-
Μπράβο και ξανά μπράβο παιδιά. Πάντα τέτοια. Καλά βάλατε τα γυαλιά σε πολλούς. Μακάρι να συνεχιστούν οι επιτυχίες.
-
*Ο χρήστης **cmarin'
ΣΤΗΝ ΤΑΚΙΝΕΝΟΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΤΟ ,NEW TOPIC , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κατόπιν επιθυμίας της ομάδας του TRF το θέμα μεταφέρεται στην Αυτοκίνηση.[moderator]
Το θέμα επανήλθε στους 'Ελληνικούς Αγώνες' όπου και τελικά ανήκει το TRF.
Συγνώμη για το περα-δώθε... -
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Που είναι ρε παιδιά τα αποτελέσματα,να δώσω και εγώ συγχαρητήρια;
Εδώ είναι Αντρέα, πάρε να καμαρώσεις
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=427
Ωραίος ο Τάκης.
Ετσι να ζηλεύουνε τα 'τιμόνια' τού 'Τουτάτη'!!!
-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
Κατόπιν επιθυμίας της ομάδας του TRF το θέμα μεταφέρεται στην Αυτοκίνηση.[moderator]
Συγνώμη για το περα-δώθε...Ρε παίδες, μου άρεσε η βόλτα! Μοντς δεν πάμε άλλη μία πρός Ανακοινώσεις μέσω Αντιλόγου και Μικρών Αγγελιών!
-
ΕΕΕΕ, έγινε ένα λαθάκι , μην το κάνουμε και θέμα...
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Συγνώμη για το περα-δώθε...Ρε παίδες, μου άρεσε η βόλτα! Μοντς δεν πάμε άλλη μία πρός Ανακοινώσεις μέσω Αντιλόγου και Μικρών Αγγελιών!
Φίλε Δρομέα !!! ,
επειδή σου άρεσε η εικονική βόλτα (του θέματος ) ,εάν αυτό βοηθήσει στην αποκάλυψή σου , έλα για μία πραγματική βόλτα με το ...υπερόπλο μας , στο περιθώριο του επόμενου αγώνα μας.
Σε περιμένουμε στην ΑμφίκλειαΑποστόλης.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Φίλε Δρομέα !!! ,
επειδή σου άρεσε η εικονική βόλτα (του θέματος ) ,εάν αυτό βοηθήσει στην αποκάλυψή σου , έλα για μία πραγματική βόλτα με το ...υπερόπλο μας , στο περιθώριο του επόμενου αγώνα μας.
Θα αντέξω τα g ?
-
Φίλε Δρομέα !!! ,
Θα αντέξω τα g ?
Για καλό και για κακό , φόρεσε την anti-G φόρμα ......
Είναι ένα πράγμα , σαν F-16 μιλάμε
Καί σε διαμήκη και σε εγκάρσια , και σε θετικά και σε αρνητικάΠέρα απο την πλάκα , σε περιμένω , μιά και εγώ θα οδηγήσω στην Αμφίκλεια το ταπεινό Πεζάκι μας , να σε γνωρίσουμε απο κοντά , και να είσαι σίγουρος πως ...δεν θα πούμε σε κανέναν ποιός είσαι ...
Αποστόλης.
-
Εις της Αμφίκλειας το βουνό
(νομίζω το λένε Παρνασσό)
Ένας Γαλάτης θα φανεί
'Μα τον Τουτάτη' μιά φωνήΤα τζί μαζεύουνε σωρό
εκεί ψηλά στον Παρνασσό
κι ο Αποστόλης με ορμή
φοράει την αντι-τζί στολήΓκάζι πατάει ως το σίδερο
εκεί ψηλά στον Παρνασσό
και το Γαλατικό του άτι
τρέχει σαν τον ΜυθριδάτηΈνα πουλί γοργοπόδαρο
από το φόρουμ το γνωστό
θα είναι μάλλον στο δεξί
ποιός θα γνωρίσει το πουλίΚαλή επιτυχία στο βουνό
Αποστόλη από την Ηπειρο
καλή επιτυχία στον Τουτάτη
πολλά άλογα στο Γαλατικό άτι -
Εις της Αμφίκλειας το βουνό
(νομίζω το λένε Παρνασσό)
Ένας Γαλάτης θα φανεί
'Μα τον Τουτάτη' μιά φωνήΤα τζί μαζεύουνε σωρό
εκεί ψηλά στον Παρνασσό
κι ο Αποστόλης με ορμή
φοράει την αντι-τζί στολήΓκάζι πατάει ως το σίδερο
εκεί ψηλά στον Παρνασσό
και το Γαλατικό του άτι
τρέχει σαν τον ΜυθριδάτηΈνα πουλί γοργοπόδαρο
από το φόρουμ το γνωστό
θα είναι μάλλον στο δεξί
ποιός θα γνωρίσει το πουλίΚαλή επιτυχία στο βουνό
Αποστόλη από την Ηπειρο
καλή επιτυχία στον Τουτάτη
πολλά άλογα στο Γαλατικό άτιΓοργοπόδαρο πουλί
Σ΄ευχαριστώ , και προσωπικά , και εκ μέρους των άλλων ...Γαλατών ,για τα καλά σου -ποιητικά δοσμένα- λόγια !!!!!!!
