-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Πάντως πιστεύω δεν έχει νόημα να μηλάμε για 'εθνικότητα' της εταιρίας (ειδικά αν εννοούμε το χρήμα) αλλά του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - που παραμένει σχεδιασμένο από ανθρώπους με την ίδια φιλοσοφία κα ιτεχνογνωσία που χαρακτήριζε τα προίόντα της Aston από γενησιμιού της, η οποία είναι καθαρά Βρετανική.
ΑΚΡΙΒΩΣ. Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω, μιας και λείπω μέρες από το φόρουμ και τώρα πιάνω επεισόδια. Άλλο η ταυτότητα μια εταιρίας, άλλο τα συμφέροντά της και άλλο τα προϊόντα που παράγει. Και αν είναι κάποιος ένοχος για όλη αυτή τη φασαρία, είναι εκείνος που ξεκίνησε γράφοντας, αντιμετωπίζοντας προϊόντα και οικονομικές διεργασίες με τον ίδιο τρόπο. Yeah right, αυτοχαρακτηρίζεται και ως 'car enthousiast'.
Α! και Γαβριήλ, επειδή ξέρω πως διαβάζεις, τα αστειάκια σου στους μύθους της αυτοκίνησης τα διάβασα, να τα συζητήσουμε όμως δεν τα είδα στο τόπικ.
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Έτσι όπως το έγραψες ('στο τιμόνι της Αston Martin') νόμισα στην αρχή πως έτρεχε σε αγώνες ο άνθρωπος!!!Συγνώμην μη ευδόκιμος όρος (at the helm), αλλά και σε αγώνες κλασσικών έτρεχε με μια Blown 4.5 Βentley που και παρκαρισμένη δείχνει να πηγαίνει με χίλια και είχα την τιμή να τον έχω θαυμάσει.
Κε Καβαθά μικρό αφιέρωμα μήπως στον άνθρωπο η και στο αυτοκίνητο ????
Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας αλλά επικαλούμαι το 'και όχι μόνο' -
Ο χρήστης friar έγραψε:
Έτσι όπως το έγραψες ('στο τιμόνι της Αston Martin') νόμισα στην αρχή πως έτρεχε σε αγώνες ο άνθρωπος!!!
Συγνώμην μη ευδόκιμος όρος (at the helm), αλλά και σε αγώνες κλασσικών έτρεχε με μια Blown 4.5 Βentley που και παρκαρισμένη δείχνει να πηγαίνει με χίλια και είχα την τιμή να τον έχω θαυμάσει.
Κε Καβαθά μικρό αφιέρωμα μήπως στον άνθρωπο η και στο αυτοκίνητο ????
Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας αλλά επικαλούμαι το 'και όχι μόνο'Ε... δεν είχε να κάνει με τον όρο (απόλύτως σωστά τον χρησιμοποιείς) - απλά εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου! What was I thinking?!...
Απ' ότι είδα πάντως όλοι σχεδόν συμφωνούν με το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται τα θέματα εθνικότητας εταιριών στην εποχή μας, και αυτοί που κρίνουν μια αυτοκινητοβιομηχανία όχι από τα προϊόντα της αλλά από το από το ποιά 'χώρα' την έχει αγοράσει (αστείο μου φαίνεται, αλλά τέλος πάντων!) είναι πολύ λίγοι.
Περι Εθνικοτητας Αυτοκινητοβιομηχανιων...και οχι μονο