμένεις στον τερματισμό -
Χάρηκα ιδιαιτέρως που συναντηθήκαμε στις 'αναγνωρίσεις' με το πλήρωμα του TRF Σάκη-Αντρέα και τον Κυριάκο σε ρόλο TeamMangare (έτσι δεν γράφεται) !!!
Φυσικά οι δοκιμές γινόντουσαν Κυριακή μεσημέρι σε παραλιακή ταβέρνα στην Ολυμπιάδα (σιγά μην βρισκόμασταν στα βουνά) !!!
Πάντως την λύση για την επιτυχία την βρήκε η ομάδα! Θα κρεμάσουν ένα σουβλάκι μπροστά από το αυτοκίνητο , θα το βλέπει ο Σάκης , θα προσπαθεί να το φτάσει και έτσι θα κάνει καταπληκτικούς χρόνους!
Οι φημολογίες ότι θα χρησιμοποιούσαν καινούργιο σύστημα κατηγοριοποίησης των στροφών με φαγώσιμα (Αριστερό σουβλάκι σε 3 παϊδάκια , κόφτα στις πατάτες και τσίτα στα μπιφτέκια......) δεν ευσταθεί !!!!
Άντε , καλή επιτυχία και στην ράμπα του τερματισμού να περιμένει σούβλα!!!
-
Μπραβο παιδια. Καλη επιτυχια.Αγαλι-αγαλι γινεται η αγουριδα μελι. Και στις σημειωσεις γραψτε οτι σας κανει πρωτη εντυπωση, βαζοντας πολλα σημαδια στην αρχη για να μην χανοσαστε. Κι αν θελετε βοηθεια για το γραψιμο,εδω ειμαστε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ...ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ!!!α ωραία θα τρέχουμε και ίδια κατηγορία ! χεχεχε θα σας κολλήσουν μαζι με τα N/2
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλέ γιατι δεν λαμβάνετε συμμετοχή ως Αγωνιστική Ομάδα Toytatis και με τα nick names σας...
καιπου είναι το ονοματεπώνυμο του συνοδηγού?
ανδρέα που είσαι καλέ? απο τώρα στο service για φαγητό? η μήπως θα του γράψεις τις διαδρομές σε κασέτα/cd και θα τον περιμένεις στον τερματισμόΑπό λάθος δεν μπήκε το TRF δίπλα στη συμμετοχή. Για να βγάλουμε αγωνιστική άδεια με ψευδόνυμα νομίζω ότι θα πρεπε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω και δεν είμαστε για τέτοια τώρα...
Το όνομα του συνοδηγού δεν μπήκε γιατί η συμμετοχές έκλεισαν Τετάρτη και η συμμετοχή του Αντρέα αποφασίστηκε Παρασκευή.
Πάντως καλού-κακού θα τον ταίσω για πρωινό σουβλάκια γιατί διαφορετικά δεν βλέπω να πάμε πιο κάτω από τον Αγιο πρόδρομο. -
Αφού τά έχουμε πεί βρέ Σάκη.
ΕΧΩ ΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟ!!!
Νά μήν πάω νά...προσκυνήσω;
Ο τήμ-μαντζάρε τί έχει νά πεί; -
Επίσεις,νά σάς ευχαριστήσω όλους γιά τίς ευχές σας,καθώς καί γιά τήν προθυμία γιά βοήθεια.
Σάν 'ψαρούκλες' στόν χώρο δέν μπορούμε νά υποσχεθούμε αποτελέσματα,αλλά θά δώσουμε τόν καλύτερο εαυτό μας.
τό μόνο πού μπορεί νά κάνουμε λάθος,είναι μέ τό 'καρνέ' τού αγώνα.Ναί μέν,ή Σοφία τού ΑΟΘ μού τά εξήγησε λεπτομερώς,αλλά ίσως νά γίνει κανένα μπέρδεμα στόν αγώνα.
Κατά τά άλλα,αισθάνομαι ετοιμοπόλεμος,καί παραδόξως δέν έχω τό παραμικρό άγχος.
Ο Τζέιμς (sakinen-σωφέρ ),φαίνεται στρεσαρισμένος αυτές τίς μέρες,καί έτσι αποφασίστηκε νά υποστεί 'ειδική κούρα αποστρεσαρίματος'!!!
Αρκεί νά μήν μας κάνουν αλκοτέστ στόν αγώνα!!!Υ.Γ. Κάστορα,αυτές τίς μέρες θά τελειοποιήσω τή νέα μέθοδο γραφής τών ειδικών.
'3-2-1 GO-go-go καί στά σουβλάκια STOOOOP!!!!' -
Επίσεις,νά σάς ευχαριστήσω όλους γιά τίς ευχές σας,καθώς καί γιά τήν προθυμία γιά βοήθεια.
Σάν 'ψαρούκλες' στόν χώρο δέν μπορούμε νά υποσχεθούμε αποτελέσματα,αλλά θά δώσουμε τόν καλύτερο εαυτό μας.
τό μόνο πού μπορεί νά κάνουμε λάθος,είναι μέ τό 'καρνέ' τού αγώνα.Ναί μέν,ή Σοφία τού ΑΟΘ μού τά εξήγησε λεπτομερώς,αλλά ίσως νά γίνει κανένα μπέρδεμα στόν αγώνα.
Κατά τά άλλα,αισθάνομαι ετοιμοπόλεμος,καί παραδόξως δέν έχω τό παραμικρό άγχος.
Ο Τζέιμς (sakinen-σωφέρ ),φαίνεται στρεσαρισμένος αυτές τίς μέρες,καί έτσι αποφασίστηκε νά υποστεί 'ειδική κούρα αποστρεσαρίματος'!!!
Αρκεί νά μήν μας κάνουν αλκοτέστ στόν αγώνα!!!Υ.Γ. Κάστορα,αυτές τίς μέρες θά τελειοποιήσω τή νέα μέθοδο γραφής τών ειδικών.
'3-2-1 GO-go-go καί στά σουβλάκια STOOOOP!!!!' -
Πές του Τζέϊμς ότι δεν είναι τίποτα!Τα πρώτα 10 χιλιόμετρα είναι δύσκολα!
Ελα ρε Αντρέα...εύκολο ειναι!
Στην περίπτωση του 'Τζέϊμς' πές του ότι στον τερματισμό έχει καλή ταβέρνα και πιπίνια με στριγκάκια!!!
Πρώτους Γενικής σας βλέπω!!! -
Πάρτε και ένα σετάκι βρόχινα μαζί.. μάλλον δεν θα πάει χαμένο
-
Σας εύχομαι καλή επιτυχία στους στόχους σας!!! Καλό τερματισμό!!!
-
Καλή επιτυχία και μπράβο για την προσπάθεια και την αρχή -που, ως γνωστόν, είναι το ήμισυ του παντός
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)