Ελπίζοντας στην έκπληξηΑποστόλης.
-
Έχουμε αγώνα την Κυριακή ....................'τουρμισμένο'.....
-
Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η παρουσία της ομάδας μας στο Σπρίντ της Αμφίκλειας, μια που είναι από τα αγαπημένα μας για τον απλούστατο λόγο ότι περνάμε καλά.
Αυτή τη φορά θα βρεθώ (για πρώτη φορά...) στο κάθισμα του συνοδηγού, παρέα με τον Αποστόλη. Πως κατάφερε και μ έψησε ακόμα δεν το κατάλαβα....
τι θα πρέπει να του λέω στον αγώνα? εγώ του ξεκαθάρισα τη θέση μου, ότι μόνο θα χαιρετάω και ....άντε να του λέω καμμιά σοφία (τι είναι η ζωή...)ή τίποτα για το τσίπουρο ΜΕ γλυκάνισο:whistlink: .
Επίσης ο Team Mangare θα φροντίζει για τη σωστή διατροφή και ανάπαυση του πληρώματος, στα πρότυπα των επαγγελματιών (!!!!) του wrc.
Αντε...καλά να περάσουμε και καλά να περάσουν όσοι βρεθούν στην Αμφίκλεια. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά η παρουσία της ομάδας μας στο Σπρίντ της Αμφίκλειας, μια που είναι από τα αγαπημένα μας για τον απλούστατο λόγο ότι περνάμε καλά.
Αυτή τη φορά θα βρεθώ (για πρώτη φορά...) στο κάθισμα του συνοδηγού, παρέα με τον Αποστόλη. Πως κατάφερε και μ έψησε ακόμα δεν το κατάλαβα....
τι θα πρέπει να του λέω στον αγώνα? εγώ του ξεκαθάρισα τη θέση μου, ότι μόνο θα χαιρετάω και ....άντε να του λέω καμμιά σοφία (τι είναι η ζωή...)ή τίποτα για το τσίπουρο ΜΕ γλυκάνισο:whistlink: .
Επίσης ο Team Mangare θα φροντίζει για τη σωστή διατροφή και ανάπαυση του πληρώματος, στα πρότυπα των επαγγελματιών (!!!!) του wrc.
Αντε...καλά να περάσουμε και καλά να περάσουν όσοι βρεθούν στην Αμφίκλεια.Καλό αγωνα! Οι VIP της παρέας να παραλάβουν οπως παντα τις καρτες καθυστερημενης εισόδου στην ειδική για να μπορουν να πιουν το βραδυ χωρίς αγχος. Ισχύει και για τους....συνοδηγους το τελευταίο!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Για κάντε μια ανταπόκριση....
Σπασμένος λεβιές?...Δεν το φχαριστήθηκε τελικά ο Παγουράς?!
-
Καημένε Τόλιο,ήθελες και εσύ συνοδηγό τόν Σάκη.
Τίς κατάρες και τα βουντού που έκανε,'γιατί ζαλίζομαι σάν συνοδηγός' δέν σού τά'πε
Μάς κατέστρεψε όλους ο φιλανδός(τί ανταπόκριση ρε κάπταιν,νομίζεις ότι έχει φτάσει μέχρι τώρα στα Γιάννενα;Εφτά μέρες θα τους πάρει να γυρίσουν πίσω )
-
ΠΙΚΡΑ
-
Εσπασε ένα εξάρτημα και δεν μπορούσε να βάλει ταχύτητες
Οταν τελείωσε ο αγώνας και βγήκαν τα παιδιά από την ειδική το κόλλησαν με οξυγονοκόλληση, οπότε μπορεσαμε να πάρουμε έπειτα την γαλλιδούλα στην Λάρισα.
Άλλη μια εμπειρία για την ομάδα την οποία ελπίζω να μην ξαναέχουμε.
Αϊντε παμε για τον επόμενο τώρα!
-
Κρίμα αλλά όλα αυτά είναι δυστυχώς στο πρόγραμμα. Ελπίζω να είναι η τελευταία βλάβη που σας τυχαίνει. Καλή συνέχεια παιδιά.
-
Πρώτη εγκατάλειψη του αυτοκινήτου από μηχανική βλάβη.
Πολύ πικρή γεύση.
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)