-
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα πρωτόκολλα αυτά συντάχθηκαν περίπου το 1897, μέχρι τότε ο κόσμος δεν είχε ιδέα για αυτά που έγραφαν εκεί μέσα, ενώ σήμερα τα βλέπουμε όλα μα όλα μπροστά μας...
Υ.Γ. Το ειρωνικό σου το στυλάκι να το βγάζεις από την τσέπη μόνο όταν είσαι σίγουρος για κάτι.... Αλλιώς άσε να δεις πως θα εξελιχθεί η κουβέντα και προχώρα...
-
Φτωχοί και πλούσιοι, δυνατοί και αδύνατοι, Χριστιανοί και Εβραίοι, με σταυρό στη σημαία ή μόνο γραμμούλες . . . .
Είμαστε σίγουροι ότι εάν μας δοθεί η ευκαιρία δεν θα γίνουμε κι εμείς σαν αυτούς που τώρα απεχθανόμαστε;
Ας μιλήσουμε καλύτερα για τον αρχαίο (και τον πιό πρόσφατο) πολιτισμό μας όχι σαν να ήμασταν εκεί, παντογνώστες χωρίς αντίκρισμα, ας κατεβάσουμε τους 'φτιαγμένους' φίλους και φίλες μας από τα τραπέζια όπου λικνίζονται στους ρυθμούς που τους επιβάλουν, ας προσπαθήσουμε με τα έργα μας να αποδείξουμε τίνων είμαστε απόγονοι.
Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν αλλοιώς και προσπαθούν να μας ρεζιλέψουν. Καλό είναι να μην τους βοηθήσουμε. -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
[
Ακόμη και οι μεγαλοεφοπλιστές που λες είναι και αυτοί θύματα του σιωνισμού μαζί με εμένα και εσένα. Κάνουν ότι τους διατάζουν.Οχι βρέ Θοδωρή,αυτοί δέν είναι 'θύματα'κανενός.Είναι καί αυτοί 'αρπακτικά' όπως καί οι άλλοι.
Τά 'θύματα' είμαστε εμείς,τά δισεκατομμύρια τών απλών-κοινών θνητών. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Φτωχοί και πλούσιοι, δυνατοί και αδύνατοι, Χριστιανοί και Εβραίοι, με σταυρό στη σημαία ή μόνο γραμμούλες . . . .
Είμαστε σίγουροι ότι εάν μας δοθεί η ευκαιρία δεν θα γίνουμε κι εμείς σαν αυτούς που τώρα απεχθανόμαστε;
Ας μιλήσουμε καλύτερα για τον αρχαίο (και τον πιό πρόσφατο) πολιτισμό μας όχι σαν να ήμασταν εκεί, παντογνώστες χωρίς αντίκρισμα, ας κατεβάσουμε τους 'φτιαγμένους' φίλους και φίλες μας από τα τραπέζια όπου λικνίζονται στους ρυθμούς που τους επιβάλουν, ας προσπαθήσουμε με τα έργα μας να αποδείξουμε τίνων είμαστε απόγονοι.
Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν αλλοιώς και προσπαθούν να μας ρεζιλέψουν. Καλό είναι να μην τους βοηθήσουμε.Φίλε Ηλία,πιό σωστό θά ήταν νά πείς ότι,άν δέν είσαι σάν καί αυτούς πού απεχθάνεσαι,δέν πρόκειται νά σού δωθεί καμμία ευκαιρία!!!
Από εκεί καί πέρα,εγώ προσωπικά δέν θά ρίξω τό φταίξιμο σέ αυτούς πού χορεύουν πάνω στά τραπέζια(δέν δουλεύουν καί αυτοί όπως όλοι μας τήν μέρα;)),αλλά στό 'περιορισμένο οπτικό πεδίο' πού έχουμε καί δέν μπορούμε νά δούμε μέ ποιόν τρόπο θά καλυτερέψουμε τό μέλλον μάς(εγώ τουλάχιστον δυσκολεύομαι ). -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
Ακόμη και οι μεγαλοεφοπλιστές που λες είναι και αυτοί θύματα του σιωνισμού μαζί με εμένα και εσένα. Κάνουν ό,τι τους διατάζουν.Οχι βρέ Θοδωρή,αυτοί δέν είναι 'θύματα'κανενός.Είναι καί αυτοί 'αρπακτικά' όπως καί οι άλλοι.
