-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Ωραίο το σβκ στο Βελβεντό με καλή παρέα (είναι τρελοί αυτοί οι Γιαννιώτες...) και άλλον ένα τερματισμό στο ενεργητικό μας.
**Η οργάνωση είχε μπαλώσει όλα τα σημεία που υπήρχε πρόβλημα, είχε βάλει λάστιχα στις μπούκες και κορδέλες στα επικίνδυνα σημεία....σε συνδυασμό με τις παροχές που δώσανε το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΜΠΡΑΒΟ!!! **Αν του χρόνου καταφέρουν να μεγαλώσουν και τη διαδρομή θα κάνουν νέο ρεκόρ συμμετοχών.
Για το πως περάσαμε...σύντομα θα έχουμε φωτογραφικό υλικό γιατί ως γνωστόν μια εικόνα=χίλιες λέξεις.ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ , ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΠΡΙΝΤ ΤΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΦΕ ΠΟΥ ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ , ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ?(ΑΛΗΘΕΙΑ , ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΥΦΑΚΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ , ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ?)
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
**Η οργάνωση είχε μπαλώσει όλα τα σημεία που υπήρχε πρόβλημα, είχε βάλει λάστιχα στις μπούκες και κορδέλες στα επικίνδυνα σημεία....σε συνδυασμό με τις παροχές που δώσανε το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΜΠΡΑΒΟ!!! ** .
ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ , ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΠΡΙΝΤ ΤΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΦΕ ΠΟΥ ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .
**ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ , ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ **?Όντως έτσι ήταν...ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ. Είτε ζητούσες πληροφορίες από το τηλέφωνο, είτε τους έβρισκες στην ταβέρνα live. Όπως επίσης και οι κάτοικοι του χωριού.
Επίσης ένα ΜΠΡΑΒΟ στον πρόεδρο του ΣΟΑΑΒΕ Σάββα Μαυροματίδη που ήταν συνεχώς δίπλα στους αγωνιζόμενους (και στην οργάνωση), άκουγε τις γνώμες μας, και βοηθούσε σε ότι χρειαζόταν. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
**Η οργάνωση είχε μπαλώσει όλα τα σημεία που υπήρχε πρόβλημα, είχε βάλει λάστιχα στις μπούκες και κορδέλες στα επικίνδυνα σημεία....σε συνδυασμό με τις παροχές που δώσανε το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΜΠΡΑΒΟ!!! ** .
ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ , ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΠΡΙΝΤ ΤΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΦΕ ΠΟΥ ΤΣΕΠΟΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .
**ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ , ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ **?Όντως έτσι ήταν...ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ. Είτε ζητούσες πληροφορίες από το τηλέφωνο, είτε τους έβρισκες στην ταβέρνα live. Όπως επίσης και οι κάτοικοι του χωριού.
Επίσης ένα ΜΠΡΑΒΟ στον πρόεδρο του ΣΟΑΑΒΕ Σάββα Μαυροματίδη που ήταν συνεχώς δίπλα στους αγωνιζόμενους (και στην οργάνωση), άκουγε τις γνώμες μας, και βοηθούσε σε ότι χρειαζόταν.Ανάμεσα απο αυτούς που αποκαλούμε 'ανθρώπους του Αγώνα' , στη συγκεκριμμένη διοργάνωση , θα πρέπει να ξεχωρίσουμε :
-τον Δήμαρχο Βελβεντού (συγνώμη , δεν γνωρίζω το όνομά του) , έναν άνθρωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που κατάλαβε το τί μπορεί να σημαίνει ένας Αγώνας αυτοκινήτου για μιά κωμόπολη σαν το Βελβεντό και κάνει ότι μπορεί (οικονομικά και όπως αλλιώς ) για να γίνει θεσμός το Rally Sprint στον τόπο του
-τους Βελβεντιώτες αγωνιζόμενους , που μόνον αγώνα αυτοκινήτου δεν έκαναν (τα λάστιχα στις 'μπούκες' ποιός τα έβαλε ?? )
-τον / τους ανθρώπους (πάλι δεν ξέρω ...όλα τα ονόματα , ένα πάντως είναι glf !!!!!!) που φρόντισαν να έχουμε στο τέλος του κάθε σκέλους έντυπα τα αποτελέσματα .Σε ότι έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας :
Ειναι ευχάριστη έκπληξη , το να σκέφτεσαι να αλλάξεις τα γραπτά σου , επειδή , απο το προηγούμενο του Αγώνα Σ/Κ , μέχρι το Σ/Κ του Αγώνα , έχει 'μπαλωθεί' με άσφαλτο και η παραμικρή λακούβα (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΗ , ΟΥΤΕ 'ΓΛΕΙΨΙΜΟ' ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ .)
