-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Προτάσεις χωρίς αποδεικτικά στοιχεία δεχόμαστε ???????? ....
Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
** Εδώ και τώρα αποδείξεις !!! **Έτσι μπράβο !!!!!!!! Να υπάρχει σύμπνοια....
ώρα είναι να μας βάλετε να κάνουμε και πασαρέλα
ούτε 12αδα δεν συμπληρώνουμε -
Όχι και πασαρέλα....μόνο μερικές ολοσωμες φωτός με μαγιώ και ψηφοφορία (α ρε δημοκρατία!!!) στο φόρουμ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όχι και πασαρέλα....μόνο μερικές ολοσωμες φωτός με μαγιώ και ψηφοφορία (α ρε δημοκρατία!!!) στο φόρουμ.τα φωτομονταζ επιτρέπονται???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Όχι και πασαρέλα....μόνο μερικές ολοσωμες φωτός με μαγιώ και ψηφοφορία (α ρε δημοκρατία!!!) στο φόρουμ.
τα φωτομονταζ επιτρέπονται???
Εγώ δεν είπα τίποτα και με καμμία - οπότε σταματήστε να κοιτάτε πρός τα εδώ.....
-
Oh, me, Falbala, Last Century !
-
Ωχωχωχ μου τη πεσανε ολοι !!! Καλα ρε μη βαρατε !!!
Αποδεικτικα στοιχεια δεν εχω να σας δειξω ... αλλα πιστεψτε με οτι falbala πρεπει να ειναι η peugeot !!!
Της αρμοζει αυτη η φιγουρα πως να το κανουμε δηλαδη!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Ωχωχωχ μου τη πεσανε ολοι !!! Καλα ρε μη βαρατε !!!Αποδεικτικα στοιχεια δεν εχω να σας δειξω ... αλλα πιστεψτε με οτι falbala πρεπει να ειναι η peugeot !!!
Αν την φτάσεις οδηγώντας , ότ(αν) θα την προσπερνάς, πάρε φωτο!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αν την φτάσεις οδηγώντας , ότ(αν) θα την προσπερνάς, πάρε φωτο!
Μπα δε νομιζω Γιαννη δεν υπαρχει τετοια περιπτωση!! Αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα και δεν μπορω να βγαλω εγω φωτο της στο .... παγκοσμιο ιστο !!
Αμα ειναι πειστε την να ερθει σε καμια συναντηση να τη δειτε !!!
-
Ωχωχωχ μου τη πεσανε ολοι !!! Καλα ρε μη βαρατε !!!Αποδεικτικα στοιχεια δεν εχω να σας δειξω ... αλλα πιστεψτε με οτι falbala πρεπει να ειναι η peugeot !!!
Με δημοκρατικές διαδικασίες Falbala ορίζεται η kamil!! ...Τώρα βέβαια μια πασαρέλλα δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα!!...Μη Ρένα!! ..τι πας να κάνεις??!! ....ασε κάτω την χατζάρα της Μαίρης!!!!...Μηηηηηηηη!!!
-
Οι δημοκρατικές διαδικασίες είναι σε εξέλιξη......αναμείνατε...
-
Εγω δε δεχομαι την Δημοκρατικη αποφαση του αρχηγου!!
ΕΧω ενσταση !!!
-
-
Προτεινω Ψηφοφορια!!!
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χαχαχαχαχ χιχιχιχιχιχιχιχ χεχεχεχεχεχεχε χοχοχοχοχοχοχοχ χουχουχουχουχουχουχουχου
Ακομα κραταω τη κοιλια μου απο τα γελια!!!!
Μπραβο Γιωργο πραγματικα εγραψες!!!!
-
πω,πω λίγο βάλαμε το χεράκι μας εμείς οι γυναίκες και προκλήθηκε πανικός
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πω,πω λίγο βάλαμε το χεράκι μας εμείς οι γυναίκες και προκλήθηκε πανικόςΟπως συνέβαινε , συμβαίνει και θα συμβαίνει πάντα......
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
MAGIK , βοήθεια !!! , γίνεται να 'ανεβάσεις' την φιγούρα του ???
ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΛΕΤΕ......
Αυτός είναι ο αρχηγός του Χισπανικού (sic) χωριού και λέγεται Κρεμμυδόνεζ Υ Παέλλια. Στην Αγγλική μετάφραση είναι Huevos Y Bacon.
-
Εγω παντως για το
ρολο της falbala
προτεινω ανεπιφυλακτα
PEUGEOT1425Με βάση όσα έχω ακούσει, μάλλον θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει να κρίνω ιδίοις όμμασι και ιδίαις χερσί. (Αν δηλαδή είναι όσο τρυφερούδι είναι και η Φαλμπαλλά)
-
ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΕΟΣ!!!! Με κοιτάνε στο γραφείο και λένε κάτι για .... 'χαζοχαρούμενο'
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγω παντως για το
ρολο της falbala
προτεινω ανεπιφυλακτα
PEUGEOT1425Με βάση όσα έχω ακούσει, μάλλον θα συμφωνήσω, αλλά θα πρέπει να κρίνω ιδίοις όμμασι και ιδίαις χερσί. (Αν δηλαδή είναι όσο τρυφερούδι είναι και η Φαλμπαλλά)
gvala για άρχισε να κόβεις πρόστιμα για απόκρυψη πληροφοριών.....εδώ έχουμε καραμπινάτες ομολογίες....
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