Τά 'θύματα' είμαστε εμείς,τά δισεκατομμύρια τών απλών-κοινών θνητών.Θύματα είναι, άκου που σου λέω. Όταν σε διατάζουν να αγνοήσεις το κακό που θα κάνεις στην πατρίδα σου, ενώ την ίδια στιγμή ξέρεις πως από αυτό θα βγεις εσύ ωφελημένος, τότε θύμα είσαι. Από τη στιγμή που σε διατάζουν να κάνεις το οτιδήποτε, είσαι θύμα...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φίλε Ηλία,πιό σωστό θά ήταν νά πείς ότι,άν δέν είσαι σάν καί αυτούς πού απεχθάνεσαι,δέν πρόκειται νά σού δωθεί καμμία ευκαιρία!!!
Από εκεί καί πέρα,εγώ προσωπικά δέν θά ρίξω τό φταίξιμο σέ αυτούς πού χορεύουν πάνω στά τραπέζια(δέν δουλεύουν καί αυτοί όπως όλοι μας τήν μέρα;)),αλλά στό 'περιορισμένο οπτικό πεδίο' πού έχουμε καί δέν μπορούμε νά δούμε μέ ποιόν τρόπο θά καλυτερέψουμε τό μέλλον μάς(εγώ τουλάχιστον δυσκολεύομαι ).Συμφωνώ απόλυτα, αλλά εάν μας δινόταν τελικά η ευκαιρία θα γινόμασταν ίδιοι, ή όχι;
Όσο για το λίκνισμα πάνω στα τραπέζια, δεν μπορώ να σου περιγράψω πως ένοιωσα την πρώτη φορά που είδα άνδρες εκεί πάνω, ενώ ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι η κόρη και οι γιοί μου σε αντίστοιχη 'φάση'. Πιστεύω να γίνεται κατανοητό ότι αυτό που με ενοχλεί είναι η αισθητική του θεάματος αυτού, τόσο μακριά (νομίζω) από τον πολιτισμό μας.Εγώ να δεις πόσο δυσκολεύομαι. . . .
-
Θά σού έδινα δίκαιο,άν πίστευα καί εγώ ότι οί συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν κάποια ηθική παραπλήσια μέ τή δική μας.Δέν σού δίνω δίκαιο,διότι η ηθική τους είναι ανύπαρκτη,καί η φιλοσοφία τους είναι μία.Make money!!!
Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι(συμφωνα μέ τό δικό μας σκεπτικό)θά έπρεπε νά βάλουν πρώτα τό καλό τής πατρίδας μας,ενώ εγώ νομίζω ότι μπροστά στά 'φράγκα'δέν θά βάζανε ούτε τή ζωή τών παιδιών τους!!!
Στόν Θοδωρή απαντάω. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οχι βρέ Θοδωρή,αυτοί δέν είναι 'θύματα'κανενός.Είναι καί αυτοί 'αρπακτικά' όπως καί οι άλλοι.
Τά 'θύματα' είμαστε εμείς,τά δισεκατομμύρια τών απλών-κοινών θνητών.Απλός - κοινός θνητός ήταν και ο Περικλής (ο γνωστός, της Ασπασίας). Απόδειξη, ότι πέθανε κι' αυτός. Αλλά . . . .
Ο καθένας από εμάς είναι το κέντρο του δικού του μικρόκοσμου. Κάτι ορίζουμε, κάτι διαφεντεύουμε, κάτι παράγουμε, κάπου είμαστε άρχοντες, βασιλείς και μονάρχες.
Αλλά δεν είμαστε και θύματα, όσο δεν το δεχόμαστε. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
[
Απλός - κοινός θνητός ήταν και ο Περικλής (ο γνωστός, της Ασπασίας). Απόδειξη, ότι πέθανε κι' αυτός. Αλλά . . . .
Ο καθένας από εμάς είναι το κέντρο του δικού του μικρόκοσμου. Κάτι ορίζουμε, κάτι διαφεντεύουμε, κάτι παράγουμε, κάπου είμαστε άρχοντες, βασιλείς και μονάρχες.Στόν δικό μας 'μικρόκοσμο' συμφωνώ ότι δέν μπορεί να μάς πειράξει κανένας.Αυτό όμως δέν νομίζω ότι έχει νά κάνει μέ τό όλο σκεπτικό τής συζήτησης.Φυσικά άν δέν κατάλαβα τί ακριβώς θέλεις νά πείς,μπορείς νά μέ διορθώσεις!