Είναι ευχάριστη έκπληξη , το να βλέπεις , τα σημεία της διαδρομής που είχαμε σημειώσει με κόκκινο στα γραπτά σαν 'ΠΡΟΣΟΧΗ !!!' να είναι 'κορδελιασμένα' .Και τέλος , η παρουσία , σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση τυπική , του Προέδρου του ΣΟΑΒΕ , του Σάββα Μαυροματίδη.
Τα όσα έκανε , είναι και η πρότασή μου , στο θέμα της 'Ασφάλειας των Ελληνικών Αγώνων.
Χωρίς υπερβολή , ο Σάββας , έλεγξε , πρίν την εκκίνηση του 1ου σκέλους , ευγενικά , συναδελφικά και εξονυχιστικά , ένα προς ένα , τα πληρώματα για τον τρόπο δεσίματος του κράνους , το σφίξιμο της ζώνης , την απασφάλιση των πυροσβεστήρων και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε !
Το ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο ,
είναι η απόδειξη πως με απλές και σωστές κινήσεις , λύνονται προβλήματα που δείχνει να οδηγούνται σε ατραπούς επιτροπών , σοφών , σεμιναρίων , αμφισβητήσεων , προτάσεων επί επίσης κενών περιεχομένου προτάσεων και αποφάσεων χωρίς να έχει ερωτηθεί ο ενδιαφερόμενος .Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα -
Σωστός σε όλα ο Αποστόλης. κυρίως μιλάω για την τελευταία επισήμανση ασφαλείας που πρέπει να καθιερωθεί τουλάχιστο στα σπριντ που είναι μόνο μια η αφετηρία. εγώ είχα ξεχάσει να βγάλω τις ασφάλεις από τους πυροσβεστήρες... και καλά που ήρθε ο Σάββας και το τσέκαρε και αυτό.
-
Τί έγινε φέτος , δεν έχει Δ.Ε.Θ. ?
-
Ε...μερικοί έχουν μυαλό και απέχουν....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ε...μερικοί έχουν μυαλό και απέχουν....edit - διαγράφτηκε δημοσίευση προσωπικού περιεχομένου - moderator
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Ε...μερικοί έχουν μυαλό και απέχουν....
edit - διαγράφτηκε δημοσίευση προσωπικού περιεχομένου - moderator.
edit - διαγράφτηκε δημοσίευση προσωπικού περιεχομένου - moderator
-
Προσωπικά δεν τρέχω γιατί δεν έχω χρήματα...
Απο κει και πέρα, θα πηγαίνω όπου πιστεύω ότι θα διοργανώνεται σωστός αγώνας (οργάνωση-διαδρομές-παροχές κλπ) και δεν θα πηγαίνω όπου νομίζω ότι δεν υπάρχουν οι προυποθέσεις.Και επειδή υπάρχουν αρκετά τόπικς για διαφωνίες και προσωπικές αντεγκλίσεις μη γαμάτε και αυτό.
-
Και πως θα καταλάβαινες ότι ο αγώνας είναι σωστα οργανωμένος εκ προοιμίου; Θα υπέθετες προφανώς.....
Ή μήπως τα κριτήρια είναι τοπικιστικού χαρακτήρα και υποστηρίζω το κοντινό μου μαγαζάκι ενώ δεν πάω στο παραδίπλα;
Αν δεν οργανωθούν τα πράγματα από την κεντρική διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...
Σόρρυ για το σεξ στο αγαπημένο σου θέμα.......
-
Mod, ηταν προσβλητικο το post που προς τον SP0+ και το σβησατε?????
To post του, στο οποιο και αναφερθηκα, δεν ειναι προσβλητικο για αυτους που τρεχουν???????????
Γιατι γινονται αυτες οι διακρισεις? -
Καλησπέρα παιδιά!! Az και sp δεν πρόλαβα να διαβάσα τα post σας. Εαν θέλετε στείλτε τα μου σε προσωπικό.
