-
Πραγματικα απαιχτο!
ΑΜΑΝ πια με τους επιδειξιες...
Την υπογραφη μας βαζουμε οχι το ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ της ΕΦΟΡΙΑΣ!!
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! -
Ο Γαρβιηλ εξαφανιστηκε, ισως και να μην ξαναγραψει στο φορουμ. Προσωπικα, εγω τον θελω στο φορουμ, αλλα με 'σωστη' συμπεριφορα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο Γαρβιηλ εξαφανιστηκε, ισως και να μην ξαναγραψει στο φορουμ. Προσωπικα, εγω τον θελω στο φορουμ, αλλα με 'σωστη' συμπεριφορα.σπύρο συμφωνώ κι εγώ, αλλά η σωστή συμπεριφορά είναι υποκειμενική...εφόσον ο ίδιος πιστεύει οτι έχει την σωστή συμπεριφορά αντίθετα με το υπόλοιπο φορουμ
-
'σωστη' συμπεριφορα εννοω αυτη που ειναι κοινως αποδεκτη απο την πλειοψηφια του φορουμ..
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
'σωστη' συμπεριφορα εννοω αυτη που ειναι κοινως αποδεκτη απο την πλειοψηφια του φορουμ..εγώ καταλαβαίνω τι εννοείς, άντε όμως να βάλεις μυαλό στον γαβριήλ?? λίγο δύσκολο...η κατήχηση που του έγινε τόσα χρόνια στο Αμέρικα ήταν πολύ καλή
-
Για να του βάλεις μυαλό πρέπει το κρανίο του να έχει την ανάλογη κοιλότητα στην οποίαν οι κανονικοί άνθρωποι έχουν τον εγκέφαλο... Γι'αυτό ΠΟΤΕ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ!!!
Εμένα πάντως δε θα μου λείψει αν δεν ξανάρθει ποτέ στο φόρουμ.
-
Σας παρακαλώ για άλλη μια φορά να σταματήσουν οι αναφορές στο Γαβριήλ.
Please... -
Παιδιά οι προσωπικές αναφορές δεν βγάζουν ποτέ πουθενά!!
Αλλωστε δεν εχει και νόημα!!Σε αυτό το Φόρουμ,ελπίζω,οτι έχουμε καταφέρει να μιλάμε ελεύθερα,χωρίς να χρειάζεται να πέφτει λογοκρισία απο τους moderators!Γιατι όλοι μας (εστω,η συντριπτική πλειοψηφία)φροντίζουμε να προσέχουμε τι λέμε και πως το λέμε!!
Σε μια ανοιχτή κοινωνία -όπως το 4Τ Forum- είναι λογικό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και εντονη ανταλλαγή απόψεων.
Οι moderators όπως εχετε δει,φροντίζουν να είναι διακριτικοί και να επεμβαίνουν οταν τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν!!Κι αυτό γιατι όλοι φροντίζουμε να κάνουμε την 'δουλειά' τους πιο εύκολη!!
Το 4Τ Forum δεν είναι πρόσωπα!!Είναι οι 4Τροχοί!!Και μέλη του είμαστε όλοι εμείς που μεγαλώσαμε και υιοθετήσαμε τις απόψεις και την θέση ζωής των 4Τροχών!!
Αυτοί που νομιζουν οτι είναι κάτι παραπάνω,κάνουν απλά λάθος!!Και αργά ή γρήγορα γίνεται φανερό!!
Stop λοιπόν -όπως είπε και ο syele- στις προσωπικές αναφορες!!
Δεν εχει νόημα!! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πόλεμο! Με μιζαδόρους, εφοριακούς και άλλους, με την αποχαυνωμένη Δημόσια Διοίκηση, με τους βολευτές κλπ άρχοντες που κάθε τόσο ζητάνε την ψήφο μας, με γιατρούς και δικηγόρους που δεν δίνουν απόδειξη και δεν ασφαλίζουν τις κοπελιές που απασχολούν, με εργολάβους που αφήνουν την τρύπα ανοιχτή μπροστά στο σπίτι του γείτονα και σταματάω ενώ θα μπορούσα να συνεχίζω για πολύ.
Εδώ είναι κατά τη γνώμη μου η διαφορά. Όταν ο 'κοιμούμενος' άλλος δει ότι κάποιος βγάζει έτσι άκρη, θα ακολουθήσει. Δειλά ίσως στην αρχή, αλλά θα ακολουθήσει. Αν περιμένουμε να ξεκινήσουμε συλλογικά και αναλωνόμαστε σε συζητήσεις σε φόρουμ ή καφενεία, το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσουμε ποτέ. Αν βρέξει αρκετά, ο χείμαρος γίνεται ποτάμι και τότε.... έχετε γειά καταπατητές.
Συμφωνώ με τη λογική σου (παρόλο που δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος με αυτά που βλέπω μέρα με τη μέρα). Αν δεν το κάνουμε όπως το λες δεν υπάρχει λόγος να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Μακάρι όλοι να το συνειδητοποιήσουμε προτού να είναι πολύ αργά.
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!!