Αλλά δεν είμαστε και θύματα, όσο δεν το δεχόμαστε.
Εγώ θά έλεγα ότι όσο καί νά μήν τό παραδεχομαστε,είμαστε καί εμείς,καί ήταν καί οι πατεράδες μας καί θά είναι καί τά παιδιά μας.
Μπορεί δηλαδή(γιά νά δώσω ένα παράδειγμα),νά έχω αγοράσει καινούριο σπίτι,καινούριο αυτοκίνητο,νά πηγαίνω ταξίδια σέ όλον τόν κόσμο,νά κάνω σπάταλη ζωή,έχοντας πάρει σαράντα δάνεια από τράπεζες,καί νά μή δέχομαι ότι είμαι 'μπατίρης'.
Εσύ τί λές;Είμαι ή όχι; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά σού έδινα δίκαιο,άν πίστευα καί εγώ ότι οί συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν κάποια ηθική παραπλήσια μέ τή δική μας.Δέν σού δίνω δίκαιο,διότι η ηθική τους είναι ανύπαρκτη,καί η φιλοσοφία τους είναι μία.Make money!!!
Δηλαδή εσύ νομίζεις ότι(συμφωνα μέ τό δικό μας σκεπτικό)θά έπρεπε νά βάλουν πρώτα τό καλό τής πατρίδας μας,ενώ εγώ νομίζω ότι μπροστά στά 'φράγκα'δέν θά βάζανε ούτε τή ζωή τών παιδιών τους!!!
Στόν Θοδωρή απαντάω.Θύμα και υπηρέτης είναι αυτός που εκτελεί εντολές, άσχετα με το αν επωφελείται και ο ίδιος. Όταν σε διατάζω να μου φιλήσεις τα πόδια αλλά ταυτόχρονα σου πετάω μερικά ψίχουλα για να μην κλαις, τότε τί είσαι....μάγκας είσαι...;;; Όταν σε διατάζω να κάνεις κωλοτούμπες και ταυτόχρονα σε πληρώνω για να το κάνεις, τότε τί είσαι....; Το ότι πλουτίζεις για να κάνεις κάτι που είναι ατιμωτικό σε κάνει λιγότερο θύμα απ'ότι είσαι...;
-
Θόδωρε,ή εγώ δέν καταλαβαίνω τί λές,ή εσύ δέν καταλαβαίνεις τί λέω εγώ.
Πάντως δέν νομίζω ότι μπορούμε νά βγάλουμε άκρη!!!
Νομίζω ότι τό παρακουράσαμε τό θέμα. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αλλά δεν είμαστε και θύματα, όσο δεν το δεχόμαστε.
Εγώ θά έλεγα ότι όσο καί νά μήν τό παραδεχομαστε,είμαστε καί εμείς,καί ήταν καί οι πατεράδες μας καί θά είναι καί τά παιδιά μας.
Μπορεί δηλαδή(γιά νά δώσω ένα παράδειγμα),νά έχω αγοράσει καινούριο σπίτι,καινούριο αυτοκίνητο,νά πηγαίνω ταξίδια σέ όλον τόν κόσμο,νά κάνω σπάταλη ζωή,έχοντας πάρει σαράντα δάνεια από τράπεζες,καί νά μή δέχομαι ότι είμαι 'μπατίρης'.
Εσύ τί λές;Είμαι ή όχι;Ρωτα τον δεσμοφυλακα οταν θα εισαι μεσα για χρεη.
-
Μπαρμπα-DAP,σέ έπιασα αδιάβαστο!!!