Οπως ξέρετε στην ομάδα μας είμαστε 10 άτομα, ο συλλογος έχει φτιαχτεί καθαρά και μόνο για το τυπικό του πράγματος. Επειδή λοιπον το θέμα της αποχής είναι προσωπικό και το αυτοκίνητο μας μόνο ένα, δεν μπορούμε να στερήσουμε σε καποιον το δικαίωμα να τρέξει. Ετσι, συζητήσαμε και αποφασίσαμε να κρίνει ο κάθε ένας μόνος του την κατάσταση που επικρατεί και να αποφασίσει.
Προσωπικά απέχω από τους Ελληνικούς Αγώνες. Σαν οδηγός, σαν συνοδηγός, σαν θεατής αλλά και από το service της ομάδας μας. Προς το παρον παντως δεν έχει θελήσει καποιος να τρέξει στην περίοδο της αποχής, μαλλον το αντίθετο θα έλεγα (αρκετοί από εμάς είχαμε εκδηλώσει ενδιαφέρον να τρέξουμε στα Σπριντ που έγιναν, Βόλο, Χανιά κλπ, αλλά δεν δηλώσαμε τελικά συμμετοχή).
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Και πως θα καταλάβαινες ότι ο αγώνας είναι σωστα οργανωμένος εκ προοιμίου; Θα υπέθετες προφανώς.....Ή μήπως τα κριτήρια είναι τοπικιστικού χαρακτήρα και υποστηρίζω το κοντινό μου μαγαζάκι ενώ δεν πάω στο παραδίπλα;
Αν δεν οργανωθούν τα πράγματα από την κεντρική διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...
Σόρρυ για το σεξ στο αγαπημένο σου θέμα.......
Έχεις p.m.
-
Είμαστε ακόμη ζωντανοί ,
στη σκηνή ,
σαν ρόκ συγκρότημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ήδη , ένας απο μας, ο 'takinen' , έτρεξε στην Πιτίτσα, εκεί με το πρωταπριλιάτικο 'κόλπο' του ....συναδέλφου εκ Κορίνθου , και ήταν 4ος στην Ν1 , έστω και με μικροέξοδο στην Κ7.
Η συνέχεια λέει Αμφίκλεια , στις 27 Μαϊου , με τον 'gvala' στα πηδάλια και σε ρόλο υποβολέα , την αφεντιά μου.
Ελπίζουμε να δούμε εκεί κάποιους απο τα μέλη του 4tf , είτε σαν αγωνιζόμενους , είτε σαν θεατές .
Θα χαρούμε να τα πούμε απο κοντά !!!!!
Αποστόλης.
-
Και για λίγο ανησύχησα ότι το διαλύσατε.
Μπράβο!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! -
Αποστόλη ξέρετε ότι είμαστε πάντα κοντά σας και με χαρά μαθαίνουμε νέα σας. Καλές ειδικές και χωρίς εξόδους παιδιά. Περιμένουμε πάντα να μάθουμε τα νέα σας.
-
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας , που 'πιάσανε τόπο' και στην Αμφίκλεια τερματίσαμε σε αξιοπρεπή θέση, και πάνω απο όλα , ο Γιάννης και εγώ , ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ !!!!!!!!!!
Συνέχεια , στις 10 Ιουνίου , στο φιλόξενο Βελβεντό Κοζάνης, με εμένα οδηγό και τον 'sakinen' σε ρόλο ...υποβολέα !!!!!
Ελπίζουμε να δούμε εκεί Βοριοελλαδίτες φίλους.
Ραντεβού εκεί !!
Αποστόλης.
-
με 55 συμμετοχές, όλοι εδώ θα είναι !
-
Ναι,μαλλον θα βρεθούμε σε εκεινα τα λημέρια να σας δούμε.
Ψησταριές/παλτσέτες/κοψίδια έχετε στα σερβις;
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας , που 'πιάσανε τόπο' και στην Αμφίκλεια τερματίσαμε σε αξιοπρεπή θέση, και πάνω απο όλα , ο Γιάννης και εγώ , ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ !!!!!!!!!!Συνέχεια , στις 10 Ιουνίου , στο φιλόξενο Βελβεντό Κοζάνης, με εμένα οδηγό και τον 'sakinen' σε ρόλο ...υποβολέα !!!!!
Ελπίζουμε να δούμε εκεί Βοριοελλαδίτες φίλους.
Ραντεβού εκεί !!
Αποστόλης.
καλή επιτυχία να'χετε και καλό τερματισμό πάνω απ'ολα
Μία τρελλή ιδέα έγινε πραγματικότητα :)