Δέν υπάρχει πιά προσωποκράτηση γιά χρέη!!!Μόνο κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων!!! -
[list:qyxwvx8w]Περι φτωχων πλουσιων και εβραικου λομπι [/list:u:qyxwvx8w][list:qyxwvx8w]Τον καπιταλισμου(οπου τα αποτελεσματα τα βλεπουμε, κι ας αισθανομαστε οτι καλοπερναμε)και τον κομουνισμο ποιοι ταν καθιερωσαν?[/list:u:qyxwvx8w][list:qyxwvx8w]Ο πλανητης μας εχει περιπου 5δις πλυθησμο, ετσι?Ποσοι ειναι οι Εβραοι?Να παρουμε τα κεντρικα ταμεια των τραπεζων σε Αμερικη και Ευρωπη?Αναλογικα σε θεσεις κλειδια αν υποθεσουμε οτι ενα μεριδιο διεκδικουν και οι Εβραιοι, το ποσοστο που τους αναλογει ειναι περιπου ενα 0,2% Πως γινεται τωρα να εχουν θεσεις κλειδια οπως τα κεντρικα ταμεια αλλα και αλλες υπηρεσιες?Και μη μου πειτε οτι προσεφεραν στην ανθρωποτητα η προσφερουν λογω..διανειας γιατι το να ειναι πχ στο χερι σου να διαστρεβλωσεις την ιστορια εε δεν απαιτει να εχεις και ΤΟ μυαλο [/list:u:qyxwvx8w][list:qyxwvx8w]Απλα πρεπει να εισαι εξολοθρευτης, και τετοιο χαρισμα μονο αυτοι διαθετουν [/list:u:qyxwvx8w]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:3kh58xfe]Περι φτωχων πλουσιων και εβραικου λομπι [/list:u:3kh58xfe][list:3kh58xfe]Τον καπιταλισμου(οπου τα αποτελεσματα τα βλεπουμε, κι ας αισθανομαστε οτι καλοπερναμε)και τον κομουνισμο ποιοι ταν καθιερωσαν?[/list:u:3kh58xfe][list:3kh58xfe]Ο πλανητης μας εχει περιπου 5δις πλυθησμο, ετσι?Ποσοι ειναι οι Εβραοι?Να παρουμε τα κεντρικα ταμεια των τραπεζων σε Αμερικη και Ευρωπη?Αναλογικα σε θεσεις κλειδια αν υποθεσουμε οτι ενα μεριδιο διεκδικουν και οι Εβραιοι, το ποσοστο που τους αναλογει ειναι περιπου ενα 0,2% Πως γινεται τωρα να εχουν θεσεις κλειδια οπως τα κεντρικα ταμεια αλλα και αλλες υπηρεσιες?Και μη μου πειτε οτι προσεφεραν στην ανθρωποτητα η προσφερουν λογω..διανειας γιατι το να ειναι πχ στο χερι σου να διαστρεβλωσεις την ιστορια εε δεν απαιτει να εχεις και ΤΟ μυαλο [/list:u:3kh58xfe][list:3kh58xfe]Απλα πρεπει να εισαι εξολοθρευτης, και τετοιο χαρισμα μονο αυτοι διαθετουν [/list:u:3kh58xfe]Ρε παλιοφασίστα, τί είναι αυτά που λες, δεν ντρέπεσαι...;
Τυχαία συμβαίνουν όλα. Τυχαία βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά, τυχαία επιβεβαιώνονται σήμερα τα πρωτόκολλα, τυχαία δεν είχε πατήσει το πόδι του ούτε ένας Εβραίος στους δίδυμους πύργους της 11η Σεπτεμβρίου... -
Ρε παλιοφασίστα, τί είναι αυτά που λες, δεν ντρέπεσαι...;
[list:3hksftbp]. [/list:u:3hksftbp][list:3hksftbp]Εχεις δικιο, φασιστικο ειναι να σε αναγνωριζουν σε παγκοσμιο επιπεδο πλην απο εμας [/list:u:3hksftbp][list:3hksftbp]Δημοκρατικο ειναι να λες το παιδι την πρωτη ωρα διδασκαλιας οτι ο πρωτος ανθρωπος ηταν ο Αδαμ και την δευτερη ωρα να του λες οτι το κρανιο Χ που βρεθηκε χρονολογειται πχ 100000 χρονια?[/list:u:3hksftbp][list:3hksftbp]Τετοιο επιπεδο διανοησης μονο οι εβραιοι ανακαλυψαν Και αυτοι που υποτιθεται οτι ειναι σκεπτομενοι ανθρωποι αλλα και μη ρατσιστες ταυτοχρονα τα αποδεχονται ολα αυτα χωρις ιχνος αντιστασης.[/list:u:3hksftbp][list:3hksftbp]Την προπαγανδα του χολυγουντ δεν τη βλεπει κανεις?Καταφεραν να αφανισουν τον Γαλλοιταλικο κινηματογραφο για να περασουν την τρομοκρατικη τους συνηθεια(δεν υφισταται για αυτους η λεξη 'κουλτουρα' γιατι απ τον κανιβαλισμο περασαν στην παρακμη )[/list:u:3hksftbp]
-
Κυριοι (διοτι αυτο ειστε!) συγχαρητηρια, δεν ειναι και ευκολο να γραφτουν 21 σελιδες σε ενα δημοσιο forum σε θεμα τοσο 'ευαισθητο' και παρ΄ολα αυτα η συζητιση να κρατηθει σε τοσο υψηλο επιπεδο με ελαχιστους εκνευρισμους (λογικους)!
Θα ηθελα να ζητησω αν μπορειτε να εισχωρειτε και τις αναλογες διευθυνσεις ιστοσελιδων για τα στοιχεια που παραθετε οσο αυτο ειναι δυνατον, ωστε να μπορω και εγω να ενημερωνομαι πληρεστερα μια και ζωντας στο εξωτερικο ειμαι καπως απομονωμενος απο την νεοελληνικη πραγματικοτητα.
Ετσι τουλαχιστον να ξερω να απαντω και εγω οταν μας διχνουν εδω στην Ιταλια (στην τηλεοραση παρακαλω) τις μελετες ενος ιταλου που ουτε καν αρχαιολογος ειναι (χομπιστας!), ο οποιος κατεθεσε καινουργια θεωρια που μετατοπιζει την αρχαια Τροια και ολους τους ηρωες του ομηρου στην νορβιγικη χερσονησο, γιατι βρηκε, λεει, ολες τις πολεις με ονοματα σχεδον ιδια με τα αρχαια... (κριμα βεβαια που χρησιμοποιει τα ονοματα με την ιταλικη προφορα! δηλαδη τρο-ι-α=troja νορβηγικο και ακουσον ακουσον αρχαιος νορβηγος ηρωας ονοματι 'ουλισεν' (η καπως ετσι) το οποιο οπως λεει η 'διανοια' ειναι φως φαναρι οτι ειναι ιδιο με το 'ουλισε'... κριμα που τον ανθρωπο τον ελεγαν οδυσσεα.... πραγματα δηλαδη να σου σηκωνεται η τριχα...)
Ευχαριστω και παλι για ολη αυτη τη συζητηση.
Υ.Γ. μετα απο πανω απο 10 χρονια που ουσιαστικα δεν γραφω ελληνικα που8ενα, 'αναγκαστηκα' μεσα σ΄αυτο το φορουμ να τα ξαναχρησιμοποιησω και μπορω να πω οτι μετα απο τις αρχικες δυσκολιες το να βλεπεις ολο το φορουμ ελληνικο ειναι πολυ ωραιο και... δεν ξερω πως να το πω αλλα μου φαινεται και καλαισθητο. Αντε να μα8ω και τους τονους τωρα και να βελτιωσω την ορθογραφια μου που ειναι ακομη τραγικη
-
Κυριοι (διοτι αυτο ειστε!) συγχαρητηρια
[list:3s0g8o0v]Αριστοτελη ευχαριστω(οπως πιστευω και ολοι) και ανταποδιδω[/list:u:3s0g8o0v][list:3s0g8o0v]Η πηγη της ενημερωσης που διαθετει ο καθενας μας εξαρταται απο πολλους παραγοντες.Πχ για το ιδιο θεμα καποιος απλα..........αγνοει, καποιος αλλος ψαχνει να βρει αυτο που τον βολευει απλα για να δημιουργησει μια αιρεση η να ενταχθει σε αυη και καποιοι αλλοι ψαχνουν την ΟΥΣΙΑ.Η ιστορια οπως πολυ ευστοχα ειπε παλιοτερα ο φιλος Σωτηρης ειναι στη διαθεση ολων για να διαψευσουν η να επιβαιβαιωσουν.Εγω θα συμπηρωνα οτι ειναι διαθεσιμη σε ολους μας παντου εκτος απ τα σχολεια!!!Δε νομιζω οτι πρεπει να κανω διαφημιση καποιον φορεα επι του συγκεκριμενου θεματος του οποιου σε πληροφορω οτι ειναι παρα πολλοι αλλα εαν δε θες να χαθεις σε ενα πανικο αλληλοκατηγοριων στειλε μου pm[/list:u:3s0g8o0v][list:3s0g8o0v]Φιλικα Μακης[/list:u:3s0g8o0v]
-
Ετσι τουλαχιστον να ξερω να απαντω και εγω οταν μας διχνουν εδω στην Ιταλια (στην τηλεοραση παρακαλω) τις μελετες ενος ιταλου που ουτε καν αρχαιολογος ειναι (χομπιστας!), ο οποιος κατεθεσε καινουργια θεωρια που μετατοπιζει την αρχαια Τροια και ολους τους ηρωες του ομηρου στην νορβιγικη χερσονησο, γιατι βρηκε, λεει, ολες τις πολεις με ονοματα σχεδον ιδια με τα αρχαια... (κριμα βεβαια που χρησιμοποιει τα ονοματα με την ιταλικη προφορα! δηλαδη τρο-ι-α=troja νορβηγικο και ακουσον ακουσον αρχαιος νορβηγος ηρωας ονοματι 'ουλισεν' (η καπως ετσι) το οποιο οπως λεει η 'διανοια' ειναι φως φαναρι οτι ειναι ιδιο με το 'ουλισε'... κριμα που τον ανθρωπο τον ελεγαν οδυσσεα.... πραγματα δηλαδη να σου σηκωνεται η τριχα...)
[list:15v15jv9]Ακριβως, να σου σηκωνεται ητριχα, και να εχεις Ελληνες που να συνηγορουν και αυτοι στον αφανισμο μας [/list:u:15v15jv9][list:15v15jv9]Την εποχη του Ομηρου κατ αρχην οι βοριοι ζουσαν σε σπηλιες και η γλωσσα τους ηταν ΚΡΑ ΚΡΑ!!Τωρα το να πεις οτι η Ιταλια ειναι στην..............Ασια ειναι το μονο ευκολο, τα ευρηματα που ΘΕΛΟΥΝ να δουμε ποτε θα τα βρουν!![/list:u:15v15jv9][list:15v15jv9]Και η πλακα ξερεις ποια ειναι?Οτι κατι τετιοι δηθεν αρχαιολογοι ειναι τα χρυσα παιδια των Ιερατειων, του Παπα πχ η του χριστιανισμου.Δε δισταζουν δε να τους πριμοδοτουν για ανυπαρκτες ερευνες και στοιχεια μονο και μονο για να καπηλωσουν την Ιστορια.Βλεπεις η μεγαλυτερη καταρα των θρησκειων ειναι η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και η ΕΞΕΛΙΞΗ.Στην Ελλαδα ο μεγαλυτερος μας ανθρωπολογος κΑρης Πουλιανος ειναι στο περιθωριο γιατι πολυ απλα τα ευρηματα του δεν βολευουν το ' υπουργειο παιδειας και θρησκευματων' [/list:u:15v15jv9]
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Κυριοι (διοτι αυτο ειστε!) συγχαρητηρια, δεν ειναι και ευκολο να γραφτουν 21 σελιδες σε ενα δημοσιο forum σε θεμα τοσο 'ευαισθητο' και παρ΄ολα αυτα η συζητιση να κρατηθει σε τοσο υψηλο επιπεδο με ελαχιστους εκνευρισμους (λογικους)!Θα ηθελα να ζητησω αν μπορειτε να εισχωρειτε και τις αναλογες διευθυνσεις ιστοσελιδων για τα στοιχεια που παραθετε οσο αυτο ειναι δυνατον, ωστε να μπορω και εγω να ενημερωνομαι πληρεστερα μια και ζωντας στο εξωτερικο ειμαι καπως απομονωμενος απο την νεοελληνικη πραγματικοτητα.
Ευχαριστω και παλι για ολη αυτη τη συζητηση.
Υ.Γ. μετα απο πανω απο 10 χρονια που ουσιαστικα δεν γραφω ελληνικα που8ενα, 'αναγκαστηκα' μεσα σ΄αυτο το φορουμ να τα ξαναχρησιμοποιησω και μπορω να πω οτι μετα απο τις αρχικες δυσκολιες το να βλεπεις ολο το φορουμ ελληνικο ειναι πολυ ωραιο και... δεν ξερω πως να το πω αλλα μου φαινεται και καλαισθητο. Αντε να μα8ω και τους τονους τωρα και να βελτιωσω την ορθογραφια μου που ειναι ακομη τραγικη
Αγαπητέ Αριστοτέλη,
Μπορείς να επισκεφθείς την καταπληκτική φιλελληνική ιστοσελίδα http://www.ancientgreece.com/ η οποία είναι αρκετά πλήρης, ενώ περιέχει ακόμη και πλήρη έργα όπως π.χ. η Αντιγόνη του Σοφοκλή...!!! Δυστυχώς όμως είναι μόνο στην Αγγλική. Και άσε τους άλλους να λένε τα δικά τους...
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